Fish XXL – pengaktif menggigit: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Mudah untuk digunakan pengaktif semburan menggigit Fish XXL direka untuk memancing musim sejuk menyediakan tangkapan yang baik dalam apa jua keadaan.

Pembantu dalam keadaan yang sukar

Spray Fish XXL direka khas untuk memancing ikan, memegang stesen yang dikehendaki dalam suhu yang rendah. Bentuk semburan pelepasan, yang diproses dalam berpakaian. Diiktiraf sebagai satu cara yang berkesan untuk bersaing dalam memancing selama beberapa tahun. Peserta dari negara-negara yang berbeza, menyatakan dia berpuas hati dengan keputusan itu, meninggalkan maklum balas yang positif terhadap umpan.

Fish XXL dicipta oleh ahli sains khusus untuk memancing di air sejuk, gelap, boleh digunakan dalam mana-mana kolam, tasik, sungai, laut. Untuk keputusan yang positif tidak kira musim, keadaan cuaca. Asas reka bentuk dadah & mdash; biologi. Matlamatnya adalah untuk mengumpul, memancing kelajuan tinggi sementara.

Dalam membangunkan alat, penyelidik menetapkan tugas & mdash; untuk menawarkan pelanggan cepat berkesan, alat, padat, mudah untuk digunakan. Ujian menunjukkan bahawa dadah sepenuhnya memenuhi keperluan.

Bagaimana untuk kerja semburan

Fish XXL, mendapatkan pada mukus ikan, menjengkelkan secara semulajadi merangsang deria bau. Bahan dengan bau yang kuat, termasuk reseptor yang menghantar impuls ke otak. Walaupun vertebrata akuatik makan, penderiaan aroma, terapung ke tepi umpan, merebut makanan, mengambil umpan. Selepas terdedah kepada dadah penduduk lesu tasik, sungai menjadi aktif dalam air musim sejuk.

attractant ini mempunyai warna yang gelap, pengilang menerangkan warna keinginan untuk mengelakkan tindak balas perlindungan vertebrata akuatik. Mereka berhati-hati dengan objek terang di dalam air. Konsistensi tebal produk membolehkan ia tinggal di atas umpan, yang membolehkan penggunaan umpan beberapa kali. Lubang-lubang, sebelum ini prikarmlivat ikan, mereka kembali lagi, jadi penangkap, adalah dinasihatkan untuk pergi ke laman web kegemaran.

Spray berfungsi dengan berkesan dalam membantu pemiliknya mencapai keputusan yang berikut:

 • Memancing menjadi beberapa kali lebih berjaya dalam apa-apa jenis air, juga ais;
 • attractant merangsang reseptor sangat berhati-hati, penuh dengan objek menangkap ikan;
 • Keperluan untuk umpan latihan lama hilang;
 • Proses memancing adalah lebih cepat, yang penting pada suhu rendah;
 • Akaun Catch untuk spesies yang lebih besar. hasilnya akan menggembirakan yang dialami, akan menggembirakan nelayan orang baru, mangsa akan mempunyai untuk memberikan, untuk menjual; sepenuhnya wajar perbelanjaan (membeli gear);
 • Untuk mendapatkan manfaat memancing selesa, tiada pengambilan wilayah mencari lubang beg tambahan dengan umpan;
 • Tiada kesan negatif pada kulit;
 • attractant menarik kawanan keseluruhan dari kawasan pedalaman;
 • Mudah untuk mengendalikan tips yang sangat lembut (bloodworms);
 • Spray adalah lebih menjimatkan, mudah, boleh digunakan secara langsung dengan sarung tangan pada, tanpa subcooling cecair;
 • Sesuai untuk berpakaian berbeza tanpa tindakan toksik buruk;
 • Penduduk di perairan sedang mengalami lazat, bau yang memikat;
 • Membolehkan pemiliknya untuk mendapatkan kepuasan dengan proses ini, menikmati alam semula jadi, menangkap ikan;
 • Mempunyai kesan yang berpanjangan;
 • Anda boleh menggunakan hasil yang lebih tinggi memancing sebagai kaedah harga diri.
Dadah menjadikan memancing musim sejuk mudah dan menyeronokkan disebabkan oleh hakikat bahawa bau menarik semua jenis vertebrata akuatik. Tidak mempunyai masa yang lama untuk tidak berjaya untuk membekukan dalam lubang & mdash; aktiviti ikan, ikan yang baik adalah terjamin.

Bahan-bahan

Spray Fish XXL terdiri daripada bahan-bahan semula jadi berikut yang menarik ikan di dalam air ais apabila ia bau biasa-biasa. Tidak berbahaya, tidak mencemarkan kolam:

 • rocambole (bawang putih saiz besar) & mdash; berkesan bertindak ke atas jantung, saluran darah, saluran penghadaman; mempunyai rasa, aroma bawang biasa; tarikan yang kuat untuk penduduk kolam, terutamanya ikan, santapan Kerisi yang sangat baik, kap, tombak;
 • minyak hem adalah sangat berkhasiat, sempurna merangsang penghadaman; menarik kerisi, ikan keli, lipas;
 • limau purut & mdash; sumber rasa masam masakan Indonesia Thai, Melayu,, merangsang reseptor kap, lampam crucian, tench;
 • sotong Protein adalah betul-betul diserap oleh tubuh manusia; ia mempunyai pengaruh yang kuat ke atas hinggap, ikan keli, burbot;
 • Polisakarida, asid amino & mdash; bahan yang tidak mempunyai air di musim sejuk, vertebra, rasa yang mereka suka, kesan buruk pada badan selepas digunakan dalam makanan yang hilang.
 • lemak Natural & mdash; menarik semua penduduk air (aman, pemangsa, berhati-hati).
bahan-bahan semulajadi aktif di kompsuplements menguasai bau ikan, menarik mereka ke kawasan memancing, memaksa mereka untuk kembali selepas tempoh masa tertentu. Komponen semburan benar-benar selamat untuk alam sekitar.

litar Permohonan

Untuk menggunakan Fish XXL untuk pencapaian kesan mutlak, ia adalah penting untuk ikut arahan, berhati-hati dirawat untuk semua perkara. Anda perlu mengambil umpan biasa, yang sentiasa digunakan. Apabila memancing ikan aman pemprosesan umpan 3 kali, pemangsa & mdash; kira-kira 8 (dos dua kali ganda). Kira-kira satu perempat daripada satu jam mereka mula menggigit. Ditangkap beberapa, sekali lagi untuk menyembur umpan untuk mengekalkan bau & mdash; komposisi adalah tertakluk kepada separa mencuci keluar.

Terdapat kekurangan memancing & mdash; anda perlu menunggu sedikit, mungkin ikan belum biasa. Ia akan sesuai, kejayaan tidak dapat dielakkan. Untuk hasil yang maksimum anda perlu mempunyai yang baik menyediakan gear, seperti dalam memancing konvensional, membuat lubang yang luas. Pastikan anda memakai baju hangat, seperti biasa untuk memancing musim sejuk. Semburan tidak akan melakukan semua kerja sendiri, ia direka untuk membantu dalam meningkatkan keputusan.

Bilakah

Spray Fish XXL membantu untuk menggunakan kategori berikut:

 1. Perlu tangkapan ais-Memancing dijamin dalam masa yang terhad;
 2. Tidak ada kemungkinan untuk mengambil memancing sejumlah besar umpan;
 3. Terdapat keinginan untuk belajar kaedah baru umpan memancing;
 4. Tidak ada kemungkinan mencari bidang baru menangkap ikan;
 5. Saudara-mara bimbang tentang kritikan terhadap kurangnya tangkapan;
 6. Tiada masa untuk memasak umpan;
 7. The Hiking, yang memerlukan haul halus, mengambil produk yang rendah;
 8. Terdapat keperluan untuk menambah bajet keluarga, matlamat & mdash; untuk menamatkan bahan buangan;
 9. Pencinta memancing, benar-benar lupa kerumitan cuaca, musim;
 10. Tidak mahu membayar takungan;
 11. Penduduk di kawasan-kawasan Utara;
 12. Yang ingin mengalami keghairahan dari memancing, untuk mencari makna baru;
 13. Merancang untuk meninggalkan penggunaan pakaian ketika memancing.

Ia tidak perlu untuk memberi perhatian kepada bau yang kuat. Tiada bahan kimia untuk digunakan boleh melakukan apa saja, mana-mana. Ia harus diperhatikan dengan baik & mdash; dikenali hakikatnya- penduduk perairan seperti bau yang sama sekali berbeza, berbeza dengan nelayan.

Kontra

Spray pengaktif menggigit Fish XXL adalah hypoallergenic, ia boleh menggunakan segala-galanya, tetapi menyatakan kes-kes apabila ia adalah perlu untuk menolak permohonan itu:

 1. intoleransi individu komponen dadah;
 2. Antara yang akan makan ditangkap dengan menggunakan ikan, terdapat satu kategori orang, badan yang mampu untuk menunjukkan reaksi menyakitkan untuk bahan-bahan. Ini tidak mungkin, tetapi jika orang tersayang mengalami alahan, pastikan untuk mengetahui maklumat untuk mengelakkan overreaction.
Nelayan disyaki intoleransi mungkin? Anda perlu berjumpa dengan doktor, cuba untuk tujuan keselamatan, untuk menyembur di umpan untuk menyemak memancing.

Kos ubat

Ia adalah mungkin untuk membeli Fish XXL mengikut terma yang menggalakkan, yang terdiri daripada:

Di mana untuk membeli

< p> semburan Order adalah yang terbaik di portal Internet penjual. cara ini membeli-belah pasti akan menutup palsu jalan raya. Hanya masukkan nama, nombor telefon dalam borang khas. Kemudian mula kerja pekerja penjual yang boleh susunkan kembali panggilan dan penghantaran. Di Moscow dan St Petersburg, kawasan-kawasan lain untuk mendapatkan barangan dalam masa yang sesingkat mungkin.

Mudah untuk digunakan pengaktif semburan menggigit Fish XXL direka untuk memancing musim sejuk menyediakan tangkapan yang baik dalam apa jua keadaan. Penolong dalam keadaan yang sukar Spray Fish XXL direka khas untuk memancing ikan, memegang stesen yang dikehendaki dalam suhu yang rendah. Bentuk semburan pelepasan, yang diproses dalam berpakaian. Diiktiraf sebagai alat yang berkesan untuk …

Maisira
About Maisira 331 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*