Riddex – tikus dan serangga repeller: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

A gambaran lengkap berprestasi tinggi tikus ultrasonik dan repeller serangga Riddex: prinsip operasi, bagaimana untuk menggunakan, faedah, harga, di mana untuk membeli.

Apakah Riddex?

naluri survival kami dibangunkan dengan baik sehingga di sisi tikus atau lipas kita rasa jijik, panik, walaupun keganasan. Perasaan ini benar-benar wajar dan mudah difahami. Berabad-abad lamanya, tikus dan serangga membawa kepada manusia apa-apa tetapi masalah. Mereka mencakup tanaman, memusnahkan pokok, minum darah kami dan darah ternakan, mengalami penyakit membawa maut yang amat dahsyat.

Kami di keinginan tahap genetik ditangguhkan secepat mungkin untuk memusnahkan yang berbahaya untuk manusia. Jadi apabila di dalam rumah terdapat satu tetikus, lipas, nyamuk, atau lalat, kita tergesa-gesa ke kedai yang terdekat untuk penghalau, pengasap, racun, perangkap mesuplementit dan lain-lain cara perjuangan.

Tetapi yang paling dikenali kaedah konfrontasi, mempunyai kesan jangka pendek. Penghalau plat hujung untuk pengasap cepat menjadi tidak berguna dan mesuplementit kering. Racun yang dibentangkan pada sudut yang berbeza, amat berbahaya kepada manusia, terutama orang-orang kecil. Sengaja mendapati merah jambu terang atau hijau “gula-gula”, boleh menyebabkan kemudaratan tidak boleh diperbaiki kepada tubuh kanak-kanak. Oleh itu, minda kejuruteraan di luar negara telah mencipta benar-benar selamat untuk manusia dan tidak boleh diterima untuk tikus dan serangga Riddex repeller.

Dengan repeller boleh:

 • melupakan perosak diundang jahat;
 • jangan takut penyakit oleh serangga dan tikus;
 • tidur musim panas dengan tingkap terbuka;
 • untuk meninggalkan makanan dalam satu malam di atas meja dapur;
 • untuk menjimatkan penghalau, pengasap, racun, dan lain-lain dari serangga dan tikus.

Riddex telah dibangunkan dalam tahun 90-ies abad yang lalu di Amerika Syarikat. Beliau, tidak seperti lain-lain cara kawalan perosak, membunuh, dan disesarkan habitat. Adalah diketahui bahawa tikus cepat menyesuaikan diri dengan racun dan berhenti membayar perhatian kepada mereka, jadi racun sering tidak dapat menangani masalah tersebut. peranti ultrasonik mewujudkan keadaan tertahan untuk hidup, memandu tetamu kecil diundang.

Bagaimana peranti

Menu

Reka bentuk inovatif mempunyai bentuk segi empat tepat. Amat sesuai di tangan.

Pada panel depan di bahagian atas mempunyai butang untuk menghidupkan / mematikan lampu latar. Di bawahnya terdapat dua mentol lampu penunjuk: satu di sebelah kanan di sebelah kiri. Sebaik sahaja diaktifkan, mereka mula bersinar. Lampu hijau secara kekal diterangi. berkelip merah sebentar-sebentar. fluks bercahaya lemah, tidak mengganggu dan tidak ketara.

Di bawah adalah cahaya, dilindungi oleh kaca. Cahaya terbina dalam cahaya lembut, tidak keras pada mata. Anda boleh menggunakan di nurseri.

lambang bahagian bawah: sebuah rumah kecil, di mana diregangkan nama penuh peranti adalah “RIDDEX PLUS”. lambang dibingkaikan dengan bingkai persegi dengan sudut bulat.

belakang tetap palam. Kenalan esuplementtrik adalah dalam bentuk pin. Sesuai untuk mana-mana cawangan moden.

Bagaimana repeller

Peranti unik menggunakan gelombang ultrasonik secara langsung memberi kesan kepada sistem saraf semua perosak renang dalam hidup. Ia mewujudkan persekitaran yang paling tidak selesa untuk sebilik yang tidak diingini, membuang mereka dari zon tindakan peranti. Dengan terus repeller kerja menekan sistem saraf, merangsang rasa bahaya dan keinginan untuk meninggalkan premis.

ultrasound dipancarkan oleh alat yang didengar oleh manusia. Berfungsi pada frekuensi yang lebih tinggi daripada yang diandaikan oleh telinga manusia. Ia tidak mengganggu dengan kehidupan, tidak mengganggu tidur. Selamat untuk kanak-kanak.

Selain rawatan ultrasonik, alat juga mempunyai kesan esuplementtromagnet, menjengkelkan sistem saraf. Menggunakan denyutan esuplementtrik menembusi walaupun ke dalam retak paling tidak boleh diakses, lompang dalam bahan binaan rumah. Mereka ditendang keluar semua bersembunyi di dinding dan di bawah lantai perosak. Sampai ke mana ultrasound tidak dapat menembusi.

Kelebihan kesan gabungan repeller serangga Riddex:

 • Keselamatan. Tidak aktif secara kimia, bahan yang tidak menentu. Selamat untuk orang ramai dan haiwan peliharaan.
 • Mesra alam. Tiada kesan ke atas alam sekitar, tidak mencemarkan ia. Tidak menjejaskan bola ozon, udara bersih.
 • Kesan jangka panjang. Operasi berterusan peranti sepenuhnya menghilangkan perosak untuk jangka panjang.
 • Serangan besar-besaran. Menghalang semua jenis serangga. Melemparkan lipas, labah-labah, tikus, tikus, pepijat ….
 • Perlindungan Great. Ultrasound menjadi lebih ke bahagian terpencil dari bilik. Pelbagai 200 m 2 . Di mana tidak sampai ultrasound, mencapai denyutan esuplementtromagnet.
 • Tidak menjejaskan operasi peralatan lain. Power hanya 4 watt. Beroperasi dari 220 V.
 • Kecekapan. menggunakan kuasa sedikit. Membolehkan anda untuk menjimatkan ancaman besar-membunuh penyewa diundang.

Menyebarkan mana-mana, ultrasound dan denyutan esuplementtromagnet pada hari-hari pertama penggunaan boleh menyebabkan peningkatan mendadak dalam bilangan serangga boleh dilihat dan tikus. Ini kerana mencipta suasana yang tidak menggalakkan menjadikan jiran diundang untuk keluar dari pusat-pusat perlindungan yang dipilih sebelum ini untuk mencari tempat yang lebih aman. Spesies, tidak dapat menampung runtuh ke atas mereka, gelombang bunyi dan bidang denyut, cuba untuk mencari habitat yang terbaik. Tidak mencari dia di dalam rumah di mana peranti ini berfungsi, mereka meninggalkan rumah.

Gabungan teknologi membolehkan untuk menutup semua ruang yang dihuni oleh tikus dan serangga, dan menyebabkan mereka lari dari penduduk negeri.

Bagaimana untuk menggunakan

 1. Buka kotak pembungkusan, keluarkan peranti.
 2. Sila baca dengan teliti manual pengguna.
 3. Masukkan plag ke dalam apa-apa bekas yang betul atau pembawa. Ia adalah wajar outlet itu tidak dihalang oleh perabot. Syarikat penerbangan itu dibenarkan untuk meletakkan di setiap tempat terbuka.
 4. Pada waktu malam untuk paparan yang lebih baik, anda boleh mengaktifkan mentol.

manual menasihatkan untuk menjaga tikus repeller Riddex sentiasa. Kemudian mencapai hasil yang terbaik. Tetapi banyak maklum balas positif mengenai senarai ini berkata hasilnya adalah dilihat walaupun jarang digunakan. Terutamanya jika masalah itu hanya muncul dan satu langkah yang besar dalam serangga rumah / pangsapuri anda belum lagi bermula.

Apabila anda sentiasa peranti didayakan penuh menghilangkan tikus berlaku dalam kira-kira dua hingga empat minggu. Bagi mengawal serangga cukup 1-3 minggu. Selepas membersihkan kediaman ialah untuk berhenti menggunakan peranti tidak digalakkan agar tidak mencetuskan kepulangan penduduk haram.

Mohon Riddex dibenarkan dalam pangsapuri, rumah, pejabat, institusi, gudang, dan lain-lain dengan Place repeller adalah wajar untuk ketinggian meter dari lantai ke gelombang bunyi bertemu bilangan minimum halangan.

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa kesan repeller Riddex untuk tikus dan serangga tidak membawa maut. Jadi anda tidak perlu untuk spade sekumpulan mayat jahat. anda juga akan mempunyai bau dahsyat daripada proses penguraian tikus atau tikus dalam rongga tidak boleh diakses anda (kesan sampingan biasa apabila menggunakan racun).

Gabungan teknologi membolehkan anda untuk merawat rumah keseluruhan, pangsapuri atau institusi. Untuk meningkatkan atau mempercepatkan hasilnya, kita perlu untuk membeli beberapa repellers. Kesan daripada mereka hanya akan meningkatkan. Kesihatan peningkatan jumlah peranti tidak akan berubah.

Testimoni

Kecekapan Riddex terbukti oleh beratus-ratus beribu-ribu pengguna. Ulasan Riddex tuntutan bahawa ia membantu untuk menghilangkan:

 • tikus dan tikus;
 • nyamuk, lalat, rama-rama;
 • labah-labah;
 • kumbang, pepijat, semut dan haiwan kecil lain.

Boleh digunakan dalam:

 • premis kediaman;
 • bangunan katering awam;
 • mata

 • membeli-belah;
 • institusi sosial;
 • bawah tanah, bilik bawah tanah, garaj.

Peranti adalah benar-benar selamat untuk kanak-kanak, penghidap Alergi, Haiwan besar (kucing, anjing).

Kontra

Sejak peranti secara langsung memberi kesan kepada sistem saraf tikus, tikus hiasan, tikus, dan reptilia, reptilia, hamster, babi Guinea pada masa pemprosesan adalah lebih baik untuk memberi kepada saudara-mara atau rakan-rakan. Riddex serangga repeller tidak membunuh mereka, tetapi akan mengambil banyak ketidakselesaan.

Spesifikasi

 • Bahan: plastik tahan lama.
 • Ukuran: 60 & masa; 95 mm.
 • Berat: 95 gram.
 • Voltan: 90 250 V.
 • Kuasa perkakas: 4 watt.
 • Range: 200 m 2 .
 • jam sah: 24 jam sehari.
 • tempoh kerja: 2,5-5 minit.
 • Jeda: 2,5-3 minit.

Alat ini telah disahkan. Sempurna bertolak ansur dengan suhu yang berbeza (dari -30 ke 40 & deg; C) dan kelembapan (20 hingga 90%).

Harga

Namun membeli Riddex sahaja di Rusia, Ukraine, Belarus dan Kazakhstan. Jumlah wang yang anda perlu membayar untuk alat yang berkesan terhadap serangga dan tikus, terdiri daripada dua penghasil tambah. Yang pertama adalah harga untuk peranti. Yang kedua adalah kos penghantaran yang bergantung kepada lokasi kediaman anda.

Di mana untuk membeli

Sebagai peranti telah berulang kali terbukti keberkesanannya, ahli perniagaan yang tidak jujur ​​telah berjaya menubuhkan pengeluaran palsu Riddex serangga repeller. Oleh itu, pilihan pendekatan penjual dengan berhati-hati. Memilih sebuah syarikat yang bekerja secara langsung dengan pengeluar atau wakil rasminya. Berhati-hati! ulasan negatif mengenai Riddex orang cuti berhadapan dengan penjual yang tidak bertanggungjawab. Membeli hanya di laman web rasmi pengedar!

Untuk memesan produk yang anda meninggalkan permintaan di laman web rasmi pelaksana. Tidak lama kemudian anda akan menghubungi syarikat. Bagi beliau, anda boleh bertanya soalan tentang kualiti, kecekapan, penghantaran, penyata, dsb

Bayaran dibuat apabila menerima item & mdash; “Tunai atas penerimaan”.

.

A gambaran lengkap berprestasi tinggi tikus ultrasonik dan repeller serangga Riddex: prinsip operasi, bagaimana untuk menggunakan, faedah, harga, di mana untuk membeli. Apa yang Riddex? naluri survival kami dibangunkan dengan baik sehingga di sisi tikus atau lipas kita rasa jijik, panik, walaupun keganasan. Perasaan ini benar-benar wajar dan mudah difahami. Berabad-abad lamanya, tikus dan serangga membawa manusia …

Maisira
About Maisira 330 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*