Valena SV – tambahan bagi bahagian-bahagian enjin kereta: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Universal tambahan kepada minyak untuk kereta, motosikal, jentera dan trak Valena SV akses kini penuh untuk pengguna jalan raya semua orang.

Apakah Valena SV?

Untuk mengekalkan prestasi jangka panjang enjin dan menjimatkan penggunaan bahan api dalam beberapa kali sekarang, jika anda mempunyai tambahan untuk bahagian-bahagian enjin kereta Valena SV. Ini Supplement khas komprehensif untuk minyak enjin yang boleh melindungi kereta anda daripada haus pramatang dan untuk mengurangkan pembaikan.

Valena SV ialah pembangunan moden saintis domestik. Pelincir kompsuplements telah dicipta berdasarkan produk terkenal yang sebelum ini telah digunakan dalam industri ketenteraan. Sekarang produk ini mempunyai sifat-sifat dan mempunyai kesan yang lebih besar pada bahagian enjin kereta.

Formula baru produk pelincir memberi tumpuan kepada meningkatkan kuasa kereta dan mengurangkan pengaruh pelbagai faktor berbahaya yang boleh menjejaskan operasi mesin.

Grease teliti menyelubungi bahagian dan mengurangkan geseran. Ini membolehkan anda untuk mengelakkan berlakunya retak mikro, yang mengurangkan tahap getaran. Valena tambahan SV akan membuat perjalanan anda amat selesa.

Bagaimana ia berfungsi?

Valena SV mempunyai unik, tetapi prinsip yang berkesan. minyak enjin biasa hanya untuk tempoh yang singkat meneutralkan geseran antara bahagian. Ini berlaku kerana kemunculan filem minyak, yang mengambil beban tugas. Pelincir kompsuplements berbeza dengan minyak membentuk filem servovite khas.

Servovite filem adalah lapisan hampir tidak kelihatan, tetapi pepejal bahan. Beliau dengan mudah dapat mengelakkan bahagian-bahagian memadam dan menormalkan fungsi enjin. Filem pada masa yang sama melaksanakan pelbagai tugas. Ia adalah bahan yang seakan-cecair dan berliang khas, dengan hampir sifar pekali geseran. Ini membolehkan ia untuk mengurangkan beban tertentu dan memastikan operasi sempurna nod walaupun dalam keadaan yang paling sempit.

Di bawah keadaan biasa, semasa proses pemanasan, zarah bahagian-bahagian yang mula berpisah daripada permukaan. Ini membawa kepada perubahan bentuk pramatang bahagian, kemunculan penyelewengan dan kekasaran. Pelincir kompsuplements, mendapat di bahagian, benar-benar menyelubungi beliau, melicinkan mana-mana kawasan kasar dan masalah.

filem Servovite dibentuk dalam masa beberapa minit. Selepas memuktamadkan butiran anda selamat dan dilindungi daripada haus. Ketebalan filem yang terbentuk adalah 1,5-2 mikron.

Bagaimana untuk menggunakan?

Penggunaan Valena SV semudah minyak mesin biasa. Untuk membawa kompsuplements pelincir dalam tindakan, anda tuangkan kandungan botol ke dalam tangki minyak. Ini boleh dilakukan semasa perubahan minyak atau hanya menambah barangan yang mungkin.

Selepas permohonan pertama meningkatkan rintangan bahagian geseran dan ubah bentuk. Ketara meningkatkan tahap slip. Selepas beberapa hari anda perasan pengurangan yang ketara dalam penggunaan mudah terbakar dan meningkatkan mekanisme kesihatan kereta.

Bahan ini digunakan sebagai bahan tambahan untuk minyak. Ia meningkatkan kualiti dan meningkatkan keberkesanan. Penggunaan makanan tambahan tanpa menggunakan minyak tidak diberikan.

Ciri-ciri

Menu

Valena SV tambahan adalah sangat berbeza daripada bahan tambahan pelincir pengeluar lain. Teknologi moden saintis tribology dibenarkan untuk membuat produk yang sama sekali baru. Beliau mempunyai kelarutan yang rendah, mempunyai keberkesanan yang tinggi dan berfungsi pada teknologi Surbana. Produk ini mempunyai kualiti yang cemerlang lain, khususnya:

 1. Satu perkembangan saintifik . Produk ini pada dasarnya mempunyai asas saintifik yang serius. Lebih ia diadakan kajian. Keputusan mereka telah berkali-kali mengesahkan keberkesanan dan kecekapan kompsuplements pelincir.
 2. Mesra alam . Valena SV sama sekali tidak berbahaya. Ia mempunyai kesan negatif bukan sahaja kepada manusia tetapi juga pada bahagian-bahagian enjin. Bahan ini tidak memberi mendakan dan tidak mencemarkan saluran minyak.
 3. Serba . Valena tambahan SV adalah sesuai untuk mana-mana pengangkutan. Juga, produk ini digunakan dalam sektor ketenteraan dan industri.
 4. Serba . Pelincir kompsuplements ini meningkatkan ketahanan enjin, kapasiti dan tempoh operasinya.
 5. Jaminan Kualiti . Valena SV telah berulang kali diadakan ujian bersama dengan jenama yang terkenal di dunia iaitu Castrol, Shell dan lain-lain.
 6. Simpanan . Penggunaan bahan tambahan ketara mengurangkan risiko kerosakan. Ini bermakna bahawa kereta itu jarang perlu menukar alat ganti dan penyelenggaraan.
 7. Insurance . Syarikat menjamin kualiti produk mereka, kerana ia diinsuranskan lebih daripada 30 juta Rubles.

testimoni pelanggan Banyak disiarkan di laman web jualan menunjukkan tahap yang tinggi kualiti produk. Berulang kali, pengguna mengatakan bahawa pelincir kompsuplements membantu mereka mengatasi masalah yang paling biasa & mdash; mengurangkan penggunaan sumber bahan api.

Kelebihan

Pengguna jalan raya tambahan bagi bahagian-bahagian enjin kereta Valena SV telah menjadi sangat popular dan permintaan. Ia menerangkan bukan sahaja ketersediaan, tetapi juga kelebihannya:

 • Pakai pencegahan . Bentuk-bentuk cecair lapisan perlindungan khas & mdash; servavit. Ia meneutralkan geseran, membolehkan masa yang lama untuk haus dan menjaga keadaan awal bahagian.
 • Perlindungan terhadap mikro-retak dan penyelewengan . melicin Servovit dan menyeimbangkan segala macam microwave dan kekasaran. Ciri ini membantu untuk mengurangkan geseran.
 • kuasa . Terutamanya disebabkan oleh peningkatan tork, dengan ketara meningkatkan kuasa dan ketahanan enjin.
 • A minimum pelepasan . Tambahan bagi bahagian-bahagian mengeluarkan jumlah minimum sisa toksik. Kebanyakan bahan api secara kekal dibakar di dalam kebuk pembakaran. Ini mempunyai kesan yang positif tidak ekologi alam sekitar.
 • Fuel ekonomi . Bahan mengurangkan kira-kira 20% daripada penggunaan bahan api.
 • Perlindungan semasa permulaan sejuk . Kereta itu tidak lagi tertakluk kepada kesan negatif yang sering berlaku semasa enjin memanaskan badan pada musim sejuk.
 • perubahan minyak Rare . Komposisi bahan tambahan mempunyai asas yang universal. Penggunaan botol tunggal bahan akan membolehkan anda untuk memandu tanpa menggantikan lebih daripada 40 ribu kilometer.

mekanik Auto amat disyorkan untuk menggunakan kompsuplements pelincir Valena SV untuk kerja-kerja diselaraskan keseluruhan kereta. Produk ini digabungkan dengan minyak daripada mana-mana jenama. Sesuai untuk kereta moden dan sampel lama.

Harga

Harga Valena SV 2390 Rubles. Nilai barangan berkurangan sebanyak 50% disebabkan oleh saham, yang bertindak di laman web wakil hari ini.

Ini membolehkan pembeli untuk membeli produk pada harga yang berpatutan dan menilai kesan tambahan baru untuk kereta peribadi. Penurunan ketara harga dicatatkan hanya dalam wilayah Persekutuan Rusia. Satu rangkaian pembekal rasmi bersama-sama dengan diskaun yang menawarkan penghantaran yang mudah dan sangat menguntungkan di seluruh negara.

Dengan bayaran tambahan, syarikat itu berjanji untuk menguruskan penghantaran terus ke negara-negara lain. Dalam kes ini, pelanggan hanya membayar untuk penghantaran.

Di mana untuk menempah?

Beli Valena SV di laman web syarikat jualan langsung perdagangan rasmi. Pada halaman mula laman web ini setiap pelanggan dapat berkenalan dengan ulasan pelanggan yang terpaksa menggunakan kompsuplements pelincir universal. Di sini anda juga boleh mencari lesen dan perakuan kualiti mengesahkan keaslian barangan yang dijual.

Selepas mengisi borang, pelanggan boleh menerima perintah itu di pejabat pos yang betul dalam masa 3-15 hari. Selepas anda telah menentukan semua data dari Pengurus, wajib, menunggu surat penerimaan bahawa permintaan anda datang dan diproses.

Pada rasa tidak puas hati kompsuplements pelincir yang diperolehi, pembeli mempunyai hak untuk menolak petak itu dalam 14 hari pertama selepas menggunakan produk ini. pelanggan boleh meminta untuk menggantikan produk, atau bahkan untuk meninggalkannya. Dalam kes ini, ia menyediakan bayaran balik dengan faedah tambahan.

Universal tambahan kepada minyak untuk kereta, motosikal, jentera dan trak Valena SV akses kini penuh untuk pengguna jalan raya semua orang. Apa yang Valena SV? Untuk mengekalkan prestasi jangka panjang enjin dan menjimatkan penggunaan bahan api dalam beberapa kali sekarang, jika anda mempunyai tambahan untuk bahagian-bahagian enjin kereta Valena SV ….

Maisira
About Maisira 331 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*