ValgoSocks – sarung kaki daripada tulang di kaki: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

ValgoSocks – jari kaki dari bunions pada kaki

Semua maklumat yang paling penting dalam 1 klik

 • 1 apa yang ValgoSocks?
 • 2 Bagaimana
 • 3 Kandungan
 • 4 Kaedah permohonan
 • 5 Bacaan
 • 6 Kontra
 • 7 Harga
 • 8 Di mana untuk membeli
 • Tinjauan stoking ValgoSocks – fixers tekstil, yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan menghilangkan bunions pada kaki di rumah: cepat, berkesan, dan selesa. Prinsip operasi ValgoSocks.

  Apakah ValgoSocks?

  ValgoSocks adalah alat revolusi yang membolehkan orang yang mengalami masalah dengan “tulang” untuk menyelesaikan mereka di rumah tanpa memerlukan prosedur atau latihan tambahan.

  Sakit “tulang” pada kakinya adalah masalah yang sebenar untuk ramai orang. Terutamanya di kalangan wanita yang terpaksa setiap hari untuk memakai kasut yang tidak selesa: kasut tumit tinggi dengan bahagian hadapan yang sempit. Tertakluk kepada penyakit dan kekasih stilettos bergaya. kasut seperti visual memanjangkan kaki, tetapi tisu bersama ia akan menjadi buruk.

  Di bawah beban malar tulang ibu jari kaki berubah kedudukannya, sebelah luarnya pergi ke seluruh jari, dan sokongan dalaman dalam bentuk ketulan hodoh – “tulang”. Stokin ValgoSocks telah dibangunkan untuk membetulkan jenis ini keadaan dan memulihkan kedudukan biasa tulang.

  ValgoSocks kelihatan seperti pembalut untuk jari. Dalam satu tangan mereka mempunyai lubang untuk jari yang besar dan kecil, dan di pihak yang lain – Velcro untuk mengikat di tumit. Di bawah bahagian Central kaki, lapisan metatarsal, menaikkannya berbanding dengan jari kaki dan tumit. Reka bentuk ini mempunyai satu matlamat – untuk kembali jari ke kedudukan asal, lepaskan sendi dari beban yang berlebihan dan dengan itu menghilangkan punca kerengsaan dan keradangan beliau. Stoking mempunyai warna kuning air neutral, tidak kelihatan di bawah kasut ada untuk dipakai setiap hari di rumah dan di jalan atau di pejabat.

  Alat ini adalah alternatif kepada pembedahan menghilangkan tulang kaki. Ia tidak trauma dan tidak mempunyai komplikasi apabila anda menggunakan dan lebih murah dalam harga. Kesan maksimum dicapai secara beransur-ansur, keputusan segera boleh dijangka. Walau bagaimanapun, kesakitan itu akan hilang serta-merta selepas memulakan penggunaan suplementapan lampu.

  Bagaimana

  Prinsip pembalut terletak pada penjajaran kaki, penghapusan kelasi melintang, yang merupakan sebab untuk sambungan bahagian depan kaki dan sisihan ibu jari kaki. Valgus sisihan (sisihan ibu jari kaki dalam) dibetulkan hasil usaha arah yang berterusan yang dilakukan oleh pembalut yang. Pembetulan berlaku dengan perlahan-lahan dan beransur-ansur.

  Sepasang kenderaan yang mempunyai sarung kaki daripada tulang ValgoSocks direka untuk jari cacat dan jari. Di belakang kaki – strap. Mendapatkan kain pembalut itu, anda meletakkan usaha dalam reka bentuk dan memperbaikinya ketat pada kaki. tekanan ini menjimatkan masa dan kos
  dalam kain patut dan mewujudkan tekanan yang berterusan ke arah yang dikehendaki.

  Metatarsal lapisan pad bujur membentuk kelengkungan fisiologi lengkungan kaki, pengagihan semula beban dari hadapannya. Dari semasa ke semasa bergerak ke lokasi yang baru, ia adalah mungkin untuk membentuk sesuplementoh ini betul-betul cara ia berlaku di kaki tanpa kelasi. Oleh itu, ValgoSocks melaksanakan fungsi-fungsi berikut:

  • straightens bersama ibu jari kaki, kembali ke tempat yang . Berhenti kerengsaan pengaruh luar dan trauma berterusan dari dalam. Akibatnya, tulang berkurangan dalam saiz dan akhirnya hilang, menduduki tempat awal.
  • straightens jari, membawa ke kedudukan yang ditetapkan oleh alam semula jadi . Dalam kes-kes yang sukar, apabila jari adalah pada sudut akut ke hadapan kaki dan menyakitkan orang lain, campur tangan dengan mereka dalam satah yang sama, untuk menetapkan ia anda perlu sukar, lebih kuat mengetatkan strap di belakang.
  • Menghapuskan . Jika anda menghapuskan tekanan yang anda perlu menunggu seketika, kemudian rasa sakit hilang serta-merta. Ini kerana beban diagihkan dengan betul, membuang dari hadapan kaki adalah berat badan berlebihan. Bersama rosak tidak tertakluk kepada beban dan tidak menyakitkan.
  • Mengembalikan melihat semula jadi . Apabila kesakitan hilang, mendapat tugas seterusnya: untuk kembali kaki untuk daya tarikan yang asal dan bentuk yang indah. Untuk memakai selamat kasut terbuka atau berjalan berkaki ayam di pantai, anda perlu mengambil berat tentang bentuk yang betul kaki mereka.
  • Memberi keyakinan . Apabila gerakan membawa bukan kesakitan, tetapi keseronokan dan kegembiraan kaki bentuk sempurna, hidup menjadi lebih bahagia, lebih cerah dan lebih menarik.
  Oleh itu, gol dari fasciitis plantar perlahan-lahan sejajar kedudukan tulang kaki relatif kepada satu sama lain. Pembetulan lancar, ia boleh dihentikan pada bila-bila apabila hasil yang dikehendaki akan tercapai. Kesan pembaikan berdiri dan dengan pilihan yang betul kasut dalam kehidupan ostaetsya masa depan. Jika anda merasakan bahawa pelanggaran itu dikembalikan, anda sekali lagi boleh mengambil jalan keluar dengan menggunakan ValgoSocks untuk segera menghentikan proses ubah bentuk.

  Kandungan

  Bahan yang digunakan untuk sarung kaki jahit, mempunyai sifat-sifat berikut:

  1. Keanjalan . Dia menghulurkan, membolehkan band pinggang untuk kaki dari pelbagai saiz, tetapi memegang bentuknya, menyediakan daya ketegangan yang mencukupi. Dalam satu tangan, ketika memakai corrector tidak berlaku kesulitan ini dengan yang lain – kesan terkumpul tindakannya, tulang beransur-ansur menjadi keadaan fisiologi
  2. Kekuatan .. kain ini mempunyai tenunan khas dan terdiri daripada benang tahan lama. Apabila digunakan secara terus dan lembut perkara mencuci akan berlangsung lama. Merosakkan kekuatan kain boleh cuci dengan air panas atau mendidih. Melindunginya daripada pengaruh tersebut.
  3. The hygroscopicity . Perkara adalah bernafas dan tidak mewujudkan kelembapan yang berlebihan, yang boleh berfungsi sebagai pendorong untuk pembangunan jangkitan kulat pada kulit.
  4. Hypoallergenic . kain ini tidak mengandungi kekotoran alahan dan boleh dikendalikan untuk orang yang mempunyai kulit sensitif.
  Penjagaan pembalut adalah untuk mencuci tangan di dalam air sejuk atau penyelesaian sabun pada suhu bilik. sarung kaki kering adalah lebih baik di udara, tidak pada bateri, jadi mereka tidak akan kehilangan bentuk mereka.

  Kaedah permohonan

  Untuk menggunakan sarung kaki daripada tulang ValgoSocks sangat mudah. Mereka mesti dipakai pada waktu siang atau malam. Jika ia tidak mungkin untuk menggunakan mereka 24 jam setiap hari, maka meninggalkan pada kaki mengikut keadaan. Lebih banyak masa jari diletakkan di bawah tekanan kunci pembetulan, lebih cepat anda boleh mengharapkan keputusan.

  Sepanjang penggunaan, stoking perlu selesa, kasut saiz yang betul dengan tumit sederhana. Perawat kaki mengesyorkan penggunaan kasut itu dan selepas normalisasi kedudukan tulang kaki.

  Pada bahagian bawah stoking mempunyai pad metatarsal iaitu keadaan yang perlu ditukar setiap 3-4 hari. Termasuk dengan stoking ialah manual terperinci, berikut mana ia adalah mungkin untuk mencapai hasil yang terbaik dan paling cepat.

  Testimoni

  Stoking daripada tulang dalam kaki akan berguna di bawah syarat-syarat ini:

  • kecacatan kaki disebabkan oleh kelengkungan ibu jari, beliau “penjagaan” kepada orang lain . penahan memegang jari dalam kedudukan yang betul, jika itu tidak mungkin kerana kelengkungan yang kuat, lebih dekat kepadanya.
  • Kemerahan dan lebam pada lubang pic, jagung di atasnya . Tekanan di tempat ini dipindahkan ke seluruh kaki dan sama rata. kain menjadi pelindung dan tidak membenarkan Kasut untuk RUB tulang.
  • platypodia Melintang dan lenturan yang terhasil menengah tulang kaki . Stoking mengelakkan kesan buruk daripada kaki rata dan tidak dibenarkan untuk menjejaskan kedudukan sendi. Tetapi jika kesan tersebut sudah dilaksanakan, maka ValgoSocks ia menghapuskan (meniadakan), dan menyebabkan keadaan rangka kaki kepada norma fisiologi.
  • kaki Diratakan . Terbentuk kerana kasut yang tidak betul, meningkat ketegangan atau berat badan yang berlebihan diratakan kaki amat sukar kehidupan seseorang. Sarung kaki dengan kunci mengeluarkan sebahagian besar beban dari depan kaki dan mengedarkan ia sama rata.
  • Sakit atau hanya rasa tidak selesa ketika berjalan atau berdiri lama. ValgoSocks cepat menyelesaikan masalah ini, pada hari-hari pertama permohonan.

  Kontra

  Diri mereka stoking < / strong> tidak mempunyai kontra untuk digunakan, bagaimanapun, terdapat keadaan di mana ia adalah perlu untuk menunggu dengan penggunaannya. Dalam keadaan ini mereka tidak akan dapat melaksanakan sepenuhnya fungsinya dan boleh menyebabkan pembangunan atau semakin teruk penyakit-penyakit lain yang tidak berkaitan secara langsung dengan valgus kecacatan kaki.

  • integriti The kulit. Pemakaian sebarang aksesori, termasuk ini, akan menyebabkan melambatkan proses pertumbuhan semula.
  • penyakit kulat. Jangkitan kulat memerlukan rawatan sebelum penggunaan sarung kaki. pembalut ini akan mempunyai kesan ke atas perjalanan penyakit kulat, bagaimanapun, boleh menjadi sumber perezarazhenie selepas rawatan, kerana ia tidak boleh dibasmi kuman tanpa kerosakan kepada keadaan bahan.
   < li> Ketumbuhan pada kulit yang bersentuhan dengan reka bentuk. tekanan tambahan boleh mengakibatkan kesan yang tidak menentu pada perkembangan mereka.
  Apabila sihat kulit, berhenti untuk menggunakan stoking ValgoSocks. Dalam kes lain, anda mesti mencapai mendapat menghilangkan pelanggaran yang berkaitan, kemudian mula pembetulan kedudukan tulang.

  Harga

  Kos stoking di laman web peniaga rasmi sering dikurangkan sebanyak 50% daripada harga asal. penjual menghadkan tindakan masa, tetapi ia kerap mengulangi

  • Rusia -.
  • Ukraine 990rub -. 399грив
  • Bulgaria -. 59лев
  • di UK – £ 60
  • dalam Hungary, 8900 HUF
  • di Itali, Jerman, Portugal atau Sepanyol – 39 €
  • di Kazakhstan tenge 5390
  • Belarus – 290 000 Belarus. RUB
  • di Cyprus dan di Greece – 29 €
  • dalam € Netherlands 60
  • dalam Moldova – 399 lei
  • Azerbaijan – 24 Manat
  • Armenia -. 13990
  • dalam Kyrgyzstan – som Kyrgyz 1399
  • di Poland 139злотых
  • dalam Romania – Bahasa LEU 139
  • Turki – 149 liras
  • dalam Uzbekistan 99 000 jumlah
  • di Perancis 39 €
  • Croatia – 299кун
  • Republik Republic – Gastrenitкрон
  • Switzerland – 60 Swiss FR
  • Latvia, Estonia, Lithuania -. 24 €

  Di mana untuk membeli

  ValgoSocks untuk membeli daripada peniaga yang dibenarkan bermakna untuk melindungi diri mereka daripada menerima analog substandard, palsu, dibuat daripada bahan yang pelik. Rayuan kepada analog adalah penuh dengan pembelian yang tidak cekap pembalut tidak menjejaskan sendi: tulang membonjol sebagai, dan kekal. Dalam kes terburuk kesan yang boleh bertentangan dengan jangkaan. Ia adalah yang terbaik untuk memilih adalah laman web rasmi.

  Tiada bahan disahkan boleh dimasukkan bahan kimia berbahaya dan berterusan pemakaian corrector untuk menyebabkan kerengsaan, melecet, alahan. bahan dan reka bentuk kunci dipatenkan dan mempunyai sijil pematuhan

  Pengeluar:.. OOO “Chantal”, Moscow, jalan Nikulinskaya, rumah 23

  < p>