Weichen – dompet klac: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

indah beg beg tangan klac dalam gaya Inggeris dari jenama Weichen adalah hadiah yang terbaik untuk mana-mana perniagaan dan lelaki yang praktikal.

Mengenai jenama

Pada tahun 1990, dua peminat Cina bernama Wichin dan Mandu bekerja dalam bidang industri ringan, telah bekerjasama untuk membuat pelbagai barangan kulit. Lebih daripada 10 tahun mereka bekerja bersama-sama dalam Guangzhou & mdash; pusat perindustrian di dunia terkenal China. kemajuan ketara dalam pengeluaran dan penjualan produk mereka telah mendorong mereka untuk berfikir tentang penubuhan syarikat baru. Pada tahun 2003, satu jenama Weichen.

Kursus strategik peserta baru dunia perniagaan telah berubah secara radikal. Kini syarikat itu telah khusus semata-mata dalam aksesori kulit: dompet, beg tangan, pemegang kunci, beg kecil, pasport dan lain-lain yang diperlukan dalam perkara-perkara setiap hari. Semua produk yang dibuat hanya dari kulit asli dan memenuhi piawaian kualiti antarabangsa.

produk Wihin lama hanya tersedia kepada pengguna Cina. Tidak lama kemudian mereka menakluki pasaran Eropah. populariti yang besar di kalangan orang Eropah dinikmati dompet yang terang, wanita Glamor ini, dompet elegan kecil dan dompet lelaki ketat itu. talian individu beg tangan yang dibuat untuk keindahan muda dan bergaya untuk remaja. Pada tahun 2007 di London dibuka perwakilan besar jenama Cina. 10% daripada pasaran aksesori kulit of America juga menggunakan produk syarikat. India, Indonesia, Pakistan, Turki & mdash; negara bahawa syarikat itu sentiasa mendapat.

reputasi yang baik, produk kualiti yang sangat baik dan kepintaran perniagaan yang sangat baik daripada pihak pengurusan telah bertukar firma China yang biasa ke jenama antarabangsa.

Hari ini Weichen adalah sebuah kilang yang besar untuk pengeluaran aksesori kulit. Tiga barisan pengeluaran dan lebih 150 pekerja mahir dan 10 pereka berbakat bekerja setiap hari untuk mengekalkan imej jenama. Dalam sebulan mereka menghasilkan kira-kira 150,000 jenis dompet. rangkaian produk baru adalah dompet klac yang lelaki elegan ini Weichen.

Ciri-ciri beg tangan Weichen

Garis terbaru dompet Wihin meniru gaya Inggeris klasik yang terkenal dengan konservatif dan kekangan mereka. Aksesori dalam gaya ini memainkan peranan khas. Wallet, menurut mazhab fesyen Inggeris, perlu menjadi warna mulia dan tanpa banyak detail. Clutch Weichen memenuhi keperluan.

Kelebihan utama aksesori

 • Capacity. Banyak jabatan saiz dan tujuan yang berbeza kemas boleh meletakkan semua perkara yang paling penting, daripada kad kredit untuk pasport dan telefon. kaitan yang mudah dan butang akan memastikan keselamatan pengisian dalaman aksesori.
 • Quality. produk yang diperbuat daripada kulit asli tahan lama. Dibuat dengan tangan. Sebelum memasuki Jabatan merealisasikan barang-barang melalui pemeriksaan khas di Jabatan kawalan kualiti. produk yang rosak adalah untuk dikitar semula. Purse yang memenuhi semua keperluan, pergi untuk pelaksanaan. Pengguna akhir menerima barang daripada kelas tertinggi.
 • Ketahanan. Kualiti yang hebat bahan dan profesionalisme pengeluar menjamin ketahanan klac.
 • Gaya Jenama. Wallet Weichen & mdash; jenama produk. Ia amat sesuai untuk orang perniagaan. Belakang pemilik aksesori yang tidak akan membincangkan kekurangan rasa. Sebaliknya, orang lain akan mengagumi praktikal dan individualisme anda.
 • Fungsi. Boleh digunakan sebagai dompet, dompet biasa atau autopartage.
 • The rayuan estetik. Tidak megah, tidak menonjol, mudah, menarik & mdash; kata sifat yang mencirikan Wihin. warna hitam klasik tidak akan meninggalkan acuh tak acuh mana-mana lelaki, walaupun yang paling mewah.
 • Kebolehcapaian. Kos dompet ialah tengah Golden antara harga dompet “peralihan” dan harga dompet hyped jenama Eropah.

Terima kasih kepada pembangunan pereka Wihin sekarang tidak ada keperluan untuk memakai dalam satu poket beg tangan untuk wang, dalam sel yang lain. Clutch jenama beg kulit asli digabungkan fungsi dompet dan telefon kes.

Convenience, rupa, kelapangan dan kualiti adalah ciri-ciri utama produk Weichen.

Ramai orang yang sentiasa memikirkan bagaimana untuk menarik wang. Alami rancangan kaya bahawa, pertama sekali, anda perlu mempunyai beg tangan yang bergaya, di mana Kewangan akan “rasa” kebesaran mereka. dompet murah menangkis tenaga kelimpahan yang ada di dalamnya untuk wang tidak akan dapat membiak. Ia adalah penting bahawa penyimpanan wang kertas melihat dihormati, ia luas, berfungsi, arwah Pemikiran kekayaan masa depan. Bahan terbaik yang menghantar tenaga wang, kulit semula jadi, warna optimum & mdash; hitam. Clutch Weichen memenuhi semua keperluan yang disenaraikan.

Selepas membeli dompet bergaya ia adalah untuk meletakkan satu atau lebih aksara yang menarik wang. Antaranya: 3 syiling Cina diikat dengan benang; kad dengan imej teh hijau (daun pudina, anggur); bil dalam $ 1; sebahagian kecil daripada lobak pedas, tangkai Heather; kayu manis. Watak-watak ini mempunyai keupayaan untuk meningkatkan kesejahteraan kewangan.

Bil dalam dompet mesti diluruskan, tidak renyuk. Untuk berbaring, sebaik-baiknya nilai-nilai. keping luaran kertas, kalendar, cek, ubat-ubatan preskripsi, menghalang peredaran wang tenaga adalah wajar untuk mengumpul di tempat lain. dompet tidak boleh kosong. wang kertas besar berdusta secara berasingan daripada yang kecil.

Penampilan dan reka bentuk

aksesori ini mempunyai bentuk segi empat tepat dengan sudut bulat. Di bahagian atas permukaan luar zip akan dijahit. pelari rantai kunci yang diperbuat daripada kulit yang sama seperti yang lain daripada klac. Ia adalah mungkin untuk mencuba kaedah rumah yang popular memeriksa ketulenan bahan & mdash; meletakkan perlawanan panas atau ringan. kulit tidak takut hubungan pendek dengan api itu tidak terbakar. Zip membuka akses kepada petak besar direka untuk pasport atau kertas.

Di bahagian bawah di bahagian depan yang lengkap embossing nama & mdash jenama; “WEICHEN”. Separuh kembali lancar, tanpa apa-apa perhiasan tambahan.

Bahagian dalam terdiri daripada dua bahagian:

 1. Jabatan pertama dibahagikan kepada tiga bahagian. Satu boleh memegang telefon bimbit atau telefon pintar. Kedua untuk bil-bil. Antara mereka menutup petak untuk syiling (zip). Wang kertas diletakkan di seluruh panjang. Petak begitu lapang itu, sebagai tambahan kepada wang, anda boleh meletakkan pasport dan sijil pencen, dan juga sekumpulan kecil kunci. Bahagian ini ditutup dengan zip logam yang kukuh.
 2. Bahagian kedua mempunyai banyak poket untuk kad kredit dan kad diskaun. Dalam poket dengan polimer lembut telus, anda boleh meletakkan gambar anda sayang orang. Di bawah petak utama dengan poket terdapat dua petak tersebut. Mereka patut dan wang kertas, dan / atau lesen memandu, dan / atau dokumen penting yang lain saiz kecil (kad insurans, kad ID tempatan, dan lain-lain). Satu ciri bahagian dalam dompet adalah dua poket untuk kad Micro SD standard atau kad Sim. Menutup pembahagian dua butang diletakkan selari antara satu sama lain.

Kehadiran pelbagai poket dan petak pasti akan merayu kepada peminat yang menghargai kesederhanaan dan fungsi. reka bentuk yang menarik akan merayu kepada lelaki, mengikuti perkembangan fesyen. Pelancong perniagaan akan menghargai kualiti dan keanggunan. Dengan mini dompet ini tidak malu untuk muncul dalam masyarakat yang tinggi.

Spesifikasi

Kapasiti eksklusif produk ditentukan oleh kehadiran:

 • 11 poket untuk kad;
 • 4 petak wang kertas;
 • 1 poket tambahan dengan zip;
 • 2 poket untuk Sim-kad;
 • 1 petak telus untuk gambar;
 • 1 petak untuk syiling.

Warna hitam.

Bahan: PU kulit.

Saiz: 19.5 cm x 9.5 cm x 3 cm

Harga

Kos dompet Weichen bergantung kepada pelaksana . Di laman web rasmi harga beg klac & mdash; 1Gastrenit Rubles. Pada muka surat pelbagai kedai online dan anda boleh mencari kos yang lebih rendah. Tetapi kemungkinan besar anda akan berjalan ke palsu. Dalam kes ini, anda berisiko untuk menerima produk yang cacat daripada kulit, mungkin dengan kecacatan.

Bagaimana dan di mana untuk membeli

pengedar rasmi, bekerja dengan pengilang secara terus, menjamin kualiti peningkatan lelaki. Sahaja di laman web pelaksana adalah disyorkan untuk membeli Weichen. Jika tidak, pakej yang datang kepada anda melalui pos, ia mungkin kucing dalam beg. Untuk kembali wang untuk klac rosak, yang dibeli daripada penjual yang tidak disahkan, adalah hampir mustahil. Ini terbukti dengan ulasan tentang dompet Weichen.

Untuk order anda perlu:

 • untuk melawat laman web rasmi pelaksana;
 • mengisi borang pesanan;
 • untuk memilih kaedah penghantaran (operator akan menghubungi anda semula tidak lama lagi dan membantu dalam perkara ini);
 • mengharapkan produk elegan.

Pembayaran dibuat setelah menerima (yang dipanggil “tunai atas penerimaan”).

Penghantaran dengan Mail Rusia. pakej kelas dihantar kepada pembeli pertama. Anggaran kos bungkusan & mdash; daripada 350 Rubles (lingkungan rantau ini meningkatkan jumlah akhir).

Purse pergi untuk hari. Penduduk Moscow dan St Petersburg boleh menerima barangan dalam dua atau tiga hari (penghantaran cepat disediakan). Di kawasan-kawasan terpencil di pakej adalah sehingga 2 minggu. penghantaran itu berlaku dua kali sehari, termasuk hujung minggu.

Apabila menghantar bungkusan ia diberikan nombor unik yang dihantar kepada e-mel. Mengenai jumlah ini, anda boleh mengesan lokasi produk. Apabila bungkusan akan berada di pejabat, ke alamat penerima menerima pemberitahuan. dokumen yang anda perlu pergi ke pejabat & mdash jawatan itu; pasport. Mail menyimpan jawatan itu dalam tempoh sebulan. Sekiranya bungkusan itu rosak semasa pengangkutan, penjual berjanji untuk menggantikan produk.

Pengedar rasmi dipandu oleh undang-undang “Pada perlindungan hak-hak pengguna”. Jika dalam tempoh 2 minggu dari tarikh penerimaan penuh apa yang anda tidak mahu menyimpan aksesori fesyen, jaminan pulangan wang. Untuk mendapatkan wang, anda perlu menghubungi sokongan pelanggan. Selepas anda perlu menghantar barang-barang kembali. Postage kos untuk penjual.

dompet indah beg klac dalam gaya Inggeris dari jenama Weichen adalah hadiah yang terbaik untuk mana-mana perniagaan dan lelaki yang praktikal. Mengenai jenama Pada tahun 1990, dua peminat Cina bernama Wichin dan Mandu bekerja dalam bidang industri ringan, telah bekerjasama untuk membuat pelbagai barangan kulit. Lebih daripada 10 tahun mereka bekerja bersama-sama dalam Guangzhou & mdash; …

Maisira
About Maisira 331 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*