1ELECTRICITY SAVING BOXs kanta sejagat: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Peranti terbaru dan serba boleh untuk tablet, telefon, kamera digital dan kamera & mdash; kanta, UNIVERSAL CLIP LENS. Ia mampu untuk memperbaiki kualiti tinggi gambar-gambar dan ia adalah sangat mudah untuk digunakan.

Satu ciri ciptaan adalah bersaiz kecil, dan keupayaan untuk beroperasi di beberapa mod. Mod ini tidak kalah dengan profesionalisme peralatan mahal dan aksesori untuk menembak.

Penampilan dan reka bentuk

UNIVERSAL CLIP LENS kanta sejagat untuk telefon dan tablet menarik perhatian dengan saiz kecil dan bentuk pelaksanaan. LENS CLIP dibuat dalam bentuk klip kecil yang kemas. Ia dengan mudah boleh dilampirkan kepada mana-mana alat dan menikmati proses fotografi.

bahan

kes yang diperbuat daripada aluminium berkualiti tinggi dan plastik. Ini membolehkan struktur untuk menentang perubahan bentuk dan menjadi agak sensitif kepada terjatuh dan lebam akibat kemalangan.

Kekuatan ini membantu melindungi kanta rapuh. Mereka pula, diperbuat daripada kaca. Setiap satu daripada kanta yang dibuat dengan cara yang istimewa, jadi apa-apa kesan mekanikal pada ia boleh membawa kepada retak mikro. Penggunaan selanjutnya retak kanta akan merosakkan kualiti dan kejelasan imej.

Design

Lens 1ELECTRICITY SAVING BOXs dibuat dalam reka bentuk yang ketat dan bijaksana. Ia akan kelihatan baik pada alat dari pelbagai saiz dan warna. Yang penting, telefon tidak berpakaian di dalam kes yang terlalu tebal. Ini meningkatkan risiko bahawa klip boleh bergerak atau terbang.

Klip ini sesuai bukan sahaja untuk telefon tetapi juga untuk tablet. Apabila pesanan pembeli CLIP LENS boleh mencari kanta produk warna yang dikehendaki. Jadi, anda akan dapat mewujudkan reka bentuk dan gaya aksesori yang sentiasa bersama anda.

Spesifikasi

UNIVERSAL CLIP LENS termasuk tiga kanta, membolehkan anda untuk mengambil gambar dalam kualiti tertinggi dengan detail yang sangat baik objek kecil. Terima kasih kepada mereka, pengguna boleh menggunakan tiga mod rakaman, yang membolehkan anda untuk membuat kreatif dan berwarna-warni gambar.

kanta makro & mdash; membolehkan anda untuk memaparkan gambar yang unsur-unsur yang paling kecil. Walaupun begitu, imej kehilangan kecerahan, kejelasan dan kualiti.

mata Ikan adalah satu peluang yang luar biasa untuk membuat sudut tangkap gambar 180 darjah. Ini menjadikan imej sedikit futuristik.

Lens untuk panorama, tempat yang serba boleh, yang membantu untuk membuat yang luar biasa dan tepat lebih mudah. Kanta untuk panorama menembak mempunyai gambaran yang lebih luas.

Bagaimana 1ELECTRICITY SAVING BOXs

Bekerja dengan klip tidak memerlukan manipulasi rumit. Anda perlu memilih salah satu daripada tiga kanta yang diperlukan pada titik tertentu dan twist ia. Semua yang perlu kita lakukan adalah melampirkan klip pada kamera alat anda. Anda boleh mula mengambil gambar.

Ciri-ciri

Lens UNIVERSAL CLIP LENS mempunyai ciri-ciri ciri-ciri seperti:

  • Sesuai untuk pelbagai telefon, tablet (Galaxy, HTC, Ipad Touch dan lain-lain) ;
  • Tidak kalah dalam kualiti peralatan fotografi profesional;
  • Mudah untuk digunakan dan penyelenggaraan;
  • Keupayaan untuk bekerja dalam semua keadaan dan persekitaran.

Harga

1ELECTRICITY SAVING BOXs sejagat untuk telefon dan tablet kanta boleh didapati pada harga diskaun yang lebih tinggi. Tindakan semasa menyediakan keupayaan untuk mendapatkan produk hanya di 1490 Rubles.

Di mana untuk membeli

Beli 1ELECTRICITY SAVING BOXs hanya boleh di laman web pembekal rasmi. Ia pelanggan boleh mendapatkan semua maklumat tentang ciri-ciri produk dan akan dapat untuk memohon perintah itu.

Peranti terbaru dan serba boleh untuk tablet, telefon, kamera digital dan kamera – kanta, UNIVERSAL CLIP LENS. Ia mampu untuk memperbaiki kualiti tinggi gambar-gambar dan ia adalah sangat mudah untuk digunakan. Satu ciri ciptaan adalah bersaiz kecil, dan keupayaan untuk beroperasi di beberapa mod. Mod ini tidak kalah dalam profesionalisme adalah mahal.

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*