Anting-anting Mise en Dior: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Semak imbas bentuk fesyen Mise en Dior jenama terkenal Dior mengambil dunia oleh ribut keanggunan yang melampau, perbaikan, keaslian.

Mengenai jenama Mise en Dior

Yang tidak akan dihasilkan rumah fesyen Dior & mdash; ia akan dituntut dan akan secara automatik dikreditkan ke pangkat trend global. manik Double subang Mise en Dior pasti memenangi hati fesyen pada pandangan pertama. Pada kosuplementsi bekerja pereka Camille Michelli dikenali untuk mewujudkan perhiasan unik, digelar “wanita & mdash; aksesori Dior”. Beliau berjaya membangunkan anting-anting, menggabungkan keringkasan, perbaikan, bangsawan. Ia memberikan perspektif yang berbeza untuk melihat anting-anting mutiara klasik. Dalam kosuplementsi beliau telah digunakan bukan sahaja mutiara, tetapi juga emas, perak.

Pusey Dior & mdash; kemuncak imej. Perbezaan utama mereka dari anting-anting biasa bahawa mereka dipakai sebagai pasangan dan secara individu. warna klasik sesuai untuk pakaian kerja, gaun malam. Pakaian dalam rupa kasual gaya sempurna menyerlahkan anting-anting adalah warna-warna terang, reka bentuk yang luar biasa.

Ramai peminat aksesori jenama terkenal dihargai mentol Mise en Dior dihargai. Mereka menggabungkan klasik, trend moden, bangsawan, keanggunan dan kecantikan.

Rupa

Pusey Dior mempunyai penampilan yang luar biasa, kerana yang hasilnya adalah sangat moden dan bergaya. Banyak fesyen dan selebriti terkenal memilih anting-anting ini kerana mereka akan melengkapkan mana-mana wajah, membuat ia lebih halus.

Design

Model ini diilhamkan dalam apa-apa cara untuk mengikat anting-anting untuk menjadi selesa. Mereka mewakili dua bola: saiz yang besar dan kecil yang dimuatkan ke atas pasak kecil. A manik kecil dipakai di hadapan, besar di belakang cuping telinga. Yang strap & mdash; kunci ketat yang sukar untuk notis. skim warna yang berbeza-beza dari putih, hitam kepada warna asid. Mereka boleh menjadi berkilat, matte, telus.

bahan

Klip plastik dan logam. Sebaliknya, manik kecil mungkin batu. Juga bola boleh menjadi warna yang berbeza, kaca dengan pengisi hiasan luar biasa. Pemilihan barang kemas adalah besar. Bahan dirinya subang & mdash; kuarza.

Bagaimana untuk memakai anting-anting & mdash; Mise en Dior

Berdandan ulas dengan mudah ke dalam cuping telinga dari bahagian belakang telinga. kunci mutiara kecil membelenggu di hadapan. Satu peranan yang lebih besar perlu diberikan kepada rambut & mdash; dia tidak boleh menyembunyikan anting-anting. Penyelesaian yang ideal akan menjadi model rambut pendek atau mengambil rambut. Mise en Dior bukan aksesori yang cerah, jadi ia adalah yang terbaik untuk mendedahkan kawasan bahu dan leher untuk menekankan hiasan indah mereka lenturan. Sekarang berkas sangat topikal, tocang, menenun.

Memilih warna Pyatov, ia adalah bernilai mengingati warna kulit anda. Mentol lampu menyerlahkan kulit kecokelatan dan kulit pucat akan kelihatan menggalakkan subang warna gelap. Kelebihan utama anting-anting adalah bahawa mereka boleh dipakai dengan hampir mana-mana pakaian.

Memilih pakaian yang anda perlu mengambil kira beberapa nuansa:

 • Untuk imej romantis, anda perlu memilih warna pastel, perak, emas.
 • Dalam usaha untuk memberi imej semangat, anda boleh menggabungkan merah dan hitam.
 • Bekerja di pejabat, di perniagaan mesyuarat adalah lebih baik untuk memakai anting-anting putih, hitam atau kuning air.
 • Mise en warna-warna terang Dior sempurna untuk dipakai setiap hari.
 • Ramai berpendapat bahawa anting-anting boleh dipakai manik besar ke hadapan & mdash; pilihan ini tidak adalah sangat mudah, dan kelihatan sama sekali berbeza.
 • Anda boleh memakai satu earring, jika anda mahu keaslian.
 • Anda boleh menukar manik sedikit dari satu set memakai di pihak yang lain, menggabungkan warna.
Kepelbagaian fungsi subang menjadikan mereka sangat diperlukan dalam kehidupan sehari-hari wanita. Mereka boleh dipakai untuk mesyuarat perniagaan, pihak, di sebuah restoran, berjalan-jalan.

Ciri-ciri

subang Hallmark boleh dianggap ketunggalan dan kesederhanaan mereka pada masa yang sama. Hanya bahawa mereka menarik perhatian fesyen.

Ciri-ciri utama:

 • Bentuk simetri produk memberikan keunikan.
 • The anting-anting mempunyai bentuk yang bermuka dua.
 • Worldwide dihargai subang Mise en Dior, terutama sekiranya mereka merasai Pelakon terkenal, model peringkat dunia.
 • Mereka memberikan imej wajah yang siap dan membuat ia lebih bergaya, menarik.
 • Tidak ada kategori umur tertentu & mdash; anting-anting adalah sangat baik untuk kanak-kanak perempuan dan wanita lebih tua elegan.
 • Menukar manik dari kit yang berbeza anda boleh membuat ensemble asal anda sendiri, menggabungkan pelbagai warna.
 • Mereka menarik perhatian dengan keaslian, keunikan.
Subang Mise en Dior & mdash; hadiah yang besar untuk dikasihi, teman wanita, ibu. Perkara utama yang perlu membuat keputusan dengan warna dan reka bentuk.

Di mana untuk membeli

Sekarang diberi pilihan hebat anting-anting. Membeli Mise en Dior di kedai-kedai dan dalam talian. Dalam usaha untuk memastikan kualiti produk adalah untuk membelinya di laman web rasmi wakil. Untuk ini, anda perlu mengisi borang dan mengharapkan panggilan daripada Pengurus kami, yang akan mengesahkan perintah itu. Untuk 7 & mdash; 9 Pelanggan menerima pakej. Dia membayar untuk itu dari tarikh penerimaan.

subang Bebas fesyen Mise en Dior jenama terkenal Dior mengambil dunia oleh ribut keanggunan yang melampau, perbaikan, keaslian. Mengenai jenama Mise en Dior Itu tidak akan menghasilkan rumah fesyen Dior – ia akan dituntut dan akan secara automatik dikreditkan ke pangkat trend global. manik Double subang Mise en Dior pasti memenangi hati fesyen dengan …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*