Aquarone semburan untuk kasut: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Superhydrophobic bermakna Aquarone menyimpan perkara-perkara dalam keadaan sempurna.

Apakah Aquaban

Kemunculan cekap air penghalau bermakna Aquapony adalah kegembiraan dan kejutan. Sama ada ini adalah mungkin? Jawapannya adalah Ya! Setuju, kerana walaupun telefon mudah alih baru-baru ini diperkenalkan telah menyebabkan tidak kurang heran. Dan sekarang kita tidak boleh bayangkan tanpa mereka hidup saya. Proses perkembangan alat inovatif baru tidak di tempat, yang membolehkan kita untuk merasa semua keindahan perkembangannya.

Hari ini kami menawarkan untuk mengurangkan kewujudan mereka dengan menggunakan semburan semburan untuk pakaian dan kasut. Kesan ubat lapisan atas bahan yang mempunyai struktur berlapis supaya kelembapan literal memantul dari bahan. Ia adalah unik kandungan dadah. Selain itu, pengeluar memberi jaminan bahawa komposisi tidak digunakan bahan-bahan yang boleh memudaratkan kesihatan.

Spray Aquarone melindungi perkara-perkara dari basah dan kotoran. Letakkan pembersihan di permukaan pakaian dan kasut, dan anda dengan selamat boleh berjalan dalam hujan. semburan salutan Superhydrophobic tidak akan membenarkan kelembapan dan kotoran untuk mendapatkan basah dalam bahan. Juga alat yang digunakan untuk mengelakkan masalah menjengkelkan pada mesyuarat perniagaan atau di suatu pihak. Merawat pakaian semburan (baju, seluar, pakaian, sweater, baju, dan lain-lain) dia tidak akan meninggalkan kesan dan melegakan daripada kesan-kesan kopi tertumpah atau tidak sengaja disebut-sebut segelas wain.

Penggunaan Great usahawan dadah. Semburan kain, permukaan, perabot, sofa lembut, kerusi-kerusi, pakaian kerja membolehkan anda untuk menjaga kesucian hati.

Dadah ini dibuat di Jerman, dan telah lulus pelbagai ujian makmal. Tindakan unik semburan itu disahkan oleh sijil kualiti, yang anda boleh check di laman web rasmi penjual.

Bagaimanakah

kesan hidrofobik kalis air dicipta dengan menggunakan komponen khas. Menembusi struktur bahan, mereka membentuk pelbagai peringkat nanostructure yang menyeluruh. Itulah beribu-ribu, tidak boleh dilihat dengan mata, kapilari kecil, mampu air menangkis. cecair yang jatuh pada permukaan bahan yang diproses, berbaring di atas sistem seperti pada jarum.

Bayangkan daun bunga. Titisan embun berkumpul di liang, membentuk titisan bulat, dan tidak merebak di atas permukaan. Beribu-ribu jarum kecil yang tidak boleh dilihat dengan mata kasar, penurunan sokongan dari bawah. Mengangkat kilang, jatuh perlahan-lahan slaid ke bawah dan meninggalkan kesan basah. Seperti yang anda lihat, ia adalah satu fenomena semula jadi.

Keputusan ini telah dicapai dan pemaju Aquarone. Dadah ini dapat mengekalkan pada permukaan cecair, sama ada air, kelembapan, lumpur, hujan es, semua jenis minuman dan semua selain daripada mungkin satu perkara yang kotor .

Kelebihan utama dadah:

 • berfungsi pada hampir semua permukaan (bata, kayu, kadbod, plastik, papan lapis, varnis);
 • sesuai untuk semua jenis fabrik (suede, kulit, kulit sintetik, pakaian rajut, merasakan, nubuck, dll);
 • perkara-perkara yang tidak basah dan tidak kotor;
 • kesan yang tahan sehingga 3 bulan selepas rawatan satu masa;
 • tidak mengandungi minyak dan lilin yang boleh meninggalkan tempat berminyak;
 • tidak meninggalkan kesan;
 • tiada bahan kimia dan bahan berbahaya.
 • tidak mengandungi pelarut, yang boleh merosakkan warna perkara atau struktur;
 • tidak berbau;
 • tidak melanggar kebolehtelapan bahan.
Spray Aquaban membantu untuk menjimatkan masa dan usaha. Begitu baik untuk memberi mereka minit tambahan untuk diri sendiri dan untuk yang dikasihi daripada untuk mencuci banyak kali perkara yang setiap hari ke Bahasa Poland kasut atau basuh lapisan.

Kandungan

perakuan pematuhan barang kerana keperluan perubatan lulus pemeriksaan Jabatan kesihatan. kasut semburan Aquaban tidak mengandungi bahan-bahan toksik yang boleh menjejaskan kesihatan manusia.

Dalam komposisi penyediaan mengandungi:

 1. Air.
 2. emulsi Getrootalias
 3. Stabilizers.
Perlu diingatkan bahawa komposisi asal produk tidak didedahkan di tahap sepenuhnya. Pengilang tidak bersedia untuk mendedahkan rahsia unik dadah untuk mengelakkan barangan tiruan.

Arahan Penggunaan

Untuk mendapatkan hasil yang dikehendaki ubat yang diperlukan untuk melaksanakan dengan peraturan yang diperlukan.

 1. Sediakan perkara yang prosedur. membersihkan beliau cekap sehingga. Membuang semua unsur-unsur kotoran.
 2. A kering baik. Untuk kemudahan, anda boleh menggunakan pengering rambut atau tempat yang hangat.
 3. Gunakan emulsi sama rata.
 4. Tunggu 2-3 jam sehingga benar-benar kering.

Untuk meningkatkan tindakan itu, semburan untuk kasut Aquarone boleh digunakan dalam beberapa lapisan.

Testimoni

Setiap orang yang berkepentingan dalam tawaran menarik pembelian semburan asal, bertanya soalan logik. Bagaimana untuk mencuci perkara yang dirawat, jika ia menangkis air? Ia amat mudah. Anda memproses perkara-perkara dari luar. Tetapi dengan air domestik, seperti dalam coretan biasa, masuk ke dalam gentian dan membuang semua kekotoran. Struktur tisu tidak terganggu dan tindakan ubat itu tidak akan membahayakan perkara basuh.

Ini prinsip operasi yang berlaku dengan peluh semula jadi seseorang. fabrik dan bahan pemprosesan, menyerap rembesan kulit dan liang kekal bersih. Kulit bernafas dengan bebas.

barang pakaian dan perabot jatuh pada budi bicara peribadi pemilik semburan. Sering menyembur Aquarone penggunaan:

 1. Untuk pakaian, untuk mengelakkan perkara yang dari basah dan kesan negatif hujan berasid atmosfera.
 2. Untuk menjaga kasut bersih dan kaki kering.
 3. Pada mesyuarat penting dan majlis perniagaan. Permohonan semburan akan membolehkan anda untuk melihat 100% dan mengelakkan masalah menjengkelkan dengan penampilan.
 4. Dalam syarikat-syarikat bising, kelab, parti dan mesyuarat.
 5. Untuk membuat pesanan dan perkhidmatan hebat. Di hotel-hotel, hotel, restoran, di mana tetamu boleh kerap, secara kebetulan, menumpahkan atau noda. Teknik ini meningkatkan tahap dan martabat institusi
 6. Untuk mewujudkan keselesaan rumah. Rumah itu sentiasa bersih, dan pemilik hanya akan perlu untuk mengumpul ulasan yang baik memihak kepada mereka.

Kontra

Perubatan dan tanda-tanda apabila alat ujian telah dikenal pasti. Dalam akaun ini, ia adalah mungkin untuk memberi beberapa cadangan.

 1. Ia tidak digalakkan untuk digunakan untuk pakaian dan cadar. Sentuhan dengan kulit tidak menyebabkan reaksi alahan. Tetapi ia boleh menghalang pelepasan semula jadi peluh manusia.
 2. Alat ini tidak digunakan untuk menyembur rambut seseorang.
 3. Tidak berbaloi untuk cuba untuk meletakkan tanah di atas permukaan yang dirawat. kesan hidrofobik menangkis lebih cair daripada tidak berseri.
Alat ini tidak digunakan untuk peralatan esuplementtronik, sentuh skrin dan monitor komputer.

Harga

Kos alat-alat yang cukup setia. Terutamanya jika anda mengira perbelanjaan ke atas serbuk pencuci, bahan pencuci dan Kasut khas untuk 3 bulan semburan. Keputusan akhir akan menunjukkan bahawa anda bukan sahaja menjimatkan masa dan usaha dan wang.

Penjual bekerja secara langsung, tanpa operasi perantara. tidak perlu membayar kepada pihak ketiga dan anda akan mendapat barang-barang anda dari “tangan pertama”.

A bonus bagus sah diskaun 50%. Tool adalah produk baru di pasaran perkhidmatan, dan untuk syarikat pengiklanan, pengeluar yang menyediakan promosi, bonus dan hadiah.

Senarai negara dan kos dadah Aquarone bagi setiap daripada mereka mengikut kadar pertukaran semasa adalah:

 • di seluruh Rusia 1490 Rubles
 • di wilayah Ukraine UAH 399
 • untuk penduduk Kazakhstan 7400 tenge
 • di Belarus, 449. putih. Rubles
 • di Azerbaijan 35 Manat
 • dalam Armenia AMD 13990
 • di negara-negara: Belgium, Austria, Jerman, Sepanyol, Itali, Luxembourg, Belanda, Slovakia, Slovenia, Perancis, Bulgaria, Greece, Cyprus, Ireland, Portugal, Romania, Finland, Latvia, Lithuania, Estonia 39 & euro;
 • untuk Denmark & ​​ndash; 259 CZK
 • di kawasan UK 39фунтов
 • dalam Hungary 9900 HUF
 • di kawasan-kawasan Kyrgyzstan 1550 kilo
 • untuk penduduk negeri Moldavia 399 lei
 • untuk Poland 159злотых
 • untuk Republik Czech 990 CZK
 • Pembayaran ini dijangka selepas anda menerima bungkusan itu.

Di mana untuk membeli

Beli Aquarone di laman web rasmi pengeluar. Untuk menghubungi perunding perlu di telefon. Tinggalkan nombor anda dalam tetingkap dan mengharapkan panggilan kembali dalam masa setengah jam. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut profesional yang berpengalaman akan menjelaskan semua butir-butir yang menarik pada dadah.

Tempoh penghantaran adalah sebaik-baiknya dinyatakan terlebih dahulu. Jika tempat anda bagi penginapan pelancong yang terletak di Moscow, SPb, dan lain-lain di Rusia tempoh penghantaran akan mengambil masa 3-4 hari.

Superhydrophobic bermakna Aquarone menyimpan perkara-perkara dalam keadaan sempurna. Apa yang Aquabrome yang Kemunculan cekap air penghalau bermakna Aquapony adalah kegembiraan dan kejutan. Sama ada ini adalah mungkin? Jawapannya adalah Ya! Setuju, kerana walaupun telefon mudah alih baru-baru ini diperkenalkan telah menyebabkan tidak kurang heran. Dan sekarang kita tidak boleh bayangkan tanpa mereka hidup saya. Proses teknologi …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*