AquaStop semburan untuk kasut: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Artikel ini menawarkan gambaran keseluruhan alat-alat yang inovatif AquaStop direka untuk mengendalikan bukan sahaja kasut, tetapi juga pakaian. dadah adalah salutan khas, yang terdiri secara eksklusif daripada satu komponen. Ia telah dibangunkan oleh NANOLAB makmal yang terletak di Jerman. saintis Jerman telah mencipta produk ini untuk melindungi tekstil dan bahan kulit daripada kesan negatif daripada pelbagai jenis bahan cemar.

Apakah AquaStop?

Pakar-pakar-saintis dari Jerman telah mencipta yang unik salutan nano yang direka khusus untuk rawatan kasut dan pakaian & mdash; AquaStop semburan. Ubat ini berfungsi, mudah untuk memohon dan berkesan digunakan. Selepas permukaan telah diproses dengan semburan pada kasut tidak terjejas oleh mana-mana kotoran atau cuaca basah hujan. Pada produk yang dirawat masih benar-benar kesan tidak. Sekarang tidak ada sebab untuk bimbang tentang penampilan dan anda boleh memakai kasut warna-warna terang, walaupun cuaca buruk itu. Ini mungkin disebabkan oleh pembentukan lapisan perlindungan tahan dengan repelling harta hidrofobik (kelembapan namachivaya) ijazah tinggi.

Spray kasut AquaStop boleh digunakan untuk produk-produk kulit dan suede dan nubuck dan tekstil. Perlu diingat kualiti penting penyediaan: selepas pemprosesan akses udara dikekalkan. Kaki tidak berpeluh bebas “bernafas”.

Salutan serbuk Innovative amat menjimatkan. Cukup untuk mengendalikan apabila permukaan Kasut (aliran adalah 11-20 ml setiap 1 meter persegi), dan anda mendapat berpanjangan perkara perlindungan dari segala macam kekotoran sepanjang tahun.

Rupa

bahan

Dalam komposisi alat revolusi AquaStop air, tertakluk kepada pembersihan, dan nanopartikel yang berkaitan. Tiada lagi komponen dalam komposisi tidak ditambah.

Design

Spray kasut AquaStop dilaksanakan dengan pembersih yang melelas dalam bungkusan asal. Adalah konsisten cecair, digunakan untuk semburan pada permukaan Kasut.

Spesifikasi

Pelantikan

Semburan direka untuk melindungi kasut daripada pencemaran dan memaksimumkan hayatnya. Untuk ini, anda perlu mengikuti beberapa langkah mudah.

 1. Bersihkan dengan rapi kasut dari kotoran, basuh (jika perlu) dan biarkan ia kering.
 2. Meletakkan vial dengan AquaStop pada jarak 15 & mdash; 17 cm dari kasut, perlahan-lahan semburan ke permukaan. Ia adalah perlu untuk memohon lapisan seragam ke seluruh kawasan itu.
 3. Tunggu kira-kira setengah jam sehingga kering dan kemudian sama memohon lapisan kedua.
 4. Tinggalkan kasut dirawat kira-kira 11 & mdash; 13 jam sehingga ia kering sepenuhnya.

Order AquaStop untuk satu. laman web penjual

Fungsi

industri moden tidak boleh menawarkan pelanggan apa-apa dana yang berkaitan dengan kategori bahan kimia rumah tangga, yang boleh bersaing dengan AquaStop, menjaga kasut rumah. Sekarang adalah peluang untuk membeli kasut itu, yang benar-benar perlu untuk jiwa. Ini mungkin disebabkan oleh hakikat bahawa kasut, kasut dan lain-lain jenis kasut yang telah diproses dengan semburan, akan mempunyai wajah baru di mana-mana cuaca. Semburan AquaStop sesuai untuk apa-apa jenis kasut. Sudah tentu, ia adalah sukar untuk percaya, tetapi kini tidak boleh takut kasut putih lumpur kotor atau basah dalam kasut hujan. Penyalutan nano akan menolak air, semburan, kotoran dan bahan cemar lain yang tidak diingini. Hasilnya ialah penampilan sempurna anda dalam apa jua cuaca dan suasana yang belum terjamah.

Bagaimanakah

Diletakkan di permukaan nano Kasut mewujudkan tolakan yang tinggi air. Ini memberi hubungan yang paling minimum dirawat dengan kasut semburan dengan mosuplementul cecair atau kotoran. Mempertimbangkan, apakah penggunaan purata semburan per meter persegi:

 • permukaan suede 21 ml;
 • kulit & mdash; 11 ml;
 • tekstil & mdash; dari 10 hingga 20 ml.
Untuk mendapatkan buff, anda hanya mematuhi sepenuhnya arahan pada bungkusan. Adalah dianggarkan bahawa semburan 50 ml cukup untuk 10 rawatan kasut.

Ciri-ciri

Spray AquaStop mempunyai banyak ciri-ciri. Perhatikan betul-betul.

 1. Melindungi permukaan yang dirawat atau kasut atau pakaian, menolak kotoran dia, air, dan bahan pencemar lain. Ini mewujudkan keadaan yang optimum untuk hidup lebih lama perkara (meningkat sebanyak kira-kira dua kali).
 2. Memastikan untuk masa yang lama warna asal kasut atau pakaian. Kerana semburan adalah telus, ia tidak mengubah penampilan produk diproses.
 3. Berfungsi sebagai pelindung yang baik “filem” kulat, dan menghalang rupanya.
 4. Tidak menyebabkan apa-apa kesulitan semasa permohonan.
 5. Tidak mencetuskan reaksi alahan, sama sekali tidak berbahaya kepada kesihatan manusia.
 6. Mencegah pembentukan pada permukaan Kasut sukar untuk membuang sisa putih. Mereka kelihatan agak sering disebabkan oleh kesan negatif kelembapan.
 7. Tidak terjejas oleh hujan & mdash; hujan salji. Sama sekali tidak dibersihkan dengan air.
 8. Tidak mengandungi pelarut organik jenis lilin, silikon, parafin, akrilik, minyak dan bahan berbahaya yang lain. Apa-apa bau juga tidak hadir, dan ini adalah satu perkara yang positif untuk pengguna berpotensi yang tidak begitu baik diterima apa-apa bau baru.
 9. Melindungi permukaan Kasut dari rupa scuffs dan pelbagai jenis calar disebabkan oleh kesan mekanikal.
 10. Tidak mempunyai kesan toksik terhadap tubuh manusia.
 11. Mengekalkan kesan yang berpanjangan sehingga 12 bulan.
 12. Nanoclay mempunyai ciri-ciri seperti pembersihan diri. Pencemaran apa-apa jenis dan kerumitan hanya slaid off bahagian yang dirawat yang tidak memerlukan apa-apa pembersihan selanjutnya.
 13. semburan ini disahkan di Eropah, Persekutuan Rusia, Ukraine dan Kazakhstan. Mempunyai sijil daripada Kementerian Kesihatan.

Harga

Apabila membuat keputusan anda untuk menjaga kasut mereka dan memanjangkan hayatnya anda perlu membeli nano air-penghalau revolusioner ini. Ini akan menjimatkan wang anda dan akan menjimatkan saraf anda. Untuk membeli semburan tidak akan sukar di wilayah negara-negara yang berbeza. Gembira bahawa sistematik melalui pelbagai promosi, sering menawarkan diskaun yang besar ke atas barang-barang. Ini membantu untuk memastikan bahawa untuk membeli satu tin semburan sebilangan besar pengguna. Kami mencadangkan untuk mempertimbangkan pelbagai harga di negara-negara berikut:

 • di Rusia – 1490 Rubles;
 • di Ukraine – 349 UAH;
 • dalam Kazakhstan tenge Cellufit0.

Di mana untuk membeli

Kedai Dalam membeli AquaStop tidak mungkin, ia tidak datang dalam rangkaian perdagangan runcit . Untuk membeli alat ini, layari laman web rasmi pengeluar. Walau bagaimanapun, anda perlu tahu bahawa agak beberapa laman web yang menawarkan untuk mengambil alih pembangunan baru yang inovatif saintis Jerman di Internet. Tetapi, menurut pengilang, kini mendapati banyak palsu. Untuk mengelakkan membelanjakan wang dengan sia-sia, ia adalah disyorkan untuk membeli produk sahaja di Internet lokasi pengilang. Di sini, pembeli boleh mendapatkan semburan berkualiti tinggi yang sebenar, lebih-lebih lagi, tanpa penanda perdagangan yang penting.

Bagaimana untuk menempah?

Untuk memperoleh nano inovatif, anda boleh melawat laman web pengeluar. Di sini untuk memerintahkan, anda perlu memasukkan data ke dalam soal selidik ini, untuk menentukan hanya nama dan nombor telefon anda. Untuk membetulkan maklumat peribadi dan hantar, anda akan memanggil pengendali yang bertugas. Dalam tempoh masa yang singkat pesanan akan dihantar ke alamat anda. Ia adalah disyorkan apabila menerima untuk mengesahkan integriti pembungkusan, dan kemudian membayar kos produk dan penghantaran. Bayaran pendahuluan tidak diberikan.

membuat pesanan By, pembeli berpotensi harus ingat bahawa hanya pengeluar menjamin kualiti produk dan penghantaran tepat pada masanya. Oleh itu, untuk mengelakkan semua jenis risiko yang tidak dijangka, ia adalah disyorkan untuk membeli produk di laman web Internet pengilang. Jangan bimbang tentang data peribadi yang diberikan, kerana laman web ini adalah dasar privasi yang ketat.

Artikel ini menawarkan gambaran keseluruhan alat-alat yang inovatif AquaStop direka untuk mengendalikan bukan sahaja kasut, tetapi juga pakaian. dadah adalah salutan khas, yang terdiri secara eksklusif daripada satu komponen. Ia telah dibangunkan oleh NANOLAB makmal yang terletak di Jerman. saintis Jerman telah mencipta produk ini untuk melindungi tekstil dan kulit bahan …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*