Bansi manik jed hitam: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Kami menawarkan manik Bansi diperbuat daripada jed hitam & mdash; mineral asal ruang angkasa. batu itu sebenarnya tidak dijumpai di dalam alam semula jadi.

Apakah Bansi?

Rawatan dengan Bansi manik jed hitam, adalah salah satu kaedah utama rawatan dalam perubatan Oriental. Ini disahkan oleh fakta bahawa jed hitam masih digunakan oleh sami-sami Tibet dengan tujuan penyembuhan. Tidak hairanlah pada zaman dahulu dianggarkan pada tahap emas, dan produk yang telah dipindahkan dari generasi lama kepada anak-anak dan cucu-cucu.

manik Bansi menarik perhatian ramai saintis. Ia tidak kemalangan: keputusan yang luar biasa daripada penyembuhan orang, mereka mempunyai hanya mengesankan. Tidak hairanlah walaupun Confucius bercakap tentang sifat-sifat penyembuhan jed hitam dalam tulisan & mdash beliau; walaupun ia adalah berkesan digunakan untuk tujuan terapeutik di wilayah Henan (terdapat biara Shaolin yang terkenal).

manik Bansi akan meningkatkan kualiti hidup anda. Mereka bukan sahaja menghiasi, tetapi juga ketara menggalakkan kesihatan.

Bahagian Luar

Menyentuh manik Bansi, anda akan berasa bagaimana baik dan licin mereka. Permukaan manik kelihatan sejuk sedikit. Apabila manik Bansi dalam hubungan dengan badan, darah beredar lebih intensif, disertai dengan perasaan yang menyenangkan kehangatan.

Mengenai bahan

Jade Bansi telah mula menghasilkan kurang daripada sepuluh tahun yang lalu, tetapi kerana populariti yang tinggi, bidang ini sebenarnya merosot. Kerana mineral ini adalah sangat jarang berlaku, Bansi berkaitan dengan batu permata. Tidak hairanlah pengeluaran beliau telah menubuhkan monopoli. Hanya beberapa tahun, manik jed Bansi boleh dibeli hanya dari peniaga.

Ini adalah bentuk yang jarang ditemui jed, dilombong di satu-satunya di padang planet di China. Selepas berpuluh-puluh berjuta-juta tahun yang lalu terdapat satu objek angkasa yang besar di lokasi kemalangan membentuk bidang yang misteri. Orang perasan sifat ajaib batu, tetapi untuk masa yang lama disimpan rahsia ini.

Manik mempunyai sinaran inframerah dengan panjang gelombang 8-14 mikron. Ia bergema dengan tubuh manusia dengan cara yang terbaik;

 • pergerakan ini merangsang aktiviti dan daya hidup sel;
 • sel berasal produk kerosakan, meningkatkan fungsi mereka.

Design

Terima kasih kepada warna yang universal dan keaslian reka bentuk, manik boleh dipakai dengan apa-apa pakaian. hiasan yang bergaya ini akan membantu untuk melengkapkan mana-mana wajah.

 1. Reka bentuk yang elegan dan kerja yang berkualiti tinggi menyenangkan mata;
 2. Sebuah batu jarang berlaku dengan sendirinya adalah satu elemen barang kemas yang mahal;
 3. aksesori warna hitam, serasi dengan mana-mana gaya pakaian.

Kesan penyembuhan daripada

Serious kerja-kerja penyelidikan di Kesatuan Eropah, China, Rusia dan Amerika Syarikat membuktikan bahawa jed hitam adalah benar-benar dapat mengenakan kesan terapeutik yang kuat .

Dalam hubungan dengan kulit apabila dipakai, batu itu mengeluarkan semula ultrabunyi. Adalah diketahui bahawa terapi ultrasound adalah salah satu peluang yang paling berkesan untuk menyembuhkan orang dari pelbagai penyakit. Stone Bansi juga mendapati permohonan dalam perkakasan kosmetologi. Dengan bantuan ultrasound adalah saliran limfa, memperbaiki peredaran darah, bakaran pemendapan lemak.

 • menormalkan peredaran darah, menghapuskan proses bertakung, membuang bahan-bahan berbahaya;
 • Sistem imun dipulihkan;
 • menyelesaikan masalah dengan penyakit saluran pernafasan atas;
 • meningkatkan fungsi motor badan;
 • jed hitam menggalakkan bersantai mental;
 • rintangan tekanan dipertingkatkan;
 • melambatkan pertumbuhan sel-sel kanser;
 • manik menyumbang kepada penyembuhan selsema;
 • metabolisma, melegakan orang berat badan yang berlebihan;
 • meningkatkan fungsi hampir semua organ-organ dalaman, menormalkan fungsi mereka.
 • jed menghapuskan kesakitan, termasuk kesakitan pada otot;
 • tekanan darah adalah normal.

Semua sifat-sifat penyembuhan disahkan oleh kimia. analisis. Dalam batu Bansi menemui lebih daripada 30 unsur kimia & mdash; natrium, kalium, zink, fluorin, platinum, titanium dan sebagainya. Berjanji temu mineral lain yang tidak diketahui mengandungi banyak unsur-unsur manfaat kepada kesihatan manusia.

Wanita yang telah lama dipakai manik Bansi berhujah bahawa itu doktor find terbaik dan ahli akademik untuk kali terakhir.

Manual

Gunakan hiasan unik ini untuk mengelakkan semua jenis penyakit, ia adalah mudah.

 • Hanya meletakkan ia pada leher dan memakai untuk beberapa jam.
 • Terima kasih kepada reka bentuk sejagat mereka, tiada siapa yang akan tahu bahawa anda memakai manik dengan niat penyembuhan.
 • Jade manik Bansi menyerlahkan imej anda, sambil memberi kesihatan dan mood yang positif.

Ciri-ciri

Bansi manik jed hitam bukan sahaja yang menakjubkan, tetapi juga mempunyai pelbagai manfaat tambahan:

 • ketiadaan mana-mana kontra;
 • tidak ada rasa tidak selesa, kesan sampingan ketika memakai mereka;
 • Anda akan menjimatkan lawatan ke doktor dan pembelian ubat-ubatan;
 • Bansi manik jed hitam mempunyai manfaat kesihatan jelas.
Terbukti & mdash; orang yang memakai manik jed Bansi sekurang-kurangnya dalam tempoh sebulan, saya berasa lebih baik. penampilan adalah lebih baik & mdash; mereka mendapat lebih muda dan sweeeet mudah pada mata.

Harga

Beberapa dekad yang lalu, manik dipakai hanya oleh berpangkat tinggi orang, lulus mereka satu sama lain berturut-turut. Batu itu bernilai lebih daripada emas. Tetapi hari ini untuk membeli manik Bansi boleh.

Terima kasih kepada diskaun 50%, kos menjadi membebankan bajet dan terbuka kepada semua:

Di mana untuk membeli

Oleh kerana populariti meningkat Bansi manik, terdapat banyak batu palsu. Di bawah jenama dijual mineral terkenal sama, jangan sama sekali tidak mempunyai ciri-ciri perubatan.

Sejak manik diedarkan hanya melalui Internet, terdapat risiko untuk membeli manik dari penipu. Ingin mendapatkan produk tulen, hanya memerintahkan ia di laman web rasmi.

Kami menawarkan manik Bansi diperbuat daripada jed hitam & mdash; mineral asal ruang angkasa. batu itu sebenarnya tidak dijumpai di dalam alam semula jadi. Apa yang Bansi? Rawatan dengan Bansi manik jed hitam, adalah salah satu kaedah utama rawatan dalam perubatan Oriental. Ini disahkan oleh fakta bahawa jed hitam masih digunakan oleh sami-sami Tibet …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*