bateri luaran – Am Power: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Semak imbas bateri luaran Power Am & mdash; alat yang mudah untuk mengecas alat. Ia adalah bateri yang membolehkan anda untuk mengecas telefon anda, tablet, pemain, kamera, telefon pintar dan peralatan mudah alih yang lain, semasa di luar rumah.

Apakah Am Power

Idea ini adalah jadual inovatif yang orang mempunyai peluang untuk terus berhubung. Ia sering berlaku bahawa semasa dalam perjalanan, perjalanan, dan sesungguhnya di mana sahaja boleh mengambil bateri. Am Power menyelesaikan isu ini tanpa sebarang masalah. Teknologi moden Li-Pol membolehkan untuk meningkatkan kapasiti bateri. Ini adalah disebabkan oleh tahap rendah rintangan dalaman.

Bateri dilindungi dari kelembapan, terlalu panas, pengecasan spontan bateri litar pintas. peranti mudah dinamakan adalah bahawa ia adalah universal & mdash; sepuluh penyesuai untuk memilih sesuai untuk peranti mudah alih utama. pengecas mudah alih boleh dicas semula dengan cara & mdash tradisional; dari rangkaian dan dari matahari.

Adalah sukar untuk membayangkan kehidupan moden tanpa peranti mudah alih. Ia adalah sangat penting untuk mempunyai kemungkinan pengecasan tepat pada masanya.

Bagaimana

Am Power adalah beberapa bateri dipateri dengan Lembaga pengawal khas. Kepada Lembaga ini menyertai penyambung esuplementtrik & mdash; penyambung untuk sambungan peranti mudah alih. komponen yang berkualiti dan teknologi pengeluaran yang betul semasa Perhimpunan memastikan kebolehpercayaan yang tinggi. perlindungan tambahan daripada badan kapal, membolehkan anda untuk mengambil pada perjalanan perkhemahan.

Bateri adalah cukup kuat. Ia akan cukup untuk mengenakan tablet, telefon, peralatan fotografi profesional. Untuk memulihkan tenaga yang anda perlukan 8 & mdash; 10 jam di bawah cahaya matahari atau 3 jam kesambungan rangkaian. Bateri memegang pertuduhan 1Snail Me-Hammer of Thor0 mAh (unit, menunjukkan berapa banyak caj bateri). Kapasiti memainkan peranan utama dalam pemilihan pengecas luaran.

Parameter ini menentukan berapa lama peranti akan dapat untuk menyediakan esuplementtrik untuk alat. pengalaman praktikal menunjukkan bahawa satu cas bateri cukup untuk kuasa:

 1. A telefon biasa dengan butang & mdash; 1Snail Me mAh,
 2. Skrin sentuh telefon pintar & mdash; 2400 mAh,
 3. telefon pintar skrin sentuh dan telefon biasa & mdash; 3600 mAh,
 4. Dua telefon pintar & mdash; Hammer of Thor0 mAh.

Am Power pengecasan bateri mempunyai beberapa kelebihan:

 • Sesuai untuk perjalanan luar kawasan kerana kerja, oleh itu, mempunyai badan bergetah untuk perlindungan tambahan terhadap lebam, habuk, kotoran dan air di dalam. Anda tidak perlu bimbang mengenai beliau apabila basah rosak.
 • bahan dan kualiti tinggi, tahan kakisan.
 • Mempunyai dua cara mengecas semula. Ia boleh disambungkan kepada rangkaian untuk beberapa jam sebelum keluar atau untuk menggantikan cahaya matahari. pengecasan solar mengambil lebih lama daripada rangkaian.
 • Untuk hayat bateri Am Power direka untuk lima ratus kitaran mengecas dan menyahcas, dengan syarat bahawa kapasiti yang lebih besar daripada 75% daripada nominal.
 • Untuk solar mengecasnya boleh dilampirkan kepada beg galas dengan menggunakan pemegang yang mudah. Semasa lawatan itu, ia secara automatik akan diisi dengan esuplementtrik.
 • Beberapa penyambung membolehkan anda untuk menyambung mana-mana peranti mudah alih: telefon, kamera, tablet atau peranti USB lain.
 • kompak & mdash; ia sesuai dengan mudah di dalam poket dan juga beg tangan. Ia adalah selesa untuk memegang dalam tangan.

Dalam usaha untuk mengisi mudah alih kuasa solar bateri Power Am tenaga tidak semestinya mencari jalan keluar dalam perjalanan, adalah mudah untuk mengecas dari matahari.

Spesifikasi

bateri mudah alih Solar mempunyai ciri-ciri tersebut:

 • Jenis peranti & mdash; Li-Pol & mdash; litium polimer bateri.
 • Bidang penggunaan mengecas telefon, telefon pintar, iPod, iPhone, tablet dan peranti USB lain.
 • Asas panel solar & mdash; amorfus-kristal.
 • LED & mdash; penunjuk yang menunjukkan caj baki dan beza keupayaan pada output.
 • lampu suluh Led.
 • Waktu pengisian penuh lapan hingga dua belas jam.
 • panel solar mengecas & mdash; 15V / 150mA.
 • Kapasiti maksimum & mdash; 6600 mAh.
 • Kaedah sambungan & mdash; port USB.
 • Input: Micro USB 5V / 1.5 A
 • Output: 5V / 2.1 A
 • Tetapan 130 x 67,6 x 17 mm.
 • Tempoh jaminan adalah 1 tahun.
 • seberat 195 g.
 • Warna: hitam, biru, hijau, kuning.

Ciri-ciri

Lengkap dengan Am Power ialah: USB port & mdash; mikro klip carabiner USB untuk menetapkan kepada beg galas. Data tentang ciri-ciri teknikal yang menandakan anda boleh lihat di panel belakang. Kes mengecas diperbuat daripada plastik galanya yang berkualiti tinggi, dilengkapi dengan memasukkan getah tambahan. Semua butang, kimpalan butt, palam tambahan pekat. Termasuk tidak pengecasan rangkaian dan penyesuai.

Walaupun kemuatan peranti cukup rendah, ia sudah cukup untuk mengecas sepenuhnya tablet dan pelbagai pengecasan semula telefon pintar anda. Tambahan “hijau” tenaga yang diterima daripada matahari.

Harga

Kos bateri Am Power untuk mengecas tidak tinggi & mdash; di laman web vendor rasmi menawarkan diskaun sebanyak 30 peratus.

Bagaimana untuk membeli

Di laman web rasmi untuk membeli Am Power dalam dua klik. Anda perlu mengisi dan mengemukakan borang pesanan mudah. Kemudian untuk memanggil pengurus untuk mengesahkan permohonan. Seorang perunding juga boleh membincangkan kaedah penghantaran dan pembayaran. Penghantaran biasanya mengambil masa dari lima hari hingga dua minggu. Pembayaran berlaku selepas menerima perintah itu dalam mel. Selain petak itu boleh dikesan dengan jumlah ID.

Semak imbas bateri luaran Power Am – alat yang mudah untuk mengecas alat. Ia adalah bateri yang membolehkan anda untuk mengecas telefon anda, tablet, pemain, kamera, telefon pintar dan peralatan mudah alih yang lain, semasa di luar rumah. Apa Am Power IDEA peranti inovatif yang orang mempunyai peluang untuk tinggal di sentuh. Ia sering berlaku bahawa …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*