Booty Maker adalah seluar pendek pemodelan: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Tinjauan seluar pendek pemodelan Booty Maker. Ini adalah berkesan, penyelesaian yang inovatif dan cara yang paling cepat untuk visual mengubah punggung, memberikan mereka semangat untuk jumlah tambahan dan keanjalan.

Mengenai jenama Booty Maker

Pada zaman kita yang sibuk, tidak semua orang boleh melakukan gimnastik khas, dan sebagainya perlu mencari kaedah lain untuk meningkatkan badan. Wanita kagum dengan sesuatu yang baru berkesan; pembuat seluar pendek-harta rampasan. Happy tuntutan pemilik mereka dapat berubah secara drastik walaupun menggeleber, selulit dilindungi belakang.

Anda bermimpi bahawa lelaki tidak mempunyai fikiran angka ideal anda?

jurulatih kecergasan menegaskan bahawa otot pam punggung mudah. Walau bagaimanapun, terdapat alasan bagi apa-apa tuntutan untuk mencabar:

 1. ia akan menjadi kenyataan, imam semua kanak-kanak perempuan dan wanita telah lama beralih kepada Brazil;
 2. yang tidak bermain sukan, mempunyai idea yang sedikit apa satu set latihan hendaklah digunakan. senaman khas akan sukar untuk mengimbangi;
 3. terdiri daripada tiga otot punggung perempuan, Tonus yang bergantung kepada rupa dan bentuknya.

fesyen indah, membonjol punggung perempuan sedang berjalan dengan pesat. Ramai gadis-gadis mula aktif melawat pusat-pusat kecergasan untuk membeli pelbagai aksesori aerobik, dengan harapan untuk membawa titik kelima untuk didambakan. Wanita yang paling berani berani untuk berbaring di atas meja operasi.

Tetapi sekarang tidak ada keperluan untuk mendedahkan badan anda untuk penyeksaan itu, kerana terdapat model seluar pendek Booty Maker aksesori inovatif yang serta-merta boleh mengubah bentuk punggung, mengetatkan perut dan pinggang.

A kaveat kecil: untuk membuat punggung curvy, tidak ada keperluan untuk menghabiskan diri dalam latihan sukan. Memakai seluar pendek dan menikmati menghasilkan kesan baru! Ini adalah cabaran sebenar industri kecantikan dan pemodelan badan wanita.

Prinsip operasi

Mengapa sesetengah wanita punggung, seperti pic, manakala yang lain seperti jeli?

Kawasan punggung adalah salah satu yang paling bermasalah. Malangnya, ia adalah mudah terdedah kepada perubahan yang berkaitan dengan usia dan selulit. Untuk mengelakkan kesan yang tidak diingini itu, ia adalah mungkin hanya dengan bantuan latihan gimnastik kompsuplements. Jika ini adalah bermasalah membeli model Maker Booty seluar pendek dan memakai mereka, terutama apabila anda perlu melihat sempurna. Tiada siapa yang akan meneka bahawa anda memakai aksesori khas.

seluar pendek Modeling Booty Maker dibuat dengan potongan khas, dan perkara itu sangat halus mengangkat dan menyokong bahagian, menjadikan mereka lebih bulat. Visual, imam menjadi seksi dan menggoda. Booty Maker, terima kasih kepada model asal, tindakan seperti berikut:

 • menaikkan bahagian belakang , visual memberikan jumlah yang lebih besar;
 • memberikan punggung berair bonjol ;
 • otot lemah menjadi anjal , dan selulit hampir tidak kelihatan;

Oleh kerana kesan-kesan di atas, pakaian kelihatan hebat, angka itu menjadi tegang dan seksi.

Penampilan dan reka bentuk

Seluar pendek direka sebagai seluar dengan pinggang yang tidak hanya meningkatkan bentuk imam, tetapi menyokong perut. Ciri eksklusif seluar pendek adalah cutouts istimewa: mereka memberikan kesan mengetatkan, memberikan bulat.

Jadi tenang perataan tidak akan berlaku. Seluar pendek akan meningkatkan bayang, akan membuat punggung subjek mengagumi pandangannya lelaki.

Sudah tentu, anda perlu memakai sesuatu ke atas seluar pendek. Ulasan menunjukkan bahawa seluar pendek kelihatan hebat di bawah mana-mana jenis pakaian, manakala selebihnya tidak kelihatan.

Kini anda tidak perlu tergesa-gesa untuk pembedahan plastik, dengan harapan untuk menukar punggung atau masa yang lama untuk peluh di gym. Mengambil kesempatan daripada seluar pendek unik yang serta-merta akan mengubah apa yang anda diberi oleh alam semula jadi.

Kelebihan:

 • seluar pendek dijahit dari perkara yang menyenangkan, penyejukan kulit;
 • mereka benar-benar tidak kelihatan di bawah pakaian;
 • kualiti produk jamin yang basuh mudah, tiada regangan;
 • seluar pendek membetulkan selulit;
 • ini adalah pilihan yang baik untuk wanita dengan inci tambahan dalam jumlah;
 • pesaing layak untuk latihan fizikal;
 • punggung anda serta-merta akan memperoleh bentuk yang sempurna;
 • model yang kelihatan hebat pada angka itu dengan mana-mana ciri-ciri.

bahan

Sebaik sahaja anda meletakkan mereka, badan mula rasa kesejukan yang menyenangkan, serta-merta menarik. Apa-apa ketidakselesaan akan mengalami, walaupun dipakai seluar pendek dalam masa yang lama. Anda tidak lagi perlu untuk memperindah pantat anda dibakar skirt, dan memakai mendedahkan pakaian yang ketat, berdiri keluar dari keramaian bentuk seksi. Ikat yang besar untuk semua jenis bentuk ia tidak penting, “pir” anda, “Apple”, atau hanya tidak mempunyai bentuk. Booty Maker akan memberikan anda satu cembung, punggung seksi!

 • Dengan bantuan incisions khas untuk penempatan punggung dan mencipta kesan mengangkat tanpa mendatar;
 • punggung menjadi lebih cembung dan seksi;
 • kain regangan menyembunyikan semua kelemahan, memberi Pope pandangan yang elegan;
 • tali pinggang seluar pendek mempunyai kesan urut cahaya, menjejaskan perut.

Design dan arahan

Seluar pendek dipakai pada badan telanjang supaya punggung anda terletak dalam slot. Ia kini masih menyediakan Booty Maker:

 • seluar pendek akan mewujudkan kesan kusyen yang diperlukan;
 • pinggul dikurangkan sebanyak 2 3 cm;
 • perut lebih kukuh sedikit;
 • memakai mana-mana pakaian, seluar pendek tidak dapat dilihat dan tidak boleh berhati-hati bahawa seseorang akan melihat mereka.

Kesan prinsip

Memakai Booty Maker, dia mula cara yang baik untuk mengalami pelbagai perubahan positif:

 • memakai seluar pendek, segera merasakan keputusan segera, merasa yakin;
 • pantat dan kaki serta-merta diperketatkan anda, menjadi lebih anjal;
 • akan menjadi lebih baik untuk melihat badan saya, menjadi lebih menarik dan seksi;
 • meningkat kesedaran diri;
 • terdapat perubahan dalam tingkah laku daripada orang yang membuat gadis itu lebih menarik.
Gadis yang model seluar pendek, mereka mengatakan bahawa mereka mengetatkan perut, paha, kaki, dan keldai membuat arca itu.

Ciri-ciri utama

Pada tempoh pembangunan seluar pendek untuk menggambarkan semua nuansa yang berkaitan dengan otot-otot punggung, pencipta mereka telah menarik profesional yang berpengalaman. Itulah sebabnya kita yakin boleh menegaskan bahawa penciptaan produk inovatif seperti disertai dengan pendekatan yang bertanggungjawab dan serius.

Ini sekali lagi membuktikan bahawa Booty seluar pendek Maker tidak Scam lain pembeli naif, tetapi penawar sebenar bagi mereka yang mahu tanpa pembedahan plastik untuk membetulkan punggung.

Manfaat seluar pendek adalah:

 • serba boleh yang selesa apabila memakai;
 • seluar pendek tidak dapat dilihat walaupun di bawah pakaian indah perkara yang terbaik;
 • pemodelan Booty seluar pendek Maker tidak tahan pergerakan, tidak menggali ke dalam kulit;
 • terima kasih kepada bahan elastik berkualiti tinggi, seluar pendek membolehkan kulit bernafas sepenuhnya. Walaupun pada musim panas ini, anda akan dapat, tidak takut untuk memakai seluar pendek bawah pakaian yang bergaya mereka tidak menyebabkan “kesan rumah hijau” ciri Spanx sintetik.

Ciri-ciri

Tiada kesan berbahaya Maker Booty menyebabkan kerana mereka diperbuat daripada berkualiti perkara yang tinggi, tidak menyebabkan kerengsaan dan reaksi alahan. Seluar pendek tidak menyukarkan kulit, tidak menyebabkan kesesakan di bahagian pelvis, supaya mereka boleh memakai semua gadis-gadis tanpa hasrat terkecuali untuk mempunyai punggung seksi.

Seluar pendek perlu basuh halus. Semua nuansa boleh diperolehi daripada arahan yang dibekalkan bersama produk.

 • Ketiadaan lengkap apa-apa kesan sampingan dan kontra;
 • kerana reka bentuk kompak, seluar pendek ini boleh mengambil dengan anda.
Pakai seluar pendek setiap hari, mengambil sebelum tidur. Berbanding dengan pelbagai jurulatih, seluar pendek adalah sangat mudah untuk digunakan ini adalah satu kejayaan yang sebenar dalam industri kecantikan.

Harga

Kini anda boleh membeli seluar pendek sculpting pada tahun 1890 Rubles Rusia dan bukannya 3780 ROS. Rubles. jualan masa yang terhad. Memandangkan 50% off, seluar pendek adalah lebih murah dua kali daripada sebelum acara. Setuju untuk membuat bentuk punggung anda lebih menarik dan mengubahnya menjadi Brazil, kos ini agak membebankan.

Di mana untuk membeli

Fikirkanlah: tanpa sebarang kos jika anda pembedahan plastik adalah lebih mahal? Harus berhati-hati palsu dan membeli Booty Maker hanya di laman web rasmi dengan hanya klik butang.

Tinjauan seluar pendek pemodelan Booty Maker. Ini adalah berkesan, penyelesaian yang inovatif dan cara yang paling cepat untuk visual mengubah punggung, memberikan mereka semangat untuk jumlah tambahan dan keanjalan. Tentang jenama Booty Maker Pada zaman kita yang sibuk, tidak semua orang boleh melakukan gimnastik khas, dan sebagainya perlu mencari kaedah lain untuk meningkatkan badan. Jantina yang adil dalam …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*