CND Shellac set lak: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

CND Shellac set lak

Semua maklumat yang paling penting dalam 1 klik

 • 1 pada CND jenama
 • 2 Beauty mudah dan selama-lamanya
 • 3 Bahan-bahan
 • 4 Perintah permohonan
  • 4.1 Siapa yang patut
  • 4.2 Kontra
 • 5 kos kit
 • 6 Jika barang dijual
 • yang kemasyhuran dunia ditetapkan untuk lak CND Shellac mewujudkan lapisan unik untuk kuku, yang tidak memerlukan pra pemprosesan.

  Mengenai jenama CND

  syarikat American Nail Creative Design adalah pengeluar terbesar produk profesional untuk manicure, pedicure. jenama pilihan oleh ramai tukang kerana kualiti yang tinggi. Dikeluarkan untuk dijual, selain daripada lakuer dan CND Shellac, alat-alat, sambil membawa makanan, penghidratan kulit. syarikat itu memenuhi keperluan ramai pelanggan, membangunkan produk-produk baru yang memenuhi cita rasa menuntut pembeli.

  Set CND Shellac wakil yang paling popular jenama, menggabungkan ciri-ciri terbaik gel dan cat – memudahkan permohonan, Shine, ketahanan. Diletakkan sebagai yang sesuai digunakan di rumah alat terutamanya. Kit ini:. asas, atas, tiga kuku warna klasik, lampu untuk pengeringan

  Pakar CND sentiasa berusaha yang komposisi adalah mudah untuk memohon, adalah mudah untuk mengeluarkan, kelihatan hebat, disimpan lama masa. Jenama ini membantu dijamin mencapai hasil yang dinyatakan.

  Beauty dengan mudah, dan selama-lamanya

  CND Shellac boleh digunakan ke atas kuku semula jadi, penggunaan lapisan tidak memerlukan pemotongan penuh. Ketekalan optimum, berus mudah membolehkan untuk memohon sekurang-kurangnya usaha, mewujudkan imej baru. lapisan dikeringkan selama beberapa minit lampu UV pada bila-bila dibenarkan pembetulan, kemungkinan comot.

  Means, positif bertindak, menguatkan plat kuku, tidak termasuk kemusnahan, pemberat, mencegah pecah. Keputusan prosedur tetap utuh selama tiga minggu. No kerepek, glitter kesan enamel kekal untuk masa yang lama. Lawati acara awam sekarang tidak akan ditangkap secara mengejut.

  produk ini membolehkan pemiliknya untuk mengikuti trend fesyen. Ketersediaan pelbagai warna klasik memberikan pembeli peluang untuk mencipta warna anda sendiri dengan mencampurkan. Produk menggantikan bangunan lama ketinggalan zaman dengan akrilik, yang mempunyai kesan yang merosakkan.

  Penggunaan tetap melicinkan plat kuku tidak sekata, menjadikan mereka secara visual lebih menarik. Jari menjadi dilindungi dari pelbagai pengaruh luar, sebagai contoh, kecederaan, terperangkap. Lak, mempunyai bau yang neutral membolehkan anda untuk mengelakkan sensasi pencium yang tidak menyenangkan disebabkan oleh prosedur.

  air, serbuk pencuci, pencuci pinggan mangkuk bahan pencuci tidak menyakiti kuku kelihatan baik. Anda boleh mandi, berehat di pantai, kolam renang, memasak, Perkhidmatan Dobi tanpa manicure merosakkan, pedicure.

  lapisan ini boleh dengan mudah, cepat dikeluarkan, yang menyumbang kepada kekurangan kerosakan kepada kuku. . Pembuangan dijalankan ke atas mereka sendiri

  Set untuk lak CND Shellac membolehkan untuk mencapai yang berikut:

  • Meningkatkan struktur kuku, baru kemudian kepada berkembang lebih cepat;
  • Terdapat peluang untuk melibatkan diri dalam kerja fizikal, melupakan takut merosakkan manicure;
  • Hands akan sentiasa kelihatan menarik, tidak kira apa kuku memberikan sifat perempuan itu;
  • Membuat prosedur permohonan mudah, menyenangkan;
  • penampilan menjadi lebih menarik dengan manicure bergaya
  • hasil penggunaan adalah penjimatan besar masa, wang, disebabkan oleh pemberhentian lawatan tetap ke salon kecantikan;.
  • Membuat ia mungkin untuk cepat percuma pembaikan kuku rosak

  Set CND Shellac memberikan pemiliknya peluang besar untuk menjadi yakin dalam penampilan mereka kerana kualiti yang unik lapisan itu.

  bahan-bahan

  bahan-bahan sayuran yang produk dihasilkan, menjadikannya benar-benar selamat untuk kuku semula jadi. Set ini termasuk:

  • resin Natural adalah polimer asal biologi, yang dihasilkan oleh serangga yang hidup di hutan tropika, subtropika Asia Tenggara. serangga skala Lacquer memakan tumbuh-tumbuhan tropika, meninggalkan bahan yang digunakan dalam industri kosmetik. Di bawah pengaruh sinar ultraviolet membentuk kuat, filem elastik;
  • Pigmen yang memberikan naungan yang dikehendaki, mewujudkan corak yang berbeza, reka bentuk yang unik
  • photoinitiator ini untuk menyerap sinaran UV yang bertanggungjawab bagi zarah pempolimeran;
  • Barium sulfat – berkaitan dengan pigmen memberikan ciri-ciri unik untuk salutan;
  • bahan pencair Aktif , menyokong konsistensi varnis dan memastikan kelikatan. Tetap teguh di permukaan yang menyediakan rintangan yang tinggi;
  • minyak sayuran yang berbeza
  • Butil asetat ditambah untuk memberikan bau yang neutral .
  CND Shellac tidak mengandungi bahan-bahan toksik yang boleh menjejaskan plat kuku dan badan secara umum. Permohonan betul produk akan memberi bersepadu komponen untuk mencapai hasil yang dikehendaki.

  Perintah permohonan

  Pencipta produk telah menyediakan semua butiran manicure dan pedicure di rumah, mengambil segala-galanya yang prosedur adalah sangat mudah. Pada mulanya anda perlu degrease plat kuku untuk pengagihan walaupun dan licin lapisan berikutnya. Anda boleh menggunakan cecair penghilang Poland. Kemudian merawat tepi dengan fail kuku untuk memberi bentuk yang sama. Selepas itu, memohon asas, bahagian – bahagian kepada-. Keperluan untuk peringkat pertama disebabkan oleh hakikat bahawa tanpa mereka, lak tidak akan menyimpan.

  Asas yang diedarkan di seluruh permukaan adalah tetap dengan lampu. Top digunakan lebih dekat dengan kulit luar dan kuku hujung dengan bahagian belakang. Ini akan memberikan penampilan yang rapi, tidak membenarkan varnis untuk retak dan menyerah. lapisan yang berkenaan lebih tebal daripada yang lain, anda perlu memantau walaupun permohonan. Kemudian digunakan lakuer berwarna, diikuti dengan pengeringan selama dua minit. Selepas prosedur, melincirkan jari dengan krim, mengelakkan pengeringan kulit.

  Siapa yang disyorkan

  ditetapkan untuk lak CND Shellac direka bergaya, wanita praktikal, akan amat diperlukan dalam hal yang berikut:

  1. Untuk lebih pendapatan. bahan yang berkualiti tinggi akan memastikan hasil yang memenuhi standard yang tinggi, kaedah ini memperoleh di rumah adalah mudah bagi banyak. Mungkin kemudian akan dapat untuk memulakan perniagaan mereka sendiri;
  2. Inginkan akan menghargai kemudahan yang disediakan oleh jenama, yang terdiri dalam kemungkinan pengangkutan mudah; misalnya, semasa dalam perjalanan bercuti, apabila saya mahu kelihatan sempurna;
  3. Yang ingin menarik rupa, bergaya dalam apa jua keadaan: kerja, parti, persembahan;
  4. Keperluan untuk mengekalkan penampilan yang sempurna , disebabkan profesion;
  5. untuk menghentikan wanita kebimbangan, disebabkan oleh pengaruh luar pada manicure, pedicure;
  6. kehadiran kecacatan dalam plat kuku yang anda mahu menyembunyikan;
  7. sedang mencari untuk menggunakan kosmetik yang tulen jenama terkenal, mencapai keputusan yang unik adalah dijamin oleh pengeluar;
  8. Kehamilan – wanita yang menjaga mereka;
  9. Berhati-hati mempertimbangkan wang anda , kerana kos prosedur rumah adalah jauh lebih rendah daripada salon yang sama.

  Kontra

  Sejak Set CND Shellac mengandungi komponen hypoallergenic, mereka boleh digunakan oleh semua. Walau bagaimanapun, terdapat pengecualian kecil apabila anda perlu menahan diri daripada prosedur:

  1. intoleransi Individu kepada bahan-bahan;
  2. Sangat nipis, sangat melarat plat kuku;
  3. < li> Penyakit, termasuk kulat;

  4. kerosakan teruk pada plat;
  5. Peningkatan sensitiviti kulit luar, yang boleh diganggu selepas menggunakan lak yang;
  6. Sedia reaksi alahan kepada matahari. (bila ada tidak menggunakan Led lampu untuk pengeringan)
  Jika terdapat keraguan pada pilihan prosedur ini, perlu berjumpa pakar, terutamanya bagi perempuan mengandung. Ia tidak akan mengambil banyak masa tetapi akan menyekat anda daripada penyakit yang berulang mungkin penyakit, sensasi yang tidak menyenangkan yang berbeza.

  Kos kit

  Anda mempunyai pilihan untuk membeli CND Shellac diskaun, harga yang XXL Power Life0 Rubles.

  Jika barang dijual

  untuk memesan set yang terbaik di laman web rasmi penjual untuk mengelakkan membeli palsu. Produk ini unik di farmasi tidak dijual, ia adalah perlu untuk mematuhi berhati-hati apabila mempertimbangkan tawaran pembelian. Di Moscow dan SPb, kes membeli barangan tiruan. Pesanan daripada laman web pengedar dihantar dalam masa yang singkat.