Crest 3D White – gigi pemutih: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Kajian semula jalur untuk gigi pemutihan Crest 3D White adalah satu kaedah yang mudah untuk mewujudkan senyuman Hollywood dan penjagaan gigi.

Apakah Crest 3D White

Line pergigian Crest 3D White & mdash; American Express-kaedah untuk meneruskan senyuman putih. Pada mulanya, mereka mula mengeluarkan syarikat Procter & amp terkenal; Gamble. sistem pemutihan adalah yang mudah, reben lembut yang mudah untuk digunakan. Mereka disalut dengan gel khas untuk selamat memutihkan enamel di rumah.

Kaedah ini adalah praktikal, selesa dan menjimatkan. Tidak perlu pergi ke klinik dan kekal di kerusi di doktor gigi, menjalani proses gigi yang tidak menyenangkan. Hanya beberapa sesi selama setengah jam untuk mendapatkan hasil yang pertama. Selepas dua atau tiga hari, senyuman akan menjadi kelihatan lebih putih dan lebih cantik.

The gel digunakan untuk rawatan rumah lebih lembut dan agak selamat apabila digunakan dengan betul.

Bagaimana ia berfungsi

Pemutihan jalur Crest 3D White mempunyai kebolehan mereka kerana peroksida hidrogen. komposisi, yang berada pada permukaan gigi, bertindak balas dan perlahan-lahan membersihkan plak, kotoran. Pembersihan berlaku bukan hanya pada permukaan luar enamel, tetapi juga dalaman. Berkumpul di dalam lapisan atas enamel, hidrogen peroksida, menyokong hasil agak lama.

Walaupun memohon gel, yang paling penting bahan aktif mula bertindak balas dengan permukaan gigi yang teroksida. Terdapat perpecahan hidrogen peroksida kepada air dan oksigen atom, yang menembusi ke dalam enamel, mencapai dentin. Kotoran, pigmen secara beransur-ansur dioksidakan oleh oksigen dan berubah warna. Atas sebab ini, senyuman putih.

Kelebihan jalur pemutihan Crest 3D White:

 • Kekosongan & mdash; kaedah yang direka untuk aplikasi rumah. kos adalah lebih kurang daripada kos perkhidmatan pergigian tersebut.
 • Convenience & mdash; memohon jalur mudah dan mudah. Mereka mempunyai bentuk khas yang membolehkan untuk meliputi kawasan depan keseluruhan rahang. Anda hanya perlu mengeluarkan filem pelindung daripada gel dan lampirkan ia ke gigi hadapan. Komposisi adalah ketat dan memenuhi keseluruhan ruang.
 • gigi profesional pemutihan rumah . hasilnya tidak berbeza daripada kesan rawatan pergigian dijalankan oleh profesional.
 • Keselamatan penggunaan & mdash; kepekatan bahan-bahan aktif yang agak tinggi, sepadan dengan piawaian yang boleh diterima untuk rawatan rumah. Plak cepat dikeluarkan, hilang tempat permukaan.
 • Bilangan pita dalam pembungkusan empat puluh keping.
 • hasil Pantas & mdash; dalam tiga hari dia sudah akan dapat dilihat.
 • Tempoh keputusan yang diperolehi melebihi satu tahun setengah dengan penjagaan yang betul.

Satu-satunya keperluan adalah perlindungan yang berikut terhadap bahan kimia yang kuat. Jadi, anda harus mengelakkan makan makanan yang terlalu masin dan berasid.

Kandungan

plastik pita disalut dengan kompaun khas, yang adalah untuk mengekalkan kebolehan mereka dilindungi dengan gentian poliester.

Komponen Crest 3D White:

 1. Hidrogen peroksida merupakan komponen utama lakonan. Semasa pereputan yang proses pemutihan. Mempunyai keupayaan untuk menembusi jauh ke dalam lapisan dentin.
 2. Karbomer & mdash; adalah bahan seperti gel. Ia digunakan untuk penembusan yang lebih baik daripada bahan-bahan aktif yang jauh ke dalam enamel.
 3. Salt asid pirofosfat & mdash; memberi amaran semula kemunculan plak.
 4. Glycerin & mdash; mengekalkan cecair dalam sel-sel, fungsi sebagai agen mengikat.
 5. Sodium hidroksida mengurangkan keasidan, melindungi permukaan gigi daripada kerosakan.
 6. Sodium sakarin meningkatkan rasa gel.
 7. Air & mdash; melindungi tisu daripada dehidrasi semasa tindak balas kimia.
Bahan-bahan yang dipilih supaya tindakan bahan-bahan asas adalah lebih selamat dan berkesan.

Arahan Penggunaan

Penggunaan kaedah ini adalah sangat mudah & mdash; sekali sehari perlu rendam gel selama lima hingga tiga puluh minit. Tempoh Kursus & mdash; 20 hari. Adalah penting untuk ikut arahan.

Cara penggunaan:

 • Sebelum prosedur, anda perlu teliti bilas mulut. Berus gigi anda dengan apa-apa kaedah adalah dilarang. Manakala pembersihan boleh menyebabkan trauma mikro di mana bahan-bahan kimia boleh memasuki aliran darah.
 • Cetak pakej dan keluarkan jalur. Untuk kemudahan sisi mereka dilabel dengan huruf: atas atas, yang lebih rendah bawah.
 • Menjalankan prosedur yang lebih baik di hadapan cermin. Anda perlu mengeluarkan filem pelindung dan memohon pita kepada gigi untuk mengagihkan gel.
 • Tempoh tersebut biasanya dari 5 hingga 30 minit.
 • Pada tanda pertama tidak selesa, sakit, merengek dalam mulut & mdash beliau; prosedur yang perlu dihentikan.
 • Pada tempoh pelunturan dengan selamat boleh melakukan kerja rumah yang biasa.
 • Kemudian keluarkan pita, sebarang kesan cukup untuk menghapuskan dengan jari anda atau kain kering dan teliti bilas gigi dengan air suam.

terpakai alat penggunaan semula tidak tertakluk.

Testimoni

Tanda-tanda utama bagi penggunaan pemutihan jalur Crest 3D White saya berfikir:

 • plak kuning, kelabu.
 • tempat

 • pigmen.

Fit mereka juga orang-orang yang:

 • asap
 • Sentiasa minum teh dan kopi,
 • Makan banyak coklat dan gula-gula.

Kontra

Kontra wujud:

 • Mustahil untuk kanak-kanak di bawah umur 18 tahun
 • An reaksi alahan kepada bahan-bahan.
 • Periodontitis.
 • The enamel terjejas.
 • Hipersensitiviti.
 • Banyak gigi poluchennyh dengan inti dan mahkota.
 • Kehadiran plat logam meratakan.
 • Penyakit: asma, epilepsi, tekanan darah tinggi.
Larangan penggunaan pemutihan jalur untuk gigi Crest 3D White wanita hamil dan ibu-ibu dalam tempoh penyusuan.

Di mana untuk membeli

Dalam usaha untuk membeli Crest 3D White tidak perlu tinggal di bandar besar: Moscow, SPb. alat Order boleh menjadi mana-mana. Itu hanya di farmasi ia masih tidak boleh didapati. Untuk membuat pembelian yang dikehendaki, adalah di laman web rasmi untuk membuat pesanan anda dengan menulis nama anda, negara, nombor telefon dalam borang khas. Apabila anda memanggil perunding hanya perlu mengesahkan permohonan.

Kajian semula jalur untuk gigi pemutihan Crest 3D White adalah satu kaedah yang mudah untuk mewujudkan senyuman Hollywood dan penjagaan gigi. Apa yang Crest 3D White garis Dental Crest 3D White – American Express-kaedah untuk meneruskan senyuman putih. Pada mulanya, mereka mula mengeluarkan syarikat Procter & amp terkenal; Gamble. sistem pemutihan adalah yang mudah, lembut …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*