ELECTRICITY SAVING BOX untuk menjimatkan elektrik: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Bebas Esuplementtrik Penjimatan Box & mdash; lampiran untuk kegunaan Electric ekonomi yang membolehkan untuk mengurangkan bayaran utiliti untuk lampu.

Itu esuplementtrik bermakna penjimatan Esuplementtrik Penjimatan Box

Tahun selepas yuran tahun meningkat lebih dan lebih. Manusia itu sendiri, untuk memudahkan hidup anda memperoleh alat baru yang membantu tanpa menghabiskan banyak masa, usaha untuk melakukan perkara-perkara sehari-hari: bersih, memasak, melakukan Laundry. Walaupun rumah biasa adalah sukar tanpa peralatan seperti permainan TV, komputer, video. seluruh kehidupan kita adalah berdasarkan kepada penggunaan yang teratur mereka. Dengan kadar yang lebih tinggi, ramai yang mencari untuk mengurangkan kos utiliti. Sekarang jualan terdapat khas untuk ciptaan esuplementtrik yang menjimatkan Esuplementtrik Penjimatan Box.

The keanehan kesannya adalah berdasarkan kepada pengurangan penggunaan arus esuplementtrik. meter menimbulkan kurang kilowatt dengan menggunakan alat-alat khas. Peranti ini dibuat mengikut teknologi Jerman. Mujurlah, ia tidak memberi kesan kepada kos, sebagai jaminan kehidupan yang lama berkhidmat.

Sudah di banyak negara di Eropah dengan bantuan setiap menurunkan lain electrostate 30%. Jika beban yang besar, bayaran balik akan cepat & mdash; hanya beberapa bulan akan mencukupi.

Rupa

Peranti adalah kotak plastik segi empat tepat kelabu & mdash; warna hitam. Di dalam terdapat LED yang menandakan mod. Sebaliknya adalah plug standard. Juga di belakang adalah penerangan data teknikal:

 • Voltan 90-250 V,
 • Kekerapan 50 hingga 60 Hz,
 • Load maksimum 15 000 W

Spesifikasi

penjimatan daripada menggunakan Esuplementtrik penjimatan Box bergantung kepada teknik yang digunakan. Pengilang mendakwa:

 • Semasa operasi peralatan esuplementtrik berkuasa: mesin basuh, komputer, Pengering rambut, pendingin hawa, ekonomi membolehkan untuk mengurangkan perbelanjaan untuk disewa sehingga 50%;
 • Penggunaan dapur esuplementtrik, besi, ketuhar gelombang mikro, plasma, berdesir sehingga haba berlaku dengan penjimatan 45% tenaga esuplementtrik;
 • Penggunaan peti sejuk, motor esuplementtrik dandang menjadi lebih murah sebanyak 40%;
 • Cerek, pembuat kopi, pembakar roti, penggunaan mentol lampu dikurangkan kepada 35%;
 • Peralatan seperti: gerudi, gerudi tukul, jigsaw, plat bulat digunakan dengan manfaat tolak 30% daripada kos.
 • Kelembapan harus tidak lebih daripada 85%. Oleh itu kolam tidak sesuai untuk hubungannya tab mandi, sauna,.
 • Satu instrumen menjadi lebih daripada cukup untuk satu apartmen. Ia withstands voltan 5-19 kW. Jumlah berat peranti dengan pembungkusan 170 g, tanpanya & mdash; 125 g Pilihan: 12 x 7 x 4 cm Waranti berlangsung setahun selepas pembelian.
Keperluan Khas kepada peranti esuplementtrik Esuplementtrik Penjimatan Box tidak perlu. Ia sesuai dengan grid standard. Jika beban melebihi kebiasaan bagi satu peranti, anda perlu membeli beberapa.

Bagaimana ia berfungsi

Esuplementtrik Penjimatan Box mudah untuk digunakan. Ia adalah mencukupi untuk menyambung ke soket esuplementtrik seperti mana-mana peralatan. Prinsip tindakan terdiri dalam penapisan jisim pendorongan esuplementtrik. Sebagai ingat dari fizik, tenaga dibahagikan kepada aktif dan reaktif. keperluan aktif untuk prestasi jangka panjang kualiti kejuruteraan esuplementtrik dalam kehidupan seharian. Yang lain, dengan cara tidak keluar, bergerak melalui wayar tanpa penggunaan. Menurut pakar, kerana ini, kenaikan penggunaan semasa, peningkatan tekanan esuplementtrik tambahan, terdapat berbahaya kepada manusia sinaran esuplementtromagnet.

Peranan ekonomi bahawa ia membantu untuk mengeluarkannya tanah electrojet daripada sesalur kuasa. Selepas itu, lebih rendah pengguna arus esuplementtrik. peralatan yang memerlukan kurang esuplementtrik. Dengan itu mengurangkan perbelanjaan ke atas perkhidmatan awam.

Menurut pengeluar, specialdevice:

 • esuplementtrik Bahagian untuk aktif dan reaktif. Rumpai kedua keluar, menjadikannya aktif. Memerlukan tenaga disimpan dan pergi ke pemprosesan.
 • Berkesan mengarahkan energomachine, mengedarkan mereka sama rata, mencegah makanan. voltan rangkaian.
 • Tidak menipu kaunter & mdash; kerja-kerja ekonomi sedemikian tidak mengganggu operasi kaunter. Ia tidak menjejaskan nombor, tidak mengambil mereka kembali, supaya anda boleh memastikan kesahihan itu.
 • Mempunyai kecekapan yang tinggi, yang disahkan secara saintifik dengan menjalankan kajian khas dan ujian. Menurut pakar-pakar, walaupun pada mereka sendiri benar-benar melakukan sebahagian daripada mereka untuk memeriksa kualiti tindakannya.
 • Kesan positif ke atas peralatan, melanjutkan jangka hayat mereka. Ia melindungi peralatan dari pengaruh berbahaya kekuatan electrojet.
 • Apa-apa mekanisme esuplementtrik, dan transaksi itu sendiri memancarkan medan esuplementtrik, padahal ia buruk bagi makhluk hidup. ciptaan membuang radiasi ini esuplementtromagnet berbahaya.
 • Selain itu melindungi grid dari lonjakan atmosfera, menukarkan tenaga electrojet ke dalam seperti yang aktif amat diperlukan.
 • fluks esuplementtrik adalah normal kerana kesan daripada penggunaan alat penjimatan tenaga. struktur Usovershenstvuetsya esuplementtropotok. tahap dikurangkan kehilangan kerja esuplementtrik untuk ketahanan, mencegah perubahan mendadak dalam grid.
 • Terima kasih kepada peningkatan kualiti electromass, esuplementtrik adalah lebih stabil dan sama rata. Tidak ada tambahan terlalu panas, getaran, bunyi bising.
 • Pembelian ini membayar untuk dirinya sendiri selepas dua bulan penggunaan. hasil yang lebih tepat adalah bergantung kepada intensiti rangkaian. Yang lebih besar ia adalah, lebih cepat ia akan membayar.
 • Penggunaan ciptaan membolehkan tidak hanya menghabiskan kurang, tetapi untuk memastikan peralatan dalam keadaan yang betul untuk masa yang lama. Untuk melindungi diri anda daripada sinaran berbahaya.

Ciri-ciri

Mudah untuk digunakan membolehkan anda dengan mudah untuk setiap orang untuk menggunakannya di apartmen saya atau di negara ini. Menyambung sebaik-baiknya ke soket meter yang terdekat, untuk menampung maksimum kuasa.

Ia dianggap benar-benar undang-undang, kerana ia tidak bertentangan dengan kepentingan awam.

Peranti Esuplementtrik Penjimatan Box tidak menjejaskan kaunter, tidak mengambil angka belakang, tidak berhenti.

Semua peralatan teknikal dalam rumah, pangsapuri, pejabat berfungsi disebabkan oleh medan magnet yang berlaku dalam grid. Perkakas esuplementtrik semasa kerja mereka membentuk beban induktif. Inductance tidak berubah semasa. Apabila ia melalui beban semasa, peralihan fasa semasa dan electroprecizia. Ini menunjukkan bahawa dalam rangkaian di sana electrojet tenaga, tidak melahirkan kebaikan yang banyak. Ia hanya mewujudkan tidak berguna medan magnet electroprecizia induktif. Aliran tenaga yang tidak diingini melalui wayar mewujudkan haba tambahan dan kerugian esuplementtrik tambahan. Pengguna membayar untuk penggunaan sebenar esuplementtrik dan hampir sama banyak gaji bagi kerugian tambahan. Tugas ekonomi untuk mengurangkan arus reaktif dalam pengagihan. rangkaian dan mengeluarkan kos yang tidak perlu tenaga esuplementtrik.

Peranti untuk penjimatan tenaga boleh dibahagikan kepada 5 unit konvensional. Setiap modul adalah saling berkaitan dengan yang lain. Daripada tindakan lancar mereka bergantung kepada mengurangkan penggunaan kuasa.

Blok utama (modul):

 • Pengurus & mdash; tugasnya adalah untuk mengagihkan voltan sama rata, untuk menghapuskan tenaga esuplementtro, dengan bahagian untuk menukar kepada aktif. Dengan itu mengurangkan penggunaan esuplementtrik.
 • perlindungan & mdash; bertanggungjawab terhadap keselamatan peralatan esuplementtrik dalam hal kenaikan mendadak rangkaian atau kilat. Jadi tidak ada keperluan untuk membeli peranti esuplementtrik melindungi khas.
 • Pilih secara aktif menghapuskan arus harmonik, tahap herotan isyarat. Oleh kerana keupayaan ini peralatan di dalam rumah akan bertahan lebih lama.
 • Modul membetulkan kosinus “Phi” . Asasnya dalam kuasa yang lebih tinggi. kuasa reaktif diagihkan secara sama rata. permintaan menjadi lebih menjimatkan, kerugian disebabkan oleh pemanasan pendawaian dikurangkan.
 • pampasan & mdash; tugas beliau adalah untuk membimbing seragam beban atas fasa. Terima kasih kepada beliau, penyelenggaraan peralatan esuplementtrik menjadi lebih murah.
Pengeluar mendakwa bahawa banyak keluarga di Eropah telah lama menggunakan Saving Box Esuplementtrik dan gembira dengan kerjanya. Menurut polls dia sudah membantu untuk menyelamatkan setiap keluarga kedua.

Di mana dan bagaimana untuk menggunakan

Boleh digunakan dalam apartmen, rumah persendirian, di tempat kerja, di kedai, pejabat, bengkel. Selain daripada penggunaannya dalam premis sebarang penghasilan lebih wajar kerana kadar esuplementtrik untuk perniagaan adalah lebih tinggi daripada orang biasa. Jika tahap voltan maksimum pada grid di atas 19.000 watt, anda perlu berfikir tentang membeli beberapa segi ekonomi dan tidak penting peningkatan bekalan kuasa dalaman.

Peranti Esuplementtrik Penjimatan Box memasukkannya ke dalam pertama dari soket meter yang dapat menangkap dan membersihkan aliran tenaga. Ini adalah agak mencukupi.

Menurut pengeluar, untuk mengendalikan mekanisme bermula serta-merta, penapisan dan mengubah aliran electrojet. Dalam hasil ketara bulan pertama.

Harga

Kos ekonomi yang agak tinggi. Di laman web pengeluar anda boleh membuat pembelian dengan diskaun 50%.

Harga:

 • Ukraine & mdash; ia boleh dibeli secara purata untuk 450 UAH
 • Russia & mdash; harga akan mencapai 1 Gastrenit Rubles
 • Belarus & mdash; 498 000 Rubles Belarus,
 • Kyrgyzstan & mdash; 2 000 kilo,
 • Kazakhstan & mdash; 7,100 khemah
 • Moldova & mdash; 600 Lei.

Di mana untuk membeli

Sejak barang yang popular dan mendapat permintaan tinggi, yang besar peranti diganggu. Dalam usaha untuk tidak jatuh ke dalam perangkap penipu dan membeli barangan asli, ia adalah lebih baik untuk membeli Esuplementtrik Penjimatan Box pada laman web rasmi pengeluar. Pesanan boleh dilakukan secara langsung di laman web.

borang pesanan mudah akan membolehkan yang mudah, cepat, mudah untuk membuat pembelian. Ia cukup untuk mengisi tetingkap pop-up khas untuk memberi butiran anda: Nama Keluarga pertama menamakan Nama pertengahan dan nombor telefon. Selepas pesanan, kenalan Manager pelanggan untuk mengesahkan pembelian.

Bebas Esuplementtrik Penjimatan Box – lampiran untuk kegunaan Electric ekonomi yang membolehkan untuk mengurangkan bayaran utiliti untuk lampu. Ini bermakna esuplementtrik yang menjimatkan Esuplementtrik Penjimatan Box tahun selepas yuran Tahun meningkat lebih dan lebih. Manusia itu sendiri, untuk memudahkan hidup anda memperoleh alat baru yang membantu tanpa menghabiskan banyak masa, usaha untuk melakukan perkara-perkara sehari-hari: bersih, …

%name ELECTRICITY SAVING BOX untuk menjimatkan elektrik: ulasan, harga, di mana untuk membeli

Electricity saving box

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*