Ferrari Maranello jam tangan yang bergaya dengan watak lelaki: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Ciri-ciri dan spesifikasi jam Ferrari Maranello & mdash; aksesori mewah Itali.

Mengenai jenama

Menu

Mewah jam tangan Ferrari Maranello & mdash; buah kerjasama pengeluar automotif yang terkenal, Movado Group Inc. dan Itali reka bentuk Studio Scuderia. Pada tahun 2012 pemaju telah mengeluarkan satu kosuplementsi penuh jam tangan khusus untuk Formula 1. Ia dipanggil Scuderia chronograph.

Inspirasi untuk pemaju menjadi model kereta sukan dengan badan dan pengalaman pasukan yang memenangi anugerah perlumbaan. Ia mengambil bahagian dalam Formula 1 sejak tahun 1950 dan menunjukkan konsisten keputusan yang cemerlang. Perkataan “Scuderia” dalam cara Itali “kejayaan” dan terbaik menyifatkan menonton eponim. Semua model ini bersatu dengan ciri-ciri biasa yang meniru unsur-unsur papan pemuka kereta super a.

Setiap penjejakan dari Scuderia dilengkapi dengan pergerakan ketepatan kuarza. Kaca untuk jam ini dibuat daripada mineral dengan salutan khas yang melindungi daripada calar. reka bentuk yang mencerminkan rasa yang sempurna daripada orang Itali.

auto pengeluar & mdash aksesori; adalah kesinambungan logik kereta sukan legenda. Untuk memahami ini, sekejap. Kereta Ferrari & mdash; impian yang tidak kesampaian berjuta-juta orang di seluruh dunia. Kereta-kereta dari segi estetik dan selesa. Ciri-ciri & mdash mereka; aerodinamik dan permukaan sempurna digilap. kualiti data terpancar di dalam jam tangan.

Secara harfiah di dalam setiap inci semangat kelajuan. Peminat Formula 1 dan para pecinta jam berkualiti adalah kosuplementsi Scuderia chronograph adalah kerja sebenar seni. Kebanyakan model pada asalnya dianggap sebagai sukan. Sekarang, bagaimanapun, skop mereka telah berkembang dengan ketara. Aksesori Ferrari adalah mewah, pakai mereka dengan pakaian klasik dan mengadakan tunjuk perasaan dengan cara ini status yang tinggi.

Produk elit pembuat terkenal di dunia menekankan lambang dikenali dengan kuda angkuh itu. Ia telah lama menjadi simbol kejayaan dan status tinggi untuk berjuta-juta kelajuan peminat. Di bawah logo Formula 1 pemandu lebih daripada setengah hadiah kemenangan abad. Manakala analog daripada aksesori Ferrari di pasaran hari ini, sebenarnya.

jam tangan ini mempunyai Ferrari Maranello?

Aksesori Lelaki di bawah jenama Ferrari Maranello penjelmaan sebenar gaya Itali, keaslian dan kejayaan. Mereka adalah sesuai untuk mesyuarat perniagaan di tempat kerja dan masa lapang. Mereka boleh dipakai dalam kehidupan seharian dan untuk dipakai untuk majlis-majlis khas. Dalam setiap kes-kes orang yang menunjukkan sara diri dan rasa halus gaya. Mereka itu menarik perhatian mengagumi pandangannya wanita dan berkenaan dengan setengah kuat manusia.

Ferrari Maranello jam tangan mewah boleh digambarkan sebagai tinggi ketepatan, boleh dipercayai, mudah dan berprestij. Aksesori ini berfungsi dengan sempurna, kerana kualiti adalah dilarang sama dipantau oleh syarikat. Beliau adalah lambang keseimbangan sempurna dari bentuk dan fungsi. reka bentuk klasik dan bergaya sesuai di bawah mana-mana pakaian dan majlis. Oleh kerana saiz optimum dail, kronometer tidak campur tangan dalam kehidupan seharian, dalam sukan dan aktiviti-aktiviti lain.

Keperluan yang ketat untuk kenderaan, syarikat itu berpindah aksesori. Ini memastikan ketahanan dan kebolehpercayaan mereka. Di samping itu, dalam proses Perhimpunan hanya digunakan bahagian-bahagian berkualiti tinggi. Sebahagiannya ini adalah rahsia “dapat dihapuskan” jam tangan sukan.

Aksesori ini direka khas untuk yang kuat dan berani manusia moden yang tahu nilai masa anda sendiri. Ini bukan sahaja jam tangan, tetapi penjejakan waktu untuk pelumba profesional, disesuaikan untuk keperluan sukan mereka. Jadi ia tepat mengukur masa turun ke milisaat dan tidak pernah sesat. Aksesori sudah dihargai oleh bintang Hollywood dan selebriti di seluruh dunia. Jadi dia cepat menjadi tanda kekukuhan dan manusia moden berjaya.

Dalam jam Ferrari termaktub kombinasi unik resolusi, teknologi moden dan reka bentuk Itali yang asli.

Penampilan dan reka bentuk

Untuk mengkaji kemunculan pereka Ferrari Maranello telah memberikan papan pemuka kereta super a. A tiruan sangat kaya dan berjaya daripada gelas dan aerodinamik badan. Peningkatan warna juga diiktiraf baik oleh lambang yang terkenal pembuat itu.

 1. 4 dail tambahan & mdash; Persatuan dengan papan pemuka kereta super a. Pada 2 dan 10 jam merupakan petunjuk bulan dan tahun. Di sudut kanan ialah sub-dial menunjukkan hari dalam seminggu. Ke kiri adalah penunjuk untuk tarikh semasa. Di tengah-tengah 24 jam dan 60 minit kaunter dan tangan saat itu, yang mengira masa. Jam penanda & mdash; angka Arab, yang dibuat dalam bentuk batang keluli, dan rangka Pusat mengenai anak panah cat putih kalimantang yang diproses.
 2. Butang kawalan untuk jam & mdash; mensimulasikan suis togol kereta lumba.
 3. Convex tepi, badan rata dan pemasangan tertentu tali & mdash; rujukan langsung kepada aerodinamik Ferrari. Pusingan kes digilap adalah klasik yang kekal, kerana yang aksesori yang bergaya pada bila-bila. kepala kilang beralun adalah sekitar 3 jam. Kanan dan kiri ia adalah pengurusan posery.
 4. Black, dail merah dan kuning adalah penjelmaan kuda angkuh dikenali. Logo Ferrari monokrom, ia terletak di bahagian atas dail.

Design Ferrari Maranello perhatian yang teliti kepada perincian dan dilengkapi dengan teknologi moden. Jadi, Matt talian dilindungi kristal nilam yang sangat tahan lama. filem khas menghapuskan silau yang membuat aksesori yang lebih selesa. Mewah Golden cahaya dicapai kerana lapisan pelindung khas terhadap calar.

Spesifikasi

Jam tangan mewah Ferrari Maranello terutamanya ketepatan yang tinggi dan operasi yang lancar. Angka-angka ini dicapai melalui penggunaan pergerakan Swiss mabuk. aksesori yang diperbuat daripada bahagian-bahagian berkualiti tinggi, kerana yang produk berfungsi untuk bertahun-tahun.

 • pergerakan tinggi ketepatan kuarza Panerai OP XXIII pada 37 batu. Reka bentuk Swiss memastikan ketepatan yang tinggi dan berkekalan operasi lama masalah. Rizab kuasa adalah 42 jam kekerapan & mdash dibawa; 28,Snail Me getaran / 1 jam.
 • Fungsi. Pengukuran jam, minit, saat Central. Juga terdapat 4 blok dalaman terbina dalam menunjukkan bilangan, hari minggu, bulan dan tahun.
 • Jenis pergerakan & mdash; mekanisme diri penggulungan . Smart diri pozabotitsja-apabila seseorang itu bergerak atau hanya isyarat. Oleh itu, sentiasa memaparkan masa tepat tanpa penyelewengan.
 • Butiran Swiss . Switzerland dikaitkan dengan perkataan “kualiti” dan “ketepatan”. definisi ini mencirikan aksesori lelaki bawah jenama Ferrari. Yang, jika tidak pelumba, tahu kepentingan setiap milisaat. jam tangan dicipta mempunyai jangka hayat meningkat dan “dapat dihapuskan”.
 • Bahan Kes & mdash; keluli tahan karat dengan IPG penyaduran. Kabinet dirawat dengan salutan khas ion emas. Lapisan pertengahan adalah anti alahan (Ion penyaduran emas). Lapisan ini adalah lebih tahan lama daripada penyaduran esuplementtrik dan PVD walaupun. Ia boleh dikatakan tidak terdedah kepada lelasan, pengoksidaan, mencemarkan. Menghapuskan kemungkinan tindak balas alahan. Walaupun kesan yang kuat atau geseran pada logam lain, produk tidak merosot. Kekal pada permukaan mikrochastitsy logam yang mudah menolak dengan tangan.
 • Dimensi optimum kes itu adalah 45 mm, 17 mm. tebal.
 • tali yang diperbuat daripada kulit palsu, meniru buaya & mdash; tidak menyebabkan gatal-gatal, kerengsaan dan reaksi alahan. kulit palsu adalah bahan moden dan berkualiti tinggi, sangat lembut dan menyenangkan untuk disentuh. Dia mempercepat pada klip double dengan logo terukir Ferrari kuda angkuh.
 • Standard tali panjang & mdash; 26 cm
 • guilloche dail . Oleh kerana garisan corak nipis, kemunculan dail menjadi yang elegan dan asal.
 • Anti-silau filem. Sebuah filem nipis melindungi dail daripada silau. Jadi masa yang mudah dibaca walaupun dalam cahaya matahari mempesonakan.
 • Air rintangan WR30. Penunjuk ini bermakna produk tersebut boleh menahan tekanan 30 m turus air atau 2 hari. Ia tidak memerlukan penjagaan yang meningkat di rumah. teknologi khas membuat aksesori yang tahan kepada titisan air sekali sekala semasa basuh atau berjalan dalam hujan. Walau bagaimanapun, untuk mandi atau menyelam ke kedalaman di waktu ini adalah tidak digalakkan.
mens menonton Ferrari Maranello adalah mekanisme halus ditala yang tidak pernah gagal. Walaupun dalam keadaan yang melampau, produk menyimpan ciri-fiturnya seperti Formula 1 pemandu.

Harga

Harga pada jam tangan lelaki Ferrari Maranello bergantung kepada penjual tertentu. Kos rasmi adalah 3980 RUB Di Internet anda boleh mencari yang lebih murah, tetapi pembeli sendiri tidak mengesyorkan. Untuk ulasan, cuba untuk menjimatkan wang dan membeli dari syarikat rendang menghasilkan produk substandard. Sesetengah pembeli mengadu tentang tali nipis yang berlaku selepas beberapa hari. Lain & mdash; untuk kaca rapuh rosak dari mogok yang lemah. Kumpulan ketiga orang mendakwa telah menerima produk yang tidak sepadan dengan gambar di laman web.

Di mana untuk membeli

Apabila aksesori yang baru sahaja muncul, anda boleh membeli ia secara eksklusif di kedai-kedai khusus. Kini ia telah menjadi disediakan untuk benar-benar semua orang. Tetapi terdapat satu lagi bahagian duit syiling. Internet sekarang adalah pelbagai jenis laman web di mana anda boleh membeli Ferrari Maranello. Tiada siapa yang tahu apa yang kualiti barang-barang pada semua sumber-sumber ini.

Apabila pesanan dari laman web yang tidak diketahui, pembeli risiko kepada kucing dalam beg. Selepas membuat bayaran, dia boleh menunggu berjam-jam yang baik. Walau bagaimanapun sebagai peluang yang lebih untuk tersandung pada pemalsuan terang-terangan. Sekiranya terdapat percanggahan dalam tertib harapan untuk kembali wang itu menjadi sangat sukar.

Berpengalaman pembeli dalam talian tahu bahawa pembelian Jaminan perlindungan kewangan yang dibuat melalui laman web rasmi penjual bertauliah. Pembayaran dalam kes ini adalah dilarang sama dari tarikh penerimaan. Penghantaran mengambil masa yang stabil 3 hingga 14 hari bergantung kepada terpencil di rantau ini dari Moscow. Di samping itu, jam tangan mempunyai tempoh jaminan selama 1 tahun.

Pengedar: OOO, “STEPHANIE”, 119.602, Moscow, jalan Nikulinskaya, 23B.

Ciri-ciri dan spesifikasi jam Ferrari Maranello & mdash; aksesori mewah Itali. Mengenai Jenama mewah jam tangan Ferrari Maranello & mdash; buah kerjasama pengeluar automotif yang terkenal, Movado Group Inc. dan Itali reka bentuk Studio Scuderia. Pada tahun 2012 pemaju telah mengeluarkan satu kosuplementsi penuh jam tangan khusus untuk Formula 1. Ia dipanggil Scuderia chronograph. Inspirasi untuk pemaju …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*