Fingerlings Monkey – mainan monyet untuk kanak-kanak: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Satu kejutan yang menyenangkan untuk kanak-kanak dari Monkey mainan telah menjadi benih. Interaktif emosi monyet dalam kanak-kanak. Tetapnya kepada jari dan yang kecil, kaki yg dpt memegang dan ekor. Selain menerbitkan gabungan pelbagai bunyi sama dengan monyet. Ini adalah satu rahmat bagi ibu bapa untuk menarik kanak-kanak ke dalam dunia indah fantasi dan permainan.

Design mengingatkan anak patung bayi vintage untuk idea-idea pada platform mainan. Model biasanya berjalan dengan tangan dan merupakan semula jadi.

nota Sejarah

Doll jenis kotak muncul sebelum zaman kita. pameran purba adalah patung yang diukir daripada tulang raksasa di Republik Czech. Umur penemuan antara 30-35 ribu tahun. Ia bukan sahaja satu angka. Kaki dan pemegang telah dibuat dan direka secara berasingan, dan kemudian mesuplementat pada badan untuk bergerak. Mungkin ia bukan penemuan awal tetapi bagi saintis, hakikatnya adalah titik permulaan sejarah kejadian dan perkembangan anak patung interaktif atau mainan. Walau bagaimanapun nenek moyang jauh telah melabur makna yang berbeza dalam pembuatan dan penggunaan anak patung. Mereka telah dibuat dalam rupa manusia, oleh itu, dianggap repositori jiwa.

Bercakap tentang sejarah Slavic, anak patung itu dianggap azimat. Pengantin perempuan dan pengantin lelaki sebagai hadiah pasti membawa anak patung. hadiah yang sepatutnya melindungi rumah keluarga.

Selain makna ritual anak patung itu dibuat pada zaman purba dan sebagai mainan. Orang Mesir purba kelas atas membenarkan kanak-kanak untuk menggunakan mainan anak patung mewah. Untuk pembuatan dibawa wizard mahkamah kelas pertama. muka realistik viralimalai lilin. Kaki dan tangan boleh bergerak bebas.

tuan Greek terpaksa menghadapi banyak pesanan untuk anak patung untuk bangsawan kaya. Angka dipotong pakaian untuk memerintahkan dan diiringi kecilnya sendiri sedikit. Walau bagaimanapun, kanak-kanak dilarang untuk bermain, kepingan yang rapuh.

Perancis melancarkan patung mekanikal pertama. Mekanisme itu yang pertama telah direka dan diuji dalam abad ke-17. Sudah oleh tuan abad ke-18 mencapai kesempurnaan dalam pembuatan mekanisme boneka. Terutamanya patung yang direka oleh pembuat jam. Patung peranti luaran dan dalaman yang berbeza. Masters dicipta seluruh bandar-mesin, di mana setiap anak patung diberi peranan khas. Agak tindakan yang realistik, pergerakan disertai dengan bunyi.

Revolution dalam pembuatan mainan

Satu langkah revolusioner dalam transformasi mainan yang berlaku pada abad ke-17. Maka Perancis adalah trend, mereka mahu kekal untuk masa yang lama. Anak patung yang dilakukan untuk projek-projek asal dalam almari mereka, ia semua berfikiran ke butiran yang paling kecil. Dalam keluarga yang mulia anak patung Rusia khas lebih awal daripada wanita di luar negara untuk diri mereka sendiri dan anak-anak mereka.

Satu lompatan revolusi ke hadapan berlaku pada abad ke-19 awal, apabila pengeluaran anak patung datang dari kilang. Berjaya master Perancis. idea mereka adalah untuk memudahkan struktur angka. Porcelain hanya kepala, dan bahagian-bahagian lain yang diperbuat daripada kayu, kain atau kulit. Sekarang anak-anak dibenarkan untuk bermain dengan bebas dengan angka. Maklumat lanjut adalah dirancang dengan teliti, dan tidak sukar untuk mengisi pasaran untuk kraf menarik. Daripada tuan diperlukan hanya bahagian atas, dan selebihnya telah dibuat di bengkel lain. Oleh itu, factory outlet telah merebak di seluruh dunia.

Perancis berjaya dalam pembangunan gadis-anak patung “Bebe” abad ke-19. Pada awal 20 anak patung abad vinil itu dipindahkan sepenuhnya kepada kanak-kanak. Bercakap mengenai inovasi interaktif terkini untuk kanak-kanak harus diperhatikan robot bobblehead. Ia kelihatan seperti sebenar. pelbagai emosi beliau berkembang kepada 15 tingkah laku standard. Sekarang dalam anak patung Vogue dengan bentuk manusia, tetapi dicipta dalam rupa haiwan.

mainan Interaktif

mainan Interactive, yang digunakan oleh ibubapa untuk menghiburkan kanak-kanak, lebih realistik. kanak-kanak itu tidak berhenti untuk berkomunikasi dengan haiwan itu untuk masa yang lama, jadi mereka menjadi pembantu bagi ibu bapa. jenis produk yang sama boleh mengambil kanak-kanak itu untuk masa yang lama, membawa hiburan dan pengetahuan asas tentang akaun dan ucapan pada bahasa dunia. Yang pertama adalah bug kecil yang dicipta pada abad ke-20 di Amerika, Walter. sensor cahaya dibenarkan untuk bertindak balas terhadap gelombang cahaya dan merangkak ke sumber cahaya. Pada abad yang sama muncul, dan mainan respons kepada suara manusia.

anak patung Interactive, binatang kesayangan, dan robot

Ini adalah satu rahmat untuk wanita sedikit. makhluk pandai bergaul, bukan sahaja mengenali suara manusia dan diprogramkan untuk:

 1. nyanyian lagu-lagu;
 2. puisi membaca;
 3. yang meneka teka-teki;
 4. tugas tutorial.

Selain anak patung kanak-kanak suka untuk berkomunikasi dengan haiwan interaktif. Bercakap anjing, kucing atau hamster mengatakan bahawa tabiat mereka disalin dari kehidupan, jadi kanak-kanak terpesona penampilan mereka. Mereka mampu:

 • menghasilkan bunyi yang tersendiri;
 • mengikuti jejak langkah tuan;
 • untuk menggerakkan semua bahagian badan.

pandai bergaul Haiwan dibuat dari bahan-bahan semula jadi yang sama bahawa kanak-kanak adalah satu keseronokan untuk menonton dan menyentuh haiwan. Anjing atau kucing boleh berambut panjang atau pendek. Terdapat angka asal, yang terdiri daripada plastik.

Boys sering memilih robot interaktif. Entertainment ialah kanak-kanak baru-baru ini dan moden menyukainya. Robot sering mempunyai pengisian lembut, jadi mereka memperkenalkan maklumat lebih banyak. Dapat belajar, bergerak dan memegang objek. Bahkan ada robot yang berkomunikasi.

Setiap mainan dibangunkan dengan mengambil kira had umur. Jadi sebelum anda membeli bahawa watak tertentu yang cukup untuk memikirkan kepentingan kanak-kanak itu. Sekarang universal mainan interaktif generasi baru menjadi rega Monkey, sesuai untuk kanak-kanak daripada semua peringkat umur.

Interaktif mainan Benih monyet Monyet

Kanak-kanak seperti menyeronokkan, mainan bersaiz poket yang boleh digunakan untuk melayan di rumah dan menjalankan di luar, ke sekolah atau untuk melawat. Monyet adalah makhluk yang menarik dan indah, kadang-kadang anak-anak mereka begitu serupa. Oleh kerana ciri-ciri ini, gemar interaktif Benih mainan Monkey baru. Dia dapat tegas memahami jari dan objek nipis lain dengan tangan dan ekor.

Reka bentuk dan pembuatan mereka dalam syarikat WOWWEE itu. arahan beliau sejak 12 tahun yang lalu adalah mainan berteknologi tinggi. Robosapien 8081 – anak sulung manusia boleh diprogram. peranti pintar mudah untuk memanipulasi menggunakan arahan bahasa yang mudah. Arahan seterusnya yang adalah untuk membangunkan syarikat adalah pembuatan robot haiwan. produk eksperimen pertama adalah Roboraptor dinosaur. Semua robot lelaki berikutnya seperti yang diprogramkan di kilang, dan dengan bantuan komputer peribadi.

Kemudian datang terbang pembangunan FlyTech. The dragonfly robot dibuat oleh analogi dengan serangga yang hidup. Dapat terbang pada waktu pembuangan menggunakan kawalan radio. bentuk yang sempurna respons kepada manipulasi kayu bedik.

Perkembangan terbaru dikurniakan dengan sensor sensitif, speaker dan mikrofon. Gabungan ini membolehkan monyet berasa dunia dan menganalisis apa yang berlaku di sekeliling. Mereka mampu untuk berpegang ketat dan membuat kombinasi menarik bunyi.

Ciri-ciri

Pemaju telah cuba untuk mencipta haiwan dengan tingkah laku yang sama, jadi pandai bergaul, monyet boleh:

 • Untuk berpegang teguh kepada jari dan item nipis yang sesuai dalam saiz;
 • Pada pelupusan mereka lebih daripada 50 gabungan bunyi serupa dengan sebenar;
 • Dapat berpaut ekor untuk mana-mana item yang ada dan menjadi terbalik;
 • Sensor boleh bertindak balas terhadap rangsangan luar, mereka adalah gerakan lucu sebagai tindak balas untuk menyentuh dan bertepuk tangan;
 • Mereka boleh didapati dengan lebih daripada 40 pergerakan;
 • Dapat mengenali saudara-mara untuk dialog yang singkat;
 • Cuties meniup ciuman;
 • Untuk mendapatkan monyet jatuh cukup tidur untuk meletakkan ia secara mendatar.

Bagaimana untuk menggunakan

belakang kepala dilengkapi dengan suis. Jika anda menyentuh sensor sentuhan, monyet segera bertindak balas kepada isyarat boleh atur cara ini. permainan yang sama dengan haiwan kesayangan anda:

 • Dari tamparan di bahagian muka reaksi beliau akan mencium udara;
 • Selepas bertepuk tangan anda monyet shake kepala dan kerut-Nya;
 • Untuk mendengar dikir indah, cukup untuk menjadikan haiwan peliharaan terbalik dan biarkan merebut jari atau palang;
 • Cinta datang pada masa apabila pemilik mengusap peliharaannya di kepala;
 • Untuk euthanize haiwan kesayangan hanya meletakkan dia di sebelah beliau, kemudian dia akan mula membuat bunyi-bunyi lucu dan bunyi sengau.

Hadiah yang besar untuk kanak-kanak, yang akan menduduki kanak-kanak itu untuk masa yang lama. kanak-kanak moden tidak menghairankan, tetapi penciptaan yang indah ini, ialah emosi yang lemah lembut dan penyayang. Monyet adalah makhluk yang lembut dan tender yang memerlukan kasih sayang. Bayi akan bergembira dan pada masa yang sama berasa bertanggungjawab untuk haiwan kesayangan anda, yang menyatakan jadi secara semula jadi emosi dan perasaan mereka sendiri.

Setiap pergerakan atau bunyi dalam tindak balas kepada faktor-faktor luaran. kanak-kanak akan menjadi menarik untuk melihat tindakan monyet. Kini anda tidak perlu bermain sahaja, anda boleh menghubungi rakan-rakan dan untuk melihat bagaimana untuk berkomunikasi Haiwan manual. Ia menghibur kanak-kanak dan ibu bapa mereka yang selamat boleh menyertai permainan. Bayi haiwan yang begitu kecil, bahawa ia melayan kanak-kanak yang sangat muda.

Warna yang berbeza dan nama-nama yang indah

MIA adalah makhluk yang ingin tahu. Beliau berminat dalam dunia di sekeliling kita. Aktiviti dan terjaga pada siang hari adalah memenatkan dan, oleh itu, untuk meletakkan haiwan peliharaan untuk tidur di sebelah.

Finn lebih suka untuk mempengaruhi dengan bunyi drum mereka sendiri. bayi berwarna gelap dengan helai biru terang rambut. Apa-apa bunyi atau pergerakan mencetuskan reaksi daripada Finn sekelip mata atau kepala putaran.

Green monyet Zoe adalah mampu mengubah kehidupan kanak-kanak dihidupkan kepalanya. Jika strok beliau, meringis pada mukanya akan kesyukuran yang tidak terhingga.

Sophie suka hubungan yang rapat. monyet putih dengan helai merah jambu suka memberi pelukan.

Boris lebih suka untuk berehat selepas hari yang aktif terbalik. diam boleh memecahkan sahaja menyeronokkan dan permainan.

Bella adalah gila tentang kawan-kawannya. semangat beliau untuk bertemu orang baru dan mencari pengembaraan mana-mana.

Setiap satu daripada warna-warna yang melambangkan sikap.

Spesifikasi

Permainan WOWWEE terdiri sepenuhnya daripada plastik. Ukuran tidak melebihi 13 cm tinggi. Makan dalam kotak dengan dimensi 15х22,5×6 cm haiwan peliharaan tidak benar, dan digunakan untuk operasi 4 bateri model LR44.

Harga

Sekarang anda boleh dengan mudah boleh membeli Fingerlings Monkey kanak-kanak pada harga diskaun sehingga 2000 Rubles. Laman web rasmi menawarkan diskaun sebanyak 40% dari nilai semasa barang-barang. Di sini memilih haiwan warna yang betul dan mendapatkan nasihat.

Untuk memesan mainan

Untuk order, hanya masukkan nama dan nombor telefon. Perunding akan segera menghubungi nombor untuk memberi maklumat yang lebih tepat. Bayaran dibuat selepas penerimaan barang dan pemeriksaan tamat.

Satu kejutan yang menyenangkan untuk kanak-kanak dari Monkey mainan telah menjadi benih. Interaktif emosi monyet dalam kanak-kanak. Tetapnya kepada jari dan yang kecil, kaki yg dpt memegang dan ekor. Selain menerbitkan gabungan pelbagai bunyi sama dengan monyet. Ini adalah satu rahmat bagi ibu bapa untuk menarik kanak-kanak ke dalam indah …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*