Fish Hungry – pengaktif menggigit: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Kajian Hungry Fish peralatan memancing inovatif yang menyediakan aktif dan menggigit. Ia adalah satu semburan untuk mengumpan, yang menarik ikan yang sangat. tangkapan yang baik diperolehi dalam semua keadaan!

Apa yang ia adalah Fish Hungry?

Apa-apa pemancing berminat mempunyai rahsia sendiri nasib baik. Ia komposisi makanan, “ikan”, dan ciri teknologi memancing. Tetapi ia berlaku bahawa walaupun helah yang paling licik tidak berfungsi … Luck baik bergantung kepada banyak perkara: musim, masa hari, cuaca. Sensitif laut dan sungai penduduk kepada tekanan atmosfera.

Adakah mungkin untuk memastikan tangkapan yang stabil, tanpa mengira faktor-faktor alam sekitar? Ia akan kelihatan seolah-olah nasib memancing adalah sukar difahami, ia adalah satu impian yang boleh dicapai. Tetapi ia boleh dilaksanakan terima kasih kepada perkembangan sains moden. Ia adalah mencukupi untuk menggunakan umpan aromatik khas Fish Hungry.

Miracle Supplement telah dibangunkan beberapa tahun lalu pada tahun 2011. Ciptaan ini telah melibatkan saintis dari Britain dan Itali. Antaranya, penyelidik dari kedalaman laut, ichthyologists, pakar dalam akuakultur. Dan perkara utama & mdash; pakar berkaitan secara langsung dengan pembiakan fauna akuatik. Termasuk penanaman industri penduduk akuatik. Pengurus Projek ahli sains Inggeris, pemegang PhD Andy Moore. Eminent Britain berkata bahawa dadah akan menghasilkan revolusi dalam perikanan. Ia ketara akan meningkatkan jumlah ikan yang diternak untuk membantu dalam memberi makan beliau.

Sesungguhnya, mengumpan mempunyai kesan yang besar ke atas tingkah laku haiwan. Mereka benar-benar membuang diri mereka di mana-mana makanan yang diberikan, berbau perisa. Ia adalah penting bahawa mereka mungkin tidak biasa untuk makanan batu.

Dalam asas produk unsur-unsur kimia, sama dengan pheromones semulajadi ikan. Iaitu, cecair bertanggungjawab untuk kesihatan, tingkah laku, keadaan mental individu. Mereka menarik mangsa dari jauh, menyebabkan peningkatan selera makan. Walaupun contoh penuh menggigit umpan, ditipu buatan merangsang selera makan. Juga, ubat merangsang refsuplements kesesakan.

Activator Fish Hungry bertujuan untuk semua fauna marin, air tawar. Rakyat air semua baka sama-sama responsif kepada komposisi. Prestasi gear memancing semakin meningkat dengan pesat.

Serba adalah salah satu ciri yang paling penting dalam produk. Ia memberi kesan kepada mana-mana individu terperangkap dalam jejari penyebaran bau.

Pada asalnya attractant dicipta untuk pembiakan fauna pada skala komersial. Ia menjadikan yang menarik dan lazat apa-apa makanan. Ini amat memudahkan ternakan. Walau bagaimanapun, kualiti ini mencirikan campuran sebagai sifat yang ideal bagi memancing. Kemudahan penggunaan, kecekapan membuat penggunaannya mungkin dalam kes-kes tertentu. Setiap orang yang berkaitan dengan memancing, menghargainya. Mereka adalah ahli sukan dan Amateurs memancing. campuran mempunyai kejayaan komersial yang besar, hampir tidak mempunyai jualan dimasukkan.

Sejak tahun lepas, perolehan beliau mungkin di Rusia. Kita juga maklum bahawa antara kumpulan wang yang sama ia adalah satu-satunya yang keberkesanan disahkan secara rasmi. Pelbagai ujian telah membuahkan hasil yang positif. Banyak ulasan pembeli terus meningkatkan statistik positif.

Activator Hungry Fish akan membuat sebarang temasya di sungai atau tasik yang baik. kejayaan stabil adalah terpuji, dengan syarat anda sentiasa.

Bagaimana

Menu

Activator menggigit Fish Hungry kerja-kerja di peringkat fisiologi marin dan air tawar makhluk. Memberi kesan kepada hormon dan sel-sel saraf. Ia menyediakan jenis bantuan yang memastikan memancing produktiviti yang tinggi.

 • Unsur kimia mempunyai sifat-sifat pheromones yang mencetuskan proses khas di dalam badan.
 • Dalam metabolisme elemen aktiviziruyutsya khusus. Mereka mempengaruhi keadaan emosi daripada ahli-ahli spesies yang sama, tingkah laku mereka.
 • Tertarik dengan bau, individu mula mencari sumber.
 • Ia merangsang selera makan.
 • Alat ini sebahagiannya larut dalam air. Pheromones tersebar. Mereka membuat mangsa dari jarak yang jauh untuk datang ke pusat makan.
 • Walaupun contoh penuh mengalami perasaan yang kuat kelaparan.
 • Merangsang naluri suka berkawan.
 • Haiwan akan berduyun-duyun ke mana makanan berbau yang paling pekat.
 • Refsuplements menyebabkan mereka mencari makanan pada masa memancing.
 • Tindakan komponen adalah seperti yang apa-apa makanan adalah dialu-alukan. Walaupun umpan, yang tidak ciri bagi spesies yang berbeza. Ikan masih menggigit.

Kita lihat bahawa prinsip operasi adalah sangat mudah. Bau komponen umpan kuat menarik unggas air. Merangsang rasa lapar. Catch hanya melompat pada buku itu. Apa-apa umpan dan umpan, diproses Fish Hungry, menjadi sangat menarik untuk menangkap ikan.

Memancing adalah menyeronokkan dan sengit. Memastikan harta rampasan yang licin dan kaya. bahan tambahan yang amat berkesan dalam pengekstrakan spesimen besar. Kuat, ahli-ahli yang paling besar daripada spesies akan menolak denda dari umpan. Jadi anda dijamin bukan sahaja kuantiti tetapi juga kualiti spesimen ditangkap.

Oleh kerana ia direka untuk produk ini. Bagi ladang ikan. Untuk memancing kepada salinan-ubah dan menuntut tegas. Umpan gewang wakil bentuk-bentuk agresif apa-apa makanan. kelaparan Wild mendorong mereka terdapat juga bahan-bahan herba.

Kandungan

Activator Fish Hungry adalah semula jadi dan sama dengan unsur-unsur semula jadi. Ia tidak memberi kesan negatif kepada kualiti ikan. Bagi haiwan akuatik menjejaskan hanya bau.

 • pheromones sintetik asas “mekanisme kerja” makanan tambahan. Bahan-bahan yang mengawal tingkah laku haiwan, tahap fisiologi humoral. Beroperasi pada unsur-unsur dasarnya, yang bertanggungjawab untuk ciri-ciri tingkah laku. Dos yang paling kecil mempunyai keupayaan untuk menarik semua individu. Jejari pengaruh agak luas. Dalam saluran air ia menjadi lebih luas.
 • Minyak pati wangian semula jadi. Dicirikan oleh kepekatan tinggi sebatian wangi yang menarik kepada fauna marin, air tawar. Meningkatkan kekuatan dan pelbagai pheromones anda. Merangsang selera makan dan menarik pengeluaran ke tempat memancing.
 • model suapan Universal memastikan bahawa dadah memberi kesan kepada semua baka. Mana-mana penduduk yang tinggal di tempat memancing, adalah milik anda.

Semua komponen berbau. Mereka memberi kesan kepada tingkah laku fauna melalui deria bau.

Produk ini datang dalam kotak kadbod padat. Ia Makan lima beg, setiap bahagian umpan. Beg dibuat dengan bahan logam yang tertutup. Bahagian-bahagian yang cukup untuk memancing. Jadi, satu pek ubat bertahan selama lima permohonan.

Kaedah permohonan

Tambahan boleh digunakan dengan mana-mana kaedah memancing. Ia adalah sangat mudah dan mudah untuk digunakan. Secara semula jadi, ini adalah nilai tambah yang besar. Di samping itu, ia boleh digunakan walaupun oleh Amatur orang baru.

 • Dalam umpan. Campurkan mengumpan dengan satu bahagian bahan. Sebaik-baiknya sebelum membubarkan serbuk dalam air. Umpan boleh digunakan untuk apa-apa. Perindustrian perkilangan dan buatan sendiri. kemungkinan penggunaan dalam satu komponen atau campuran yang terdiri daripada pelbagai bahan-bahan. Dos yang cukup untuk jumlah makanan kepada 2.5 kg.
 • Dalam umpan untuk spesies pemangsa. Palsu diproses Tambahan cecair. Berfungsi pada kedua-dua peralatan tiruan dan semula jadi. Attractant dicairkan dalam air. cecair diletakkan baubles, umpan silikon, Wobbler, mana-mana peranti. Ia adalah cukup bahawa campuran bertindak.
 • Dengan umpan hidup. Tambahan digunakan secara langsung. Anda hanya perlu rendam umpan dalam penyelesaian, untuk mengenakan ia di pinggir.

Untuk membuat satu sachet dicairkan dalam segelas air.

Alat ini sangat padat, mudah dibungkus. Mudah untuk memegang, gear ia mengambil ruang yang sangat sedikit. Bentuk dan kemudahan penggunaan membuat ia jauh dalam bidang ini.

Testimoni

Produk ini adalah mesti mempunyai untuk mana-mana pemancing. Banyak sambutan hangat membuktikan keberkesanannya. Tetapi statistik yang lebih mendedahkan. Hampir semua yang membeli pengaktif menggigit Fish Hungry, sekali lagi dan sekali lagi mengulangi perintah itu. Ini tidak menghairankan nasib memancing tidak berubah bagi mereka yang menggunakan dadah. Prestasi bahan adalah jelas, ia hanya satu kemestian dalam perkhemahan.

Activator gigitan adalah mudah untuk menggunakan:

 • Apabila memancing di tempat yang jinak.
 • Apabila memancing umpan semula jadi.
 • Apabila menggunakan pemutar, Wobbler, semua jenis gewang tiruan.
 • Apabila menggunakan umpan hidup.
 • Apabila menangkap semua spesies marin dan ikan air tawar.
 • Dalam tempoh musim panas.
 • Aktif memancing musim sejuk.
 • Hari, pagi, petang, malam, di bawah mana-mana keadaan cuaca.

Ujian membuktikan kecekapan produk dari segi takungan format yang berbeza. Laut, sungai, tasik, kolam, sungai, teluk semua gigitan menjadi banyak. Peningkatan hasil memancing disahkan oleh penyelidikan.

Supplement akan membantu:

 • Untuk meningkatkan hasil memancing.
 • Untuk meningkatkan petunjuk kualitatif dan kuantitatif.
 • Sumbangan di azam menangkap individu terbesar.

Ia adalah pembantu pemancing amat diperlukan. Dan lagi hadiah yang besar lelaki bersemangat. Pencinta rekreasi luar akan menghargai apa-apa kejutan dan berterima kasih kepada si pemberi.

Pemupukan akan sesuai dengan profesional, ahli sukan, nelayan, pencinta. Dan untuk pemula dalam Kementerian ini indah tambahan aromatik semata-mata perlu. Apa-apa Amatur berasa seperti tuan, sekali gus membawa pulang tangkapan besar.

Kontra

campuran ini terdiri daripada komponen asal asli atau sama dengan semula jadi. Ia tidak mempunyai kontra. Satu-satunya hipersensitiviti mungkin (Allergy) kepada mana-mana unsur. Tetapi ini adalah keadaan yang amat jarang berlaku. Di samping itu, nelayan boleh dikatakan tidak dalam hubungan secara langsung dengan campuran. Dan dalam badan air ditangkap orang ia kekal.

Harga

Produk ini dijual di Persekutuan Rusia pada tahun 2015. & nbsp;

Di mana untuk membeli

Beli loket Fish Hungry untuk terbaik dalam talian wakil-wakil rasmi. Kualiti dan pematuhan produk perlu disahkan oleh sijil. Pesanan boleh dilakukan dengan mudah. Cukup untuk meninggalkan penjual nombor telefon anda dan nama. Akan menghubungi anda semula dalam beberapa minit. Menentukan syarat-syarat pesanan, penghantaran dan pembayaran, barang akan dihantar melalui pos. Bayaran perlu dibuat sebaik sahaja menerima. Ini adalah salah satu perlindungan daripada pemalsuan.

Kajian Hungry Fish peralatan memancing inovatif yang menyediakan aktif dan menggigit. Ia adalah satu semburan untuk mengumpan, yang menarik ikan yang sangat. tangkapan yang baik diperolehi dalam semua keadaan! Apa yang ia adalah Fish Hungry? Mana-mana pemancing berminat mempunyai rahsia sendiri nasib baik. Ia komposisi makanan, “ikan”, dan ciri teknologi memancing. Tetapi ia berlaku bahawa …

%name Fish Hungry  pengaktif menggigit: ulasan, harga, di mana untuk membeli

Fish Hungry

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*