Flybra – tidak kelihatan bra: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Ciri-ciri coli tidak kelihatan Flybra minimalistic dan berfungsi model pakaian dalam, dapat membentuk belahan yang sempurna dan meningkatkan payudara.

Mengenai jenama

Invisible bra Flybra ialah pembangunan bersama oleh pereka Jepun dan Perancis. korset adalah microvia lembut dua cawan dihubungkan dengan lacing laras. Teknologi unik zachorowania membolehkan anda mengencangkan payudara untuk meningkatkan isipadunya. Di dalam bra mesuplementit asas pesuplementat sendiri, memegang teguh dan ketat kepada badan. Tidak sesak luar, tak bertali bahu memberikan anda peluang untuk memakai pakaian yang mendedahkan, telus atau ketat.

Pemaju model ini tawaran pengguna korset tak bertali bahu hitam dan bogel. Empat saiz A, B, C, D sesuai dengan standard antarabangsa. Flybra membuat dada menarik dari pelbagai saiz membolehkan anda untuk membawa pakaian terbuka, telus atau ketat.

Bra Flybra adalah penyelesaian yang ideal untuk pemilik dada kecil. Sistem untuk push-up visual menekankan, mengetatkan, meningkatkan kelenjar susu.

Apa yang dibuat

Jepun-Perancis pereka untuk masa yang lama telah membangunkan korset model Flybra, untuk mencapai sesuatu yang muat dengan sempurna, kemudahan maksimum dan keselesaan. Salah satu pencapaian utama pencipta kepelbagaian produk. bra yang sesuai dengan semua, tanpa pengecualian, untuk kaum hawa. Invisible Flybra coli diperbuat daripada bahan bernafas tebal, juga dapat mengekalkan bentuk dan memastikan penembusan udara kepada badan.

cawan Oval luar ditutup dengan bahan kain terdiri daripada nilon, spandex, lycra. Luaran, perkara itu adalah sama dengan sutera dan sering digunakan untuk membuat pakaian. Walaupun bra asas adalah bahan sintetik, ia adalah benar-benar selamat dan hypoallergenic.

Bahagian dalaman bra itu ditutup dengan lapisan silikon berkualiti tinggi, impregnated dengan cecair pesuplementat. Silikon, jika bersentuhan dengan kulit dan memegang bra, terbang Bra payudara tanpa meninggalkan kesan dan tanpa memerah. Wanita boleh memakainya sepanjang hari tanpa rasa tidak selesa.

Elemen penting adalah lacing yang meminjamkan push-up. Dia mudah drags. struktur yang mesra pengguna membolehkan anda melaraskan kedudukan Flybra bra-tidak kelihatan pada bila-bila masa.

Peraturan untuk penggunaan

Dalam bungkusan asal mengandungi arahan terperinci mengenai penggunaan bra yang:

 • sebelum mengendalikan coli Flybra, basuh dada dengan air suam, lap kering;
 • untuk membuang lapisan pelindung daripada cawan untuk melonggarkan tali, bergilir-gilir untuk tetap mereka di dada dengan pesuplementat;
 • selepas memasangnya cawan untuk mengetatkan lacing sehingga ia adalah selesa (sukar untuk menarik kira tidak digalakkan), memberi kawasan dada rupa yang sempurna;
 • memerah Piala dengan tangan anda selama beberapa saat (mengira hingga 10) untuk lampiran selamat.

Dikeluarkan coli yang tidak kelihatan dalam susunan terbalik. Selepas mengeluarkan melincirkan yang kulit payudara dengan losyen badan atau pelembap.

Untuk keindahan pemaju dada mengecam Kaki Lampu Hiasan cadangkan pusat cawan diletakkan di atas puting untuk membentuk belahan seksi mengeluarkan cawan antara satu sama lain dan ketat mengetatkan tali.

Perhatian khusus

Selepas setiap penggunaan produk yang disyorkan basuh lembut. Untuk melakukan ini:

 • melepaskan tali ;
 • setiap Piala bilas dalam air suam ;
 • tersebar di atas kain kapas kering secara semula jadi (pengeringan di matahari, bateri adalah dilarang).

Picit bra halimunan adalah dilarang.

Untuk mengekalkan kualiti dan meningkatkan tempoh perkhidmatan akan membolehkan mematuhi peraturan asas bagi produk penjagaan dan penyelenggaraan:

 1. Jangan basuh coli terbang dalam mesin basuh terutama menggunakan serbuk. Ini akan membawa kepada kemusnahan lapisan silikon dalam.
 2. Jika tercemar, dibenarkan untuk menggunakan sabun.
 3. Di antara memakai produk pada lapisan mesuplementit, anda perlu berpegang filem pelindung.

Bra Flybra adalah bertujuan untuk menjadi yang boleh digunakan semula. kualiti silikon yang tinggi akan meningkatkan masa operasi model: terbang-bra untuk masa yang lama menyimpan sendat hartanah dan kayu yang selamat.

Kelebihan model

Convenience, keselesaan, fungsi, serba boleh bukan senarai lengkap kelebihan yang menandakan pemilik gembira bra yang tidak kelihatan, terbang Bra.

korset Innovative Flybra mempunyai beberapa kelebihan:

 • korset itu tidak dapat dilihat tidak mempunyai tali, Buckles tali pinggang, tulang, dipegang teguh oleh lapisan silikon dalaman;
 • menyesuaikan diri dengan mana-mana profil dan saiz payudara;
 • mereka bentuk bustier adalah benar-benar selamat untuk kesihatan;
 • tidak menyebabkan alahan, diperbuat daripada bahan-bahan hypoallergenic;
 • membetulkan bentuk payudara, visual meningkatkan volum;
 • tidak terdapat sebarang had dalam pakaian memilih, jadi tidak kelihatan di bawah pakaian dalam apa jua bentuk dan memotong;
 • sempurna untuk belok percutian dan kegunaan harian.
Bra Flybra membolehkan jantina yang lebih cerah untuk mencapai kesan yang diingini, akan memberi keyakinan, buat bentuk memikat.

Kelemahan

Dalam proses menggunakan pengguna coli tidak kelihatan mengenal pasti beberapa kekurangan kecil:

 1. penetapan tidak mencukupi < / strong>. Menurut hasil pemantauan yang dijalankan oleh pemaju model yang membuat penerbangan Bra, kira-kira 10% daripada responden berkata bahawa bra datang unstuck atau tidak direkodkan di dada.
 2. Penjagaan Khas : selepas setiap kali digunakan adalah perlu untuk membasuh atau untuk mengeringkan produk. Jika tidak, lapisan silikon mesuplementat kotoran, yang ketara mengurangkan hayat perkhidmatan bra.
 3. ketagihan Long . Selepas seluar dalam klasik, dilengkapi dengan tali dan Buckles tali pinggang, coli tidak kelihatan mengambil masa untuk membiasakan diri. Beberapa ketika seorang wanita mungkin mengalami ketidakselesaan psikologi.
 4. penembusan udara lemah pada kulit membawa kepada kemunculan luka pada epidermis.

Selepas menganalisis ini kelemahan produk, wakil-wakil rasmi coli tidak kelihatan Flybra yang ambil perhatian bahawa kelemahan adalah hasil daripada penjagaan yang tidak betul dan penyelenggaraan.

Pemaju memberi amaran kepada wanita tentang kontra yang sedia ada:

 • pemilik sensitif, kulit Alahan yang sering berlaku;
 • kehadiran dermatitis kronik atau penyakit kulit lain.

Ia tidak digalakkan untuk memakai bra yang tidak kelihatan dengan kecederaan sedikit, yang berkaitan dengan integriti terjejas dalam epidermis.

Jika berlaku kerengsaan pada kulit, anda perlu mendapatkan nasihat daripada pakar.

Harga

Brassiere tidak kelihatan Bras flay disediakan untuk setiap pelanggan. pengilang adalah dasar yang sengaja mengurangkan harga. Di laman web rasmi penjual saham terus diadakan di mana kos produk yang dikurangkan sebanyak 50 70%. Kos purata bra asal Flybra ialah:

 • di Rusia – NicoFrost Rubles
 • di Ukraine – 599 UAH
 • dalam Kazakhstan tenge 7990
 • dalam Belarus – Rubles Belarus 39
 • dalam Moldova – 499 lei
 • dalam Kyrgyzstan – som Kyrgyz 1200
 • di Eropah adalah 49 euro

Diskaun ditawarkan di Rusia dan negara-negara CIS.

Di mana untuk membeli

Model asal coli hanya boleh dibeli di laman web rasmi pengeluar atau pembekal. Ia akan menyelamatkan dari palsu yang berkualiti rendah, yang penuh dengan Internet.

Beli Flybra di laman web yang tidak sukar untuk sesiapa sahaja. Ia adalah mencukupi untuk melakukan perkara yang berikut:

 • mengisi data peribadi pembeli dalam tetingkap pop timbul, jangan lupa untuk menentukan nombor telefon;
 • untuk menjawab seruan wakil pembekal untuk mengesahkan warna, saiz, model, alamat penghantaran;
 • menunggu pemberitahuan mengenai penghantaran, kemudian mendapatkan ke pejabat pos yang terdekat;
 • untuk membayar pembelian anda semasa penghantaran.

Hanya pembekal rasmi jaminan coli tidak kelihatan berkualiti tinggi dan pematuhan yang disebutkan di atas ciri-ciri. Anda boleh memesan produk dalam runcit dan borong.

Ciri-ciri coli tidak kelihatan Flybra minimalistic dan berfungsi model pakaian dalam, dapat membentuk belahan yang sempurna dan meningkatkan payudara. Tentang jenama Invisible bra Flybra ialah pembangunan bersama oleh pereka Jepun dan Perancis. korset adalah microvia lembut dua cawan dihubungkan dengan lacing laras. Teknologi unik zachorowania membolehkan anda untuk mengetatkan dada, membesarkan …

%name Flybra  tidak kelihatan bra: ulasan, harga, di mana untuk membeli

Fly Bra

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*