FulLips – pam untuk bibir pembesaran: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Semak imbas alat yang paling popular untuk konservatif pembesaran FulLips bibir: jenis, prinsip operasi, ciri-ciri penggunaan, kontra, harga.

Apakah FulLips?

Menurut statistik yang ketat, tiga bahagian badan wanita atas bahawa lelaki pertama sekali memberi perhatian untuk memasukkan span. Ini lipatan kulit otot universal mempunyai banyak fungsi: membantu untuk makan, untuk bercakap, untuk mengukur suhu, tersenyum. Ia mengandungi seratus kali pengakhiran lebih saraf daripada hujung jari. Mengapa kita suka untuk mencium!

Bibir sentiasa di sisi. Mereka menarik perhatian dengan warna, bentuk dan saiz. Ahli psikologi telah menjumpai hubungan antara bentuk bibir dan watak seseorang. Berisi, saintis berkata, tergolong dalam berahi orang, tenaga seksual yang mempunyai air pancut. Orang seperti ini dikelilingi oleh penyokong, penyokong. Mereka pandai bergaul, friendly. bibir nipis adalah disebabkan oleh wanita dengan watak yang tidak baik, terpelihara, jenis pendiam yang telah digunakan secara bebas mencapai matlamat anda. Mereka sering curiga dan malu. Cinta Ehwal sentiasa berhadapan dengan cabaran, begitu banyak bimbang dan penderitaan. watak keras kepala sering membawa mereka kesepian.

Sudah tentu, ciri-ciri ini hanya peratusan kecil wanita. Tetapi stereotaip sosial yang sedia ada benar-benar meletakkan orang dengan bibir berisi ke atas orang-orang takuk dengan pelisir sempit. Kerana beberapa orang mahu untuk menyelidiki ke dalam dunia dalaman yang mendalam ditutup daripada jantina yang adil, apabila terdapat terbuka, ceria Muse. Begitu ramai wanita dengan bibir nipis mendedahkan diri mereka kepada pelbagai prosedur untuk meningkatkan mereka. Banyak mengisi kontur pengisi, menghasilkan ukoly menegak bersetuju untuk lipofilling, dan lain-lain

Satu berdaya usaha Amerika bernama Linda Gomez memutuskan bahawa saya akan dapat meningkatkan bibir anda tanpa perlu prosedur kosmetik, hasil yang tidak dapat diduga. Selepas beberapa percubaan, dia mencipta peranti yang unik, kemudahan penggunaan, yang hanya mengejutkan. Kita bercakap tentang pam untuk bibir pembesaran FulLips. Ciptaan ini benar-benar meletupkan industri kecantikan!

negara-negara berbahasa Inggeris segera direbut kumpulan pertama pam & mdash; hanya keluar dari rasa ingin tahu. Dan anda tahu apa yang keputusan itu universal? “Ianya berfungsi!”. Bloggers dari seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan peranti unik ini.

Nampaknya

Menu

Linda Gomez telah dipatenkan tiga jenis pam:

 1. bujur Kecil (Small Oval). Segmen menambah jumlah. Sama span kecil sempit. Membantu kanak-kanak perempuan dengan peningkatan jumlah bibir ke bahagian tertentu.
 2. bujur Sederhana (Medium Oval). Adalah disyorkan bahawa wakil-wakil bibir nipis. Adalah pilihan terbaik jika anda mahu meningkatkan hanya separuh besar / kecil.
 3. bulatan besar (Pusingan Large). Sesuai untuk wanita dengan bibir berisi, untuk menjadikan mereka lebih besar.

luaran plumper bibir pembesaran FulLips kelihatan seperti topi warna merah dengan saiz yang berbeza dan bentuk. Di sebelah cembung menunjukkan span yang tidak digunakan. Side, digunakan ke bahagian mulut, mempunyai lubang berongga, dikelilingi oleh band homogen luas (rim). jalur ini menghapuskan kecederaan kepada kulit yang halus dan membolehkan untuk menghasilkan menyakitkan polerowanie.

Bagaimana ia berfungsi

bibir lelaki itu terdiri daripada tiga bahagian: kulit, pertengahan, dan membran mukus. prosedur mengaktifkan aliran darah. ruang vakum menyumbang kepada pembengkakan lapisan. Mereka menjadi lebih bertindak tiga dimensi. Semakin lama anda Paperwhite span, lebih banyak mereka membengkak, lebih banyak anda menonjol. Kesan ini boleh bertahan sehingga 2-3 jam. Maka prosedur yang perlu diulangi. Lama kelamaan, kulit bertindak balas lebih cepat dan menyimpan jumlah yang lebih lama.

Bagaimana untuk menggunakan

Sebelum aplikasi langsung adalah untuk menyediakan.

 1. Keluarkan kosmetik: Gincu, gloss.
 2. Jika bibir kering, retak, anda perlu untuk melincirkan mereka dengan balm atau gincu kebersihan.
 3. Ia adalah mungkin untuk sedikit RUB berus gigi untuk mengelakkan kulit pecah.
 4. Pastikan pam adalah bersih. Pada penggunaan pertama mencuci produk baru dengan air suam dan sabun.

Selepas prosedur persediaan, anda boleh terus ke peningkatan kelantangan.

 1. Bring bersih dan kering pam ke bibirnya.
 2. Tegas tekan planer meningkat FulLips bibir dan tarik semua udara, menutup peranti. Terbentuk di dalam vakum memastikan aliran darah.
 3. Pegang dalam kedudukan ini untuk 5-40 saat.
 4. Kemudian mengungkit bibir. udara akan menembusi ke dalam lubang, pam itu sendiri akan pulih.
 5. Beberapa kali mengulangi prosedur.
 6. Menilai keputusan.
 7. Gunakan gincu, gloss, balsem & mdash; anda baik untuk pergi.

Bilangan ulangan bergantung kepada bentuk asal bibir (daripada ia sudah adalah, rawatan lebih lama dan lebih kerap) dan kesan yang diingini. Selepas itu anda akan menyesuaikan diri dengan peranti itu sendiri dan memilih kaedah yang terbaik untuk anda tonirovaniya. Sesetengah suka gerakan jangka pendek sekejap-sekejap (5-8 kali selama 15-20 saat), lain & mdash; pegangan panjang plumper pada bibir (3-4 kali selama 30-40 saat).

FulLips adalah berkesan, langkah selamat kepada sensual, menjemput bibir. Dia perlahan-lahan akan meningkatkan kelantangan, memberikan kecantikan yang luar biasa bentuk, memenuhi impian anda bibir berisi.

Kelebihan

Jutaan fesyen, yang membeli bibir Ful, perhatikan kelebihan ini:

 • Keselamatan. ciptaan Amerika menghapuskan keperluan untuk mengadakan prosedur kosmetik trauma. Anda tidak perlu memperkenalkan produk kimia dan organik di bawah kulit. Bibir anda akan menjadi lebih besar oleh konservatif.
 • Satu keputusan yang boleh dipercayai. Tidak kira apa bentuk anda belum dikurniakan oleh alam semula jadi, FulLips boleh mengendalikan pada 100%. Walaupun sempit, bibir perasaan memperoleh bentuk yang menarik dan bentuk baru yang indah.
 • Kebolehcapaian. Jika anda membandingkan kos prosedur kosmetik untuk meningkatkan jumlah dan nilai planera, sudah pasti menang yang terakhir.
 • hasil Asli. Kaedah Salon sering secara drastik menukar penampilan mereka, kadang-kadang mengganggu bentuk semula jadi bibir anda. Ciptaan unik tidak akan mencacatkan, jangan terjun ke seram, atau berputus asa. Selepas tonirovania walaupun kesan sekitar bibir tidak akan. Satu bentuk baru ditemui akan menjadi dekat dengan semula jadi.
 • Speed. bibir berisi menjadi dalam beberapa minit. Tint & mdash; dan datang pada tarikh atau untuk bekerja.
 • Ketiadaan kesakitan. Sebaliknya, aliran darah akan lebih baik untuk memanaskan kawasan mulut menonjol seolah-olah anda baru sahaja ghairah disediakan dengan satu tersayang.
 • kompak. Dimensi kecil peranti membenarkan untuk membawa bersama anda walaupun dalam klac kecil mosuplement. Dia akan sentiasa berada di tangan. Jika tindakan planer berhenti, anda boleh meninggalkan untuk “serbuk hidung saya”, dan kembali dengan mewah, bibir pancaindera.
 • Meningkatkan harga diri. Memahami bahawa bibir telah memperoleh gaya yang dikehendaki, dan meningkatkan keyakinan diri. Sekitar orang akan lebih cenderung untuk memberi perhatian kepada anda. mood indah menyampaikan sensasi baru, akan menarik orang yang menarik dan kawan-kawan baru.

Reka bentuk yang unik boleh menjadi sejenis “siasatan” di mana anda belajar, adakah anda bibir penuh atau tidak.

The FulLips bibir penambah adalah alternatif terbaik untuk prosedur kosmetik agresif. Ia benar-benar selamat, murah, cekap dan berkesan. Memilih yang terbaik!

Kontra

Plumper mempunyai hampir tidak ada kontra. Ia boleh digunakan dan lelaki dan wanita semua peringkat umur. Remaja ia juga tidak dilarang. Satu-satunya kaveat: jika bibir anda herpes & mdash; menahan diri dari penggunaan peranti ini. Jika tidak, jangkitan boleh merebak ke bahagian sihat bibir.

Untuk menggunakan produk perlu berhati-hati: tidak menarik balik pam ke sisi, jika tidak, anda boleh merosakkan kulit dan menyebabkan penampilan kedutan pra-matang. Jangan melebihi masa “sedutan” yang ditentukan. Oleh kerana tergesa-gesa berlebihan darah ke muka mungkin kelihatan lebam, lebam. kemungkinan kecederaan vaskular, kebas fana, kesemutan. Lebih selamat di masa untuk melakukan prosedur lagi daripada bimbang tentang keadaan muka dan kulit.

Untuk mengelakkan retak dan kerengsaan, meninggalkan sahaja span anda sekurang-kurangnya 2 hari seminggu. Krim kaya digunakan sebelum prosedur dan pada waktu malam, tidak akan mendatangkan mudarat kepada mereka.

Jangan cuba pomilovat dengan bantuan cara spontan. Topi adalah dari ubat-ubatan, cermin mata, tanah liat buatan sendiri atau acuan plaster trauma. Mereka tidak dapat menampung dengan tugas kerana ia menjadikan FulLips, tetapi boleh merosakkan kulit halus di bibir.

Penjagaan

Sebelum penggunaan pertama, bilas peranti dengan air suam dan sabun antibakteria atau lap dengan kain. Pada akhir “menaikkan” membilasnya, sebaik-baiknya dalam larutan sabun-soda. Kemudian tuangkan air mendidih. Menyimpan produk di tempat yang kering. Tidak podavaite pendedahan kepada suhu yang tinggi melampau.

Harga

Kos kelengkapan untuk bibir pembesaran oleh konservatif yang agak kecil. Di Rusia untuk membeli FulLips hari ini untuk 990 Rubles. Untuk harga ini, anda bukan sahaja mendapat bibir panas, tetapi juga menjaga kesihatan dan penampilan semula jadi. Keperluan untuk pembedahan plastik dan pengenalan Botox secara automatik hilang.

Kit termasuk tiga jenis pam untuk kesempatan yang berbeza dan di bawah suasana yang berbeza. Ukraine menjual kit untuk 739 USD.

Di mana untuk membeli

Kesan menakjubkan bibir penuh, menjadi sebab kemunculan di pasaran kecantikan melancung dihasilkan daripada bahan toksik yang berkualiti rendah. Untuk mengelakkan menjadi mangsa penipuan, memesan produk yang lebih baik pada laman web rasmi pengedar. Dia mengambil berat tentang nama-Nya, oleh itu bekerjasama secara terus dengan pengeluar rasmi atau peniaganya (Amerika Syarikat). Kualiti produk yang dibekalkan oleh pengedar rasmi, tidak syak lagi. Ia menjamin hasil 100%.

Untuk order plumper untuk FulLips bibir pembesaran, anda perlu meninggalkan aplikasi pada laman web rasmi pengedar. Selepas beberapa ketika anda akan menghubungi Pengurus yang akan menentukan syarat-syarat kaedah pembelian, penghantaran. Dia anda boleh bertanya semua soalan anda.

Selepas itu, pekerja syarikat-realizer akan menjana paket dan akan menghantar beberapa bil muatan, yang anda akan menerima FulLips bibir penambah anda.

Pembayaran adalah “servis penghantaran”. Selepas memastikan keaslian produk, anda akan memberi wang kepada pekerja perkhidmatan pengangkutan atau surat. Tugasnya adalah untuk menghantar dana kepada penjual. Pengedar amanah anda, dan oleh itu menyediakan terma pembayaran yang paling baik.

Penghantaran dijalankan walaupun dalam sudut-sudut terpencil di negara ini. Moscow dan Saint Petersburg menerima produk dalam masa 2-3 hari. Di bahagian-bahagian lain pakej RF boleh pergi sehingga 2 minggu.

pelaksana bertanggungjawab untuk kualiti produk. Beliau berpegang teguh kepada undang-undang mengenai jualan jarak dan perlindungan pengguna. dan privasi bayaran balik. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai dasar privasi dan pulangan boleh membaca di laman web atau terus dari Pengurus. Produk ini disahkan dan dipatenkan.

Semak imbas alat yang paling popular untuk konservatif pembesaran FulLips bibir: jenis, prinsip operasi, ciri-ciri penggunaan, kontra, harga. Apa yang FulLips? Menurut statistik yang ketat, tiga bahagian badan wanita atas bahawa lelaki pertama sekali memberi perhatian untuk memasukkan span. Ini lipatan kulit otot universal mempunyai banyak fungsi: membantu untuk makan, untuk bercakap, untuk mengukur suhu, …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*