Grafen Master pisau naturewise: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

A sumbangan penting kepada memasak dengan pematuhan resipi melakukan pisau yang tajam. alat tajam kejayaan rumah dan tukang masak profesional, kerana banyak rasa bergantung kepada saiz yang sepatutnya zarah dalam hidangan. Untuk kualiti profesional mentakrifkan bahagian rupa, kelazatan dan rasa. Malah, bagi tukang rumah, peranti ini juga penting. Really pisau tajam Grafen Master ajaib boleh menjejaskan keharmonian rasa makanan, untuk menjadikan kesederhanaan dalam bakat.

Bahan untuk bilah

Di dapur kami memenuhi memotong Cutlery, diperbuat daripada aloi, tahan karat, keluli kekuatan tinggi, sekurang-kurangnya badan pemotongan itu dibuat daripada seramik. Mengikut hierarki Maslow makanan keperluan adalah keperluan manusia yang paling penting, jadi persediaan mengambil bahagian yang besar dalam kehidupan. Masa adalah sumber di mana orang sentiasa mempunyai keperluan. Oleh itu, tempoh memasak mesti mengambil minit yang dikawal selia. Tidak selalu seperti itu, kerana kadang-kadang keluli mengisar, menghabiskan minit tambahan, dan seramik mempunyai kerapuhan yang kuat.

Penyelesaian moden permohonan masalah dalam pembuatan barang-barang dapur, yang dibuat daripada “aloi” oksida graphene dan keluli. Graphene & mdash; semikonduktor dua dimensi yang diperoleh oleh saintis Rusia pada tahun 2005 atas dasar Universiti Manchester, pemisahan zarah daripada grafit. Membina satu kilang di dunia dengan pengeluaran perindustrian bahan lebar 1 atom. Pada tahun 2010-ies sifat-sifat bahan yang telah dikaji oleh pelbagai Sciences. Jadi eksperimen menunjukkan bahawa menambah graphene kepada logam memudahkan berat badan, meningkatkan kekuatan ciri-ciri beberapa kali.

Penggunaan bahan abad ke-21 dalam kehidupan seharian dibenarkan membuat pisau naturewise Grafen Master. Blade dengan graphene digunakan tanpa mengasah mengikut pengeluar sehingga 10 tahun.

Set peralatan

Untuk kegunaan yang selesa Master Grafen memperoleh satu set lengkap. Pemotong adalah pakej yang terdiri daripada 5 senjata dengan panjang yang berbeza, lebar, ketebalan dan model bekerja pada:

 • alat dengan hujung 8-estimerova untuk penghirisan buah-buahan lembut;
 • pisau panjang badan kerja 12 cm untuk aplikasi sejagat;
 • pemotong dengan ikal saiz bilah 19 cm;
 • dengan biasa pinggir 19 theantimicrobial;
 • pisau chef memotong badan mempunyai panjang 19 cm;
 • atribut untuk membersihkan sayur-sayuran;
 • rak pisau dengan magnet.

Untuk letakkannya dengan mudah. Ia tidak berlaku di dalam laci, meletakkannya di atas meja dalam pendirian yang unik. Bahagian terakhir set yang diperbuat daripada lembaran plastik dan magnet diletakkan di dalam dinding. Luaran, pendirian ini sesuai untuk mana-mana bahagian dapur, kerana ia boleh dihiasi oleh pelanggan.

Apakah ia digunakan untuk

Apabila membeli kit Grafen Master menawarkan pengajaran dalam penggunaan semua pisau. sekeping kegemaran dari kosuplementsi ia menjadi pisau tukang masak. Panjang 19cm badan bekerja, tebal ketinggian 3mm kira-kira 5 cm. Jadual objek mempunyai jumlah maksimum dan berat badan, sawan mudah di tangan anda dan luka mudah produk tahan lama, sebagai contoh, tulang rawan, tulang. Oleh kerana saiz bilah memotong kubis bertukar menjadi satu tugas yang mudah. pemegang Berat membolehkan anda untuk mengalahkan daging lembu sebelum memanggang atau memotong.

Sama seperti di atas di sepanjang pinggir pemotongan pemotong daging. Berbeza ketebalan dan lebar tepi, masing-masing adalah 1.5 mm dan 2 cm Disebabkan oleh perbezaan dalam saiz “keris” tidak luka, dan potongan daging kepada zarah sama tertentu. Akhirnya, selepas menggoreng hirisan dengan cara yang tertentu, merebak di atas pinggan yang kelihatan menyelerakan dan cantik.

A pemotong ketiga dengan dimensi yang sama. Ia adalah bentuk yang sangat berbeza bahagian logam, yang serupa dengan gergaji besi itu. parameter seperti membantu untuk mengurangkan segar, produk roti lembut skincamo tipis.

Saiz purata badan bekerja pisau sejagat. Panjangnya adalah 12cm. Digunakan untuk menghiris sayur-sayuran dan buah-buahan. Bentuk dan tahap ketajaman membolehkan anda dengan sempurna potong keping dan mewujudkan kecantikan yang unik dan rasa salad daun atau pinggan buah-buahan. logam baru membolehkan anda untuk melaraskan saiz zarah yang mengubah lauk makanan dihiris.

Menggunakan kerja pisau pendek pada sayur-sayuran. Oleh kerana lebar kecil bilah 1 cm, panjang 8 cm mudah sayur-sayuran dan buah-buahan yang bersih dan membuat potongan kerinting. Ini jenis luka diperlukan untuk hidangan yang indah di atas meja. Sayur-sayuran dipotong keping lurus yang membuat alat yang universal, dan memotong objek bentuk mudah.

Ramai pemilik telah mengambil perhatian kesukaran untuk membersihkan kentang atau sayur-sayuran lain dengan pisau model biasa. Grafen Master tawaran untuk menyelesaikan masalah ini berjenama dengan peeler yang mempunyai lebih akut. Dengan bantuan, kentang dibersihkan tanpa kehilangan buah-buahan pada kulit ari.

Ciri-ciri produk

Para penulis yang membangunkan pisau Grafen Master, memberikan ciptaan ciri-ciri tinggi. aksesori jadual baru menonjol dalam warna, dengan matte warna hitam memotong dan pemegang. Hiasan dipilih untuk keunikan luaran dan bulet produk. hujung diperbuat daripada stainless keluli kekuatan tinggi dengan tambahan graphene dalam lapisan logam.

Oleh kerana kandungan baru ditemui pedang semikonduktor dua dimensi mempunyai kekuatan yang lebih besar daripada angka bagi logam konvensional lebih daripada tiga kali. Oleh itu alat ini sukar untuk memecahkan, untuk memecahkan atau merosakkan, tetapi ketajaman kekal tinggi selama bertahun-tahun. alat Jadual memotong semua makanan tanpa tekanan kepadanya untuk penyediaan hujung dengan laser, dan bahan-bahan yang dicincang mempunyai permukaan potong yang lancar.

Menggunakan graphene yang mempunyai ciri-ciri kesihatan yang indah, dalam kombinasi dengan salutan anti-bakteria menjadikan pemotong benar-benar selamat untuk manusia. Pada permukaan senjata tidak pernah membiak bakteria berbahaya atau kuman. Produk memotong pesawat kenalan memanjangkan jangka hayat mereka. Bersama-sama dengan ciri-ciri antibakteria, alat ditutup dengan bahan hidrofobik yang bertukar bilah mencerminkan kotoran, bau atau air permukaan.

Pemegang bahagian kerja dibuat daripada plastik kukuh tidak licin dalam, bentuk ergonomik yang selesa. Bentuk pemegang mengedarkan berat badan di sepanjang panjang “keris”.

Bagaimana untuk menggunakan

set Instruction melibatkan penerangan mengenai kaedah-kaedah bagi penggunaan graphene kantin pembantu. Untuk produk dihiris, peranti baru tidak perlu mempunyai kebolehan sebaliknya. Peranti yang digunakan sama dengan pisau keluli konvensional.

Sebelum memulakan mencincang tempat bersedia kerja. Lap ke bawah meja dengan kain dengan cecair pencuci. Membersihkan Lembaga perkakas dan pemotongan. Pastikan untuk mencuci bahan-bahan. Tangan melindungi sarung tangan atau basuh dengan baik dengan sabun dan air, di atas kepalanya memakai topi, rambut tidak jatuh dan tidak bercampur dengan makanan.

Keratan makanan yang biasa, adat untuk menyediakan jalan manusia. Ia adalah wajar untuk makanan yang berasingan dan tiada tekanan, dan menggerakkan “keris” depan ke belakang. Biasanya amplitud anjakan perlu separuh daripada bilah. bilah Graphene dibahagikan kepada keping pada pergerakan sedikit, yang banyak mempercepatkan proses. Anda perlu ingat bahawa kunci kepada kejayaan apabila bekerja dengan GM senjata, ia bukan pergerakan lengan dari badan dan belakang, dan cukup untuk sedikit menolak pemegang. Pemotong sendiri diturunkan, memotong makanan ke dalam keping.

akhir proses memasak adalah untuk membersihkan tempat kerja serpihan besar dan larut lesap dengan span dengan cecair pencuci. Begitu juga dritsa memotong Lembaga. alat Jadual cukup lama untuk bilas dengan air bersih, lap dan meletakkan pada pendirian.

Bagaimana untuk menyimpan

Oleh kerana kandungan dalam logam dua alat bahan dimensi GM tidak memerlukan penjagaan yang wajib atau khas. Dicetak pada pemegang dan bilah antibakteria, lapisan hidrofobik menyelamatkan barangan dari habuk atau bau, berjemur di bawah cara lain daripada keluli tahan karat. Meliputi pisau baru boleh menyumbat liang-liang pemegang atau bilah yang tidak menembusi fizikal dalam bakteria dan kuman yang mencipta aura yg berbau busuk berniat jahat.

Untuk alat graphene tidak penting suhu penyimpanan, yang membezakan mereka daripada logam dan alat seramik, mengubah ciri-ciri pemanasan atau penyejukan.

Hanya mencuci hitam “pisau” sebelum dan selepas memasak.

Harga dan di mana untuk membeli

produk asal diedarkan hanya melalui laman web rasmi. Membeli Grafen Master hanya cukup untuk lulus prosedur khas. Lawati petunjuk portal pembeli berpotensi untuk borang pesanan. Ia memerlukan nama pengenalan dan nombor telefon. Setelah memasukkan maklumat, klik butang “Order”. Dalam masa beberapa jam dengan kenalan pembeli Manager. pekerja mendapat tahu butiran:

 1. memerlukan senjata jenis tertentu atau satu set;
 2. bilangan pembelian;
 3. alamat penghantaran;
 4. kaedah pembayaran.

Penjual menganggap jualan barang oleh set atau secara individu, dengan atau tanpa penyerahan, pembayaran dalam mata wang negara-negara CIS melalui pindahan Bank atau bayaran tunai kepada kurier. keutamaan adalah pelanggan berpuas hati, jadi pembayaran adalah selepas penerimaan dan pemeriksaan barang-barang, dan kit yang datang dengan kurier beberapa hari selepas bercakap dengan Pengurus

Pembeli yang digunakan pedang GM terkejut dengan kualitinya . Komen dan maklum balas dapat dilihat bahawa graphene adalah benar-benar satu bahan ajaib yang boleh memperbaiki kehidupan Housewives.

A sumbangan penting kepada memasak dengan pematuhan resipi melakukan pisau yang tajam. alat tajam kejayaan rumah dan tukang masak profesional, kerana banyak rasa bergantung kepada saiz yang sepatutnya zarah dalam hidangan. Untuk kualiti profesional mentakrifkan bahagian rupa, kelazatan dan rasa. Malah, bagi tukang rumah dan peranti terlalu …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*