Instant Roll – mesin untuk gulung dan sushi: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Tidak mempunyai masa, kesabaran dan kemahiran untuk pembentukan yang betul sushi dan gulung? mesin inovatif Instant Roll dengan mudah dan baik membalut bahan-bahan walaupun longgar dalam apa-apa asas, membebaskan anda dari ketegangan saraf dan kerja keras.

Apakah Instant Roll?

panjang umur Jepun, kesihatan yang baik dan berkekalan kecantikan dipanggil iri hati senyap banyak negara maju. Jangka hayat purata untuk pulau Pasifik kira-kira 80 tahun bagi lelaki dan 87 tahun bagi wanita. Ini adalah angka yang tertinggi di dunia!

Pakar sifat “belia yang kekal” daripada Jepun dengan pendekatan yang betul untuk pemakanan dan diet yang seimbang. Produk utama masakan kebangsaan ialah beras, makanan laut, ikan dan soya. Terima kasih kepada diet ini, penduduk di pulau ini menerima semua yang perlu vitamin, mineral dan nutrien. Oleh itu ia tidak membebankan badan dengan lemak yang berlebihan dan kalori kosong. Semua produk-produk yang sempurna digabungkan dalam hidangan kegemaran anda masakan tradisional Jepun & mdash; sushi dan gulung.

Jawapannya adalah rahsia Jepun panjang umur dibuat orang dari negara-negara lain yang ingin menerima kesihatan yang sama, besar-besaran untuk menangkap ikan. Pada awal abad XXI, populariti sushi dan gulung memuncak. Hari ini, hampir mana-mana bandar Eropah dengan penduduk lebih 100 ribu orang mempunyai sekurang-kurangnya satu sushi-Studio. dapur rumah juga telah diperkayakan dengan banyak resipi hidangan Jepun.

Untuk betul dan indah disediakan sushi dan gulung, anda perlu mempunyai pengetahuan dan ketangkasan sushi chef. Proses memulakan pelbagai bahan-bahan ke dalam nori, dadar, daun Perilla atau soya “kertas” adalah sangat susah payah dan memerlukan kesabaran yang besar. Dalam usaha untuk mempercepatkan proses ini, jurutera pintar telah mencipta mesin yang unik Instant Roll. Ia adalah mudah untuk digunakan dan amat berguna di dapur.

Kelebihan gulung mesin:

 • maksima memudahkan proses penyediaan hidangan tradisional Jepun;
 • mengurangkan jumlah yang dibelanjakan untuk masa memasak;
 • Borang makanan ringan kegemaran adalah sangat baik, sama dengan yang disajikan di sushi studio;
 • membuat makanan lazat pada bila-bila;
 • mesin basuh pasti akan mengejutkan anda secara tidak sengaja nagryanuvshaya para tetamu.
Instant Roll & mdash; ciptaan revolusi untuk membantu anda mencipta karya masakan lazat dan sihat. Menggunakannya walaupun kanak-kanak. Makanan disediakan dengan cepat dan mudah.

Penampilan, ciri-ciri teknikal

Menu

Mesin untuk sushi dan gulung Instant Roll adalah bersaiz kecil dan sangat padat. Ia tidak mengambil ruang yang banyak di atas meja dapur, yang amat baik apabila bersiap sedia untuk menerima tetamu. Di dalam adalah band yang luas, yang disusun bahan-bahan. Di sisi klip disediakan yang membantu untuk menetapkan reben di tengah. pemegang Massive membentuk roll a.

Diperbuat daripada plastik berkualiti, yang benar bersih dan dari masa ke masa tidak kehilangan sifat-sifat asalnya.

seberat peranti untuk gulung hanya 270 gram. Ukuran: 78 x 185 x 62 mm.

Sushi dalam mesin

Proses memasak hidangan kegemaran anda dari masakan tradisional Jepun adalah sangat mudah dan menarik. Ia tidak memerlukan kemahiran khas dan barang-barang sampingan (contohnya. Mat buluh).

Untuk memasak sushi atau gulung yang anda perlukan:

 1. Ringan basah pita untuk berpusing dan meletakkannya di tempat beliau diperuntukkan dalam mesin.
 2. Untuk meletakkan pita lembaran yang disediakan Nori atau mana-mana lapisan pembungkus lain (omelet, kertas soya, dan lain-lain). Ia adalah wajar lebar muat saiz pita, walaupun ia tidak diperlukan. Selepas satu masa, pengalaman operasi yang diperolehi akan memberitahu anda apa yang lebar asas adalah lebih baik untuk memilih.
 3. Mengenakan pada lapisan pembalut atau terus pada pemadat pita kosong. Apa-apa apa yang anda mahu: nasi dengan ikan, makanan laut, sayur-sayuran, telur, walaupun buah-buahan.
 4. Untuk menetapkan reben di tengah-tengah dengan dua klip penahan. Salah seorang daripada mereka diletakkan di dalam lubang khas, yang terletak di pusat, dan kedua bertindih pertama.
 5. Dengan satu tangan, tarik pemegang reben, pada masa yang sama memegang selak dengan tangan anda yang lain.
 6. Benarkan pengapit ke kedudukan asal.
 7. Untuk mengambil roll atau sushi.
 8. Untuk mengulangi tindakannya.

Semua bijak adalah mudah! Dalam masa beberapa saat dari satu set biasa mesin produk Roll twist Segera hidangan Jepun kegemaran. Anda tidak perlu menjadi kotor. Semua juzuk makanan sepenuhnya diletakkan di pangkalan. Apa-apa pendidikan khas! Tiada masa yang lama latihan kaedah pembalut! Sushi bentuk yang sempurna akan mengejutkan gourmet walaupun berpengalaman!

Selain gulung standard anda boleh menyediakan hidangan percubaan anda sendiri. Sebagai contoh, keju lembut balut sepotong pisang dan strawberi atau pai hide timun dan sayur-sayuran. Imagination akan memberitahu anda apa yang perlu dilakukan!

Sebelum penggunaan pertama pastikan anda mencuci Instant Roll di bawah air dengan sabun. Ini akan mengeluarkan pencemaran industri dan debu.

Kelebihan

Kelebihan pertama dan utama ciptaan ini adalah bahawa dengan ia berkualiti sushi dan gulung anda boleh memasak di rumah. Ramai peminat makanan buatan sendiri sebelum enggan membuat ini hidangan kerana kerumitan persediaan mereka: tidak kira bagaimana mereka cuba untuk berputar nasi menggunakan Mat, mereka tidak dapat melakukannya. Mesin untuk sushi dan gulung Instant Roll boleh melakukan segalanya. Dengan tepat, cepat, tanpa saraf dan bahan-bahan yang rosak. Keajaiban, bukan pembantu!

Dengan peranti yang anda tidak perlu membelanjakan wang ke atas melawat sushi studio. Dengan itu, anda akan tahu apa yang perlu makan, bagaimana untuk memilih bahan-bahan untuk hidangan.

Lain-lain faedah termasuk:

 • Speed. Masa memasak merawat lazat dikurangkan. Malah pekerja pejabat sibuk dalam tempoh tersebut, sebagai contoh, rehat kopi akan dapat menikmati makanan lazat yang dibuat dalam beberapa saat. Sebelum ini, walau bagaimanapun, anda perlu untuk menyimpan semua bahan-bahan.
 • mudah. Proses memasak dipermudahkan kepada kejesuplementan. Dengan Instant Roll walaupun kanak-kanak dapat memberi makan dirinya sendiri. Hanya beberapa pergerakan mudah dan sushi bersedia!
 • kompak. radas tidak makan ruang. Ia boleh diletakkan di mana-mana rak berhampiran Meja, pada masa yang betul dengan cepat mengambil dan membuat hidangan lazat.
 • Operasi yang mudah. Produk ini mudah untuk mengekalkan. Cukup untuk basuh dengan air suam dengan pencuci yang lembut atau sabun biasa dan ia sedia untuk digunakan seterusnya. Semua item adalah Instant Roll berpegang teguh ke tempat-tempat mereka. bahagian boleh tanggal dengan baik dilampirkan. Mereka boleh dipisahkan dari badan utama, mencuci dan dimasukkan ke dalam tempat.
Pemaju reka bentuk yang unik telah cuba untuk menjadikan ia sebagai mudah dan mudah. Memasak dengan Instant Roll bertukar menjadi perayaan!

Harga

Internet mengandungi banyak petikan untuk produk ini. Tidak munasabah rendah diberikan pemalsuan terang-terangan, yang boleh runtuh pada bila-bila. pengedar rasmi, bekerja secara langsung dengan pengeluar dan peniaga, menawarkan untuk membeli Instant Roll pada harga ini:

Secara berasingan anda perlu membayar penghantaran. Kos bergantung kepada lokasi anda.

Di mana untuk membeli

Untuk membeli berkualiti tinggi Instant Roll mesin menawarkan laman web rasmi pengedar. Pergi ke laman web rasmi pengedar, anda akan menerima maklumat lengkap mengenai kaedah pembayaran, terma penghantaran, dasar privasi dan jaminan.

Tidak mempunyai masa, kesabaran dan kemahiran untuk pembentukan yang betul sushi dan gulung? mesin inovatif Instant Roll dengan mudah dan baik membalut bahan-bahan walaupun longgar dalam apa-apa asas, membebaskan anda dari ketegangan saraf dan kerja keras. Apa yang Instant Roll? panjang umur jepun, kesihatan yang baik dan berkekalan kecantikan dipanggil iri hati senyap banyak negara maju ….

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*