jam tangan lelaki – Ulysse Nardin Classic: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Ulasan jam tangan lelaki Ulysse Nardin Classic salinan jenama Swiss mahal premium. Aksesori menggariskan status pemilik dan memberikan keyakinan.

Mengenai jenama Ulysse Nardin

Syarikat Swiss Ulysse Nardin dikenali sejak 1846. Tumpuan utama aktiviti pertama ialah pengeluaran kronometer marin. Di kawasan ini syarikat itu telah mencapai kemajuan yang ketara. Hari ini Ulysse Nardin Classic merupakan salah satu daripada jenama yang paling terkenal jam tangan mekanikal yang tidak mengejar trend fesyen, dan status dan menawarkan aksesori berkualiti untuk lelaki. Tetapi untuk membeli jam tangan Swiss sebenar, tidak semua orang boleh. salinan lebih murah jam tangan Swiss yang mengekalkan identiti jenama dan menekankan rasa indah pemilik.

replika Ulysse Nardin Classic hampir tidak dapat dibezakan daripada yang asal. Satu-satunya perbezaan salinan dari jenama yang sebenar adalah bahan yang digunakan untuk pengeluaran aksesori. Sebagai contoh, daripada permata dalam replika terdapat kristal tiruan, dan emas digantikan dengan keluli dengan IPG saduran. Dan salinan kualiti adalah tidak lebih buruk daripada yang asal aksesori yang bergaya boleh bertahan untuk masa yang lama, jika penjagaan untuk menggunakannya.

Watch Ulysse Nardin Classic dicipta untuk lelaki berkarisma yang tahu banyak tentang aksesori yang bergaya ini. Mereka yang besar untuk menggabungkan kesederhanaan bersepah dan berkualiti tinggi.

Penampilan dan reka bentuk

mens jam tangan Ulysse Nardin Classic direka dalam gaya klasik dan dicipta tanpa unsur-unsur merumitkan yang tidak perlu. Tetapi kerana mereka yang ketat dan lelaki yang lebih suka saman perniagaan, dan orang muda yang mampu mempelbagaikan almari gaya yang berbeza.

Bahan

Kualiti Tertinggi Ulysse Nardin Classic Belgium Perhimpunan ini disediakan oleh:

 • Penggunaan dalam pengeluaran jam yang kukuh keluli, ditutup dengan IPG emas;
 • kristal nilam melindungi dail;
 • rumah air yang sangat baik rintangan;
 • pelaksanaan gelang tahan kerosakan eko-kulit;
 • kehadiran strap Golden yang boleh dipercayai, tidak membenarkan jam tangan jatuh dari tangannya.

Design Ulysse Nardin Classic

mewah dan pada masa yang sama mempunyai ciri-ciri rupa elegan keanggunan Ulysse Nardin Classic terkurang, menarik perhatian. Mereka menjadi kebanggaan orang-orang yang berusaha untuk kesempurnaan dalam segala-galanya. Mereka dibezakan oleh reka bentuk yang unik, gelang asal, kes bulat dengan imej pada dial daripada sauh (tanda jenama Swiss sebenar), tangan yang menarik. Semua ini menunjukkan kepada fakta bahawa lelaki itu memberi perhatian kepada gambar-Nya, lebih suka estetika.

Bagaimana mereka bekerja

aksesori elegan akan menjadi hadiah yang indah untuk rakan atau saudara. Wakil daripada jantina yang lebih kukuh, yang benar-benar mahir dalam jam tangan yang bergaya, yang benar-benar menghargai apa-apa hadiah. Memakai Ulysse Nardin Classic sekurang-kurangnya sekali, hanya tidak mahu membawa mereka keluar. Salinan jam tangan jenama terkenal yang merangkumi status, kebolehpercayaan, dan reka bentuk bijaksana:

 • membolehkan anda mencari masa yang sesuai;
 • menyebabkan pandangan mereka minat yang besar;
 • meningkatkan imej jenama;
 • membolehkan situasi yang berbeza untuk menjadi sempurna;
 • membolehkan tidak membuang wang “ke dalam longkang”.
jam tangan moden memberikan peluang untuk berasa di atas dan cepat mencapai kejayaan. Memaparkan golongan bangsawan khas, mereka membolehkan anda untuk menonjol di kalangan seluruh rakyat.

Spesifikasi

Watch, denda mencari di pergelangan tangan, mempunyai ciri-ciri berikut:

 • mengikut jenis mereka kuarza;
 • berat badan mereka adalah 120 g;
 • diameter dail pusingan ialah 4.3 cm;
 • ketebalan 0.7 cm;
 • lebar gelang adalah 2cm diperbuat daripada eko-kulit;
 • panjangnya adalah (dengan dail): 25cm.

Ciri-ciri

Oleh kerana kekangan aksesori reka bentuk klasik boleh dipakai pada tangan, rakyat semua peringkat umur dan profesion yang berbeza. Berdirilah Ulysse Nardin Classic parameter berikut:

 • diperbuat daripada keluli berkualiti yang tahan kesan dan tahan lama;
 • tahan kepada cahaya matahari dan air laut;
 • mempunyai saat kecil yang berasingan dail terus;
 • dibuat dalam nada emas dan hitam yang elegan, dalam harmoni dengan mana-mana pakaian.
Tidak kira komitmen wakil daripada jantina yang lebih kukuh untuk gaya tertentu pakaian, jam tangan sentiasa akan sesuai untuk melihat pergelangan tangan. Mereka menekankan keperibadian dan rasa yang baik.

Harga

Hari ini untuk membeli satu sifat yang mewah boleh diskaun 50%. Kos aksesori di Rusia adalah 2590 Rubles. Jumlah ini akan diperlukan untuk membeli replika berkualiti, untuk membezakan yang asal jenama agak sukar.

Di mana untuk membeli

Untuk mendapatkan salinan jam tangan Swiss yang berkualiti tinggi yang akan berlangsung lama, ia adalah lebih baik untuk membeli Ulysse Nardin Classic di laman web rasmi penjual. Sejak pengedar berminat untuk imej yang baik, ia menawarkan produk yang berkualiti tinggi dan memberikan jaminan 12 bulan.

Ulasan jam tangan lelaki Ulysse Nardin Classic salinan jenama Swiss mahal premium. Aksesori menggariskan status pemilik dan memberikan keyakinan. Mengenai jenama Ulysse Nardin Swiss Ulysse Nardin, yang dikenali sejak 1846. Tumpuan utama aktiviti pertama ialah pengeluaran kronometer marin. Di kawasan ini syarikat itu telah membuat ketara …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*