kelambu pada magnet – Magic Mesh: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Summer selain daripada kegembiraan hari Sunny panas menyediakan masih serangga menjengkelkan. Dan menghalang mereka daripada jatuh di rumah dan nyamuk nets pada magnet Magic Mesh.

Apakah Magic Mesh

Magic Mesh dibuat dalam bentuk langsir mesh dilampirkan ke muka pintu, untuk mengelakkan penembusan ke dalam premis pelbagai serangga dan bulu halus. Ia terdiri daripada dua bahagian, yang dengan cepat menyelar ditutup dengan pita magnetik atau berasingan, magnet yang dijarakkan. Mesuplementat pada tiang pintu dengan Velcro khas atau butang hiasan.

Mesh Magic Mesh bukan sahaja sempurna melindungi daripada nyamuk, lalat, tebuan, yang dapat memberi banyak masalah dan emosi negatif, tetapi juga sempurna menghantar ke rumah udara segar. ciptaan unik tetapi sangat mudah memberikan keselesaan tertentu ketika menginap di rumah taman dan pangsapuri bandar.

The kelambu asal dilengkapi dengan magnet agak kuat. Jadi, walaupun ribut taufan tidak akan mendapatkan beliau untuk membuka. Untuk kain itu sendiri tidak bangkit dalam angin, di bahagian bawah terdapat berat.

Penampilan dan reka bentuk

Untuk mengelakkan kemasukan nyamuk ke dalam kediaman sebelum ini, orang terpaksa berpaut kuat pada pintu langsir renda, memasang khas pintu mesh. Tetapi peranti ini adalah sukar untuk digunakan dan tidak memberi hasil yang dikehendaki. Hari ini terdapat satu penyelesaian yang lebih berkesan kepada masalah ini dengan serangga kelambu pada magnet Magic Mesh. Selain daripada fungsi yang asas, ia sempurna melengkapi hiasan apa-apa dan sesuai dengan gaya mana-mana.

bahan

Jika anda ingin menikmati kenyamanan di rumah atau pangsapuri di masa musim panas, ia adalah penting untuk memasang di pintu berkualiti tinggi peranti anti-nyamuk. Produk-produk ini dikenakan Magic Mesh. Dan parameter yang menunjukkan kualiti yang tinggi adalah:

 • Gunakan dalam pembuatan injap kekuatan tinggi polipropilena. Produk ini adalah sangat nipis, akan berlangsung lama. Ia boleh dibasuh dan vakum ia sama sekali tidak akan kehilangan ciri-ciri dan fungsi mereka.
 • Equipment langsir nyamuk magnet cukup kuat. Sash akan sentiasa ditutup rapat dan pergi melalui mereka dengan tenang walaupun boleh Haiwan.
 • Susunan simetri magnet di tengah-tengah pintu. Magnet mudah menyimpang apabila anda perlu meninggalkan atau tiba, dan kemudian dengan cepat kembali kepada satu sama lain, tegas menghubungkan kedua-dua bahagian.
 • Penggunaan jalur magnet. kain lembut, tetapi agak berat dalam berat badan. Ini menghalang lenturan pita-magnet, di mana, selepas penggunaan yang berpanjangan, ikat boleh start buruk untuk bergabung.

Design

Mesh Magic Mesh bukan sahaja bertindak sebagai penghalang yang sangat baik untuk nyamuk di ruang tamu, tetapi dalaman yang dihias besar. Pengeluar menawarkan produk dalam beberapa pilihan warna (hitam, putih, biru, kuning air, hijau, dan lain-lain) dan juga dengan gambar (bunga, rama-rama, bunga matahari). Oleh itu nyamuk langsir:

 • akan menjadi elemen reka bentuk tambahan besar rumah;
 • akan patut harmoni ke dalam reka bentuk keseluruhan dalaman yang sedia ada;
 • sempurna sesuai dengan skim warna keseluruhan di rumah;
 • akan membolehkan pemilik untuk memilih pilihan yang sesuai untuk melindungi daripada lalat dan nyamuk kepada pilihan peribadi.

Bagaimana

Magic Mesh terima kasih kepada reka bentuk yang unik dan pita kuat tertutup rapat, tidak membenarkan serangga untuk masuk melalui pintu atau tingkap terbuka untuk ventilasi bilik. Walaupun bug kecil tidak boleh terbang dalam melalui bahan mesh. Dan penutup menutup ketat, meninggalkan tiada jurang. Blinds memberi keupayaan untuk tidak bimbang tentang apa yang anda perlukan untuk menutup pintu setiap kali melaluinya.

Menjamin untuk pintu atau tingkap merasmikan pembinaan ini, pemilik rumah segera ambil perhatian bahawa:

 • dengung menggigit dan tidak menyenangkan boleh dalam ada cara menembusi dalam, supaya tidak menyebabkan rasa tidak selesa;
 • udara di dalam bilik kerana struktur jaringan tirai adalah sempurna beredar, membolehkan anda untuk mewujudkan mikroiklim yang menggalakkan di dalam rumah;
 • bulu, daun dan sebahagiannya debu jalan-jalan tidak dapat masuk ke dalam rumah;
 • ikat automatik menutup selepas anda lulus;
 • anda tidak mahu untuk menolak bahagian dengan tangan anda, yang memastikan laluan bebas sana dan kembali untuk haiwan dan kanak-kanak;
 • ia berada dalam kedudukan yang lebih berfaedah berbanding dengan struktur yang sama generasi sebelumnya, sebagai garis magnetik ia tidak tertakluk kepada lenturan;
 • ia adalah sangat mudah untuk memasang;
 • pilihan double adalah lebih mudah pintu mesh anda mahu untuk membuka, yang begitu tidak sesuai semasa laluan melaluinya dengan tangan mereka;
 • ia memastikan keselesaan khas dan emosi yang besar.

Mosquito bersih yang tidak akan memberikan nyamuk peluang. Ia tidak mengganggu peredaran semula jadi udara, yang baik memberi kesan ke atas kesihatan bagi diri dan perasaan beliau.

tirai magnet adalah agak ringan, tahan lama, dan mudah untuk digunakan. Adalah jelas, oleh itu, menjamin laluan cahaya ke dalam bilik.

Perolehan dan pemasangan manual

Mosquito tirai untuk pintu terdiri daripada:

 • 2 ikat pinggang dengan lebar 45 cm dan panjang 210 cm;
 • 2 jalur magnet dengan panjang 210 cm;
 • 1 memotong hiasan (pelmet);
 • set butang-kancing direka untuk melampirkan bidai untuk bingkai kayu;
 • 2 magnet mesuplementat pada bidai di tengah-tengah (mungkin tidak termasuk dalam pakej).

set Mosquito langsir adalah agak mudah. Kerja dilakukan sendiri tanpa menggunakan alat, apa-apa kelengkapan dan bantuan. Betul melampirkan tirai ke lokasi yang dikehendaki adalah mungkin untuk pengguna:

 1. Ia adalah perlu untuk memilih lokasi pemasangan. Mesh tidak seharusnya mengganggu pintu terbuka atau dekat. Apabila anda membuka pintu daripada kanvas perlu disuplementapkan pada bahagian dalam, dan jika dalam adalah di luar.
 2. Berpecah dan meratakan tirai nyamuk bagi pembetulan.
 3. Trim pembukaan pintu untuk membersihkan kotoran dengan span lembap dan disinfektan.
 4. Untuk memotong pita yang menghubungkan kain antara mereka.
 5. Untuk mengesahkan kehadiran magnet pada berat bahagian bawah kain untuk kemasukan pita magnet. Jika magnet adalah set yang berasingan, mereka perlu dimasukkan ke dalam poket khas.
 6. Putuskan sambungan pita magnet, ia adalah baik untuk meluruskan dan masukkannya ke dalam poket yang ditetapkan dalam kedua-dua sayap jaringan. Adalah penting untuk meletakkan pita magnet tepat di bawah ikat, apabila menggunakan baik peremagnichivanii satu sama lain. Akhir pita perlu dimasukkan ke dalam alur khas.
 7. Untuk melampirkan ikat ke muka pintu, memohon cengkih (atas asas kayu) atau pita berat sebelah double (atas dasar logam a). Yang bahagian atas tirai perlu ketat terhadap satu sama lain.
 8. Jurang antara lantai dan langsir nyamuk untuk melakukan tidak lebih daripada 2mm.
 9. Untuk menamatkan pelmet di atas.

Ciri-ciri

Mesh Magic Mesh adalah unik kerana:

 • mudah dan pada masa yang sama, kekuatan yang tinggi;
 • diperbuat daripada bahan yang mempunyai rintangan yang tinggi kepada kesan precipitations atmosfera, suhu melampau dan kelembapan;
 • boleh digunakan semula dan membolehkan anda untuk memberi perlindungan daripada nyamuk dan lalat untuk beberapa musim berturut-turut;
 • mempunyai saiz seperti yang mudah menyesuaikan diri dengan bukaan yang berbeza;
 • adalah mudah untuk memasang dan operasi;
 • boleh dilampirkan kepada kayu, plastik dan logam;
 • mudah dibersihkan dan dicuci;
 • serta-merta menutup pintu, memberi sebarang peluang serangga.
Hari ini Magic Mesh adalah permintaan yang besar di seluruh dunia. Apabila dilipat, produk ini mengambil ruang yang sedikit. Dan walaupun ringan dan ketebalan kecil bahan tirai yang kuat dan tahan lama.

Harga

Perlu banyak ciptaan agak munasabah. Sekarang di Rusia anda boleh membeli Magic Mesh dengan diskaun 50%. Nilai barangan dalam kes ini adalah 1690 Rubles. Di Ukraine, anda boleh membeli perlindungan dari nyamuk dan lalat langsir double ditawarkan pada harga 399 USD.

Di mana untuk membeli

Untuk mendapatkan produk yang berkualiti adalah lebih baik untuk memerintahkan tirai nyamuk dari laman web rasmi penjual. Di sana anda boleh melihat ciri-ciri barang dan syarat-syarat penghantaran. pilihan ini untuk pembelian akan membolehkan pembeli untuk melindungi diri mereka daripada barangan palsu dan perbelanjaan tidak bijak dana.

Summer selain daripada kegembiraan hari Sunny panas menyediakan masih serangga menjengkelkan. Dan menghalang mereka daripada jatuh di rumah dan nyamuk nets pada magnet Magic Mesh. Apakah Magic Mesh Magic Mesh dibuat dalam bentuk langsir mesh dilampirkan ke muka pintu, untuk mengelakkan penembusan ke dalam premis pelbagai serangga dan …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*