Kereta DVR Mirror perakam video (videozerkalo)

[Total: 0    Average: 0/5]

A ulasan penuh daripada CAR DVR DVR MIRROR membuktikan bahawa memandu di jalan-jalan dipenuhi dengan trafik tanpa ia adalah lebih mahal.

Apakah DVR kereta Mirror?

Kereta DVR cermin kereta aksesori, alat bijak, pada masa yang sama melaksanakan dua fungsi penting

 • berfungsi sebagai cermin spion;
 • filem / rekod keadaan di jalan raya seperti DVR biasa.

Penerbangan dari idea-idea kreatif pencipta telah membawa kepada hakikat bahawa permukaan cermin telah terbina dalam paparan padat, dimensi yang tidak menghalang pemandu untuk mengendalikan kenderaan.

Ia sering peranti ini menjadi jerami kehidupan yang menarik peserta kemalangan jalan dari jurang kesaksian yang palsu dan kes-kes pentadbiran. Sebelum ini, pelbagai jenis DVR telah membawa masalah yang lebih daripada manfaat:

 • mengganggu tergantung wayar;
 • saiz standard sebahagiannya disekat penglihatan pemandu;
 • dalam kes jatuh sengaja, mereka dengan serta-merta turun ke bawah berlegar, adalah kehilangan tetapan;
 • bateri lemah cepat mati;
 • kualiti menembak terpaksa menangis … dan lain-lain

Hari ini pasaran aksesori kereta mempunyai unit unik, yang menghapuskan masalah tersebut di atas.

Nampaknya Kereta DVR Mirror?

Mirror DVR DVR kereta Mirror mempunyai model kereta cermin pandangan biasa. Kelebihan reka bentuk aksesori revolusioner:

 • tidak menghalang pandangan anda;
 • peranti tidak boleh dilihat oleh orang lain, termasuk penipu dan pencuri;
 • lebar peranti berbilang fungsi unik melebihi lebar kabin standard, yang memberikan paparan yang lebih baik pada apa yang sedang berlaku di belakang.

belakang peranti mempunyai tali getah dan klip yang diikat ke salon cermin biasa. Mereka sangat dipercayai dan tidak termasuk kejatuhan avtoaksessuary semasa memandu atau berhenti secara tiba-tiba, kesan. Anda boleh mengalih keluar pada bila-bila masa yang mudah, membuka cermin pandangan belakang normal.

Dalam videozerkalo Kereta DVR cermin belakang dibina kamera depan dengan sudut tontonan 140 & deg ;. hinge ini membolehkan anda untuk memberikan kedudukan yang anda dapati paling selesa. Dengan susunan ini, keseluruhan cermin boleh kekal tidak berubah.

Panel kawalan yang terletak di inovasi Bahagian bawah teknologi. Terdapat butang untuk menghidupkan unit pada, menu, rakaman pengaktifan, menetapkan semula, menatal, reboot. Mereka adalah cembung, disusun dalam satu baris, ia adalah mudah untuk tekan, mudah dikesan walaupun apabila disentuh.

Di bahagian atas perakam cermin video Kereta DVR Mirror, terdapat panel kecil yang termasuk penyambung untuk kad memori microSD sehingga 32 Gb, mikrofon, slot USB mini, slot mini-HDMI.

Dalam aksesori kereta yang telah terbina dalam speakerthat memainkan bunyi apabila melihat video yang dirakam.

Bagaimana untuk memasang cermin DVR?

Pemaju avtoaksessuary unik menjaga pemasangan yang mudah dari peranti ini. pakaian DVR terus ke dalam cermin pandangan belakang. Kamera depan tidak mempunyai mana-mana sahaja untuk mount, ia mempunyai kereta DVR cermin terbina dalam.

kamera pandangan belakang dipasang di belakang kereta. Untuk memperkenalkannya pemilik kereta atau pakar daripada pusat perkhidmatan. Peranti set videopokergame termasuk ruang, kabel yang mempunyai panjang 6 m dan manual. Selepas memasang DVR pandangan belakang bersedia untuk bekerja.

Bagaimanakah Kereta DVR Mirror?

Sebelum menggunakan peranti ini, anda perlu memilih kaedah pengaktifan entri: hanya dengan menekan butang enjin pencucuhan atau dengan pencetus dibina ke dalam sensor gerakan peranti.

Apabila gear reverse terlibat. dalam kecil monitor 2.7 inci di sebelah kiri cermin, anda boleh terus menerima imej apa yang sedang berlaku di belakang kereta (menyemak imbas pandangan belakang). Pada masa yang sama dan mula rakaman dari kamera yang dipasang. Apabila memindahkan gear kepada mod yang lain, gambar dari kamera belakang digantikan dengan gambar dari pandangan kamera depan. Rakaman tidak berhenti.

Jika mahu, monitor boleh dimatikan untuk “cermin” hanya mencerminkan bahawa. Menggunakan butang pada panel kawalan boleh ditunjukkan pada bila-bila masa gambar dengan mana-mana kamera. Anda juga boleh mendayakan pilihan “gambar dalam gambar” dan pada masa yang sama memantau apa yang berlaku depan dan belakang.

Rakam licin, gelung & mdash; fail-fail lama digantikan dengan yang baru. Video “cermin” mempunyai fungsi rakaman serpihan dari 1 hingga 5 minit ditulis ganti. Dengan off enjin, rekod atas permintaan pemilik kenderaan mungkin tidak berhenti. Video dari kamera belakang / hadapan direkodkan dalam folder yang berbeza. Bunyi dirakam dalam kedua-dua folder.

penyesuai kuasa dipasang ke dalam pemetik api rokok. Peranti ini mempunyai bateri Li-ion (kapasiti Snail Me mAh). Set ini juga termasuk wayar untuk sambungan terus ke rangkaian di atas kapal. Menggunakan pelabuhan dan USB kabel mini-USB (termasuk) anda boleh terus membaca data melalui komputer dan output strim video ke peranti pihak ketiga.

Ciri-ciri videoserol Kereta DVR Mirror

 1. Kamera Video kerja pada CMOS-matriks dengan penggunaan kuasa yang rendah.
 2. Mempunyai sensor kejutan dibina (yang dipanggil “G-sensor”), selepas pembedahan yang fail itu ditembak dengan camcorder, secara automatik dilindungi daripada pemadaman.
 3. Anda boleh bukan sahaja menembak video, tetapi mengambil gambar (saiz 5mpx, format JPEG).
 4. Dalam kamera gelap secara automatik beralih ke mod malam menembak.
 5. Pada paparan cermin terbina dalam anda boleh bekerja dengan menu untuk melihat video yang ditangkap dan foto.
 6. Menu di Rusia.
Kerana kenyataan bahawa skrin mungkin ditutup dengan cermin, pada hari Sunny yang cerah pada imej yang agak suram ini. Tetapi fakta ini tidak menghalang untuk bekerja dengan dia, paparan yang boleh dilihat tidak mengalihkan perhatian daripada melihat.

Antara kelebihan Kereta DVR Mirror

Rekod kamera depan dalam Full HD format dengan resolusi yang tinggi 1920 * 1080. Ia menjana kejelasan unggul rekod, kualiti yang sangat baik. gambar adalah cerah dan kaya. Imej tempat duduk pemandu tidak tersekat.

Terdapat pembetulan auto kecerahan. Di bawah dikurangkan kecerahan cahaya ditambah. Ini memastikan kualiti yang tinggi dan imej yang tajam, walaupun dalam gelap. Tetamu juga boleh menggunakan fungsi “SUNLIGHT”.

Anda boleh merakam bunyi dan malam dengan enjin off (pilihan). Dalam apa-apa musim sejuk khas untuk menyiapkan kerja aksesori kereta untuk mengambil tidak perlu. Video “cermin” beroperasi dalam mod biasa, tidak membeku, tidak kemalangan.

Spesifikasi

Menu

 • Matrix: CMOS.
 • Rakaman video:. 30 bingkai per saat, 1080P, VGA; H. 264 codec (mampatan sambil mengekalkan kualiti tinggi).
 • terbina dalam skrin: 4.3 “TFT-LCD (paparan cecair kristal dengan matriks aktif) nisbah aspek 16:. 9
 • Menu:. Dalam bahasa Rusia
 • Optics: kanta kaca, matriks NT99142 100w / OV2710 + ISP (AW6131) 200W dengan melihat sudut pepenjuru 140 darjah
 • Sound:.. speaker untuk main semula, mikrofon untuk merakam 3.5 mm Jack
 • Memori: MicroSD Kelas 6 di atas, sehingga kapasiti 32GB
 • Photo:… JPEG format, saiz adalah 5mpx
 • sensor Shock (G-sensor)
 • Terdapat USB 2.0

ciri-ciri tambahan

 • penstabilan imej digital;.
 • kitaran (tanpa jurang) rakaman imej;
 • tarikh overlay / masa pada video, gambar;
 • peralihan kepada video mod malam;
 • auto rakaman apabila kuasa digunakan permulaan;
 • kuasa auto off apabila kuasa dimatikan;.
 • fail dilindungi oleh isyarat daripada sensor kejutan

Standard

 • penyesuai kuasa ke dalam li rokok ghter.
 • Kamera dengan kabel (panjang 6m).
 • Wayar untuk menyambung secara langsung kepada rangkaian atas kapal.
 • Kabel USB.
 • manual

 • Instruction.

Harga

Beli DVR DVR kereta Mirror pada harga murah & mdash; hanya 6900 Rubles. Kos akhir inovasi teknologi ini berbeza-beza mengikut wilayah dan kaedah penghantaran.

Bayaran perlu dibuat setelah menerima (yang dipanggil “tunai atas penerimaan”).

Di mana untuk membeli

Tidak jatuh ke tangan penipu, peranti sedemikian hendaklah dibeli daripada pengedar rasmi. Salah satunya ialah kedai avtoesuplementtroniki “АUТОСКАНЕР”. Tempoh: 10:00-22:00 tujuh hari seminggu.

Order videregistrator pandangan belakang boleh berada di mana-mana kawasan di negara ini. Penghantaran adalah syarikat perkapalan yang anda pilih. Produk ini disahkan. Jaminan & mdash; 1 tahun.

Pada semua soalan untuk menangani di sini: “kedai Perdagangan”, 199.106, Saint-Petersburg, talian 21 VO, 14 Litera, bilik 7.

A ulasan penuh daripada CAR DVR DVR MIRROR membuktikan bahawa memandu dalam diisi dengan jalan-jalan lalu lintas tanpa ia adalah lebih mahal. Apakah yang dimaksudkan dengan Kereta DVR Mirror? Kereta DVR cermin kereta aksesori, alat bijak, pada masa yang sama melaksanakan dua fungsi penting: ia berfungsi sebagai cermin pandangan belakang; filem / merakam keadaan di jalan raya seperti DVR biasa. Penerbangan pemikiran kreatif …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*