kotak-kotak buluh dengan lapisan fleece – Fuzzy: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Teknologi moden memberi peluang untuk menggunakan fabrik dan bahan yang paling lembut dan paling lembut. Buluh kotak-kotak Fuzzy adalah salah satu inovasi ini. bahan panas dan kelihatan sempurna sebagai selimut di mana-mana bilik apartmen.

kelembutan menarik dan kelembutan gentian yang membuat setiap sentuhan dilupakan. Tinggal di bawah selimut ini menjadi hanya hebat. Kotak-kotak mengingatkan mainan mewah, yang datang selepas hari yang sibuk, dan menikmati syarikat menyenangkan dengan secawan teh atau buku. Masuk untuk lebih memahami apa yang Fuzzy, melibatkan diri dalam serat halus.

Fleece lapisan

Popular adalah perkara fleece universal. Tiada pengeluaran moden tidak boleh melakukan tanpa bahan tertentu. Ia dicipta 40 tahun lalu, tetapi telah ditawan dan menjadi tersedia kepada orang dari seluruh dunia.

Malah fleece tidak ditenun mengikut standard dan teknologi biasa. gentian yang mempunyai asal-usul sintetik dalam keadaan kucar-kacir saling berkaitan antara satu sama lain. bahan asas untuk pembuatan produk siap; gentian poliester.

Kerana setiap kilang cuba untuk memperkenalkan inovasi dalam pengilangan, dalam masa yang singkat jenis cukup sudah terkumpul bulu gentian sama. Pada asasnya, perbezaan utama mereka adalah ketumpatan dan rupa. Ciri-ciri berangka pelbagai penunjuk pertama 100-600 gr / m. fabrik dihasilkan dalam bentuk satu pihak atau dua hala, dengan perbezaan yang signifikan dalam panjang timbunan atau warna.

Syarikat pertama memulakan pengeluaran produk fleece sakit-pemasangan pada tahun 1979 Malden Mills. Untuk ini, pemaju telah dianugerahkan hadiah Nobel.

Pengeluaran

Peringkat pertama adalah pembuatan serat polietilena terephthalate. filamen nipis extruded bawah suhu plastik lebur. Semua gentian saling berkait, membentuk kain dikait. Kemudian kanvas adalah suhu pentas dan air rawatan yang penting. Selepas perkara ini bermula pada pengeluaran kain fleece langsung. Penggesuplement dilengkapi dengan cangkuk kecil, jadi mengendalikan cerucuk yang ternyata bahan bersedia. Setiap cangkuk kemas menyambar gentian, menarik di permukaan, supaya kain itu selesai. Menyikat gentian adalah perlu untuk mendapatkan struktur lapang bahan.

Seterusnya, segmen itu diletakkan dalam pemprosesan peralatan protivobolevoe. Teknologi membuang bahan dari pelanggan mungkin. Kini bermula bahan kimia pemprosesan. Setiap satu daripada komposisi mengurniakan harta tertentu villi: penghalau air, anti-bakteria, noda-tahan atau anti-statik.

Untuk menghasilkan kain fleece menggunakan bahan kitar semula. plastik digunakan sesuai untuk tujuan ini. Oleh itu, pengeluaran bukan sisa. Secara semula jadi terdapat jenis yang sama serat. Sedikit sebanyak, harta mereka adalah sama dengan barang-barang bulu. Walau bagaimanapun, jika anda menyelidiki teknologi komposisi dan pengeluaran, kita boleh memastikan keunikan produk.

Fleece digunakan dalam pembuatan pakaian, pakaian, aksesori, pemanas, tekstil rumah.

Jenis-jenis kain dan ciri-ciri

Terdapat beberapa kriteria yang membezakan jenis kain fleece:

 • Ketumpatan : micro nipis 100 g / m; ketumpatan rendah kutub 100g / m; purata, tidak lebih daripada 200g / m; tebal sehingga 300g / m; kepadatan tinggi ndash kutub &; 400g / m.
 • Rawatan : anti-gelongsor; terhadap statik; melindungi dari kelembapan; perlindungan daripada kebakaran.
 • Kandungan : tambahan spandeks bahan untuk ketahanan; gagang untuk keanjalan; dua-lapis dengan pemanasan atas dan bawah air-penghalau; dengan bahan melindungi daripada angin ribut yang kuat.

kualiti yang Positif

Senarai kelebihan bahan ini agak panjang dan semua ciri-ciri yang disebut satu persatu telah disahkan oleh orang-orang biasa dalam kehidupan seharian:

 • tidak menyebabkan reaksi alahan. Tidak merengsa kepada kulit dan membran mukus, maka mereka adalah sesuai untuk membuat sesuatu untuk anak-anak.
 • Menentang kuman. gentian kimia tidak habitat yang baik untuk semua bentuk kehidupan. Ia tidak akan membiakkan mana-mana serangga, kulat atau mikroorganisma lain.
 • Keliangan. Kekonduksian udara antara kulit dan persekitaran luaran dipastikan terima kasih kepada kehadiran liang minit.
 • Baki suhu. Terima kasih kepada struktur bernafas fabrik menyediakan peraturan haba untuk badan.
 • Keanjalan. Produk dari sakit-pemasangan benang bulu menyesuaikan diri dengan adanya pergerakan manusia.
 • Rintangan untuk dipakai. Sifat-sifat kain yang sesuai untuk penggunaan secara berterusan dengan penjagaan yang betul.
 • Ease. Pakaian tidak dirasai pada badan kerana ketumpatan tertentu yang rendah.
 • Perlindungan dari kelembapan. perkara serat tidak dapat menyerap kelembapan mengewap dari badan anda, hanya untuk menarik balik melalui liang ke luar.
 • Tidak kehilangan kekonduksian dalam keadaan yang basah. Haba dikekalkan dalam produk, walaupun kain Podmokly.
 • Tidak dimusnahkan di bawah pengaruh faktor-faktor biologi. Dapat menahan sinaran UV dan suhu keterlaluan.
 • pengeringan Pantas. Sejak serat sintetik tidak menyerap kelembapan, walaupun selepas basuh. Ia tidak perlu untuk menyejat dari kedalaman benang, ia hanya menyejat dari permukaan mereka.
 • Kos yang berpatutan. Ketiadaan paten dan ketersediaan bahan mentah murah masih salah satu yang paling serba boleh.
 • Keselesaan sentuhan. Kelembutan dan kelancaran gentian memastikan yang sensasi sentuhan menyenangkan semasa kenalan.
 • Tidak memerlukan alat khusus untuk menjaga, cepat dibersihkan daripada pencemaran.

Ciri-ciri ini fleece dan kotak-kotak Fuzzy kerana ia adalah komponen utamanya. Satu lagi komponen selimut buluh, yang tidak kurang daripada bahan-bahan mentah asal untuk pengeluaran kain halus.

Bamboo Terry kain

Walaupun fakta bahawa kedua-dua komponen umur yang sama dalam asal, teknologi pembuatan kertas fsuplementsibel dari kilang itu telah diketahui sejak zaman purba. Sekarang saintis telah memberi perhatian kepada struktur buluh. Satu rawatan yang teliti daripada tumbuh-tumbuhan membolehkan kami untuk mewujudkan jenis inovatif jirim. Benang digunakan untuk membuat bantal, selimut, tekstil rumah dan linen.

Ciri-ciri

wakil Outstanding arah ini dalam pengeluaran keluli yang ringan, lembut dan selimut lembut. Mereka adalah menyenangkan untuk disentuh dan panas tidak lebih buruk daripada bulu. serba boleh dan memudahkan mereka membolehkan anda untuk menggunakan selimut di rumah dan semasa perkhemahan.

Properties bahan dihasilkan mempunyai terima kasih keunikan kepada kualiti berharga bahan mentah. Mengumpul pucuk muda dijalankan di tempat yang bersih di China. Mengumpul tempat bebas daripada baja kimia, yang tidak memerlukan buluh yang berkembang pesat. Groves tidak dijangkiti kulat. Mereka lulus oleh hama dan serangga berbahaya.

Kerana kualiti perlindungannya adalah sebahagian semula jadi buluh tidak memerlukan rawatan tambahan untuk pembasmian kuman. Ini tumbuhan purba mampu diri bersih dan dilindungi.

 1. antibakteria. kain buluh mempunyai semua sifat-sifat yang sama seperti kilang itu sendiri, oleh itu, mampu gentian diri membasmi kuman.
 2. Kekuatan. Teknologi pengeluaran helai buluh menyediakan ketahanan dan lelasan rintangan produk siap.
 3. Sebahagian daripada tumbuhan mengandungi resin, yang menghalang pertumbuhan saprophytes. Mikro-organisma yang hidup dengan menyerap zarah mati kulit manusia.
 4. Perlindungan dari reaksi alahan kepada gentian asli yang disediakan oleh alam semula jadi dan komponen semula jadi.
 5. Teknologi pengeluaran menghapuskan fabrik dari pemprosesan kimia tambahan. Semua peringkat pengeluaran tidak mengandungi bahan-bahan aktif secara kimia. Walaupun dalam proses lukisan menggunakan cara semula jadi.
 6. Kelembutan dan ringan struktur struktur bersatu kerana cermat dan teliti yang menyikat baldu longgokan besar sekali daripada aci jarum.
 7. keliangan ini menyediakan penyerapan air yang lebih baik. Petunjuk Ciri-ciri hygroscopic gentian buluh adalah 4 kali lebih tinggi daripada kapas. Walau bagaimanapun, untuk iklim dengan kelembapan yang tinggi harta itu tidak sesuai.
 8. Janganlah kamu mengumpulkan serat buluh esuplementtrik. Penggunaan bahan ini selamat untuk kanak-kanak.
 9. Bahan semula jadi mempunyai ciri-ciri anti-penuaan. protein susu memberi kesan kepada kulit, memberikan kelembutan dan keanjalan kepada epidermis.
Setelah mempertimbangkan semua komponen selimut Fuzzy kita yakin boleh mengatakan tentang kesan positif terhadap alam sekitar dan kesihatan manusia.

Selimut Fuzzy

Katalog ini membentangkan pelbagai model untuk artikel pelbagai warna. Untuk memilih varian yang sesuai orang duduk di belakang komputer sepanjang hari, menjadikan muka surat laman web.

Bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan hypoallergenic. Oleh itu, dalam selimut anda boleh balut diri dengan kanak-kanak kecil, bahawa semua adalah selesa dan panas pada musim luruh sejuk dan hari musim sejuk yang membeku. Terima kasih kepada reka bentuk yang elegan bilik dalaman mudah untuk berubah dan penuh dengan warna-warna yang menyenangkan.

Selimut tidak menarik habuk dan tidak mengumpul esuplementtrik. Walaupun komposisi dua komponen, kotak-kotak yang tidak memerlukan pembersihan khas atau pemprosesan. Cukup untuk memasang pada program lembut mesin basuh untuk kain halus, dan kebersihan terjamin. lapisan fleece akan menyediakan ketahanan produk, dan bahagian buluh akan memberikan anda sensasi menyenangkan dari menyentuh. fabrik adalah sangat ringan dan berliang bahawa orang itu akan merasakan hanya kemesraan dan keselesaan terima kasih kepada jurang udara dan thermoregulation. penjagaan cekap akan membolehkan anda untuk mengekalkan sifat-sifat asal untuk masa yang lama.

Harga dan di mana untuk membeli

permaidani buluh mempunyai longgokan yang panjang dan lembut. Saiz produk yang dipilih di checkout di laman web rasmi. Harga produk tidak melebihi 6Hammer of Thor Rubles, dan dengan diskaun semasa tidak lebih daripada 3000.

penyelesaian praktikal untuk keselesaan rumah. Reka bentuk inovatif selimut membolehkan anda untuk digunakan sebagai penutup di atas katil atau sofa.

Untuk pesanan itu adalah tertakluk kepada suatu permohonan di laman web. Pengendali akan menyemaknya dan akan menghubungi anda dalam masa yang munasabah untuk menjelaskan isu-isu kecil. Di samping itu, bungkusan itu dihantar kepada pembeli. Dan pembayaran dibuat selepas milikan barang tanpa kecacatan dan sepadan dengan perihalan yang dinyatakan. Jika anda mempunyai sebarang soalan hanya meminta perunding yang akan menjawab semua soalan anda. Membeli Fuzzy lebih mudah daripada ia kelihatan pada pandangan pertama, prosedur dilaksanakan dari keselesaan rumah.

Teknologi moden memberi peluang untuk menggunakan fabrik dan bahan yang paling lembut dan paling lembut. Buluh kotak-kotak Fuzzy adalah salah satu inovasi ini. bahan panas dan kelihatan sempurna sebagai selimut di mana-mana bilik apartmen. kelembutan menarik dan kelembutan gentian yang membuat setiap sentuhan dilupakan. Tinggal di bawah selimut ini menjadi hanya hebat. Kotak-kotak mengingatkan mainan mewah, yang …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*