Kylie Birthday Edition cecair Gincu: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Keupayaan untuk membuat bibir menawan perempuan simpanan menjadi terkenal di banyak negara daripada gincu Kylie Birthday Edition. Jenama dengan pesat mendapat pengiktirafan, menyebarkan dalam sudut-sudut yang berlainan di dunia.

Gincu untuk semua majlis

cara Lestari kosmetik hiasan Kylie Birthday Edition adalah model terkenal Amerika Kylie Jenner. berkualiti tinggi dan nama Pencipta telah membawa populariti besar produk. Cecair kerana ia lebih tahan mampu untuk kekal di bibir untuk lebih daripada 8 jam untuk kering, dan memberi mereka makan. Garis lukisan masih jelas. Ini adalah jalan tengah antara pendirian dan gincu berkhasiat. Dalam set & mdash; adalah warna yang paling biasa yang anda pasti akan mencari alasan untuk digunakan. Termasuk 6 keping.

Kylie Birthday Edition mempunyai tekstur berkrim, warna pekat. Semua warna adalah matte. Mudah, mudah, dan seragam digunakan dengan berus dimasukkan. Oleh kerana sifat-sifat unik dan warna yang sesuai untuk siang dan malam sosuplement.

Oleh kerana permintaan yang besar beberapa bulan selepas dibebaskan debut jenama telah mengeluarkan satu set 6 warna yang paling popular yang boleh membuat pemilik barang kecil yg sangat menarik.

Tanggapan selepas digunakan

Gincu cecair lip gloss Kylie Birthday Edition visual meninggalkan kesan yang menyenangkan, tidak kabur, tidak terputus, dengan cepat menjadi membosankan. Mudah untuk memohon pada kulit kering dan kasar yang sangat cantik, dengan mengurangkan bintik hitam. Warna yang mendalam, baldu, dalam mana-mana cahaya kelihatan mewah. Mereka begitu serba boleh yang sesuai hampir mana-mana wanita. Bibir yang ekspresif dan menarik. Terdapat peluang untuk mewujudkan imej setiap hari dan cuti baru. Jenama dicipta untuk mereka yang ingin menunjukkan imej inovatif, untuk menarik perhatian orang lain.

Apabila menggunakan mungkin untuk makan, untuk mencium, minum apa-apa cecair tanpa takut kehilangan kualiti sosuplement itu. Hasil daripada hubungan dengan pakaian, sapu tangan, peralatan & mdash; jika tiada kesan. Reka bentuk baru Popular melakukan kerja dengan sempurna, penampilan kelihatan sempurna. komposisi mudah dibuang dimaksudkan untuk tujuan yang sama produk.

Apabila memohon tidak kekeringan, kesuplementitan, perasaan kehadiran kakitangan yang tidak diperlukan. Rambut, lin dan bulu tidak akan menjejaskan integriti mata, suplementatan dikecualikan kerana tekstur yang unik.

Kylie Birthday Edition adalah imej dengan model. Selepas menggunakan stop & mdash sentuhan-up; kesegaran akan disimpan. tindakan lazim (makan, berpakaian) dilakukan tanpa sekatan, takut untuk mengotorkan perkara yang betul. Makeup kekal bersih, lulus ujian pantai, kawasan kecergasan, perubahan cuaca. Ada perasaan keselesaan dalam semua keadaan.

Hasil menggunakan:

 • Bibir kelihatan rapi. Penampilan kulit kering masih cantik, kesan mengelupas tidak kelihatan.
 • sesuatu yang baru itu, yang dikeluarkan Kylie Jenner, menyuburkan, melembapkan dan melegakan kulit. Oleh kerana bahan-bahan yang berkualiti tinggi bentuk dan keadaan kerja.
 • Keyakinan dalam penampilan sehari-hari atau perayaan anda. Terima kasih superstoned warna tidak berubah dari masa permohonan awal.
 • The visual jumlah peningkatan bibir. Trend ini popular untuk beberapa musim. Jelas kontur, matte tekstur bantuan untuk menonjolkan diri dalam cahaya yang paling baik.
 • Liquid gincu Kylie Birthday Edition membentangkan bukan sahaja popular, tetapi petunjuk yang berkaitan. pemilik gembira adalah pada kemuncak fesyen. Pencipta jenama, memandangkan trend semasa, yang dibuat beberapa langkah ke hadapan.

Produk ini

Gincu cecair lip gloss Kylie Birthday Edition diperbuat daripada bahan hypoallergenic berkualiti tinggi yang kelihatan cantik dan rapi. Terdiri daripada bahan-bahan berikut:

 • Shea mentega , diekstrak daripada biji pokok itu, melembutkan kulit, menghapuskan retak di sudut-sudut mulut, memudahkan pemilik permohonan menyediakan keupayaan untuk tidak merebak;
 • Vitamin E menjana semula kulit selepas pendedahan daripada sinaran ultraungu, adalah antioksidan, melindungi sel-sel daripada penuaan dan kematian, berkhasiat;
 • Minyak avokado & mdash; pelembap dan penyuburan, ia mengandungi jumlah yang tinggi lemak dan minyak pati, unsur surih dan komponen aktif. Menyatakan kandungan yang tinggi antioksidan.
 • Minyak kelapa telah dikenali sejak Cleopatra sebagai pembantu dalam memerangi penuaan. Melembapkan dan memberikan Shine, jumlah, warna sengit.
 • Kolagen memberikan keanjalan kulit, memanjangkan kemudaan menghalang kekeringan, melicinkan kedutan, menegangkan dan menjana semula epidermis kering;
 • Depanthenol digunakan untuk merawat luka, membawa fungsi Antiherpes;
 • Hesperidin tergolong dalam antioksidan juga meningkatkan kesan positif daripada komponen lain produk kosmetik;
 • Ekstrak aloe Vera, cranberry & mdash; melembutkan dan menyuburkan kulit, mempunyai fungsi penyembuhan adalah perangsang biologi. Aloe mempunyai ciri-ciri Antiherpes.
 • Wax (lebah) tidak membenarkan gincu untuk menyebarkan dan kabur, memaksa untuk menjaga bentuk;
 • pewarna Hypoallergenic & mdash; meminjamkan warna yang unik khusus untuk jenama.
bahan-bahan hypoallergenic berkualiti tinggi dengan sempurna menjaga kulit bibir pemilik beliau, mengelakkan perubahan yang berkaitan dengan usia, menyediakan sosuplement berkesan dan berterusan.

Aplikasi betul

Matte gincu memerlukan perhatian khas semasa permohonan. Sebelum digunakan, membiasakan dengan saranan artis sosuplement. Dengan mengambil kira pandangan tuan sosuplement akan menjadi sempurna, imej adalah unik.

Tiada bau yang tidak menyenangkan gincu adalah tanda kepatuhan kepada norma tarikh tamat tempoh. sosuplement tamat tempoh tidak boleh menjamin kualiti sosuplement itu. Produk Kylie Jenner mempunyai aroma halus indah.

Sebelum memohon kosmetik bibir patut untuk mengurut menggunakan berus lembut, scrub khas atau madu pala. Maka proses pengelupasan kulit bermakna untuk menyerap. Untuk memohon gincu dengan berus.

Siapa yang patut mengambil sosuplement Kylie Jenner

talian Kecantikan digalakkan menggunakan jantina yang adil yang ingin menarik perhatian bukan sahaja untuk bibir, tetapi kepada semua penampilan, untuk menekankan perbaikan gaya beliau. Alat ini boleh dipanggil universal dan relevan dalam apa jua keadaan.

Mereka yang menghabiskan banyak masa di pejabat, produk akan membantu anda bukan mengganggu dari kerja, untuk kekal dalam rangka kerja yang ketat gaya perniagaan.

tetamu yang kerap parti mungkin menyeronokkan, misteri, menari, rasa hidangan dari chef, perjalanan sepenuhnya kelupaan ke cermin.

Kontra

Produk mempunyai komposisi hypoallergenic, jadi sesuai untuk hampir semua orang. Walau bagaimanapun, terdapat orang-orang yang tidak mengambil ini jenis kosmetik hiasan.

 1. Adalah lebih baik untuk memastikan langkah-langkah keselamatan adalah untuk berunding kecantikan di hadapan luka dalam, luka pada permukaan lapisan. Mungkin yang akan memerlukan rawatan, selepas selesai yang anda akan menekankan kecantikan anda tanpa had.
 2. Tidak disyorkan untuk digunakan di hadapan komponen sikap tidak bertoleransi individu.
Jika anda pernah mengalami tindak balas alergi, anda perlu sebelum anda membeli kosmetik mengkaji dengan teliti dengan bahan-bahan. Anda telah menetapkan Kylie Birthday Edition komposisi yang dinyatakan pada bungkusan di belakang.

Kos di negara-negara yang berbeza

Satu set sosuplement yang berkualiti tinggi boleh dipesan dengan diskaun 50%, meninggalkan pada kenalan laman web borang maklum balas maklumat penjual.

pekerja akan memanggil kembali dalam masa satu jam untuk menjelaskan data yang diperolehi (alamat penghantaran, kaedah pembayaran). Kos barangan adalah:

Set ini boleh dibeli di laman web rasmi penjual. Internet dipenuhi dengan pilihan untuk perintah itu di Moscow dan St Petersburg terdapat banyak tawaran di kedai-kedai runcit. Kebarangkalian membeli palsu. Kualiti palsu seperti yang asal, ancaman palsu untuk pengguna. Kosmetik lebih awal di laman web rasmi, cepat datang kepada penerima.

Keupayaan untuk membuat bibir menawan perempuan simpanan menjadi terkenal di banyak negara daripada gincu Kylie Birthday Edition. Jenama dengan pesat mendapat pengiktirafan, menyebarkan dalam sudut-sudut yang berlainan di dunia. Gincu pada semua keadaan cara Stabil kosmetik hiasan Kylie Birthday Edition adalah model terkenal Amerika Kylie Jenner. berkualiti tinggi dan nama Pencipta membawa produk yang besar …

%name Kylie Birthday Edition cecair Gincu: ulasan, harga, di mana untuk membeli

Kylie Birthday Edition

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*