Lamzac Hangout – kembung sofa: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Lamzac Hangout & mdash; sofa kembung

Gadgets23 opinion13,015 Views

Semua maklumat yang paling penting dalam 1 klik

 • 1 Lamzac Hangout & mdash; apa yang ia?
 • 2 penampilan dan reka bentuk
  • 2.1 Bahan
  • 2.2 Design
 • 3 manual
 • < li> 4 Ciri-ciri

 • 5 Ciri-ciri
  • 5.1 Kelebihan
  • 5.2 Kelemahan
 • 6 Harga
 • 7 Di mana untuk membeli?

Artikel ini menawarkan gambaran keseluruhan Lamzac Hangout & mdash; ringan kerusi kembung, padat apabila dilipat. Musim panas akan datang & mdash; masa untuk berehat, ia adalah amat mudah untuk mengambil kerusi dengan anda. Ia mewujudkan keselesaan sambil bersantai di pantai, perkhemahan, di kampung atau di lokasi lain yang dipilih.

Lamzac Hangout & mdash; apa yang ia?

Lamzac Hangout & mdash; sesuatu yang baru musim panas & mdash; 2016, yang mengambil kesempatan daripada golongan belia dan mereka yang berusia rekreasi! Ini beg nilon besar manakah yang mempunyai dua petak, saling berkaitan dan dipenuhi dengan udara. garis leher mempunyai tepi magnet yang luas, yang juga disediakan dengan dua pengapit.

Formulasi inovatif juga dipanggil poket (malas) sofa, kerana ia tidak mengambil ruang yang banyak. Ia adalah mungkin untuk mengambil Hiking dan ke pantai dan menggunakannya di desa, di rumah peribadi. Ini adalah pilihan yang baik untuk menggantikan perabot taman lama anda, kerana buaian boleh menggantikan dan bangku, dan katil.

kembung sofa Lamzac Hangout adalah sangat popular. Ini adalah sebab untuk melepaskan pengeluar lasaka rakan-rakan udara negara-negara yang berbeza.

Penampilan dan reka bentuk

kerusi dilipat dalam keadaan bekerja mempunyai dimensi 2 m x 90 cm, dan Makan dalam kes & mdash; 18 cm x 35 cm Rupanya menyerupai katil kembung yang besar, yang terdiri daripada dua bahagian. Terletak di antara mereka, orang yang berasa selesa dan boleh mengambil kedudukan mana-mana yang mudah. Mengapa anda mempunyai trampolin, bangku, buaian atau bangku? Semua ini boleh dengan mudah menggantikan sofa kembung.

bahan

Lamzac Hangout dibuat dari nilon, yang merupakan bahan buatan berkualiti tinggi (sesetengah pengeluar menggunakan juga diperkukuh poliester). Ia adalah menyenangkan untuk disentuh, dan yang penting & mdash; tahan lasak dan tahan kepada mana-mana turun naik suhu di persekitaran luaran. Ia menjadikan alat yang serba boleh kembung buaian-tilam yang digunakan dalam kedua-dua musim sejuk dan musim panas untuk berkhemah atau di desa.

Design

aksesori untuk percutian mempunyai reka bentuk dan reka bentuk yang berfikir keluar, yang boleh dengan mudah diletakkan di mana-mana lokasi yang dipilih. Jika ia dikendalikan secara betul, kerusi berjemur akan menjadi masa yang lama.

dilipat kerusi-Lasik mempunyai pelbagai warna: terdapat dalam oren, biru, hitam, hijau, warna merah. Apa lagi yang disediakan dengan sofa?

 1. aksesori asal mempunyai kotak label dengan logo Lamzac, yang digunakan untuk menambat payung pantai.
 2. Kehadiran tag yang di mana data pengilang, bahan pembuatan dan penyelenggaraan peraturan.
 3. Kehadiran gelung dan tambatan untuk mengunci dalam kerusi berjemur kembung di latar belakang.
 4. Kehadiran peraturan-arahan, yang dicat sebagai betul dan cepat untuk menyediakan aksesori untuk digunakan.
 5. Beg untuk penyimpanan dan pengangkutan, serta label proprietari di atasnya.
 6. Pada 2016 reka bentuk pengeluar telah menambah dua poket. Mereka boleh menyimpan semua perkara yang perlu yang perlu di tangan: telefon, pemain atau minuman.
lounge Chaise terletak di dalam gasket diperbuat daripada polyethylene, yang meningkatkan sesak itu. Ini menghalang pelepasan cepat udara ke luar, jika melanggar integriti kulit luar.

Manual

aksesori untuk tinggal sangat mudah untuk beroperasi. Ia adalah sesuai Makan dalam beg yang selesa untuk dipakai. Pertimbangkan proses menyediakan tilam untuk digunakan.

 1. Selepas memilih tempat tinggal anda perlu mendapatkan sofa Lamzac Hangout daripada kes itu, berhati-hati terungkap ia mendedahkan mulut dan “sudu” udara.
 2. Apabila anda mempunyai beberapa angin aksesori ini untuk terus melambung pada anda sendiri.
 3. Jika cuaca tenang, ia adalah perlu beberapa kali untuk pulih, memegang beg di tangannya, kanan ke kiri atau pulih. Dan anda boleh menjalankan beberapa meter. Air perlu mengisi setiap ruang seterusnya.
 4. Kemudian mengetatkan kawalan dan menetapkan leher, berpusing “sosej” beliau.
 5. Sambung kunci tepi itu. Mengikuti langkah-langkah mudah, mengambil masa tidak lebih daripada 5 minit, anda boleh menikmati penginapan yang selesa di alam semula jadi.
 6. Baru, pemaju telah dipermudahkan dan dipercepatkan proses inflasi. Direka satu lubang udara, jadi anda boleh mengembung dua bahagian secara serentak. Sekarang, dalam cuaca tenang, dan Lasik tertutup dipenuhi dengan udara dalam hanya setengah minit.

Reka bentuk Khas ciptaan terdiri dalam kaedah menaikkan aksesori hebat. Baik pam atau pemampat, dan lebih paru-paru anda benar-benar tidak berguna kepada sofa malas untuk membawa ia ke dalam kedudukan kerja.

Ciri-ciri

Untuk memohon, sofa kembung diperlukan mengikut arahan, yang dilampirkan. Sekarang mari kita lihat ciri-ciri utama ciptaan ini:

 • cahaya berat badan & mdash; 1.4 kg;
 • Bahan kalis air, jadi boleh digunakan untuk berenang di mana-mana badan air;
 • withstands beberapa orang dengan beban maksimum 200 kg.

Ciri-ciri

Perkembangan ini mencari sebenar untuk pencinta cuti aktif. Tetapi ia mempunyai satu sekatan digunakan: berhati-hati harus digunakan oleh orang yang mempunyai reaksi alahan individu untuk bahan pembuatan.

Dignity

kembung sofa Lamzac Hangout mempunyai beberapa ciri-ciri positif.

 • Apabila pengeluar boleh digunakan bahan tahan lama.
 • Mudah untuk menggunakan, menyimpan dan menjalankan.
 • Mempunyai warna yang berlainan warna.
 • mudah yang tidak memerlukan tenaga fizikal, cara hoodwinking (tanpa menggunakan pam atau peranti lain).
 • Penampilan yang menarik, penginapan yang selesa.
 • Kemungkinan digunakan dalam semua keadaan cuaca. Serta dalam bangunan, yang sangat mudah jika kawasan itu tidak terlalu besar, kerana sofa malas boleh diletakkan di dalam ruang yang terhad.
 • Sofa Hangout Lamzac pelbagai fungsi (anda boleh berehat, berenang di dalam kolam untuk digunakan untuk melindungi perkara-perkara dari hujan) dan mudah untuk digunakan, mempunyai berat badan yang kecil.
 • aksesori untuk bercuti adalah sejenis berbeza pengganti indah buaian, kerusi berjemur besar dan kerusi dek.
 • Extremely dengan cepat dan tanpa tenaga fizikal yang berada dalam keadaan bekerja.
 • Gunakan tidak bergantung kepada cuaca, kerana Lasik tidak takut air, suhu tinggi dan rendah.
 • Mudah dibersihkan daripada pencemaran oleh mana-mana cara.
 • Lamzac Hangout adalah sekeping yang bergaya dan bergaya untuk mereka yang suka rehat aktif di dalam hutan, berhampiran sungai atau di negara ini. Tiada pertikaian, perabot rotan adalah baik, walaupun dilakukan dengan tangan anda sendiri! Tetapi sofa malas juga telah mendapat banyak populariti.

Kelemahan

Kesederhanaan reka bentuk yang indah, tetapi ia mempunyai beberapa kelemahan. Bahagian yang luas untuk pengambilan udara, walaupun kehadiran pita dan twist yang ketat, perlahan-lahan melepaskan udara. Itulah sebabnya keadaan kerja yang baik disimpan tidak lebih daripada 2-3 jam. Selepas tempoh masa ini sofa perlu diisi dengan udara lagi.

Jika kita bercakap mengenai kekuatan bahan yang digunakan untuk pembuatan, kita boleh memohon Lasik dan di tanah berpasir dan berbatu. Tetapi dari shards tajam kaca yang pecah atau sebarang objek tajam yang lain aksesori untuk menghargai.

Harga

Beli Lamzac Hangout mudah. Terdapat satu fakta yang bagus: di laman web pengeluar kerap stok, mencadangkan diskaun yang ketara. Ini memberikan peluang untuk membeli aksesori untuk bercuti ke nombor yang lebih besar daripada pembeli. Mengambil kira kos di negara-negara berikut:

Di mana untuk membeli?

Sofa Lamzac sehingga baru-baru ini sedikit diketahui, tetapi kini ia adalah popular. Itulah sebabnya terdapat banyak palsu, yang jauh di berkualiti dari produk sahih.

Beli sofa malas adalah disyorkan di laman web rasmi pengeluar. Untuk ini, anda perlu mengisi permohonan, tetapi jangan bimbang, kerana ia tidak akan mengambil banyak masa. Selepas beberapa lama (untuk 30 minit & mdash; 3 jam) atendan akan menghubungi anda semula untuk menjelaskan beberapa fakta dan data yang diberikan. Penghantaran dijalankan di Moscow dan Chelyabinsk, dan di Minsk dan di Saint Petersburg, dan dalam masa yang sesingkat mungkin. pembeli membayar untuk pembelian selepas penerimaan dan pemeriksaan.

Artikel ini menawarkan gambaran keseluruhan Lamzac Hangout – ringan kerusi kembung, padat apabila dilipat. Musim panas akan datang – masa untuk berehat, ia adalah amat mudah untuk mengambil kerusi dengan anda. Ia mewujudkan keselesaan sambil bersantai di pantai, perkhemahan, di kampung atau di lokasi lain yang dipilih. Lamzac Hangout – apakah ia? Lamzac …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*