Lelaki Breitling jam tangan: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Ulasan jam tangan jenama lelaki Breitling adalah aksesori yang disucikan untuk lelaki, menekankan status, kejayaan, rasa hebat.

Mengenai jenama Breitling

jam tangan lelaki dari Syarikat ini dikenali di seluruh dunia menekankan standard hidup yang tinggi, kejayaan, status, keanggunan, dan memberi keyakinan kepada orang yang memakainya. Ini tidak hanya aksesori & mdash; ia adalah satu sampel besar kemahiran profesional pakar Switzerland. Di bawah nama perdagangan yang dihasilkan Breitling jam tangan pengeluaran Swiss asal.

nama firma itu dinamakan selepas pemilik pertama dan Pencipta Leon Breitling dengan 1884. Kemudian muda dan tidak diketahui Jerman pencipta membuka kilang kecil untuk mengeluarkan jam tangan di bandar Saint-Imier. Pada mulanya, pengkhususan pembuatan itu sempit & mdash; penciptaan chronographs. Selepas dua belas tahun, syarikat di bawah nama “G. Leon Breitling S. A. Montbrillant Watch Company” dipindahkan ke La Caax-de-Fonds. Kini bandar ini dianggap sebagai “modal” semua pembuat jam. Dari masa ke masa, syarikat lulus dalam milikan anak Gaston, dan kemudian cucu Willy Breitling itu. Gaston dibezakan oleh fakta bahawa dia mencipta chronograph, mempunyai butang kawalan Autonomous dan jam randik berketepatan tinggi (1/10 sec). Willie dicipta model yang terkenal: chronomat dan Navitimer. Tempoh krisis tahun 1979 adalah titik perubahan & mdash; dia menjual firma itu. hateiva berikutnya: Theodore dan Ernest Snyders, tidak berubah penyelesaian reka bentuk dan gaya keseluruhan jam. Ernest adalah seorang pembuat jam yang sangat baik dan evieproto. Atas sebab ini, beliau mencipta produk reputasi untuk penerbangan. Pada masa kini jam tangan yang popular dengan orang-orang yang telah mencapai kejayaan dalam hidup: jurutera, juruterbang, pegawai-pegawai, ahli politik, selebriti.

Breitling jam tangan bukan sahaja kekuatan, kualiti tinggi, ketepatan adalah ukuran status, lelaki kejayaan. Mereka akan menjadi asas untuk imej yang benar-benar lelaki dan boleh menjadi hadiah yang indah.

Penampilan dan reka bentuk

Untuk sebarang mesyuarat perniagaan, percutian, dalam kehidupan sehari-hari mereka akan membuat tanggapan yang betul mengenai orang untuk menarik perhatian wanita, untuk mengelilingi dengan halo keyakinan, kestabilan, kemakmuran. Rakan niaga untuk lebih mudah berurusan dengan orang yang berjaya yang tahu bagaimana untuk mengemukakan dengan betul. Itulah sebabnya kebanyakan bintang Hollywood, ahli perniagaan terkenal, Showmen, selebriti lain lebih suka jenama ini jam, menekankan status yang tinggi.

Setiap model dalam baris mempunyai penyelesaian reka bentuk individu. Terdapat ciri-ciri umum yang menentukan jam tangan jenama ini: dail adalah besar dalam saiz, menyelesaikan Sebaliknya cerah, kelihatan seperti kokpit. Reka bentuk model Navitimer ditandai dengan kekangan dan kejelasan baris. Terdapat dua warna untuk tali diperbuat daripada kulit: hitam dan coklat. Kes pusingan berbentuk perhiasan digilap keluli tahan karat. Warna dail utama hitam, mendail daripada penjejakan mempunyai warna perak mulia. Jam penanda, tangan dan angka bahan pendarkilau diproses, membolehkan anda untuk melihat masa dalam gelap. tarikh yang dipaparkan dalam bahagian khusus antara markah 4 dan 5.

Reka bentuk jenama ini gaya klasik. Sejak 50-ies abad kedua puluh, ia tidak banyak berubah, mengekalkan keperibadian dan relevan hingga ke hari ini.

jam tangan ini mempunyai Breitling

Pada masa kini, syarikat Swiss Breitling menonton membuat salah satu yang paling terkenal di dunia. Pada tahun 1884, dilatih sebagai seorang pembuat jam Leon Breitling di bandar Swiss kecil membuka kedai, di mana dia telah menghasilkan chronographs. Syarikat itu kini menduduki kedudukan utama di kalangan pengeluar jam tangan dan telah mengeluarkan apa-apa garis yang terkenal: aeromarine, Navitimer, Professional, Windrider.

Kelebihan Breitling jam tangan:

 • mekanisme diri penggulungan mereka mempunyai lebih daripada 21 batu. Ini memastikan perkhidmatan panjang dan ketepatan yang tinggi.
 • 42 jam rizab kuasa.
 • chronometers Perlindungan Air: 100 m, 200 m, 300 m Dengan perintah khas yang anda boleh membeli model dengan tahap yang lebih tinggi perlindungan dari air.
 • Aktif dail bukan sahaja memaparkan masa dan tarikh.
 • Kes ini tahan kakisan, tidak berubah warna untuk beberapa dekad.
 • Permukaan tidak terdedah kepada cahaya dan air garam.
 • Dicirikan oleh rintangan yang tinggi untuk memberi kesan dan kerosakan mekanikal.

Banyak model mempunyai:

 1. berputar bergalur Basel,
 2. chronograph,
 3. < li> Sapphire kaca kekuatan tinggi ditutup dengan lapisan anti-refsuplementtif.

Model yang paling popular:

 • Navitimer & mdash; selepas penyediaan berhati-hati yang panjang satu mekanisme baru pelbagai fungsi Calibre 36 digunakan dalam membangunkan jenama ini. Design & mdash; automatik penuh, memenuhi keperluan peminat chronographs klasik.
 • Twinsixty & mdash; Berkaliber 39 menggabungkan data masa yang menunjukkan pada masa yang sama, minit, jam. Mempunyai 46 batu.
 • Professional & mdash; jenama pelbagai fungsi dalam mekanisme yang menggunakan teknologi esuplementtronik. Walaupun bilangan fungsi, menggunakan jam tangan dengan mudah. syarikat & ldquo; Breitling & rdquo; telah membuat usaha maksimum agar potensi dan masa depan pelanggan menerima semua maklumat yang perlu mengenai fungsi, sifat-sifat aksesori.
 • kecemasan & mdash; jam khusus dengan radio, undur, jam loceng, memiliki segala chronograph kemahiran yang diperlukan. Ciri-ciri & mdash; pemancar mikroskopik dengan radius pengaruh 400 km menghantar isyarat selama dua hari, pada frekuensi 121.5 MHz. Ia adalah kekerapan bencana penerbangan.
Ketepatan yang tinggi dan ketahanan jam tangan ini membolehkan mereka untuk digunakan walaupun dalam keadaan yang melampau: ruang, terbang, menyelam pada kedalaman yang besar di bawah air.

Spesifikasi

Salah satu model yang paling popular di seluruh dunia dianggap sebagai Navitimer. kosuplementsi ini menarik mewah kebanyakan lelaki. Ia mempunyai mekanisme klasik dan mempunyai kualiti yang universal. Satu lagi ciri reka bentuk sistem yang dibangunkan pada tahun 1952, masih relevan hari ini, sama sekali tidak penuaan.

Ciri-ciri utama jam tangan lelaki dari kosuplementsi syarikat Breitling Navitimer Breitling yang:

 • mekanik kuarza dibuat di Jepun
 • Case diameter 46 mm dan ketebalan ialah 14.5 mm,
 • kaca Sapphire
 • Fungsi: arrow menunjukkan saat, minit, jam, tarikh,
 • kes yang diperbuat daripada tahan karat barang kemas keluli, meninggal menggilap tambahan,
 • tali kulit dengan gancu, panjang 240 mm, lebar 22 mm
 • Jumlah berat & mdash; 115 g.

pergerakan kuarza adalah ciptaan yang agak baru-baru ini. Ia digunakan untuk membuat jam yang setepat mungkin. Source ialah bateri, ia menyebabkan mekanisme jam untuk gerakan bandul dalam irama tertentu pada selang yang sama. jam tangan kuarza bekerja tidak pudar, sehingga bateri tidak. Mereka tidak perlu untuk mempunyai.

Sapphire Kristal kaca dibuat daripada nilam tiruan. Ada kekuatan yang tinggi, kekerasan kaca melebihi kekerasan keluli keras. Ciri-ciri ini menjadikan bahan ini sangat biasa dalam kehidupan seharian. Penggunaan kaca sapphire dalam pengeluaran Breitling jam tangan, menjadikan mereka tugas berat dan digunakan dalam keadaan yang melampau menyelam, terbang.

Keluli tahan karat & mdash; terima kasih kepada kromium yang terkandung dalam aloi, logam adalah mudah terdedah kepada pengoksidaan. Ia dilindungi oleh filem oksida yang terbentuk di permukaan. Berdasarkan pelanggaran, maka atom kromium lagi dipenuhi tapak kecederaan. Penggunaan keluli tahan karat dalam pembuatan jam tangan membuat mereka tahan lama.

salutan anti-reflective & mdash; lapisan khas pada kaca, membenarkan ia untuk menghilangkan cahaya matahari langsung, mencerahkan tiruan. cermin membuang keupayaan kaca untuk mengurangkan tahap silau. Tambahan membolehkan kaca untuk menyampaikan maklumat yang tepat mengenai pengaturan masa.

Jenis pergerakan mekanikal, penggulungan automatik jam tangan angin diri dengan pergerakan tangan. Ia cukup untuk gerak isyarat konvensional.

Fungsi & mdash; memaparkan jam, minit, saat. blok tambahan menunjukkan maklumat kalendar.

tali kulit & mdash; tidak menyebabkan kerengsaan, ketat kepada tangan, menggariskan status aksesori.

kalis air & mdash; rintangan air yang tinggi untuk menahan tekanan air 3 atmosfera. Tidak ada keperluan untuk menjadi terlalu berhati-hati di rumah, dalam hujan.

Bagaimana untuk memakai jam tangan

Breitling lelaki adalah dengan kelas jenama Eksekutif. Mereka adalah pakaian klasik yang sempurna formal, semi formal, gaya kasual. Mereka boleh dipakai dengan perniagaan, kasual dan lebih bergaya pakaian: seluar, jaket, baju, tali leher.

Beberapa jam tangan syarikat ini adalah sempurna dipadankan dengan pakaian dalam gaya kasual: t-shirt, Polo-shirt, cashmere sweater, pakaian rajut, seluar, jeans klasik atau khaki. Kasut perlu memilih menggabungkan dengan tali: skim warna Kasut perlu campuran dengan warna tali.

Ciri-ciri pakaian yang orang-orang yang seluruh imej yang dibina, bermula dari jam. Sebagai pakaian harus sesuai dengan gambaran yang mereka buat pada orang lain.

Harga

kos ini bukan waktu kecil, masing-masing. Di tapak wakil mereka diberikan diskaun sebanyak 50%.

Di mana untuk membeli

Sebelum pembelian jam tangan jenama ini dijalankan hanya di kedai-kedai khusus. Selepas mereka telah dibuat lebih mudah untuk kebanyakan orang. Sekarang semua orang boleh mendapatkan satu salinan aksesori berharga. Internet tawaran mahu banyak laman web yang menjual jam diingini jenama. Ia agak sukar untuk menilai kualiti barang yang ditawarkan oleh mereka.

laman web pengedar rasmi memberi peluang untuk membeli Breitling, memastikan perlindungan kewangan. Anda boleh membayar tunai pada penghantaran dari tarikh penerimaan. Untuk memesan hanya klik “Order”. Selepas ini akan muncul tetingkap di mana anda menentukan data yang diperlukan. Barang dihantar melalui mel dengan segera, dan dalam masa 3-10 hari dia datang kepada pembeli.

Ulasan jam tangan lelaki jenama Breitling adalah aksesori yang disucikan untuk lelaki, menekankan status, kejayaan, rasa hebat. Tentang jenama Breitling mens menonton, syarikat ini dikenali di seluruh dunia menekankan standard hidup yang tinggi, kejayaan, status, keanggunan, dan memberi keyakinan kepada orang yang memakainya. Ini bukan sahaja aksesori – ia adalah kemahiran profesional yang sangat baik …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*