MAC concealer untuk muka: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

concealer Professional muka MAS telah mendapat seluruh populariti terima kasih untuk mencipta kesan visual.

Satu set unik

Alat untuk makeup MAC yang sempurna yang menyembunyikan kecacatan muka, adalah berkas 15 warna cahaya tekstur. palet mengandungi hanya warna semula jadi, memberi segar, sihat penampilan terima kasih kepada yang berkualiti pigmen mewarna. concealer berkrim sesuai yang punya apa-apa jenis kulit di samping mengurangkan kelemahan, menekankan kelebihan. Kemungkinan seorang artis sosuplement yang tidak berkesudahan.

Borang Pelepasan MAS & mdash; kotak plastik padat, berwarna hitam, mudah sesuai dalam dompet atau sosuplement beg. Kes itu dikunci dengan selamat, yang membolehkan tuan rumah untuk bimbang tentang pengambilan objek asing. Tambahan pula, kotak nipis mempunyai penampilan yang elegan dan estetik, membuat set kebanggaan wanita kosuplementsi kosmetik. komposisi boleh dengan mudah digunakan tanpa persediaan khas. Melengkapkan satu set span berbentuk pir yang membolehkan anda untuk membuat lebih selesa mewujudkan imej baru.

concealer Tindakan

menyembunyikan muka MAC membantu untuk mencapai keputusan cemerlang yang tidak kerja lebih rendah daripada seorang artis sosuplement profesional, menggunakan komposisi di rumah. Menetapkan palet mengandungi warna kerap yang membantu untuk mensimulasikan pilihan make-up. Nada mudah untuk campuran, ini adalah satu peluang besar untuk mencari pilihan yang tepat. Selepas permohonan komposisi mudah diserap, rolling, kehilangan hilang. Tekstur sempurna yang membolehkan untuk melakukan sosuplement tanpa berus, menggunakan jari anda.

Pembetulan akan mengembalikan penampilan muda, ketegasan, kemasan matte, melembapkan, menyuburkan. kelemahan Visual dan ketidakharmonian ciri-ciri muka visual dihapuskan. Menggunakan set, menguruskan untuk menyembunyikan saluran darah pecah, lingkaran hitam di bawah mata, jerawat yang tidak menyenangkan. Tanda-tanda keletihan, kekurangan berterusan tidur menjadi tidak kelihatan. Apabila memohon sosuplement, liang kekal bebas, yang akan membolehkan dermis untuk bernafas. No kekeringan kulit, tidak perlu pemulihan khas selepas permohonan kosmetik.

Juga dengan set itu berjaya menyembunyikan bukan sahaja kecacatan muka. Pemakaian krim untuk kawasan dada membolehkan untuk visual membesarkan bahagian terbuka dada. Menyembunyikan menyamarkan ketidaksempurnaan bidang ini akan menyembunyikan kecacatan pada lengan terdedah, kaki. Juga MAC concealer akan membantu untuk mencapai keputusan yang berikut:

 • kecacatan Tetap penampilan tidak mahal prosedur kosmetik pembedahan;
 • Untuk menyembunyikan warna hodoh;
 • Visual membawa orang itu untuk menyempurnakan, untuk menyesuaikan bentuk hidung;
 • kepuasan lengkap penampilan wanita (keadaan kulit, d & eacute; collet & eacute;);
 • Sembunyikan pigmentasi yang tidak diingini;
 • Untuk mencapai transformasi yang amat sempurna;
 • Kecacatan bermasalah, terdedah kepada mengelupas kulit benar-benar tidak hadir;
 • Biarkan masalah dengan permohonan itu gagal kosmetik & mdash; nada yang dipilih sepadan dengan jenis warna, menghadapi bentuk;
 • jangka panjang, penggunaan tetap set tidak menyebabkan kerengsaan;
 • Pencegahan pembangunan proses radang dermis;
 • krim ini tahan air, tahan sepanjang hari make-up dalam panas, cuaca hujan tidak merebak, kualitinya masih sangat baik;
 • Jerawat, podsushiwati, hilang, muncul lagi;
menyembunyikan sentiasa meningkatkan data luaran asal. Jika anda menggunakan tidak memberi warna luar biasa pada kulit, apa sahaja warna asalnya.

Krim ini

MAC concealer diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang membantu bukan sahaja membuat wanita unik, tetapi juga memperbaiki struktur kulit:

  < li> Vitamin adalah antioksidan yang paling terkenal, melindungi sel-sel kulit daripada kemusnahan oleh radikal bebas, mengurangkan pengeluaran sebum, melawan jerawat;
 • Vitamin E & mdash; meningkatkan warna dermis, melembutkan alahan, jerawat, menghalang kemunculan pigmentasi, freckles, menghapuskan penampilan yang tidak diingini;
 • pigmen pewarna Mineral adalah bahan semula jadi yang memberikan komponen warna khusus untuk setiap set palet.
 • Mountain lilin & mdash; digunakan untuk tujuan pemulihan, membasmi kuman;
 • Microcrystalline lilin menyediakan fsuplementsibel, sambungan kuat pelbagai bahan, fizikal, kestabilan kimia dan meningkatkan konsistensi produk akhir;
 • Minyak lanolin adalah lemak haiwan, melembutkan, melindungi, mewujudkan satu halangan yang menghadkan penembusan bahan agresif daripada persekitaran luaran;
 • Mika & mdash; keras ditumbuk, diproses mika teliti, membolehkan alat yang hendak digunakan sama rata, membantu menyamakan permukaan kulit, menyembunyikan kecacatan yang boleh dijangka;
 • Titanium dioksida & mdash; bertindak sebagai penapis UV, mengurangkan kesan negatif daripada cahaya matahari pada kulit.
Kompsuplements komponen semula jadi mempunyai kesan pencegahan pada dermis bergelut dengan jerawat, jerawat. Bahan-bahan termasuk dalam komposisi produk kosmetik, tidak meninggalkan rasa berat, yang membolehkan anda untuk tinggal di sosuplement untuk masa yang lama.

Bagaimana untuk menggunakan alat ini

Sebelum memohon MAC, adalah penting untuk betul menyediakan kulit. Bergantung kepada kualiti make-up. Anda perlu terlebih dahulu membersih, kemudian memohon krim pelembap untuk RUB dan urutan. Sapukan concealer dengan berus khas, mengedarkan produk pada permukaan. Mewujudkan nada yang sempurna, mengambil dua warna: lebih gelap dan lebih ringan warna kulit semula jadi.

Setiap item dalam palet mempunyai maksud yang tersendiri. Untuk memberikan kesan yang licin, menggunakan nada daging, nada kuning, topeng lebam di sekeliling mata. nada hijau Down bintik merah, jerawat dan bintik ungu. Beri merah jambu kelihatan segar dan berehat untuk mencapai visual perubahan bentuk muka & mdash itu; mengambil kombinasi komposisi gelap dan cahaya. Mewujudkan sosuplementan malam, memohon ungu concealer atau biru. Matlamatnya adalah untuk mendapatkan kesan porselin.

Yang mendapat faedah daripada yg menyembunyikan

MAC concealer akan amat diperlukan dalam sosuplement wanita yang mahu menjadi sangat menarik pada parti, meyakinkan rundingan, selesa berehat di tempat peranginan. Juga alat yang diperlukan dalam kes-kes berikut:

 • pembeli praktikal. Menyembunyikan ekonomi digunakan & mdash; produk kosmetik dalam pakej berlangsung kira-kira setahun;
 • Orang yang mempunyai kulit yang sukar, reaksi alahan;
 • Pada ketidakmungkinan peruntukan kosmetik pembelian sejumlah besar dana. Produk ini adalah dalam kategori harga tengah;
 • Berusaha untuk menyediakan penjagaan salon kulit di rumah;
 • Wanita yang ingin menggunakan alat yang profesional dalam make-up sehari-hari;
 • Bekerja di jadual sengit yang mengandungi perjalanan yang kerap, perjalanan perniagaan;
 • Pekerja industri kecantikan apabila penampilan perlu menjadi sempurna;
 • Mereka yang sentiasa dalam kanta kamera (pelakon, wartawan);
 • Selepas trauma hidung, pipi, dagu dengan pengambilalihan kecacatan dalam zon ini, gagal pembedahan plastik;
 • Apabila menyertai sambutan, acara istiadat, apabila betul make-up tidak mungkin.

kontra sedia ada

Komposisi adalah hypoallergenic, oleh itu ia adalah disyorkan untuk semua orang. Walau bagaimanapun, ada ketikanya ia adalah lebih baik untuk menahan diri daripada menggunakan sosuplement:

 1. intoleransi Individu komponen dadah;
 2. Dalam kes di mana dermis pulih daripada luka terbakar menerima kecederaan yang serius;
 3. campur tangan pembedahan terkini, khususnya, pembedahan plastik.
Penyakit yang dermis sebelum menggunakan alat ini adalah lebih baik untuk mendapatkan nasihat daripada doktor untuk mencegah berulangnya penyakit ini. Jika tidak, mungkin mengalami kecederaan tidak boleh diperbaiki seperti kulit, sistem imun.

Kos kit

produk Popular adalah dalam kategori harga sederhana, jadi pembelian itu tidak akan menjadi puing untuk dompet. Beli MAS mungkin dalam nilai berikut:

Di mana untuk membeli

Untuk memesan produk yang disyorkan di laman hadapan pengedar untuk mengelakkan palsu. Di Moscow dan SPb Kompsuplementt sering dijumpai dalam jualan runcit, membeli dari penjual ini, risiko tinggi dalam pemerolehan produk palsu. Barang di farmasi tidak dijual, tawaran itu tidak boleh dipercayai.

concealer Professional muka MAS telah mendapat seluruh populariti terima kasih untuk mencipta kesan visual. Satu set unik Tool untuk makeup MAC sempurna yang menyembunyikan kecacatan muka, adalah berkas 15 warna tekstur ringan. palet mengandungi hanya warna semula jadi, memberi segar, sihat penampilan terima kasih kepada yang berkualiti pigmen mewarna. concealer berkrim sesuai yang punya apa-apa jenis …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*