Mata peranti Curling bulu mata curler: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Cantik, bergulung sebatan & mdash; impian setiap gadis. Dengan Mata peranti Curling moden impian ini menjadi realiti.

Apakah Curling Mata

Kerana mahu kelihatan menarik, menekankan keindahan alam semula jadi, wanita cenderung untuk menghabiskan banyak masa di hadapan cermin. Dengan Mata esuplementtrik mudah peranti Curling untuk bulu mata lencong membuat mata anda kelihatan mendesak menarik adalah lebih mudah dan lebih cepat. Dengan beberapa pergerakan & mdash; bulu mata lurus ditarik, berpintal, mengambil keluk yang dikehendaki. kesan yang berlangsung selama masa yang lama.

Self-powered membolehkan anda untuk mengambil peranti dengan anda. Ia mudah sesuai dalam klac dan boleh digunakan di mana sahaja. Dasar kerja beliau adalah berdasarkan kepada teknologi inovatif moden. Jadi untuk menggunakannya dengan selamat. Suhu digunakan berpusing tidak menjejaskan bulu mata, kelopak mata, mata. Menggunakan peranti mudah walaupun sukar untuk curl sebatan.

Peranti Handy membolehkan curler untuk menjadikan bulu mata lebih bergulung dan panjang. Ini Penjagaan lash mengambil masa hanya satu minit.

Penampilan dan reka bentuk

Curling Eyes direka untuk mudah memegang di tangan anda dan ia memegang sebatan di pangkalan. saiz kecil membolehkan anda untuk sentiasa mempunyai ia bersedia untuk mengembalikan kecantikan dalam bila-bila masa.

bahan

Peranti ini diperbuat daripada plastik tahan lama. Tidak memancarkan bau yang tidak menyenangkan, sangat tahan terhadap suhu, tidak cair. Untuk bulu mata tidak mengalami Curling yang berterusan, dan terdapat risiko terbakar, elemen pemanas disalut dengan perlindungan khas. peranti ini berfungsi dengan bateri.

Design

Reka bentuk yang moden. Skim warna adalah agak mudah & mdash; sambungan warna putih dan hijau. Form & mdash; selesa, sedikit melengkung.

Spesifikasi

Peranti kompsuplements adalah agak mudah dan mempunyai ciri-ciri tersebut:

  1. Bahan: plastik tahan panas,
  2. bekalan kuasa: Autonomi, dalam bentuk bateri AA alkali,
  3. elemen pemanasan mempunyai lapisan pelindung.

Bagaimana ia berfungsi

Menggunakan bateri jari biasa unit menjadi panas dalam masa kurang dari setengah minit. haba membolehkan bulu mata untuk menyeimbangkan dan menghulurkan. Selepas itu, pergerakan pasti, anda boleh memberikan mereka bend yang dikehendaki.

Positif keupayaan Eyes peranti Curling untuk bulu mata lencong:

  • minit Cukup untuk curl bulu mata,
  • kesan ini berlangsung sepanjang hari,
  • Walaupun bulu mata yang sukar boleh lencong dengan Eyes peranti Curling,
  • Ia sesuai dengan mudah dalam dompet,
  • boleh digunakan di mana sahaja
  • Sesuai untuk kegunaan biasa
  • Tidak berbahaya kepada mata.
mudah ini, kelajuan permohonan dan hasil yang tahan lama & mdash; manfaat peranti ini. Anda boleh menggunakan dakwat untuk menekankan mata ekspresif.

Ciri-ciri

Operasi peranti adalah sama dengan tindakan rambut Curling itu. Apabila dipanaskan, bulu mata menjadi lebih mudah dibentuk, menjadikannya lebih mudah bagi mereka untuk menarik, untuk mengetatkan dan memberikan mereka bentuk yang dikehendaki. Tidak seperti peralatan pemanasan, ini tidak memusnahkan struktur rambut. Pemanas berlaku sehingga suhu selamat yang optimum. Juga tiada kontra. Peranti ini boleh didapati untuk semua orang.

Di mana untuk membeli Eyes Curling

Untuk mengelakkan menjadi mangsa pengedar yang tidak bertanggungjawab, pembelian bernilai lakukan di laman web rasmi. Beli Curling Eyes adalah mudah, hanya memohon, meninggalkan data peribadi anda: nama, telefon. Selepas ini memanggil Pengurus perunding dan menjelaskan semua butir-butir perintah, penghantaran.

Cantik, bergulung sebatan – impian setiap gadis. Dengan Mata peranti Curling moden impian ini menjadi realiti. Apa yang Curling Mata Kerana mahu kelihatan menarik, menekankan keindahan alam semula jadi, wanita cenderung untuk menghabiskan banyak masa di hadapan cermin. Dengan Mata esuplementtrik mudah peranti Curling untuk bulu mata lencong membuat mata anda kelihatan mendesak menarik adalah lebih mudah …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*