Menyemak imbas CAR DVR MIRROR: ulasan sebenar

[Total: 0    Average: 0/5]

A direka dengan teliti cermin CAR MIRROR dengan fungsi DVR daripada DVR 3 tahun yang lepas, menikmati populariti yang besar di kalangan pemandu. Dari 2015, alat ini telah menjadi nombor satu sebagai, peranti pelbagai fungsi yang berguna, yang membantu pemandu untuk menyedari keadaan trafik walaupun di belakang. Tepat kamera DVR MIRROR menjamin gambar video moden dan imej yang jelas. Setiap tahun satu pasukan pakar daripada pengeluar Pendaftar mengemas kini fungsi dan komponen alat popular dan memodenkan tugasnya, di mana peranti menjadi lebih dan lebih popular

kandungan:.

peranti pada pandangan pertama ia tidak berbeza dari cermin spion, bagaimanapun, peranti ini membolehkan anda bukan sahaja untuk memantau lalu lintas, tetapi juga menangkap segala apa yang berlaku di jalan raya. Kamera ini membolehkan anda merakam semua peristiwa kedua-dua semasa pergerakan dan semasa bergerak. Supaya alat ini adalah yang paling berguna untuk pemandu, ia boleh menyelesaikan banyak isu-isu kontroversi di jalan raya dan untuk mensabitkan pesalah yang melakukan yang jahat kenderaan, integriti atau harta di dalamnya.

Tujuannya dan memberi manfaat kepada < / h2>

Multifunction kereta aksesori, CAR DVR MIRROR dengan mudah dipasang di dalam kabin kenderaan. Perhimpunan manual dan operasi terletak di setiap peranti. pemasangannya mengambil masa kurang daripada satu minit masa, dan menyesuaikan alat anda mana-mana lelaki di jalan. Kamera mempunyai banyak ciri-ciri berguna

Tujuan peranti adalah seperti berikut:.

 • Membolehkan untuk mendapatkan video berkualiti tinggi lalu lintas.
 • Ia adalah mungkin untuk mendapatkan a video belakang dari kereta.
 • Jangan penuhkan cermin depan kereta.
 • Lihatlah perbezaannya Kedai fail penting anda dari ditulis ganti dan dihapuskan.
 • Membantu untuk membuktikan ketepatan pemandu atau mengumpul maklumat penting semasa kemalangan .

Pelanggan akan dapat untuk bertanya soalan tambahan kepada Pengurus syarikat itu, jika anda menggunakan maklum balas perkhidmatan yang disediakan kepada semua yang berminat di laman web rasmi.

Untuk mendapatkan konsultasi percuma mengenai Car DVR Mirror?

Tanya Pengurus semua soalan-soalan mengenai barang-barang.
Jika jawapan sesuai dengan Anda, Anda boleh membuat perintah itu, melaporkan kepada data Manager untuk penghantaran.

Di samping itu, cermin bagi pemandu adalah pembelian yang terbaik:

 • Kos rendah untuk moden, alat pelbagai fungsi.
 • Menyediakan keupayaan untuk dengan selamat meninggalkan kereta di tempat letak kereta atau di tempat letak kereta dan rawak.
 • Menangkap butiran terkecil dan bunyi, yang amat penting dalam menyelesaikan pertikaian.

Di bawah Anda akan belajar apa ciri-ciri dikurniakan dengan cermin-DVR, mengapa ia disukai oleh pemandu dan pemilik kenderaan, dan di mana untuk membeli model asal untuk mengelakkan penipuan oleh pengedar yang tidak bertanggungjawab.

Anggaran harga kereta DVR Mirror:
(Menilai 70 orang)

Apa peluang semasa berada di sana untuk CAR DVR MIRROR?

Menu

teknologi Moden meninggalkan tiada peluang untuk pemaju dan profesional dalam bidang sistem komputer berbuat apa-apa, jadi setiap tahun terdapat model baru aksesori yang membentuk satu pertandingan yang besar kepada Arsenal yang telah sedia ada

New peluang cermin CAR DVR MIRROR:.

 • a besi berkualiti tinggi, dan pemproses, yang menampilkan berprestasi tinggi .
 • Sistem Android operasi yang berjaya bersepadu Google Map GPS Tracke .
 • Keupayaan untuk menyambung alat dengar melalui fungsi Bluetooth.
 • kamera pandangan belakang boleh beroperasi tanpa disambungkan dan menggunakan sistem Bluetooth .
 • Ia adalah mungkin untuk menyambung kamera ketiga .
 • Dilengkapi dengan yang modulator FM .
 • CAR DVR MIRROR sistem dilengkapi dengan navigasi GPS .
 • Wi-Fi .
 • Moden firmware .

pilihan lanjutan fungsi logger dengan kamera pandangan belakang memberikan pemandu sistem keselamatan tambahan di dalam kenderaan itu.

detail lanjut mengenai fungsi videoserol dan mempunyai menembak.

Ciri-ciri dan penerangan terperinci fungsi peranti

kamera pada kaca adalah selamat dilampirkan kepada cermin tetap. Ini jenis pengancing memastikan kedudukan stabil peranti dan video yang jelas semasa memandu dalam Full HD dengan resolusi 1920 oleh 1080 pix . Oleh kerana video definisi tinggi memaparkan butiran yang paling kecil, dan gambaran yang jelas akan membolehkan kita untuk mempertimbangkan nombor genap kenderaan motor, warna dan tanda jalan. pelbagai wawasan 140-160 darjah membolehkan anda untuk menangkap gambar walaupun di kaki lima dan tepi jalan

Ciri-ciri video:.

 • Membolehkan anda untuk menembak video jelas tanpa gegaran dan kabur kerana penstabilan digital.
 • rakaman Loop melibatkan videoprocess tanpa gangguan tanpa sebarang jurang dan berhenti sejenak.
 • Kemungkinan menetapkan tarikh dan masa pada video.
 • Dalam kamera masa gelap dan malam CAR DVR MIRROR secara automatik masuk ke dalam mod malam .
 • Sebaik sahaja ada kuasa, peranti secara automatik bermula rakaman video dan menyimpan rakaman dalam peranti memori.
 • Apabila kegagalan kuasa, ia secara automatik berhenti merakam.
 • Apabila dicetuskan G-sensor peranti secara automatik akan melindungi fail yang dirakam dari penghapusan atau penggantian .
 • Jepun Sistem optik lima lapisan dibangunkan khas untuk model ini.

Cermin mempunyai DVR tambahan, yang berada di sebelah belakang kereta dan mengambil gambar dalam HD CystoBlock, menyediakan sudut tontonan dan imej rakaman 90-120 darjah. Belakang perakam juga dilengkapi dengan Tempat Letak Kenderaan membantu fungsi. Dalam kajian kami di bawah Anda akan belajar semua tentang mod dan fungsi-fungsi automatik videoserol.

Apa mod automatik dilengkapi dengan MIRROR kamera DVR?

Selalunya ia berlaku bahawa semasa ketiadaan pemandu atau pemilik kenderaan di dalam kereta terkini mencari masalah dalam bentuk kemek atau calar pada kenderaan anda, asal-usul yang masih tidak diketahui.

Apa yang ciri-ciri automatik pemilik bantuan kenderaan, kereta yang dilengkapi dengan peranti:

 1. kereta dilengkapi dengan peranti ini, adalah tambahan terjamin. Jika selepas ketiadaan ringkas berhampiran pemilik kereta akan menemui apa-apa kejutan, selepas menonton video yang anda boleh mengetahui punca kerosakan atau untuk mengenal pasti pesalah. Untuk ini, anda perlu untuk menghidupkan kamera DVR dan untuk melihat rakaman, yang bermula secara automatik selepas anda menolak kereta atau mana-mana pergerakan lain dalam bidang pandangan kanta.
 2. Fungsi G-sensor sensor, yang bertanggungjawab untuk memelihara ingatan peranti memainkan peranan yang tidak ternilai. kejutan tajam boleh memainkan “jenaka kejam” dengan alat biasa yang sering reboot dan kehilangan fail rakaman itu. Tetapi cara itu dihapuskan. Sebaliknya, selepas berjabat sehingga fail rakaman disimpan secara automatik dalam folder yang berasingan, dan selamat disimpan di sana sehingga diperlukan.
 3. model ini dilengkapi dengan pembesar suara dan mikrofon . Kerana kualiti yang tinggi mikrofon, rekod peranti bukan sahaja gambar tetapi juga bunyi alam sekitar dan pertuturan, bunyi kenderaan dan komunikasi dengan kakitangan polis trafik, yang boleh menjadi sangat berguna dalam keadaan tertentu. Sering terima kasih kepada rakaman video dan main semula gambar dan bunyi pemandu boleh membuktikan dia tidak bersalah atau noninvolvement ke dalam pelanggaran semasa memandu.

Pandangan belakang kamera DVR CAR DVR MIRROR membolehkan pemandu untuk tidak terganggu semasa memandu. Dia sahaja memegang filem, manakala pada waktu malam bertukar kepada mod malam. Di samping itu, peranti secara automatik menjalankan pembetulan imej dalam mod menembak berterusan.

Di bawah adalah kajian kami secara terperinci mengenai ciri-ciri model, serta penerangan terperinci satu ciri-ciri alat yang membawa dalam pemimpin jualan antara cadangan yang sama.

ciri-ciri peranti

Apabila anda membeli peranti berisi penuh dan bersedia untuk disambungkan. pemandu tidak perlu keluar dan mencari, perintah, membeli peralatan tambahan atau peranti untuk menyambung peranti dan menggunakan ciri-ciri. Sejurus selepas Mengeluarkan mesin dari bungkusan untuk beberapa minit, peranti ini boleh dipasang di tempat cermin pandangan belakang

menu Ciri-ciri daripada alat:.

  < li> Front Pendaftar mempunyai kualiti yang jelas fotografi.
 • Fit bahagian dalam mana-mana kereta, kelihatan bergaya dan mudah .
 • Tidak mengganggu kajian semula , tidak menyemakkan cermin depan dan tidak mempunyai peranti tambahan.
 • kamera Parking Dilengkapi, apa yang kamu maksudkan “gambar dalam gambar” – Dual Camera CAR MIRROR DVR.
 • Cermin itu dilengkapi dengan sensor gerakan , supaya rakaman video itu bermula sebaik sahaja jejari semakan muncul objek bergerak.
 • Kecerahan paparan adalah 4.3 inci . peranti sistem anti-silau menyesuaikan untuk pencahayaan di dalam kereta.
 • Mudah mesuplementat untuk cermin pandangan belakang standard. peranti lain yang diikat pada cawan kaca sedutan atau tripods, mencegah gangguan pemandu dalam kes jatuh atau berkembar.
 • Tidak mempunyai tambahan dan wayar yang tidak perlu .
 • Membolehkan pemandu untuk berhati-hati menonton jalan di hadapan dan menonton trafik di bahagian belakang.
 • Dilengkapi dengan tambahan Ciri-ciri pengesan radar .
 • Kualiti rakaman adalah HD 1080p .
 • Kerja-kerja pada sistem operasi Android .
 • Melalui pemantauan GPS (pengesanan) tidak kalah dengan Navigator sepenuhnya.
 • Terdapat slot untuk memori pengembangan pilihan untuk memasukkan Kad SD sehingga 32 Gb .

berkualiti tinggi produk adalah jaminan daripada pengilang. Walaupun pemandu yang paling mencabar akan dapat menghargai fungsi peranti, yang sesuai untuk mana-mana kenderaan. Di bawah dalam kajian kami anda boleh mengetahui apa ciri-ciri dan manfaat Pendaftar

Menilai ciri-ciri kereta DVR Cermin:.

(Anggaran 71 orang)

Rakan Sejawatan Kereta DVR Mirror
ELM 327 bluetooth alat imbasan

Kami juga menasihati anda membayar perhatian kepada satu alat yang lebih untuk kereta anda, ELM 327 bluetooth alat imbasan. Dengan peranti ini Anda boleh mendiagnosis kerosakan kereta tanpa menyambung ke sesalur kuasa dan tanpa menggunakan stesen perkhidmatan. Dalam kajian tersebut Anda akan belajar tujuan utama alat imbasan ELM 327 bagaimana untuk menggunakannya dengan betul, dan kita menganalisis ulasan oleh pembeli sebenar di pelbagai laman web dan forum dan mempunyai p tubohkan keputusan analisis di bahagian bawah kajian semula itu.

Apa menampilkan mempunyai alat itu?

Terima kasih kepada ciri-ciri canggih cermin DVR CAR DVR MIRROR setiap pemandu yang kereta dilengkapi dengan model ini, terdapat tambahan “bonus” dalam proses bergerak

Ciri-ciri peranti:.

 • belakang cermin pandangan dalam kereta dengan DVR. Kelebihan utama peranti adalah kamera depan dengan kepekaan yang tinggi matriks, berkat yang ia adalah mungkin untuk mendapatkan video yang berkualiti tinggi. penggambaran berada di HD penuh dengan resolusi 1920 x 1080 dengan melihat sudut 140 darjah. Kerana kualiti yang tinggi matriks imej tepu, terang dan jelas. Terima kasih kepada sudut tontonan yang luas pemandu dari tempat duduknya boleh melihat apa yang berlaku tanpa gangguan daripada gambar.
 • Oleh kerana menembak berterusan pemalar semasa objek bergerak dalam bidang kamera pandangan pemandu akan dapat tahu apa yang berlaku di sekeliling kenderaan itu semasa ketiadaannya. penyertaan akan sentiasa dijalankan, jika lensa mendapatkan subjek yang bergerak, dan akan mendapat kuasa dari bateri peranti.
 • Anti-silau fungsi dan pelarasan automatik kecerahan imej pada perakam skrin. Disebabkan pembetulan automatik kecerahan bergantung kepada masa hari, kualiti imej kekal tinggi pada bila-bila menembak.
 • kamera tambahan pandangan belakang untuk kemudahan pemandu.
 • Mudah dan tempatnya dilampirkan , cepat menghubungkan. fungsi rakaman Mirror tidak kelihatan pada cermin depan kereta kerana dipasang secara langsung pada cermin pandangan belakang.

Gambar dalam gambar – hari ini peranti dengan fungsi seperti yang dibenarkan di peringkat perundangan, dan pemandu tidak perlu sentiasa mengeluarkan peranti daripada cermin depan, kerana ia sebelum ini, dan menyembunyikannya di tempat yang terpencil, jadi ia tidak menjadi mangsa kepada penjenayah. Sila lihat di bawah untuk manfaat alat dan mengetahui di mana untuk membeli adalah berguna untuk setiap peranti pemandu.

Kelebihan avtogadzhet

Hari ini, model ini kamera dan DVR dengan video hadapan keupayaan dan pandangan belakang menikmati populariti yang besar di kalangan pemilik kereta dan pemandu. Pertandingan videoserol ini berbanding dengan yang lain adalah jelas: banyak kelebihan di sisi DVR MIRROR, yang disahkan oleh banyak ulasan

menu kelebihan daripada videoserol:

 • Menembak dalam Full HD dengan resolusi 1920 oleh 1080 pix .
 • Perakam cermin video adalah peranti monolitik yang boleh dipercayai yang tidak mengganggu pemandu dan mengalihkan perhatian perhatian dari memandu kenderaan.
 • Keupayaan untuk berputar cermin 360 darjah .
 • Terdapat tambahan kamera pandangan belakang yang boleh dipasang pada cermin depan belakang kereta.
 • Mempunyai unik melihat sudut yang 140 darjah, yang tidak mempunyai analog.
 • Kamera 5 mega piksel menyampaikan imej yang jelas dan tepat.
 • Sensor G-sensor mengesan getaran sedikit kereta brek keras, perlanggaran, penyebaran.
 • Dilengkapi dengan Tempat letak kereta yang membantu fungsi yang membolehkan pemandu untuk tidak bimbang tentang integriti kereta di tempat letak kereta.
 • A mikrofon yang dibina ke dalam peranti.
 • Skrin yang sangat besar di 4.3 inci .
 • Menembak depan dan belakang adalah segerak .
 • CAR DVR MIRROR dilengkapi dengan sensor gerakan .

Pendaftar dengan fungsi cermin dan depan kamera dan pandangan belakang agak popular hari ini. Oleh kerana nisbah optimum kualiti peranti dan kosnya , peranti memenangi penonton yang besar peminat di kalangan peminat kereta dan banyak ulasan positif. Hari ini, secara purata, setiap kereta kesepuluh di jalan raya Federation dilengkapi dengan peralatan ini.

Perlu diingat bahawa hanya peranti asal akan memenuhi harapan pemilik kenderaan selepas pembelian.

Juga Anda boleh menghubungi Pengurus syarikat itu, mengambil kesempatan daripada maklum balas.

Untuk mendapatkan konsultasi percuma mengenai Car DVR Mirror?

Tanya Pengurus semua soalan-soalan mengenai barang-barang.
Jika jawapan sesuai dengan Anda, Anda boleh membuat perintah itu, melaporkan kepada data Manager untuk penghantaran.

Butiran tentang di mana untuk mendapatkan avtogadzhet moden dalam bahagian seterusnya.

th Carimanfaat Kereta DVR Cermin:?
(Anggaran 69 orang)

Harga dan di mana untuk membeli alat asal

kamera asal CAR DVR MIRROR tidak boleh dibeli di kedai-kedai kerana peranti ini dilaksanakan secara eksklusif melalui laman web rasmi syarikat . Pembeli harus berhati-hati untuk menolak kemungkinan membuat pesanan melalui laman web palsu dan lain-lain, menarik pelanggan yang sering menentukan harga yang lebih rendah atau tindakan yang boleh dipersoalkan.

Di laman web rasmi, pelanggan boleh mengambil kesempatan daripada maklum balas dan mendapatkan jawapan kepada soalan-soalan mereka yang berkaitan dengan ciri-ciri produk, kaedah pesanan dan masa penghantaran. Algoritma untuk pesanan seperti berikut:

 1. Pembeli klik link ke laman web rasmi syarikat. Selepas mengkaji maklumat mengenai produk, meninggalkan butiran hubungan mereka dalam bentuk pesanan khas.
 2. Dalam masa 15-30 minit, dengan pelanggan Pengurus akan menghubungi Syarikat untuk maklumat lanjut urusniaga.
 3. Tunggu untuk menerima petak itu dalam masa 7-12 hari bergantung kepada jaraknya dari kawasan penerima.
 4. Untuk membayar untuk barang-barang di masa penerimaan di pejabat pos.

Syarikat itu tidak mengenakan Deposit untuk barang-barang pada masa pesanan. Oleh itu, hakikat bahawa permintaan pembayaran harus menimbulkan keraguan di kalangan pembeli, dan memaksa mereka untuk menarik diri daripada urus niaga disebabkan oleh penipuan mungkin

pendapat berkongsi mengenai produk:. 80 orang (a)

selain berkualiti tinggi dan menjamin keaslian, tawaran peniaga rasmi promosi dan tawaran istimewa di mana harga barangan boleh dikurangkan hampir 2 kali.

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*