Miss Welt (Miss Velt) tali pinggang pendakap pembetulan pinggang: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Wanita sering mencari cara yang mudah untuk menjadi langsing. Belt-corset Miss Welt serta-merta membantu untuk membetulkan angka itu memberikan satu bentuk hourglass.

Apakah Miss Welt

Penampilan yang menarik menyumbang kepada keyakinan diri kita. Terutamanya apabila kita bercakap mengenai daya tarikan wanita. Yang paling menggoda pada setiap masa dianggap angka dalam bentuk hourglass: pinggang kecil. Beliau dan membantu untuk mewujudkan kawasan-corset Miss Welt, berkesan, serta-merta, tanpa diet dan senaman.

Umur menjadikan bukan sahaja muka tetapi juga bentuk badan. Slim pinggang hanya membuat seorang wanita seksi, manakala perut kendor, rusuk menggeleber visual menambah tahun. Dan jika kulit muka memerlukan penjagaan khas, kedut krim berkesan, badan pilihan yang sangat baik akan menjadi tali pinggang corset untuk membetulkan pinggang Welt Miss

Kelebihan korset dalam tindakan segeranya.: pembetulan badan berlaku sebaik sahaja perlawanan yang diikat pada bahagian pinggang. Dengan hak ispolzovanii risiko kesihatan benar-benar dihapuskan.

Penampilan dan reka bentuk

Peacock untuk membetulkan pinggang Welt Miss adalah versi dipendekkan korset, sculpting angka itu, membentuk bentuk badan yang menakjubkan. Dan bahan pembuatan, dan reka bentuk bertujuan untuk mendapatkan hasil yang maksimum.

bahan

kain tali pinggang corset Miss Welt telah dipilih supaya pendakap boleh dipakai untuk masa yang lama tanpa mengalami sebarang ketidakselesaan. Oleh itu, pengeluar memilih komposisi dengan sifat-sifat berikut:

 • keupayaan membentuk baik;
 • tekstur bernafas bernafas;
 • komposisi hypoallergenic;
 • ketebalan yang kecil, yang membolehkan untuk berhati memakai tali pinggang di bawah pakaian.

Design

Bentuk corset menyerupai tali pinggang yang luas dengan pengikat, membolehkan anda untuk mengubah saiz rajah. Ia dilaksanakan dalam dua varian: hitam dan bogel.

Bagaimana

Teknologi dual mampatan dilaksanakan dalam membangunkan dan menyesuaikan model bentuk korset memberi kesan kepada kawasan masalahnya ialah pinggang. Pemaju telah dicapai yang baik hasil terima kasih kepada dvukhsloinoi reka bentuk. bahagian bawah, lapisan paling luas, mengetatkan perut dan rusuk, dan atas, sempit dan keras, membentuk pinggang tawon, meniru berat badan.

corset ini dapat memperbaiki angka:

 • tanpa usaha di pihak anda menyerupai penurunan berat badan yang ketara;
 • memindahkan berat batang tubuh abdomen dan depan di tengah-tengah, memunggah belakang dan memperbaiki postur;
 • mampatan pinggang secara beransur-ansur menjadikan ia lebih nipis, yang menjadi jelas tanpa tali pinggang korset;
 • dalam sekelip mata membuat seorang wanita yang seksi, menarik, yakin.
tali pinggang badan-membentuk beroperasi dengan selamat, memerah badan tidak, jika anda poket zip corset dengan betul. pembetulan ini adalah satu-satunya cara untuk meningkatkan serta-merta penampilan anda.

Manual

tali pinggang Slimming boleh dipakai sepanjang hari, selagi ia diikat dengan betul (tidak terlalu ketat). Selain itu, jika anda menggunakan gel pelangsing, ia digunakan sebelum memakai tali pinggang untuk membersihkan dan kulit kering.

Ciri-ciri

Ia harus diperhatikan bahawa tali pinggang pendakap pembetulan pinggang Welt Miss lebih baik menarik angka berhampiran dengan kadar yang betul. Wanita dengan sejumlah besar pound tambahan ia akan membantu untuk menekankan pinggang, tetapi langsing tidak akan lakukan. Untuk menghilangkan berat badan yang berlebihan adalah untuk mengambil jalan keluar dengan cara lain, sebagai contoh, kapsul pelangsing berkesan.

Dengan penjagaan untuk memohon zon apabila:

 1. penyakit sistem genitourinary;
 2. masalah dengan saluran gastrousus;
 3. penyakit kulit di kawasan pinggang.
Jika anda hamil, memohon corset contraindicated! Reka bentuk adalah berbeza daripada pembinaan pembalut untuk wanita hamil, jadi peranti ini boleh dipakai selepas bersalin.

Harga

Kos tali pinggang corset terus daripada pengilang adalah lebih rendah daripada Penjual. Dalam rangka tali pinggang raksasa untuk memberikan setiap pelanggan pakej pemodelan gel ke pinggang daripada kesan pembakaran lemak.

Harga untuk satu set corset dan gel menegangkan bagi penduduk Rusia akan berjumlah 1Gastrenit Rubles, untuk penduduk Kazakhstan tenge 9590.

Di mana untuk membeli

rasmi tawaran tapak meminta panggilan kembali, meletakkan negara tempat tinggal dan nombor telefon. Caj adalah kerana memanggil anda Pengurus syarikat. Ia adalah mungkin untuk membincangkan kaedah penghantaran dan alamat di mana anda ingin menghantar bungkusan.

Penjual memegang tawaran saham tambahan untuk membeli Miss Welt dengan tarik-up bra Bra Miss lebih satu pertiga daripada harga asal iaitu (3 keping untuk harga 1). hanya akan membeli model seluar pendek menyokong glutes bahawa angka itu tidak bercela dari mana-mana sudut.

Wanita sering mencari cara yang mudah untuk menjadi langsing. Belt-corset Miss Welt serta-merta membantu untuk membetulkan angka itu memberikan satu bentuk hourglass. Apa yang Miss Welt Penampilan yang menarik sebahagian besarnya menentukan keyakinan diri kita. Terutamanya apabila kita bercakap mengenai daya tarikan wanita. Yang paling menggoda pada setiap masa dianggap sebagai angka dalam bentuk hourglass yang: …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*