pakaian ketat air mata tahan – ElaSlim: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Satu kajian terperinci mengenai pakaian ketat revolusi ElaSlim. Kekuatan bahan tetap utuh walaupun di bawah bilah pisau.

Apakah

Kami tidak akan menafikan, air mata tahan pakaian ketat ElaSlim mendapat populariti di kalangan pengguna. Mungkin, ramai wanita percaya bahawa jika produk ialah banyak bercakap, maka ia boleh menjadi helah. Malah, rahsia ini adalah sangat mudah. Pengilang Matlamat utama ialah mewujudkan berkualiti tinggi, perkara eksklusif yang semua parameter akan sesuai untuk wanita.

Tinjauan ini melibatkan 100 wanita. Di mana untuk mengambil kira cadangan yang menarik mereka. Apa yang sepatutnya menjadi pakaian ketat? Tahan lama, berkualiti tinggi tidak zateryalis, tidak ditekan, tanpa sedutan tunggal dan kaki kelihatan mahal dan cantik. Dengan mengambil kira semua kehendak jantina wanita, untuk memaksimumkan dilaksanakan dalam pembangunan.

Kelebihan utama ElaSlim

 1. Kekuatan. filamen bertetulang Jepun mempunyai keanjalan yang tinggi dan rintangan haus. Nilon tidak pulang modal di bawah bilah pisau.
 2. Endurance. An tenunan asal luar biasa. Kekurangan lengkap pendidikan sedutan dan anak panah.
 3. Convenience. Bahan kain lembut dan menyenangkan untuk badan. Pakaian ketat duduk sama rata seluruh panjang kaki. Tidak menolak dan tidak mewujudkan kesan tautness. Menyembunyikan ketidaksempurnaan dan selulit.
 4. Kecantikan. nilon mencipta kesan toning cahaya. Kualiti bahan tidak kehilangan sifat-sifatnya selepas mencuci dan penggunaan tersebut. warna yang kekal tahan dengan kilauan yang cantik.
 5. Utility . Struktur fabrik membolehkan kulit untuk bebas bernafas. Kaki tidak berpeluh. peredaran darah tidak terganggu, mencegah pembentukan vena varikos dan urat labah-labah.

Sebelum pergi ke dalam penjualan itu dibuat fasa ujian produk. Kanak-kanak perempuan yang mengambil bahagian dalam kaji selidik itu, produk itu telah tertakluk kepada pelbagai ujian. Menarik fakta bahawa semasa ujian produk itu juga mengambil kira pendapat separuh lelaki pasukan. bagus, bukan? Menurut mereka, ElaSlim kaki kelihatan semula jadi dan sempurna.

Menurut hasil, 80% daripada wakil membuat kenyataan bahawa pakaian ketat air mata tahan ElaSlim sepenuhnya memenuhi keperluan mereka untuk produk ini.

Bagaimanakah

Design mesh adalah kaedah tenunan luar biasa menurut satu teknologi Jepun baru. Benang sambungan rumit tidak membenarkan untuk membentuk anak panah. Sekiranya berlaku pecah yang tidak dijangka adalah kecil, lubang hampir tidak ketara.

Untuk kekuatan bahan yang diperkukuh dengan benang nilon. Ia mewakili beribu-ribu microthreads elastik saling ketat. Ini menyediakan bahan kekuatan yang tinggi. thread ini tidak tertakluk kepada ubah bentuk pada suhu tinggi. Kesan kimia serbuk pencuci dan bahan pencuci tidak kehilangan keanjalan dan warnanya.

Bahan Waranti berkualiti tinggi datang dengan 90 hari penggunaan berterusan dan lebih 1,000 basuhan.

pakaian ketat ElaSlim akan menghadapi tugas:

 • untuk menyesuaikan bentuk kaki;
 • mengetatkan sampingan “telinga”;
 • menghisap di dalam perut, kerana tali pinggang yang tinggi dan luas;
 • menyembunyikan kelemahan, lebam, selulit;
 • untuk memaksimumkan rasa keyakinan diri dan kaki rapi;
 • untuk berasa selesa, bebas, dan bebas daripada pembalut, pergerakan.

Wanita yang ingin menyerlahkan keanggunan kaki anda perlu tinggal pada pilihan pakaian ketat hitam. Untuk gadis-gadis gaya perniagaan adalah warna kuning air dera lebih sesuai.

Kandungan

Untuk membeli item yang berkualiti tinggi di kedai, malangnya, kes itu adalah yang sama seperti sehari-hari untuk membeli pastri segar. Hampir selalu penjual mengenal sama ada kualiti mahupun oleh pengilang, dan hanya cuba untuk menjual barangan yang lebih mahal. Ini adalah salah. Selepas pemilihan produk nilon adalah penting untuk kesihatan manusia.

Bayangkan komposisi kaustik bahan kimia dan pewarna seharusnya terdapat di dalam komposisi, supaya badan berlumuran selepas memakai. Kes-kes seperti jauh dari jarang berlaku. bahan toksik yang diserap oleh kulit, diserap ke dalam liang-liang, menyebabkan kemudaratan badan.

Kain tidak perlu mempunyai kontra perubatan, tidak berbahaya kepada kesihatan dan mematuhi sepenuhnya dengan piawaian. Bahan mentah penuh untuk microfiber ElaSlim mengeluarkan kilang Jepun untuk pembuatan gentian.

 • Quality benang nilon Jepun memenuhi semua standard. benang nipis dan pada masa yang sama microfibers lama. Bilangan mikro gentian sehingga 25 keping. Mereka cenderung untuk menjadi magnet untuk satu sama lain, membentuk satu thread yang kuat dan sangat panjang tunggal. Produk ini sverhtehnologichny.
 • Selain poliamida terdiri elastane. Dia membuat pakaian ketat ElaSlim elastik, dan mereka tidak putus. Peratusan elastane 10%. Jika peratusan yang kurang, kekuatan segera dikurangkan.
 • Apabila lukisan memohon cat hypoallergenic semulajadi. cat tersebut digunakan untuk lukisan pakaian kanak-kanak. Mereka benar-benar tidak berbahaya, cermin sosuplement apabila mencuci, tidak meninggalkan tanda pada kulit, tidak menyebabkan kerengsaan.
 • Ketebalan benang yang digunakan adalah begitu kecil bahawa produk memperoleh kualiti yang setanding dengan sutera asli. Mempunyai kelembutan dan Shine. Bahan higroskopik dan bernafas. Iaitu, kelembapan tidak berkumpul di bawah kain dan keluar di permukaan. Pengilang menjamin ketiadaan pengecutan tisu dan ubah bentuk.
pengeluaran kekompetenan microfibers berlaku hanya dalam tiga syarikat di seluruh dunia. Ketiga-tiga adalah di Jepun. Ada pengeluaran yang sama di negara lain.

Arahan Penggunaan

Memakai pakaian ketat ElaSlim setiap hari. memakai jangka mencapai lebih daripada 3 bulan. Ketepatan dalam produk haus akan membantu selama-lamanya meningkatkan tempoh penggunaan.

saiz yang anda pilih mengikut bentuk badan anda. Produk ini boleh didapati dalam 6 saiz: M (perpaduan), S, L (tiga), XL (empat), XXL (lima), XXXL (enam) (.).

Ketumpatan: 40 den.

Warna: hitam, kuning air.

Testimoni

Perhatikan bagaimana mood jatuh dalam seorang wanita apabila dia mendapati anak panah pada pakaian ketat? Jantina yang seadilnya kerana memilih tandas anda sebelum meninggalkan. Mengambil kira semua butiran dan trivia. Dan koyak satu pergerakan nilon janggal mampu mengurangkan mood untuk sepanjang hari.

Pada bahagian perempuan jatuh banyak masalah. Dan idea memelihara integriti pakaian ketat setiap hari, setiap jam, setiap minit menghantui pemilik. Manufacturers ElaSlim mengisytiharkan bahawa selepas penyelesaian untuk masalah ini ditemui. pakaian ketat Signature dicipta untuk mereka yang ingin meninggalkan keseronokan anak panah di belakang dan menikmati perasaan kesempurnaan kaki mereka.

Kontra

pakaian ketat mempunyai kesan kelangsingan tubuh badan. Wanita semasa mengandung perlu memakai jenis ini produk adalah tidak lebih daripada 2-4 jam setiap hari bergantung kepada tempoh. Jika seorang wanita hamil merasakan ketidakselesaan atau ketidakselesaan yang teruk di bahagian abdomen, daripada penggunaan perkara yang harus ditinggalkan sama sekali.

kontra Medical perkara yang tidak mempunyai.

Jangan memiliki meletakkan ujian pantyhose. Kemudian tempoh penggunaan produk akan meningkat jauh.

Harga

Kos ElaSlim keluar 3 kali lebih mahal daripada pasangan biasa pakaian ketat. Tetapi jika anda menambah jumlah produk nilon rosak 3 bulan, jumlah kos ternyata sekurang-kurangnya 3 kali kurang.

Di tapak pengeluar produk itu dijual dengan diskaun 50%. Pembayaran berlaku selepas penerimaan petak itu.

Di mana untuk membeli

Beli ElaSlim di laman web rasmi pengeluar. Dalam item kedai biasa bukan untuk dijual. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi perunding melalui telefon. Untuk ini, anda perlu meninggalkan nombor telefon anda dalam tetingkap khas kepada pembekal sumber. Mengharapkan panggilan di dalam setengah jam. A bonus bagus, dengan pembelian, akan menjadi peluang untuk mengambil bahagian dalam promosi mingguan dengan dana hadiah sebanyak 4 pasang tandatangan.

Satu kajian terperinci mengenai pakaian ketat revolusi ElaSlim. Kekuatan bahan tetap utuh walaupun di bawah bilah pisau. Apa yang kita tidak akan menafikan, air mata tahan pakaian ketat ElaSlim mendapat populariti di kalangan pengguna. Mungkin, ramai wanita percaya bahawa jika produk ialah banyak bercakap, maka ia boleh menjadi helah. Malah, rahsia ini adalah sangat mudah. Pengeluar …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*