Pendant key Tiffany: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Bergaya Pendant key Tiffany barang kemas kerja-kerja seni. Ia adalah sangat serba boleh dan mampu untuk melengkapkan mana-mana imej. Di samping itu, pelbagai kunci makna simbolik, talisman sebenar.

Mengenai jenama Tiffany

Kekunci Charming Pendant dicipta oleh pereka dan artis syarikat Tiffany & amp; Co. Ia merupakan peneraju pasaran dunia dalam pengeluaran barang kemas. Jenama ini telah berkali-kali menjadi pengasas piawaian antarabangsa bagi barang kemas.

Firma itu telah mendapat pengiktirafan terutamanya disebabkan oleh reka bentuk yang unik. Gaya, keringkasan yg padat isinya, keaslian, reka bentuk yang besar ini adalah ciri-ciri utama berminat jenama. Ini pengeluar legenda telah menjadi simbol kemewahan dan gaya. Dan tanda kejayaan, berkali-kali muncul dalam banyak filem-filem Hollywood. Perlu diingati “Sarapan di Tiffany” yang terkenal, Marilyn Monroe.

Penampilan dan reka bentuk

loket dalam bentuk kunci contoh yang baik daripada keindahan dan kesejagatan kerja-kerja syarikat. Ia menggabungkan ketegasan, kelembutan, rahmat dan garis-garis halus. Diperbuat daripada perak atau emas. Juga dibuat daripada logam murah yang cuma kurang cantik. Kerana produk utama syarikat itu sentiasa kekal sebagai makanan istimewa dan tenaga khas.

Produk pertama bentuk yang dibuat pada awal tahun 2000. Di puncak fesyen yang karya seni yang asli dan serba boleh mengangkat pawagam. Mereka menjadi terima kasih popular untuk heroin siri “Perempuan Gossip.” Blair Waldorf adalah ikon gaya moden & mdash; menambah pakaian maskot halus. Pelakon Leighton Meester, yang bermain, adalah aksesori dan dalam kehidupan. Dan di belakangnya, kunci dihiasi dengan banyak bintang Hollywood hari ini. Cukup untuk melihat beberapa gambar dari majalah. Anda pasti akan melihat azimat yang elegan di Emma Watson, Dakota Fanning. Selalunya seperti maskot Jennifer Love Hewitt dan Amy Adams.

Dan ia bukan hanya fesyen. kunci membuka pintu nasib, adalah simbol kejayaan. Dicapai pelakon pengiktirafan dan menghargai nasib mereka.

Dan buat kali pertama kekunci hiasan muncul lebih awal. Imej subjek untuk beberapa abad, adalah azimat. Satu tanda pengetahuan rahsia, kekayaan, kemakmuran dan cinta tentu. “Kunci kepada hati” & mdash; makna metafora yang jelas kepada semua orang.

Dalam hiasan abad yang lalu borang ini telah dipakai oleh golongan bangsawan. Supaya mereka diasingkan masyarakat yang mereka pilih. Pemikiran utama adalah pasti bentuk dan simbolisme, bukan harga bahan.

bahan

Jenama Tiffany & amp; Co terkenal bukan antara barang-barang daripada barang-barang mahal, dan barang kemas cantik. Terima kasih kepada beliau dan barang kemas perak syarikat apabila mendapat populariti. Prestasi cemerlang item ditawarkan dari bahan-bahan yang murah untuk tahap yang baru. Mereka telah menjadi karya-karya seni. Ia adalah sangat penting untuk fesyen demokrasi moden. Perkara yang paling penting dalam aksesori dari reka bentuk dan gaya Tiffany.

Silver produk syarikat mempunyai ciri-ciri komposisi berikut:

 • Perak dikenali dari zaman purba, unsur kimia. Ia melambangkan kesucian dan kemuliaan, adalah simbol perlindungan. Mempunyai ciri-ciri anti-bakteria. Pada masa dahulu ia dipercayai untuk memelihara pemakainya dari penyakit dan racun.
 • tembaga dan zink ditambah kepada komposisi untuk memberikan elemen asas kekerasan. madu asli bahan-bahan yang sangat lembut dan mudah cacat. Peratusan bahan tambahan adalah minimum. Ia adalah 75 bahagian per bahagian 925 item berharga. Oleh kerana itu bahagian sampel dan dipanggil 925-ke.

Dengan cara ini, piawaian ini tidak sepadan antarabangsa. Syarikat itu adalah undang-undang mereka. barang perak membawa kemasyhuran beliau.

The Golden Tiffany & amp; Bersama pelbagai. Putih, merah jambu, emas merah dan satu item warna yang luar biasa. Warna dicapai dengan menambah kepada tulen unsur mulia bahan-bahan lain. Mereka memberikan ketahanan yang luar biasa dan bersinar untuk keping barang kemas. Peratusan bahan tambahan mungkin berbeza bergantung kepada destinasi.

Barang Kemas Tiffany & amp; Co tergolong dalam kategori mewah. Ia diperbuat daripada aloi mahal atau logam perubatan anti alahan. Gunakan semburan:

 • Rhodium yang paling indah bahan murni putih. Termasuk dalam kumpulan yang sama dengan platinum. Hampir tiada karat, sangat tegar dan tahan. Sering digunakan dalam campuran untuk memberikan kekuatan dan rintangan bahan-bahan yang lebih lembut dipakai. Perkara-perkara yang disalut dengan rhodium untuk berkhidmat pemiliknya selama bertahun-tahun.
 • Gold tulen, bahan yang mulia. bentuk tulen adalah sangat lembut dan mudah terjejas. Untuk pemendapan di bawah lapisan emas digunakan lapisan ikatan aloi tambahan. Ia mengikat kepada permukaan emas. Di atas lapisan khusus mahal untuk melindungi cat. Mereka melindungi permukaan daripada calar dan scuffs.
Produk syarikat ini, tidak kira bagaimana ia dibuat, tahan lama. Ia direka untuk menggembirakan pemiliknya untuk masa yang lama. Dengan keindahan penjagaan yang minimum dan berselerak tidak akan pudar selama beberapa dekad.

Ciri-ciri

Kualiti utama ini perkara-perkara kecil yang menawan kesederhanaan dan serba boleh. Loket-utama pasti akan menjadi kegemaran dan yang paling popular di kalangan permata anda. Ia sesuai untuk mana-mana pakaian dan apa jua keadaan. Ia tongkat yang mesti di mana-mana set barang kemas.

Ini adalah hadiah yang indah. Ia akan melepaskan kamu dari keraguan dan azab pilihan.

 • The loket akan menjadi hadiah yang menarik untuk kanak-kanak perempuan. Pada hari dewasa, hari lahir remaja. Keanggunan dan kesederhanaan mulia sesuai walaupun untuk gadis yang sangat muda.
 • Zaman elegan Lady semestinya rasuah dan kepingan halus barang kemas. Keanggunan dan kecanggihan akan memberikan pemenang gaya.
 • Penggantungan itu boleh menjadi “kunci kepada hati”. tanda luar biasa kasih sayang dan maskot unik untuk kekasih anda.
 • Barang Kemas adalah hadiah untuk membentangkan kepada apa-apa kejadian yang ketara. berjaya menyelesaikan kes itu, pembukaan syarikat, perlindungan diploma. Kunci kepada kejayaan akan membantu untuk mengekalkan kejayaan.

perkara yang sama pada kemuncak fesyen. Mereka akan menjadi loghat terang rupa.

Spesifikasi

Dan barang yang dibuat daripada aloi mahal, dan penyelenggaraan lebih berpatutan.

 • Cuba yang ketika memakai mereka tidak berada dalam hubungan dengan kimia. Ini, sebagai contoh, minyak wangi, bahan pencuci.
 • Perkara lap tuala khas, linen atau kain bulu.
 • Simpan permata dan barang kemas bahan yang berbeza secara berasingan. Anda tidak mahu mereka menyentuh dalam kotak. Ia akan melindungi daripada kerosakan mekanikal. Dan gelap atau hakisan.

Dengan perhiasan penjagaan yang betul akan berlangsung selama bertahun-tahun.

Logam berharga terkenal dengan inertness mereka. Ini bermakna bahawa pengeluaran mereka tidak bertindak balas dengan kebanyakan bahan. Termasuk dengan tubuh manusia. Mereka adalah tidak merbahaya dan tidak menyebabkan kesan sampingan atau gejala alergi.

Barang Kemas Tiffany & amp; Co diperbuat daripada aloi logam berharga. Atau mempunyai salutan atau pemendapan elemen-elemen ini. Ia dibuat daripada apa yang dipanggil “fusion kesihatan”. bahan ini adalah selamat dan hypoallergenic.

Pendant key Tiffany bekas

Sebagai liontin

canggih, kunci loket bergaya menghiasi dan melengkapkan mana-mana penampilan. Ia akan menambah kecanggihan untuk pakaian yang paling mudah. Jadi cara yang anggun dan bijaksana penalaan gaya garpu.

Fesyen telah berpindah dari mewah yg suka pamer. Garis anggun, kualiti dan keringkasan yg padat isinya menentukan citarasa anda. Penggantungan-key asal adalah klasik moden. Restraint, kehalusan dan kecantikan.

Demokrasi dan kepelbagaian produk yang menjadikannya unik dalam keluasan penggunaan. Dan, di samping itu, anda boleh memakai dua cara:

 1. Pada leher . Loket dipakai pada rantai nipis, sama dengan warna produk. Optimum panjang rantai hanya di bawah tulang selangka. Saiz ini dan bentuk memberikan leher langsing. Meletakkan penekanan kepada kulit lembut dan bersih. Jewel kelihatan besar di dalam baju kolar terbuka, garis leher pakaian petang. etika moden tidak mengesyorkan untuk majlis-majlis khas banyak penambahan kepada rantai. Ia akan menjadi pasangan cukup anting-anting, cincin atau gelang halus di pergelangan tangan anda.
 2. Sebaliknya . Kecil keindahan-key asal yang dipakai pada pergelangan tangan. Ia boleh melengkapkan gelang dengan manik-azimat. Boleh berfungsi sebagai gelang rantai elegan hiasan bebas. Menggariskan daya tarikan berus dijaga dengan baik. Pakaian dengan lengan terbuka permata akan terutamanya yang menakjubkan. Menarik dan bergaya pilihan, gelang elegan dipakai di atas lengan.

Dan di leher atau pergelangan tangan loket akan kelihatan. varian asal adalah gabungan dengan aksesori lain. Sebagai contoh, pelbagai rantaian saiz yang berbeza dan tenunan. Ini akan memberikan penampilan kecuaian menawan. Akan menjadi benar untuk imej kasual atau percutian.

Sebagai azimat

barang kemas ini adalah benar-benar serba boleh. Ia adalah aksesori yang bergaya dan azimat yang kuat, azimat membawa nasib baik. azimat ini, menjaga cinta, kecantikan dan kesihatan.

 • Concise, produk ditapis sesuai untuk seorang gadis muda dan wanita yang elegan.
 • Ia akan menjadi sesuai untuk dipakai setiap hari.
 • Formal atau cara dengan penuh loket akan memberikan perbaikan khas.
 • Imej ciri utama pelbagai subbudaya belia. Ia kelihatan imej yang besar dan mengejutkan.
 • Mudah, garis bersih manusia azimat yang sesuai. Perkara utama untuk mencari yang betul. Wakil-wakil jantina yang lebih kukuh adalah aksesori yang lebih sesuai logam warna sejuk.
 • Ini adalah hadiah yang sempurna, elegan dan serba boleh.
 • azimat Ini boleh menjadi satu cara untuk meluahkan perasaan.
 • Ini adalah yang indah, bermakna, dan tenaga-simbol kuat, hubungan bersemangat.
 • Bentuk loket tanda kejayaan. hadiah beliau mungkin khusus untuk setiap peristiwa penting. Daripada mendapat jawatan baru sebelum perkahwinan.

loket-kunci semua. Perkara utama adalah untuk menentukan warna. warna cerah adalah merah, kanak-kanak perempuan dengan nada kulit panas. Sesuai untuk coklat, hijau, mata kelabu, Golden dan rambut tembaga. si rambut coklat atau abu blonde berkulit putih dan bermata biru pilih warna sejuk.

Harga

Sophisticated suspensi kunci asal dijual dengan harga yang berpatutan. Dan anda boleh membeli dua kali lebih murah daripada harga biasa. Maka harga akan menjadi 1990 Rubles.

Di mana untuk membeli

Beli loket Tiffany jurucakap lebih baik. Pesanan di laman web ini adalah sangat mudah. Anda meninggalkan laman web ini dengan nombor telefon anda. Selepas itu anda akan menghubungi Manager. Daripadanya anda akan mendapat maklumat yang paling lengkap tentang menghias.

Bergaya Pendant key Tiffany barang kemas kerja-kerja seni. Ia adalah sangat serba boleh dan mampu untuk melengkapkan mana-mana imej. Di samping itu, pelbagai kunci makna simbolik, talisman sebenar. Tentang jenama utama Tiffany Charming loket yang dicipta oleh pereka dan artis syarikat Tiffany & amp; Co. Ia merupakan peneraju pasaran dunia dalam pengeluaran barang kemas. Jenama berulang kali menjadi pengasas dunia yang …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*