Salinan IPhone 7: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Bagi pencinta gaya ringkas dan nama-nama besar tidak sanggup membelanjakan wang yang besar kepada model terbaru iPhone 7, satu salinan baik akan menjadi satu kompromi yang besar.

salinan kualitatif iPhone 7 bukan palsu China yang murah, dan ia adalah satu telefon pintar baik, hampir tidak ada cara yang lebih rendah dengan yang asal, beberapa detik-detik bahkan melebihi ia. Satu cara yang baik untuk menjimatkan wang, untuk bersaing dengan masa, fesyen, dan senyuman ironis di sisi ini AI-alat yang kos separuh pemilik bajet keluarga.

Apabila ia datang kepada telefon pintar, ia menjadi jelas bahawa penanda aras adalah peranti Apple, ciri-ciri penampilan cela bergaya, kebolehpercayaan, kemudahan penggunaan. Firma Amerika yang pertama memasuki pasaran dengan sentuhan telefon pintar, hingga ke hari ini menduduki kedudukan utama dalam jualan alat ini. Walau bagaimanapun, kelemahan yang jelas adalah kos yang tinggi untuk iPhone 7 dan iPhone 7 plus, disebabkan oleh kadar pertukaran, dan pelaburan syarikat dalam mempromosikan jenama.

Bagi mereka yang tidak mahu membayar untuk pengiklanan syarikat Amerika, terdapat salinan tepat iPhone 7, yang akan membuat kesan yang menyenangkan walaupun pada peminat setia Apple.

Rupa

Untuk kali pertama mengambil replika yang secara sukarela hilang, anda mula ragu-ragu sama ada ini bukan IPhone sebenar. Manufacturers datang untuk menyalin serius, pada pandangan pertama, telefon pintar tidak berbeza daripada yang asal, tetapi perbezaan kecil akan perasan bahawa saka kuasa pengguna & ldquo; Apple & rdquo; telefon.

Bahan

Dalam pengeluaran salinan iPhone 7 bahan yang digunakan, rupa, kualiti dan ciri-ciri seperti yang dekat dengan orang-orang yang membuat dokumen asal.

 • kes yang diperbuat daripada logam yang berkualiti tinggi dengan perlindungan daripada calar, kerosakan pelbagai jenis.
 • Paparan yang diperbuat daripada kaca, tepat menawan warna dan kejelasan imej. skrin juga dilindungi dari kerepek, cap jari.

Semua teknologi pengeluaran sesuai di kilang-kilang Apple. Rahsianya adalah bahawa maklumat mengenai inovasi terdapat merebak ke kilang-kilang lain, termasuk di Taiwan, di mana tangan mahir dan kepercayaan membuat analog layak iPhone 7 dan iPhone 7 plus. Nilai produk tersebut adalah jauh lebih rendah daripada yang asal, dan kebolehpercayaan dan rupa sekali tidak lebih rendah.

Design

Restraint, kekurangan alat ganti & mdash; muslihat model terbaru iPhone. Walaupun ini, ia kelihatan seperti produk premium, mewujudkan pemiliknya dengan reputasi estetik yang bergaya.

Badan adalah nipis, dengan permukaan peralihan lancar bulat. Pada sawit terletak dengan selamat manage mudah dijalankan dengan satu ibu jari. Pada panel belakang peranti flaunts yang bullseye jenama. Kamera utama sedikit menonjol di atas tudung, dan di sebelahnya terdapat flash untuk imej yang terang. Lokasi semua butang di sebelah bulat menghadapi tepat replikasi asal.

Kesan yang dihasilkan oleh alat bergantung kepada warna kes itu.

 • Dalam versi hitam 7 iPhone adalah setanding kereta Eksekutif & mdash; ini dipermudahkan oleh garis-garis halus, Menggilap berkilat, detail ringkas.
 • kes Emas adalah tanda-tanda kepada Bohemian, alat menyerupai barang kemas berjenama mahal.
 • Silver versi klasik, akan saman pelajar muda dan dewasa ahli perniagaan yang serius & mdash; ia adalah universal tetapi tidak remeh.

Bagaimana ia berfungsi

Salin iPhone 7 berjalan pada platform Android, zahir menyamar sebagai ikon IOS, reka bentuk perlawanan. Apabila anda menghidupkan telefon pintar yang akan muncul di skrin, gambar skrin tradisional dengan Apple. Sistem operasi secara berkala dikemaskini, boleh dipercayai, masa diuji & mdash; pilihan terbaik untuk permainan, melayari web, rangkaian sosial. Kelajuan dan aplikasi melancarkan tidak memuaskan. A sensor responsif untuk disentuh, tetapi hanya sebanyak selesa, iaitu tidak & ldquo; bangun & rdquo; dari setiap sentuhan tidak sengaja.

Antara muka yang sepenuhnya Russified, dan kerja yang dilakukan dengan cekap dan berkesan: tidak pernah mendapati aksara Cina dosa daripada tiruan murah. Terdapat tradisional & ldquo; IOS & rdquo; ciri & mdash; TochID, pembantu suara, serta tayangan perdana model & ldquo ketujuh; tamu & rdquo; photo. Analog iPhone 7 mempunyai kawalan ciri-ciri isyarat, skrin promoti pintar dan jeda pintar.

replika ini dilengkapi dengan kamera, mencipta kemungkinan asal:

 1. autofocus dan menumpukan kawasan yang dikehendaki sentuhan gambar;
 2. kilat;
 3. kemungkinan menembak panorama;
 4. video berkualiti tinggi.

Peranti ini adalah serasi dengan kad SIM mana-mana rangkaian mudah alih disokong oleh saiz kecil Nano Sim. Terdapat keupayaan untuk menyambung kepada Wi-Fi dan Bluetooth 2.0. Satu salinan supaya menuntut bahawa memori telefon nada dering dan Wallpapers, mana IPhone dapat dikenal pasti pada pandangan pertama dan bunyi yang disimpan.

Skrin adalah cukup terang, tepat menyampaikan semua warna warna. Kecerahan boleh dilaraskan secara automatik bergantung kepada pencahayaan ambien.

Catatan sesuai untuk mendengar muzik, menonton filem, terima kasih kepada paparan pepenjuru yang sesuai dan pengeluaran semula bunyi yang berkualiti tinggi. Set kepala semata-mata, tanpa gangguan menghantar muzik dan suara dalam perbualan.

Salinan iPhone 7 mempunyai kelebihan berbanding alat lain:

 1. penampilan dikenali, dari bungkusan ke bahagian-bahagian badan, terima kasih kepadanya, pemilik akan diguna pakai oleh walaupun bulatan paling megah masyarakat;
 2. tiga pilihan warna, bercakap tentang sifat-sifat watak yang berbeza dan keutamaan;
 3. dua kamera resolusi tinggi untuk menangkap semua peristiwa-peristiwa penting, dilengkapi dengan terkini & ldquo; & rdquo cip ;;
 4. memori diperkembangkan yang membolehkan anda untuk tidak terhad dalam menyimpan maklumat yang dikehendaki, tanpa terbina dalam gigabait;
 5. Akses ke popular kedai kandungan mudah alih untuk memuat turun semua program perlu, muzik, tema, gambar dan filem-filem dan buku-buku.

Smartphone & ldquo; menguasai & rdquo; mana-mana permainan yang popular, aplikasi untuk bekerja dan bermain dan bateri memegang caj yang cukup lama untuk itu tidak membawa mana-mana pengecas.

Spesifikasi

Selain salinan tepat penampilan yang menarik iPhone 7 mempunyai kandungan yang baik yang mematuhi semua trend terkini dalam dunia teknologi pintar.

 • CPU: Spreadtrum6815
 • pengawal Video: PowerVR SGX531
 • Antara Muka: OS 4.2 Android dengan pilihan untuk menaik taraf
 • SIM kad mana-mana saiz Nano
 • Bateri: kapasiti Li-ion 2000 mAh
 • Paparan: pepenjuru 4.7 inci, kapasitif, dengan sokongan Multitouch; dihasilkan oleh Sharp, resolusi adalah QHD 854: 480
 • Memori: terbina & mdash; dalam 4GB, berkembang dengan MicroSD
 • Kamera: kamera depan 3.2 megapiksel, utama & mdash; 8 megapixel
 • Perumahan: dimensi & mdash; 140: 68: 8 mm; warna & mdash; hitam, emas, putih (perak)

Gabungan, butiran ini membuat telefon pintar moden yang hebat dengan kemunculan alat mewah yang popular, yang merupakan objek keinginan berjuta-juta.

Selepas pertama memulakan telefon adalah dinasihatkan untuk melaksanakan sepenuhnya bateri sehingga alat dimatikan. Maka ia harus mengenakan bayaran sehingga 100% daripada bateri. Prosedur ini adalah lebih baik untuk mengulangi dua atau tiga kali pada hari-hari pertama penggunaan untuk memanjangkan jangka hayat bateri.

Ciri-ciri

Salinan iPhone 7 datang dalam kotak, yang merupakan analog lengkap asal: pembungkusan icon ciri jenama Apple, imej alat, label.

Pakej ini termasuk semua aksesori yang diperlukan untuk operasi jangka panjang dipercayai telefon pintar:

 • pengecas asal;
 • set kepala dengan mikrofon;
 • Kabel kilat USB.

Semua ciri-ciri salinan iPhone 7 sepenuhnya selaras dengan keperluan kehidupan moden, akan menjadi seorang pembantu yang sangat diperlukan dalam Hal Ehwal sehari-hari, akan membantu untuk merasa sebahagian daripada masyarakat yang tinggi.

Harga

Kos replika tidak boleh terlalu rendah, kerana pengeluar menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Di mana untuk membeli

Untuk membeli salinan iPhone 7, ia adalah lebih baik untuk pergi ke laman web rasmi dan memohon kepada mencari salinan lebih murah tidak tersandung apabila produk adalah berkualiti rendah. Sumber yang menawarkan penghantaran ke mana-mana bandar di mana anda ialah: di Moscow, St. Petersburg atau Kiev.

Bagi pencinta gaya ringkas dan nama-nama besar tidak sanggup membelanjakan wang yang besar kepada model terbaru iPhone 7, satu salinan baik akan menjadi satu kompromi yang besar. salinan kualitatif iPhone 7 bukan palsu China yang murah, dan ia adalah satu telefon pintar baik, hampir tidak ada cara yang lebih rendah dengan yang asal, beberapa detik-detik bahkan melebihi ia. Satu cara yang baik untuk menjimatkan …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*