Second Skin – badan nirberat dengan kesan utgivare: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Segera tanggalkan kelemahan angka dan memberi bayang anda anggun, mengalir garisan badan kulit Kedua berat, gambaran yang dibentangkan di bawah.

Apakah kulit Kedua?

Rajah pemodelan & mdash; proses yang panjang dan membosankan. Diet dan senaman yang benar-benar membantu untuk membawa penampilan dalam perintah, tetapi tidak segera, tetapi selepas beberapa ketika. Apa yang anda lakukan jika angka yang sempurna diperlukan hari ini? Adakah mungkin untuk masuk ke dalam pakaian beberapa saiz yang lebih kecil tanpa kehilangan jumlah yang lama? Bagaimana untuk membuang bonjolan tambahan dan kendur tanpa pembedahan plastik?

Badan dengan kesan utgivna kulit Kedua akan membantu dengan cepat mengatasi semua angka kekurangan. Ia boleh dipesan di laman web rasmi pengedar, berada di mana-mana bandar Rusia dan Ukraine, sebagai contoh, di Moscow, di St Petersburg, dan juga di Samara, Penza, dan juga di Donetsk.

produk Weightless berteknologi betul mengagihkan semula lemak badan selama beberapa minit akan menyelesaikan masalah perut yang tergantung, pinggul tidak sekata dan lipatan di belakang.

Bagaimana

Terima kasih kepada kesan kelangsingan tubuh badan yang luar biasa reka bentuk yang inovatif yang unik hanya meletupkan dunia kecantikan. Ia tidak berfungsi pada satu kawasan tertentu, seperti korset, korset atau seluar pendek ketat. Badan dalam satu kali kejadian membetulkan sebahagian besar kelemahan yang menimpa separuh lemah umat manusia. bayang kekal semula jadi dan sangat menggoda.

kulit Kedua menyembunyikan masalah di lapangan:

  • paha . Kesempurnaan cacat dikurangkan. patch selulit dan telinga sepenuhnya tersembunyi di bawah bahan padat;
  • punggung . Seluar menyembunyikan jumlah adalah punggung terlalu terdedah. Di samping itu, ia memberi kelantangan untuk rata dan nipis imam, dibundarkan dan menariknya.
  • pinggang . Beliau mendapat sedikit sudah. perut ditarik balik, berhenti bonjol hodoh di bawah pakaian anda. pinggang anggun lancar mengalir ke dalam pinggang halus. bayang ini adalah sama dengan standard dunia kecantikan & mdash; “Hourglass”.
  • kembali . kedut hodoh di belakang dan di bawah lengan santai. Bodysuit membolehkan anda memakai puncak ketat dan turtlenecks. Tentang pakaian juga melaksanakan fungsi mengunci, untuk berjalan dan duduk dalam kedudukan yang salah tidak selesa. Pakaian tidak memberikan penghinaan & mdash; postur yang sejajar.
  • dada . Sangat besar Buah dada menjadi kurang mencabar. Kecil di sebaliknya & mdash; meningkat. Kesan “menolak-up” visual meningkatkan saiz minimum.
Dengan Bodysuit angka kulit Kedua menjadi bahagian yang dikehendaki. Kebanyakan kelemahan tidak dapat dilihat oleh mata prying.

Nampaknya Spanx, bahan

Produk ini kelihatan seperti kulit kedua: yang sama nipis, elastik, menyenangkan untuk disentuh, tetapi pada masa yang sama sangat padat dan kuat. Gabungan kain yang berbeza membolehkan anda untuk secara khusus bertindak pada pelbagai jenis masalah angka.

bahan rayon tebal, pinggang ketat, dan menarik beliau. Beliau juga menyimpan kembali lancar. Superfine mesh tenunan dijahit ke dalam dada dan punggung, mengangkat bahagian-bahagian badan manakala selebihnya sama sekali tidak kelihatan dan tidak ketara. Kain “bernafas”. Kulit di bawah berpeluh dia.

fastens perkara dalam bahagian sulit saya dan dalam bidang bilah (dalam sesetengah model, hanya ada satu zip di kawasan pangkal paha). Kancing “cangkuk gelung” tiga peringkat. garis leher mendalam membolehkan anda memakai pakaian malam terbuka dan blaus perniagaan bergaya dengan belahan.

Bagaimana untuk memakai bodysuit

kulit Bodysuit Kedua, dan ulasan adalah bukti, sesuai sukar kerana bahan padat dan direka untuk utgivna angka. Di bawah ia adalah mungkin untuk cangkuk seluar dalam dan coli (dijahit ke dalam korset tidak disediakan). Untuk meletakkan produk, sila ikuti petunjuk:

  1. Ambillah supaya cangkuk diikat di kawasan pangkal paha itu adalah di bahagian bawah, dan orang-orang yang diikat di belakang, adalah di bahagian atas.
  2. Masukkan pembukaan luas, pertama satu kaki dan kemudian yang kedua.
  3. Perlahan-lahan menarik tubuh untuk pinggul, pinggang, dada, bahu.
  4. Mengikat cangkuk di bahagian bawah yang pertama, maka atas.
  5. kulit Kedua Smooth pada badan.

Pada badan anda boleh memakai apa-apa pakaian: skirt pensil, seluar rokok, turtlenecks, pakaian sarung, dan lain-lain Tetapi ingat bahawa maksimum itu timbul perkara, seperti mini-skirt, secara rawak boleh mengakses sebahagian daripada pakaian pelangsingan (seluar pendek).

Siapakah

Produk ini adalah universal. Ia sesuai untuk semua jenis angka. Memakai shapewear boleh seorang gadis atau wanita mana-mana profesion: guru, pengurus pejabat, Pengarah Perbadanan yang besar, akauntan, dan lain-lain badan Weightless kulit Kedua sangat selesa. Ia adalah selesa dan panas, dan dalam cuaca sejuk. Lipit dan pengikat tidak dapat dilihat walaupun di bawah pakaian yang nipis.

Bagaimana untuk menjaga

Sejak sekeping akan menghubungi rapat dengan kulit, ia perlu dibasuh kerap. mencuci tangan adalah lebih baik. Jika anda memilih mesin basuh, menetapkan mod halus atau lembut dan suhu tidak melebihi 30 darjah. Jangan besi, peluntur, perah, perah atau jatuh mesin kering. cucian kering contraindicated.

Sebelum pertama memakai pastikan anda mencuci linen dalam air suam dengan sabun. Oleh itu anda akan melegakan perkara daripada pengeluaran habuk.

Kontra

Jangan memakai seluar dalam yang ketat pada kulit yang cedera. Juga ia tidak digalakkan untuk menggunakan produk untuk orang yang mengidap penyakit gastrousus dan penyakit sistem kardiovaskular. Wanita hamil dan kanak-kanak berat seluar kulit Kedua contraindicated.

pengilang pakaian tidak mengesyorkan memakainya lebih daripada 8-9 jam berturut-turut. Agar tidak mengganggu bekalan darah ke organ-organ dan kulit dan mengekalkan nada otot, adalah dalam perjalanan hari secara berkala untuk melakukan senaman ringan.

Harga

seluar Weightless kulit Kedua boleh dipesan di laman web rasmi pengedar, berada di semua bandar-bandar Rusia (contohnya, dalam Novocherkassk, di Barnaul, Omsk, dan lain-lain ) dan di luar negara. Kos barang yang tidak termasuk kos penghantaran:

Di mana untuk membeli

Populariti Spanx menjadi sebab kemunculan di pasaran kecantikan banyak palsu. Supaya tidak tersandung pada salah seorang daripada mereka, ia adalah lebih baik untuk membeli Bodysuit kulit Kedua di laman rasmi pelaksana (farmasi itu tidak dijual). Pergi ke laman web rasmi, anda akan dapat melihat maklumat mengenai produk, syarat pembayaran, terma penghantaran dan jaminan dan dasar privasi.

Segera tanggalkan kelemahan angka dan memberi bayang anda anggun, mengalir garisan badan kulit Kedua berat, gambaran yang dibentangkan di bawah. Apa yang kulit Kedua? Rajah pemodelan & mdash; proses yang panjang dan membosankan. Diet dan senaman yang benar-benar membantu untuk membawa penampilan dalam perintah, tetapi tidak segera, tetapi selepas beberapa ketika. Well …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*