Skrin HD untuk pemandu: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Semak pelindung skrin HD, yang membantu pemandu untuk menyimpan mata rapat di jalan raya dan menangkap butiran terkecil di jalan anda walaupun dalam cahaya yang terang matahari.

Penampilan HD Skrin

Skrin HD adalah perkembangan terbaru, dapat dengan ketara meningkatkan kualiti kajian semula setiap trek dalam cuaca Sunny. Ini penting bagi perjalanan yang panjang dan membosankan apabila matahari mendapat di mata pemandu. Oleh itu, cahaya yang menjadikan dia terganggu, tidak memberi perhatian sepenuhnya, yang membawa kepada sakit di kuil-kuil dan mata. Untuk mengatasi aspek-aspek negatif dan dicipta skrin HD pelindung.

Design

Cermin mata hitam biasanya mempunyai kanta yang terlalu gelap. Kebanyakan aksesori ini dan contraindicated untuk memakai semasa menunggang, kerana mereka mampu untuk memutarbelitkan butiran.

Skrin HD mempunyai dua penapis khas dan bagus toning. Ia sedikit perubahan warna ruang sekeliling dan menjadikannya lebih banyak butiran tajam dan jelas. Pembangunan juga menghadapi silau lampu terang dan warna putih pedas, yang menjadi salji dalam cahaya matahari langsung.

bahan

A Bahan yang digunakan untuk skrin HD perlindungan benar-benar telus, tidak menghalang penglihatan atau penglihatan dalam semua keadaan cuaca. Penapis mematuhi sepenuhnya dengan sijil, tidak mempunyai bahan-bahan toksik dalam struktur mereka dan tidak berbahaya kepada manusia.

Protoplay skrin silau adalah lebih baik daripada visor di atas tempat duduk pemandu setiap kereta. Perbezaan utama adalah bahawa pelindung skrin HD untuk pemandu menyempitkan julat penglihatan trek. Ini menjadikan pemacu di tahap seberapa selesa yang mungkin.

Bagaimana ia berfungsi?

Skrin tindakan untuk pengguna jalanraya yang cukup jelas. Diturunkan visor membantu serta-merta bersurai, yang memasuki mata dan di atas muka dunia pemandu yang. Dengan sendirinya, visor ini mempunyai naungan neutral yang tidak menghalang butiran penangkapan semasa perjalanan. perkembangan lain dapat meningkatkan penglihatan. visor tidak bergerak yang cepat dan objek kecil di landasan yang tepat, jelas, tidak razmarivaet, jangan mengaburi mereka.

Penggunaan inovasi ini membawa kepada banyak hasil yang positif dan termasuk kelebihan:

 • Meningkatkan penglihatan trek dengan matahari pembakaran yang rendah.
 • Sangat memudahkan penglihatan pada musim sejuk, cuaca yang jelas, apabila sinar matahari jatuh pada permukaan salji.
 • Menggalakkan penglihatan yang lebih baik pada waktu malam , penyebaran cahaya dari lampu kereta dari arah depan.
 • Menjimatkan anda dari silau yang boleh muncul di kawasan pudar cermin depan.
 • Tidak menyekat kajian semula , dengan struktur yang telus.
 • Menghapuskan keperluan untuk memakai cermin mata hitam .

skrin HD juga hebat melegakan penglihatan, mempunyai menyenangkan, rasa ringan. Sekarang mata pemandu letih dan tidak tegang sehingga, seperti yang berlaku dalam kes apabila sinaran langsung matahari terpaksa sentiasa juling inersia.

Spesifikasi dan ciri-

Skrin HD perlindungan untuk pemandu dalam peranti anda. Pembangunan tambahan yang diperlukan seperti pakar-pakar telah terlibat dalam lebih daripada satu tahun. Ia hanya mempunyai tiga komponen:

 1. penapis pelindung “hari” adalah jalan keselamatan dari silau matahari, pantulan, kecerahan berlebihan rasuk pada waktu siang. Menapis sempurna menghapuskan cahaya dari matahari rendah, banjir mata pada waktu malam.
 2. penapis pelindung “malam” adalah mekanisme yang mudah mengatasi permasalahannya dengan lampu terang dan Windows. penapis memberikan persekitaran teduh yang lebih lembut, tidak dimming, tetapi hanya meningkatkan keterlihatan jalan raya.
 3. The pengancing elemen universal, tidak kira apa kereta yang anda milik. Ia sesuai untuk semua kereta, dipasang dengan mudah dan cepat & mdash; dalam masa satu saat. Menanggalkan skrin HD pelindung seperti yang baik adalah mudah dan selamat.
Kedua-dua penapis dapat memudahkan memandu untuk jarak yang panjang, untuk meningkatkan Outlook dan membuat panorama walaupun bandar yang terang jelas. Mata pemandu yang akan berhenti untuk terlalu banyak pekerjaan, dan sakit kepala dari juling yang berterusan akan kekal pada masa lalu selama-lamanya.

Skrin Tindakan HD dan permohonan

Skrin HD tidak memerlukan arahan. penggunaan dan pemasangan adalah begitu mudah bahawa anda boleh menghadapi mereka pemandu mungkin muda atau orang baru. Ia adalah mencukupi untuk memastikan peranti di dalam kabin kereta anda, contoh awal apa susun atur skrin akan menjadi semudah yang boleh. Tindakan ini mengambil masa beberapa saat dan tidak menyebabkan kesukaran.

Tukar penapis bergantung kepada masa hari juga dihasilkan dengan mudah. Hanya letakkan penapis yang dikehendaki dan terus di lebuh raya. Jika semasa memandu malam yang diganti hari, meningkatkan penapis hari dan bawah penapis “malam” untuk meneruskan meneruskan perjalanan dalam keadaan yang terbaik.

Ciri-ciri

Skrin ini mempunyai banyak kelebihan. Penggunaan adalah penting terutamanya dalam kes-kes tertentu:

 • Mata manusia adalah sangat sensitif kepada cahaya yang terang.
 • Motorist tidak mempunyai visi yang jelas.
 • Pemandu membelanjakan pada jalan yang lebih daripada 5 jam sehari.
 • Perjalanan akan datang adalah amat panjang.
 • Cuaca kabus dan terdapat keperluan untuk meningkatkan kontras alam sekitar.

Skrin Universal HD untuk pemandu yang mengatasi permasalahannya dengan banyak kesulitan semasa perjalanan. kaveat adalah bahawa mekanisme ini ringkas dan mudah boleh menjadi berguna bukan setiap pemandu. peranti hanya boleh campur tangan dalam kes-kes berikut:

 • Apabila memakai pemandu gelap cermin mata skrin tidak akan mempunyai kesan yang diingini.
 • penglihatan Terutamanya miskin, rumit oleh penyakit mata seperti katarak.
 • Skrin boleh menjejaskan pergerakan selesa melalui jalan raya sama sekali dinyalakan pada waktu malam.

Secara keseluruhan ini adalah sesuatu yang baru untuk auto, tidak termasuk situasi di atas, ia adalah mudah dan pelbagai fungsi. Adalah penting untuk menggunakan pendekatan anda dan mengambil kira semua kesukaran mungkin dalam penggunaan skrin, supaya tidak merosakkan kemudahan mereka sendiri.

Harga

Kos skrin menyungguhkan fungsinya. Membeli skrin HD sekarang dari laman web pengeluar untuk harga 1490 Rubles di Rusia atau 499 hryvnias di Ukraine. Khas untuk pelanggan kempen yang menguntungkan, menurut yang apabila membeli dua atau lebih banyak skrin pelindung, penghantaran adalah benar-benar bebas. Harga di Kharkov dan kawasan-kawasan lain Ukraine adalah tidak berbeza.

Di mana untuk membeli

Beli perisai pelindung sebenar untuk kereta hanya di laman web rasmi pembekal. Ini memastikan kos yang paling rendah daripada kualiti produk dan mutlaknya. Berhati-hati dan berhati-hati laman web Scam. Apabila membeli skrin dari laman web pihak ketiga, ia adalah mungkin untuk membeli produk yang cacat tanpa lesen dan pada harga yang melambung dengan ketara.

Untuk order dari laman web rasmi hanya meninggalkan nama dan nombor telefon anda. syarikat akan menghubungi anda dalam masa yang sesingkat mungkin. Masa penerimaan perintah itu boleh mengambil masa dari 5 hingga 20 hari.

Jika anda tinggal di Zaporozhye dan kawasan-kawasan lain Ukraine, bayaran untuk barang-barang akan dibuat di pejabat pos. Berhati-hati jika syarikat itu meminta bayaran pendahuluan, ia bermakna bahawa anda pergi ke laman web untuk penyerang.

Ulasan pelindung HD skrin, yang membantu pemandu untuk menyimpan mata rapat di jalan raya dan menangkap butiran terkecil di jalan anda walaupun dalam cahaya yang terang matahari. Rupa HD skrin Skrin HD adalah perkembangan terbaru, dapat dengan ketara meningkatkan kualiti kajian semula setiap trek dalam cuaca Sunny. Ini penting bagi perjalanan yang panjang dan membosankan apabila matahari semakin dalam …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*