Smart jam tangan GPS untuk kanak-kanak: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Semak ciptaan unik untuk kanak-kanak & mdash; jam tangan pintar, memberikan ibu keamanan apabila kanak-kanak menghadiri sekolah, kelas, berjalan kaki. Tracker membolehkan anda untuk memantau lokasi, pergerakan anak kesayangan mereka.

Apakah Smart jam tangan

Quality jam tangan, yang dimaksudkan untuk kanak-kanak sekolah. jam tangan pintar mempunyai reka bentuk kontemporari. Memastikan kedudukan tepat bayi. Menunjukkan masa, selain mempunyai sejumlah besar ciri-ciri berguna: aplikasi untuk iOS, peranti Android. Program ini hanya memasang pada alat mudah alih ibu bapa: tablet, telefon pintar.

Tetapan aplikasi membolehkan untuk menerima mesej SMS penggera. berjaga-jaga datang sekiranya pelajar berubah laluan biasa, pergi pada jarak yang berbahaya. Alat ini membolehkan anda untuk mengesan setiap langkah anak anda. Aplikasi ini menangkap jalan pergerakan secara automatik menggunakan perkhidmatan seperti Yandex peta, Google.

Tetapan disediakan hanya untuk orang dewasa, pelajar tidak akan dapat berubah, melumpuhkan, tetapan. Bateri ciptaan secara litium-polimer. Kapasiti menyokong pengecasan tiga hari.

Penampilan dan reka bentuk

Reka bentuk yang kontemporari, bergaya. Kanak-kanak dengan penuh semangat berkaitan dengan aksesori yang cerah. jam tangan pintar untuk kanak-kanak boleh didapati dalam tiga warna yang kaya: hijau, biru, merah jambu.

bahan

Bahan utama produk adalah protivoallergennye silikon kualiti yang sangat baik. Keselamatan yang tinggi silikon, seperti makanan, digunakan dalam pembuatan mainan, berkualiti tinggi alat memasak.

Design

Lihat jam bergaya, menarik perhatian dengan kecerahan. Zahirnya mereka tidak berbeza dari digital standard. Penyelesaian Reka bentuk yang sederhana:

 • Tidak terlalu banyak unsur-unsur yang tidak perlu.
 • Cakera monokrom adalah berbentuk segi empat tepat dengan sudut bulat.
 • tali selesa dengan selamat pada lengan strap klasik.

Bagaimana ia berfungsi

Kerja Smart Baby Watch perlu dipertimbangkan secara menyeluruh. Untuk pelajar ia adalah aksesori terang, bergaya untuk menunjukkan kepada rakan-rakan. Terutama menarik adalah kehadiran pelbagai fungsi: Kalkulator, butang dail pantas, penggera, lain. Dengan satu sentuhan anda boleh menghubungi rakan-rakan. Jika dia hilang, ibu akan dapat untuk mencari beliau menggunakan tracker pada peta.

Dari perspektif ibu bapa, manfaat alat ini lagi. Ia meningkatkan keselamatan, menyimpan tenang induk. Pengurusan adalah di tangan ibu, ayah. Mereka boleh mengawal pergerakan anak, untuk mendengar apa yang berlaku, semasa di tempat kerja, rumah, di tempat lain.

Kelebihan utama jam tangan untuk kanak-kanak Navigator:

 • Latihan kawalan masa,
 • Peluang untuk melihat saya anak lelaki, anak perempuan pada peta pada bila-bila masa
 • Navigator sentiasa dalam keadaan yang dihidupkan dan merekodkan semua pergerakan pemilik
 • Ia adalah hampir mustahil untuk kehilangan & mdash; mereka ketat dijamin pula, kanak-kanak sentiasa
 • Really tanpa pengetahuan kanak-kanak untuk menguping apa yang berlaku, apabila orang tersayang tidak berada di sekeliling. Ini adalah penting terutamanya jika terdapat konflik di sekolah atau di kalangan rakan-rakan,
 • Watch untuk kanak-kanak dengan mdash dibina &; dalam telefon anda- menerima panggilan dari nombor yang berdaftar di dalam pangkalan data sebagai selesai. bilik-bilik lain mempunyai akses,
 • Apabila peranti dikeluarkan dari tangan, ibu bapa mengetahui tentang ini melalui SMS,
 • Gadget sentiasa dalam pada negeri. Self-pemotongan kanak-kanak itu adalah mustahil,
 • Untuk memeriksa tahap ibu bapa caj boleh dari jauh
 • Sejarah pergerakan dipelihara selama beberapa hari,
 • Proses sulit ; berhati-hati untuk Chad, hanya ibu bapa
 • Juga, datuk dan nenek boleh menghubungi kanak-kanak. Ia tidak perlu untuk memasang aplikasi pada peranti mereka apabila membeli telefon pintar moden. panggilan dari telefon bimbit.

Ciri-ciri tambahan yang tidak memerlukan tetapan:

 • Intercom pilihan untuk komunikasi melalui suara,
 • Pesanan dimaksudkan untuk pertukaran mesej SMS,
 • Kesihatan bertanggungjawab untuk pengiraan langkah, tempoh, jarak perjalanan, kalori dibelanjakan, membolehkan anda untuk memeriksa kualiti tidur.
 • Footprint menangkap laluan keseluruhan untuk tempoh masa tertentu membolehkan anda tahu sejarah pergerakan kanak-kanak.
SMS amaran memberi amaran beberapa bahaya dalam masa nyata. Tutup sentiasa tepat pada masanya menerima amaran.

Manual

Smart Baby Watch mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Timbang 35 g
 • Bateri: 3.7 V, 400mA
 • Saiz: 31x52x11.8 mm
 • kad Micro-SIM
 • lokasi banyak cahaya GPS (di jalan) dan LBS ( di luar bilik)
 • rangkaian selular: rangkaian 850/900/1Snail Me / 1900МГц

Sebelum operasi anda perlu masukkan kad SIM ” mikro “dan pilih pelan tarif minimum.

Memasang program pada telefon ibu bapa, anda perlu menguji semua fungsi. Berguna untuk berkenalan dengan semua kemungkinan.

Ciri-ciri

Peranti ini mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Jenis alat tracker GPS (pengesanan GPS),
 2. Membentuk sebuah jam tangan digital pada tangan
 3. Peranti pemproses adalah MTK G, 364 MHz,
 4. Monitor & mdash; 0.96 inci,
 5. Connection & mdash; GPS / GSM / GPRS,
 6. Cari lokasi & mdash; GPS AGPS Beidou jawatan,
 7. peranti terbina dalam: pembesar suara, Bluetooth, mikrofon.
Selain itu, langkah-langkah menonton kadar jantung kanak-kanak, berfikir seperti yang dia lakukan langkah-langkah, hilang kalori. Dalam kes bahaya terdapat butang SOS.

Harga

Di laman web rasmi syarikat-wakil jam tangan pintar untuk kanak-kanak dengan GPS ditawarkan dengan diskaun 50%:

Di mana untuk membeli

Beli Smart jam tangan untuk kanak-kanak boleh didapati di laman web rasmi. Tidak kira bandar, jam tangan boleh dipesan di Moscow, SPb, Kiev, Minsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, dan bandar-bandar lain melalui Internet.

Cukup untuk mengisi permohonan, mengesahkannya selepas itu. perintah itu boleh menerima dalam 1 10 hari.

Ulasan ciptaan unik untuk kanak-kanak – jam tangan pintar, memberikan ibu keamanan apabila kanak-kanak menghadiri sekolah, kelas, berjalan. Tracker membolehkan anda untuk memantau lokasi, pergerakan anak kesayangan mereka. Apakah Smart jam tangan jam tangan Kualiti, yang dimaksudkan untuk kanak-kanak sekolah. jam tangan pintar mempunyai reka bentuk kontemporari. Memastikan kedudukan tepat bayi. Menunjukkan masa, tambahan mempunyai …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*