SmileFactor kit untuk gigi pemutihan: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Apakah SmileFactor

Senyuman indah adalah kunci kepada kejayaan. Beliau mempunyai cara yang magnetik orang kepadanya dan memberikan mood yang baik dirinya tersenyum. Senyuman adalah tanda keterbukaan orang itu. Ia menarik dan gewang. Tetapi apa yang perlu dilakukan apabila warna gigi cukup putih?

Setiap orang sering berhadapan dengan masalah tidak selesa di dalam mulut. Kita malu untuk tersenyum luas dan menunjukkan ditutup dengan kelabu-kuning gigi diwarnai tidak mahu. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk mengekalkan warna yang sihat gigi. Tetapi, malangnya, tidak semua daripada mereka adalah berkesan. prosedur pergigian mahal tidak mampu, tetapi paste biasa tidak mempunyai hasil yang dikehendaki.

Atas nasihat doktor untuk betul memutihkan gigi anda tanpa menyebabkan kemudaratan kepada mereka, dengan menggunakan set moden SmileFactor. Kit termasuk gel pemutihan unik dengan formula dipatenkan dan mengembalikan ubat gigi enamel.

Selepas 5-7 hari menggunakan kit, warna gigi-mencerahkan 4-5 nada. Ubat gigi mempunyai kesan terapeutik. Mengembalikan enamel dan pergaduhan kerosakan gigi. Kesan membuang gelap dalam sukar untuk sampai ke tempat-tempat di antara gigi dan memusnahkan batu-batu gigi.

Hari ini, menurut orang-orang yang telah mengalami ubat baru adalah tidak lebih berkesan dan mudah untuk digunakan di rumah.

Bagaimanakah

Masalah karies menghantui setiap orang. Seseorang proses ini adalah lebih cepat, seseorang yang lebih perlahan. Ia bergantung kepada status imun. Rokok, kopi, teh yang kukuh, gula-gula, sudah tentu, juga meninggalkan sisa yang tidak menyenangkan. Walaupun memberus biasa selepas makan tidak dapat mengelakkan pelanggaran integriti enamel.

A bahaya besar kepada manusia dan juga batu pergigian. Mereka dibentuk hidup dan bakteria yang telah mati, yang merupakan filem mesuplementit. Dalam masa 2 hari pembentukan itu berubah menjadi pembentukan pepejal batu pergigian. Untuk menghapuskan mereka sendiri adalah mustahil. Mereka berpegang seperti teritip ke kapal, dan membawa kepada penyakit, periodontitis, gingivitis, dan akhirnya untuk melengkapkan kemusnahan gigi.

pasta Biasa tidak boleh membuang semua plak pada gigi. Ini adalah benar sukar untuk sampai ke tempat. Anda perlu menggunakan ubat-ubatan kuat.

Tetapkan SmileFactor yang dihasilkan daripada bahan-bahan berkualiti yang sangat tinggi. Produk ini adalah berasaskan kepada teknologi American diletakkan dengan gel biru untuk memulihkan enamel. Komposisi komponen ialah concealer semula jadi dan menyediakan penjagaan asas untuk rongga mulut. Tidak merosakkan enamel dan menghalang pemendapan plak dan kejadian karies gigi.

Elemen-elemen utama tindakan SmileFactor adalah:

 1. pemutihan Safe di rumah.
 2. penyingkiran Complete berdarah enamel dan plak kuning.
 3. Keluarkan karasneh bintik hitam.
 4. Kemusnahan formasi Tartar.
 5. sensitiviti dikurangkan.
 6. Bekerja dalam sukar untuk sampai ke tempat.
 7. Tidak mengandungi sebatian berbahaya.
Penggunaan pelunturan dadah dalam kombinasi dengan ubat gigi Theodent membolehkan anda untuk mencapai hasil yang terbaik.

Kandungan

Kit termasuk:

 1. dulang mulut termoplastik direka untuk rahang atas dan bawah . pengawal mulut adalah struktur rahang individu yang sama untuk setiap orang. Oleh itu, cecair yang digunakan dengan bantuan mereka, sama rata di seluruh permukaan.
 2. The gel pemutihan dalam picagari. Dalam jumlah 3 keping. Dalam komposisinya digunakan adalah tidak merbahaya kepada peroksida carbamide gusi. Terima kasih kepada tindakan pemutihan yang unik berlaku.
 3. A picagari dengan biru regenerasi gel . Ia digunakan untuk melegakan kepekaan dan mengukuhkan lapisan atas.
 4. Blue Ray lampu dengan cahaya ultraungu yang sejuk. Di bawah spektrum khas radiasi pemanasan sedikit agen pelunturan untuk meningkatkan tindakan. Tahap lampu pemanas adalah minimum dan dipanggil “cahaya sejuk”.
 5. Gift ubat gigi Theodent . Adalah alat yang sangat berkesan untuk melawan plak. Secara aktif melawan kaviti dan penyakit mulut lain.
 6. Tips pada picagari untuk memudahkan permohonan cecair.
 7. Susun atur warna enamel untuk meningkatkan nada itu.
Set SmileFactor hebat sebagai satu cara untuk menjaga rongga mulut. Memberus gigi tambahan, Pes lain, tidak diperlukan, seperti lain-lain kaedah pemutihan.

Arahan Penggunaan

Penggunaan ubat tidak menyebabkan kesukaran. Tetapi memerlukan pendekatan berhati-hati dan prestasi semua peraturan permohonan.

 1. Pertama anda perlu menggunakan termoplastik pengawal mulut. Mereka perlu rendam dalam air suam supaya mereka menjadi bentuk yang lebih anjal. Untuk ini, ia adalah terbaik untuk menggunakan periuk yang luas. Perlu mengurangkan dulang berasingan untuk menghalang mereka daripada pembungkusan materi antara satu sama lain.
 2. Masukkan dulang itu di dalam mulut anda dan meninggalkan mereka di kesan kualiti gigi anda.
 3. Potong pemegang silikon, untuk mengelakkan sebarang tindakan lanjut.
 4. mengetepikan sedikit pelunturan penggantungan dari picagari ke dalam alur gigi anda.
 5. Masukkan dulang dengan gel kembali ke dalam mulutnya.
 6. Hidupkan Blue Ray lampu (bateri) dan mengetatkan kawalan gigi. Ia kelihatan seperti puting dalam mulut kanak-kanak. Menyimpan selama 15 minit.
 7. Selepas prosedur, bilas dengan mulut air suam.
 8. Re-rawatan dengan biru gel menyegarkan. Masa tahanan gel boleh mengambil masa 5 hingga 20 minit.

Kursus rawatan minimum ialah 14 hari. Penggunaan dadah boleh terus sesuka hati. Selepas 10 hari penggunaan dadah, tidak semestinya untuk digunakan setiap hari. Anda boleh melakukan prosedur pada masa yang sesuai untuk anda.

Testimoni

Pembangunan dadah yang termasuk idea mewujudkan satu cara universal untuk memastikan penjagaan yang betul mulut dan memberi gigi penampilan putih pada masa yang sama. pengilang secara terbuka menerangkan kelebihan utama dadah, sebelum lain-lain cara yang serupa.

 1. Tidak mengandungi hidrogen peroksida. Anda mungkin telah melihat artikel mengenai topik pemutihan menggunakannya di rumah. Walau bagaimanapun, kesan adalah sangat berbahaya. Hanya beberapa aplikasi yang boleh menyebabkan kerosakan tidak boleh diperbaiki.
 2. Tidak “makan” dan tidak merosakkan enamel. Kesan Theodent ubat gigi menguatkan dan merangsang pertumbuhan.
 3. Karies memusnahkan pendidikan. Mencerahkan bintik hitam dan menghalang pembentukan mereka pada masa hadapan.
 4. Mencerahkan nada 3-5 kali. gigi berkualiti pemutihan bergantung kepada warna semulajadi gigi pemegang.
 5. Mengurangkan sensitiviti. Menghalang oskoma pembentukan apabila memakan makanan masam.
 6. Tidak mengandungi karsinogen kimia SLS.
 7. Mengandungi tahap rendah abrasiveness PDA. Ini bermakna bahawa dadah adalah benar-benar selamat untuk kesihatan jika ditelan.

Kontra

Kit pemutihan gigi Smallvector tidak menyebabkan kesan sampingan dan tidak membahayakan kesihatan. Tetapi ada beberapa perkara individu yang memberi amaran kepada doktor:

 1. A menghubunginya sedikit dadah pada lidah dan dalam mulut. Ia boleh menyebabkan rasa yang tidak menyenangkan yang sederhana.
 2. Tidak disyorkan untuk kanak-kanak di bawah umur 12 tahun, ibu mengandung dan ibu menyusu bayi susu wanita.
 3. Kesan pemutihan untuk mereka yang memakai pendakap mungkin tidak berlaku sama rata.
dadah ini bukan ubat untuk karies. Orang yang mempunyai kerosakan carissimi dalam, anda perlu menghubungi doktor gigi anda.

Harga

Kos SmileFactor agak setia berbanding dengan harga bagi perkhidmatan di klinik. Laman rasmi pengeluar itu menawarkan diskaun dan tawaran istimewa.

Pada masa ini anda boleh mengambil bahagian dalam tindakan itu “2 untuk 1” di mana, ubat gigi Theodent tidak termasuk dalam jumlah kos item dan adalah hadiah. Diskaun pada produk adalah 50%.

Di mana untuk membeli

Beli SmileFactor boleh didapati di laman web rasmi pembekal. Farmasi ubat ini tidak terpakai. Pembayaran berlaku selepas penerimaan barangan. Untuk menghubungi Penasihat yang dengan menggunakan fungsi “panggil balik”.

Berikan diri anda senyuman putih gigi pemutihan SmileFactor. Apakah SmileFactor senyuman Beautiful adalah kunci kepada kejayaan. Beliau mempunyai cara yang magnetik orang kepadanya dan memberikan mood yang baik dirinya tersenyum. Senyuman adalah tanda keterbukaan orang itu. Ia menarik dan gewang. Tetapi apa yang perlu dilakukan apabila warna gigi cukup putih? Tiap-tiap orang …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*