sunglasses Spy+: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Sunglasses Perisik + & mdash; hit yang tak perlu dari akhir tahun ini. Ulasan aksesori asal, yang telah dihadiri oleh pemandu rali terkenal dan Snowboarder di bawah.

Mengenai jenama

Syarikat American SpyOptic & mdash; pusat kerjasama kreatif ahli sukan terkenal dan pereka, bersatu dengan obsesi dengan sukan, teknologi moden dan fesyen. Aktiviti bersama fikiran kreatif sejak tahun 1994, mencipta produk asal yang menonjol untuk kecerahan dan fungsi mereka. Antara lain, syarikat itu menghasilkan dan menjual: cermin mata hitam, topeng untuk papan salji, earbud, juga pakaian sukan.

Beberapa tahun lalu SpyOptic telah menandatangani kontrak dengan salah satu orang yang paling berpengaruh dalam perniagaan sukan & mdash; Ken Block. Selain menguruskan sebuah syarikat yang berjaya yang mengkhusus dalam penciptaan kasut untuk sukan ekstrem, Blok terlibat dalam memandu yang melampau, snowboarding, motocross, melompat ski, perhimpunan. video melampau menarik dengan penyertaan beliau adalah antara yang paling dilihat di Internet.

Hasil kerjasama dan SpyOptic Ken Block adalah cerah, cermin mata hitam berwarna-warni SPY + HELM. Anda boleh membuat pesanan di laman web rasmi pengedar, berada di mana-mana bandar Rusia atau Ukraine, sebagai contoh, di Samara, Kursk, Krasnoyarsk, dan juga di Donetsk. Aksesori hit besar asal diiktiraf sebagai 2015-2016. The Block itu sendiri menyatakan bahawa makhluk ini adalah salah satu ciptaan paling berjaya dan paling hebat, penciptaan yang dia mempunyai untuk mengambil bahagian.

Rupa

Sunglasses SPY + menonjol dari orang ramai cermin mata hitam aksesori yang menarik perhatian dan berani, “a La 90-an”. kanta besar sepenuhnya menutup mata, melindungi mereka daripada sinaran matahari dan angin dengan berkesan. reka bentuk yang bergaya dan reka bentuk kreatif membolehkan anda untuk menonjol dari orang ramai dan menarik perhatian orang lain.

Ciri utama kanta & mdash; warna. Pepejal, gelap “kaca” beransur-ansur meninggalkan pada masa lalu. Di tempat mereka datang, menarik, kanta ceria terang dari awal polistirena. cermin mata hitam garis aksesori begitu pelbagai bahawa walaupun pembeli yang paling cerewet dan arif akan dapat untuk memilih naungan yang betul. Fesyen hidup bukan sahaja di Moscow dan SPb, tetapi juga dalam Barnaul, Penza, Omsk, dan bandar-bandar lain Rusia dan di luar negara, akan menghargai aksesori luar negara.

keping telinga cermin mata dari Ken Block boleh ditanggalkan. Ia juga mungkin untuk bergaul mengikut pilihan rasa dan gaya mereka. Skatova grafik & mdash; kosuplementsi cip.

Siapa yang memerlukan Spy +

Sunglasses Perisik + adalah aksesori yang moden dan bergaya yang akan sesuai dengan anak-anak muda, menjaga dengan masa. Mereka dengan sempurna melengkapkan mana-mana gaya belia dalam pakaian, sama ada “grunge” atau “punk” atau “rumah”.

Lelaki dan wanita dalam pelbagai sukan, termasuk melampau, aksesori juga akan suka. lapisan anti-silau khas menghapuskan keperluan untuk juling mata saya. Ken Block walaupun mengeluarkan video yang menarik, yang menunjukkan bagaimana popular kaca mata Spy + pemandu perlumbaan gear sesuai.

Ahli perniagaan yang terpaksa mengikut kod pakaian, tetapi mahu untuk menonjol dari orang ramai “kolar putih” juga akan menghargai sekeping artsy ini. Mata dalam nada disenyapkan sesuai untuk saman klasik moden.

Di mana pun anda berada, sama ada dalam Novocherkassk, Novosibirsk dan Kiev, cermin mata hitam SPY + akan melindungi mata dan kulit anda daripada sinaran UV dan menyerlahkan keperibadian.

Kelebihan

Spy + telah mendapat populariti yang besar bukan sahaja kerana reka bentuk yang unik, tetapi juga disebabkan oleh beberapa kelebihan.

 1. Kanta dibuat mengikut teknologi unik terkini yang menjamin kontras yang tinggi imej penghantaran dan rona terang gambar yang boleh dijangka. Anda akan melihat dengan jelas tanpa gangguan, yang amat penting bagi pemilik kenderaan dan atlet.
 2. Clear, imej tepat akan menyelamatkan mata daripada tekanan yang tidak perlu. Mata tidak akan ketegangan demikian tidak akan menjadi mata dan sakit kepala.
 3. mata Borang dan bahan dari mana ia dihasilkan, akan membolehkan anda untuk berasa selesa. Jangan RUB kuil-kuil, pad hidung tidak menggali ke dalam hidung, telinga keping menjaga cermin mata dalam kedudukan yang dikehendaki.
 4. Perlindungan UV akan menyelamatkan mata dari sengsara tajam, sakit, pakaian pra-matang dan kemerosotan penglihatan.
 5. Quality mutu kerja memastikan penggunaan masa panjang aksesori.
 6. SPY + melihat sama baik pada lelaki dan wanita.

Spesifikasi

Bahan:

 • pemegang dan rim diperbuat daripada tahan impak plastik asetat;
 • kanta dari awal tahan polistirena.

Ciri-ciri: perlindungan UV400 kualiti UV.

Parameter:

 • mata panjang (dari kuil ke kuil-kuil): 145mm;
 • panjang salah satu lengan: 134 mm;
 • jarak antara kanta: 20-21 mm;
 • satu kanta: 52 x 48 mm.

Warna: diubah.

Di mana untuk membeli

Untuk membeli cermin mata Spy +, anda boleh mempunyai pengedar rasmi bekerja secara langsung dengan pengeluar dan peniaga beliau. laman web pengedar rasmi mengandungi maklumat tentang produk, pilihan pembayaran, masa penghantaran dan jaminan.

Sunglasses Perisik + & mdash; hit yang tak perlu dari akhir tahun ini. Ulasan aksesori asal, yang telah dihadiri oleh pemandu rali terkenal dan Snowboarder di bawah. Mengenai syarikat jenama American SpyOptic & mdash; pusat kerjasama kreatif ahli sukan terkenal dan pereka, bersatu dengan obsesi dengan sukan, teknologi moden dan fesyen. Aktiviti bersama fikiran kreatif dari tahun 1994 …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*