Terbang mainan minion: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Slim Jeggings boleh menyembunyikan kelemahan suatu bentuk yang tidak sempurna menjadi visual lebih ramping sebanyak 1-2 saiz

Apakah

Menu

& nbsp;.

Terbang mainan minion Toys33 opinion9,291 Views p

semua maklumat yang paling penting dalam 1 klik

 • 1 Siapakah Minions?
 • 2 rupa Like mainan?
 • 3 manual
 • 4 Bagaimana untuk bermain
 • 5 Apakah berguna?
 • 6 parameter teknikal
 • 7 Harga
 • 8 di mana untuk membeli minion terbang?
  • 8.1 Cara menempah?
 • 9 Rating

Kajian mainan untuk kanak-kanak terbang minion . minions kartun lucu disayangi oleh bukan sahaja kanak-kanak tetapi juga ibu bapa.

Kelahiran seorang kanak-kanak adalah perkara yang terbaik yang boleh berlaku kepada seseorang. Keupayaan untuk membuat bayi hadiah & mdash; yang bagus fungsi ibu bapa. Tetapi ada satu “TETAPI”! Kanak-kanak cepat hilang minat dalam segala-galanya baru. Walaupun pengubah yang paling sejuk atau fesyen Barbie tidak lama lagi letih, dan kanak-kanak, yang berada di kedai mainan bertanya lagi: “Beli ini!”

Malangnya, wang tidak tumbuh di atas pokok dan tidak jatuh dari. langit. Oleh itu sentiasa untuk memuaskan sesuka hati seketika daripada anak-anak ibu bapa tidak dapat. Kadang-kadang perlu untuk mengatakan tidak. Kemudian kanak-kanak kecewa trudges rumah dengan kepala tunduk dan merengus, sebab pikirnya: “Sekali lagi bermain dengan mainan lama!”. Tetapi kadang-kadang ada mainan, untuk kembali kepada anda lagi dan lagi. Antaranya Minions.

Siapakah Minions?

Industri animasi sentiasa mengisi faedah yang berasal dari anak-anak untuk masa lapang baru. Setiap tahun puluhan animasi hebat baru, watak-watak utama yang tidak lama lagi akan berada di rak kedai dalam bentuk mainan. Tidak terkecuali nasib ini dan paling terkenal Minions kartun ciri-panjang “saya Despicable” dan “saya Despicable 2” (2010, 2013 masing-masing).

Pada musim panas tahun 2015 perdana daripada prequel pita ini di bawah tajuk terus terang “Minions”. Box Sejarah pejabat tentang asal-usul minions sedikit semua penjahat mencapai $ 1 bilion. Lucu, menyeronokkan, min, pelan yang sentiasa mogok, telah memenangi berjuta-juta peminat di kalangan kanak-kanak dan orang dewasa. Jika bekas populariti anak muda kuning berada di tahap Jessie dan buzz daripada “mainan Story”, hari ini makhluk kecil di hadapan semua orang.

Kejayaan melarikan diri makhluk aneh adalah dalam penampilan dan watak mereka. Animator cuba menggambarkan pembantu penjahat yang mungkin lucu. Mereka datang dengan satu bentuk menyerupai kotak plastik silinder telur “Kinder kejutan”. Memakai mereka bulat “Potteresque” mata. Mereka telah menambahkan mata lucu dan mengajar mereka untuk bertutur dalam bahasa khas.

Menurut senario, makhluk kuning adalah hasil eksperimen genetik. Mereka mempunyai keupayaan untuk bersinar dalam gelap. Mereka tidak perlu angkasa untuk tinggal di angkasa. Bodoh, tetapi lucu anak-anak humor juga suka penonton massa. Ketekunan dan semangat yang mereka menjalankan kerja-kerja jahat, hanya keindahan

& nbsp;.

Kejayaan filem animasi cepat digunakan oleh pengeluar yang berdaya usaha, yang melancarkan salinan tepat mengangkat tema berwarna-warni . Menggembirakan kanak-kanak dan hari ini tidak ada had! Lembut, keras, plastik, bulu, bergerak, menyanyi, menari …. Sesetengah makhluk hanya tidak dihasilkan

Permainan & mdash; hit mutlak 2015. pranksters kuning kecil kipas digemari untuk beribu-ribu kanak-kanak. Populariti menyeronokkan terkini mendapat momentum.

Bagaimana untuk kelihatan seperti mainan?

Dari semua rakyat minions cinta terbesar adalah Dave dan Stuart. Dave & mdash; nipis smiley dua bermata yang rambut sentiasa disikat dalam perpisahan sampingan. Stuart lelaki bermata satu dengan rambut mesuplementat di dalam arah yang berbeza. Dia sangat baik hati dan ikhlas. Kedua-dua watak-watak telah memperoleh hak istimewa untuk terbang bersama-sama dengan anak-anak anda

Kemunculan setiap mainan seperti yang dekat dengan asal:. Tokoh kuning dalam jumpsuit biru, mata bulat coklat, cermin mata besar dan senyuman lebar. Unsur-unsur tambahan satu penjahat kecil adalah kipas tertanam di pusat-pusat puncak. Mereka terdiri daripada empat bilah: dua bawah, dua bahagian. Pada “tapak kaki” butang hitam / mati dan sensor.

watak kartun lucu Dicelup dengan teliti, semua butir-butir yang jelas. Plastik dari mana ia dibuat, agak tahan lama, yang menyenangkan apabila disentuh. sudut tajam dan tiada keadaan tdk sama rata.

Makan minions Dave dan Stuart dalam kotak kadbod yang kukuh dengan imej warna. Bahagian depan pembungkusan yang diperbuat daripada bahan sintetik telus nipis. minion yang diadakan di dalam lembaran plastik telus dengan panel kawalan ceruk dan pengecas USB.

Panel kawalan dicat dengan warna kuning. hadapan adalah butang kuasa, butang untuk pergi ke mod sentuhan, tuil kawalan, lampu isyarat. belakang dilengkapi dengan ruang untuk bateri mizinchikov.

Manual

berfungsi Menarik ciptaan menyediakan bateri (dalam rajah) dan tiga bateri AAA (kawalan jauh). Dengan mengorbankan tenaga yang tersimpan dan isyarat daripada kipas jauh overhead angka kuning mula berputar pesat. Terbang mainan minion naik, kemudian perlahan-lahan jatuh ke bawah. Langkah-langkah yang berulang seberapa banyak kali yang anda mahu.

Untuk mengecas bateri, hanya menyambung satu bahagian pengecas yang dibekalkan kepada komputer, tablet atau telefon. Sisi lain yang akan dimasukkan ke dalam slot pada “tapak kaki” wira. Prosedur pengecasan berlangsung kira-kira 25-30 minit.

terbenam dalam rajah sensor bertindak balas terhadap pendekatan halangan. Mereka “menolak” keseronokan interaktif dari permukaan jika panel didayakan mod sentuhan.

Bagaimana untuk bermain

 1. Selepas Mengeluarkan mesin dari bungkusan kotak, pertama memasang bateri ke dalam alat kawalan jauh. Bateri biasanya dikenakan jika tidak, hati mereka.
 2. Hidupkan kedua-dua peranti minions. Untuk ini yang ditandatangani dalam standard butang hala (ON / OFF). Selepas menjadi berkelip merah penunjuk kesediaan.
 3. Letakkan Stewart (Dave) di atas permukaan yang rata dan menunjukkan ia di alat kawalan jauh. Juga kejuruteraan baru ia adalah mungkin untuk memegang di tangan dan berjalan telapak tangan anda.
 4. Dengan bantuan tuil untuk memberikan angka dalam pergerakan aktif. Menaikkan dan menurunkan apabila anda mahu. Apabila anda mematikan sensor dan terlalu cepat memindahkan tuil untuk ke atas kedudukan, ia akan runtuh di atas lantai. Tidak rosak, seperti yang dikira pada sebilangan besar turun.
 5. Apabila pembantu sensor penjahat akan bermula dari pelbagai permukaan (contohnya, meja atau tapak tangan) anda sendiri.

< p> penciptaan terbang menegak. lengan ini akan menawarkan dua cara: “Up” / “Down”. Masa penerbangan secara normal adalah 10-15 minit. ketinggian boleh diselaraskan secara bebas.

Apakah berguna?

yang terkini interaktif mainan terbang kendak mempunyai kesan positif ke atas pembangunan keseluruhan kanak-kanak.

 1. Membangunkan koordinasi dan kemahiran motor halus. Mengurus ciptaan ajaib, ia adalah perlu untuk sentiasa bergerak tuil & mdash kecil; meningkatkan kemahiran motor halus dan ketangkasan. Permainan ini disertai oleh gerakan yang berterusan. kanak-kanak boleh melompat, merangkak, berjalan untuk bergerak melalui udara ciptaan sekali gus membangunkan sistem vestibular dan orientasi di angkasa.
 2. membangkitkan imaginasi, fantasi. Pengenalan lucu angka dalam pengembaraan hebat mereka selalunya akan memperkayakan dan memeriahkan dunia dalaman kanak-kanak.
 3. Terdapat minat dalam undang-undang fizik dan alam semula jadi. Kanak-kanak akan mahu belajar bagaimana untuk bekerja ciptaan. Mencapai pengetahuan.
 4. Meningkatkan kesihatan secara keseluruhan. Bermain dengan minions anda boleh dalam udara terbuka (senaman, oksigen pengayaan).
 5. Lifted mood. hobi aktif Fun dengan dunia terkenal watak kartun positif akan memberi kesan keadaan emosi kanak-kanak.
Pengambilalihan ini akan menjadi acara yang paling diingati dalam kehidupan kesayangan mereka kanak-kanak. Mereka akan membawa banyak kegembiraan dan kesan positif kepada pembangunan anak-anak muda

Parameter teknikal

& nbsp;.

 • Rajah ketinggian 5.5 atau 6.5 cm;
 • lebar angka adalah 5.5 atau 3.5 cm;
 • ketinggian kipas 6 cm;
 • Lebar kipas 14 cm;
 • Panjang jauh 8cm;
 • Lebar panel 4 cm;
 • Panjang Wire 60 cm

Pembungkusan:

 • Lebar & mdash; 19 cm;
 • Tinggi & mdash; 20 cm;
 • Ketebalan & mdash; 5 cm

Harga

Jumlah tunai yang anda perlu memberi untuk mendapatkan mainan terbang minion, bergantung kepada dua komponen. Yang pertama adalah kos produk. Kedua & mdash; kos penghantaran

& nbsp;..?

Kos penghantaran adalah ditentukan oleh jarak kawasan anda

Di mana untuk membeli terbang minion

< p> populariti tinggi terbang mainan minion dengan alat kawalan jauh menimbulkan gelombang penipuan. penjahat kecil diperbuat daripada plastik berkualiti rendah, cat buruk, cat toksik, kegagalan insert, dan lain-lain Pastikan pembelian bukan kekecewaan pahit untuk anda dan bayi anda, anda perlu pendekatan yang bertanggungjawab untuk pilihan penjual. Produk yang rosak bukan sahaja boleh mengganggu kanak-kanak, tetapi juga menjejaskan kesihatannya. Hanya pengedar rasmi, bekerja secara langsung dengan pengilang untuk menjamin kesahihan produk dan 100% kualiti. Berhati-hati

Cara menempah

Untuk membeli terbang minion anda perlu:!?.

 1. Pergi ke laman web rasmi pelaksana
 2. satu bentuk khas untuk meninggalkan butiran anda (nama, hubungan telefon).
 3. Tunggu panggilan.

pekerja daripada pengedar akan menghubungi anda dan akan nyatakan butir-butir perintah itu. Dengan itu, anda akan dapat untuk membincangkan butir-butir penghantaran, pembayaran, pemulangan, waranti. Selepas pengesahan pesanan anda hanya perlu menunggu apabila petak itu akan datang ke bandar anda. Kaedah pusat panggilan operasi:. Setiap hari dari 08.00 hingga 22:00 GMT

Penghantaran minions, oleh perkhidmatan pengangkutan post Rusia. Bayaran dibuat selepas ketibaan mainan ke pejabat pos di bandar anda. Di tempat anda boleh memastikan keselamatan produk, kesahihan pembelian, untuk mengesahkan integriti pembungkusan, dan lain-lain Jika anda berpuas hati, anda boleh membayar untuk pembelian dan penghantaran pekerja pos. Dia akan menghantar wang kepada penjual.

Penduduk modal dan St. Petersburg boleh menerima pembelian mereka pada hari kedua atau ketiga selepas pesanan. Di ujung Rusia petak itu boleh mengambil masa sehingga 2 minggu.

pengedar rasmi beroperasi selaras dengan Undang-undang yang menjamin hak untuk mengembalikan barang-barang dalam tempoh 14 hari daripada tarikh pembelian ( “Pada perlindungan hak pengguna “). Juga, penjual menjamin kerahsiaan semua peringkat transaksi dan data peribadi anda. Minion dengan alat kawalan jauh diuji sebelum penghantaran teliti, diuji. Butiran dasar privasi dan jaminan yang diberikan oleh penjual, diterangkan di laman web.

Sekarang anda tahu bagaimana untuk meminta, bagaimana untuk memuatkan dan bagaimana untuk bermain dengan kejuruteraan produk baru. Operasi gagah Stuart dan Dave tidak akan menyebabkan anda isu-isu

Pengeluar:.. China