Willson Silane Guard – cecair kaca: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

rupa Flawless daripada kereta & mdash; bukan sahaja impian untuk pemiliknya, tetapi juga petunjuk taraf. Ia memalukan apabila, walaupun penjagaan yang berterusan, kuda besi kelihatan dua kali lebih lama. Dalam situasi ini, akan membantu salutan inovatif untuk luaran Willson Silane Guard. Ia bukan sahaja menyokong penampilan, tetapi juga melindungi cat dari kerosakan.

Masalah pemilik dan keputusan mereka

Kemunculan kereta tanpa mengira penggunaan memerlukan penjagaan dan perlindungan berterusan. Ramai pemilik kenderaan, setelah mencuba pelbagai formulasi direka untuk mengekalkan penampilan yang sempurna teknologi, tidak mempunyai keputusan, meneruskan usaha untuk cara yang terbaik. Selain sentiasa terdapat sumber-sumber banyak calar kecil pada permukaan. Cecair Silane Willson kaca Guard pasti melindungi lapisan atas daripada faktor-faktor yang buruk.

Faktor yang mempengaruhi kemerosotan

Dalam operasi pengangkutan penumpang selalu ada keadaan yang mengurangkan rayuan visual dan kerosakan berurusan. Apakah keadaan cuaca yang buruk (hujan batu, salji beku), jatuh dahan pokok, masalah di pintu keluar dari tempat letak kenderaan, tempat baru muncul haiwan, menyebabkan menggaru kaki dan kuku.

Tanpa kandang yang sesuai, semua faktor-faktor ini akan membuat kuda besi melihat ke atas beberapa tahun. Pemilik unit-unit pengangkutan cuba untuk menggunakan kaedah yang berbeza untuk menjaga tetapi tidak mendapat hasil yang betul. Saya mendapati jalan keluar dari keadaan itu disertakan dengan masalah tambahan daripada pemilik.

Kelemahan kaedah popular penjagaan

Cara biasa untuk menjaga lapisan lakuer lebih sering dikaitkan dengan kos bahan dan masa yang signifikan. Menggilap mana-mana jenama mesin tidak murah. Ia tidak boleh dilaksanakan secara bebas, dalam mana-mana kes, anda perlu menghubungi pusat perkhidmatan.

Ia bukan setiap hari kita perlu membaiki meliputi, dalam mencari penghibur akan mengambil sedikit masa. Di samping itu, tuan melakukan kerja mungkin tidak menghadapi terlalu baik. salutan pembaikan boleh bertahan untuk beberapa bulan, yang sememangnya tidak boleh diterima untuk tuan rumah yang sibuk dan mudah alih.

Apa yang membuatkan kereta kebal dan tidak dapat ditolak

Lapisan pelindung Willson Silane Guard akan membantu pemiliknya untuk masa yang singkat pada kos sedikit, untuk mencapai keputusan yang dikehendaki. Dia tidak lagi perlu mencari wang tambahan ke Bahasa Poland Bodywork dan bahagian-bahagian kereta yang lain.

Mengekalkan rupa

Selain daripada keadaan luaran yang buruk di kesan kuda besi dan faktor-faktor yang merosakkan. mekanikal dan manual ini pembersihan dan jalan reagen. campuran Celanova menghalang calar kecil yang disebabkan semasa pembersihan kotoran, kesan buruk daripada syampu dan tekanan air. Kesan reagen jalan pada badan dikurangkan kepada sifar.

cecair ini dapat menyelaraskan calar kecil, untuk memberi Menggilap tambahan. Gabungan rawatan dengan warna yang sedia ada memberikan dalam, nada yang kaya. Mesin ini akan kelihatan lebih baru untuk masa yang lama, yang akan meningkatkan nilai pasaran.

Menggunakan perlindungan yang inovatif, pemilik sebuah unit pengangkutan penumpang ketara akan mengurangkan kos menggilap dan akan melindungi kuda besi anda daripada kerosakan yang lebih teruk. Ini tidak akan memerlukan masa dan kos.

Universal alat

Dikeluarkan oleh kaca pengeluar cecair Jepun Willson direka bagi mereka menjaga kereta anda tanpa bantuan profesional. Permintaan yang tinggi terhadap produk kerana kemudahan penggunaan dan keberkesanan tindakan.

Apakah produk yang

A bermakna untuk melindungi badan kereta mendapat namanya kerana ia membuat badan “kaca” kesan. Celanova campuran adalah salah satu bahagian komposisi. borang pelepasan & mdash; botol plastik. Apabila anda menggunakan enamel akan mengekalkan warna untuk masa yang lama. Di samping itu, kilauan berkilat diperolehi sebagai hasil daripada rawatan, akan menggembirakan pemilik kereta itu selama setahun.

Juga, badan menjadi kesan vodootlivnoj, yang tidak boleh tetapi memberi kesan positif pada rupanya. Alat ini dapat pasti melindungi kereta daripada kesan faktor-faktor luaran yang buruk. Beberapa tersilap berfikir bahawa produk adalah cecair Silane Willson kaca Guard. Walau bagaimanapun, pelantikan beliau hanya berkuat kuasa pada enamel.

manfaat produk

Kerja-kerja produk, supaya selepas penggunaannya minor calar, cip dan retak dalam enamel dapat dilihat. kereta akan kelihatan seperti baru walaupun selepas beberapa tahun selepas permulaan operasinya. Alat ini adalah mudah untuk digunakan, yang cukup lama, prosedur tidak mengambil banyak masa.

Kos kaca cecair adalah kecil, walaupun pelbagai kot akan kos anda kurang memulihkan enamel. Pemilik kereta tidak perlu takut kemalangan kecil, bencana alam, serta kimia agresif di jalan raya. Produk yang dihasilkan di Jepun, jadi ia mempunyai kualiti yang tinggi sebagai jenama lain yang dihasilkan di negara itu.

Specialists terkenal syarikat Jepun yang mengeluarkan kosmetik, lama dahulu menyelesaikan masalah pembaikan kereta untuk masa yang singkat, sebagai tambahan kepada perkhidmatan oleh orang yang bukan profesional dalam bidang ini. Campuran yang memenuhi semua keperluan ini, dihasilkan dan mempunyai populariti yang besar.

Komposisi dan mekanisme tindakan

Pemaju Willson Silane Guard melakukan peranan beliau yang paling mudah dan selamat untuk permohonan diri, serta merangsang pembentukan lapisan, sama dalam tekstur untuk kaca.

Apakah salutan Celanova

gabungan ini termasuk bahan-bahan berikut:

  • Silikon dioksida, yang mewujudkan pada permukaan filem kereta kedap polimer;
  • Polymers berdasarkan silana, untuk memudahkan sambungan selamat kaca cecair untuk badan kenderaan;
  • minyak pelarut, mencegah penebalan komposisi dalam botol dan pada awal permohonan itu;
  • Pengeras & mdash; bahan yang menggalakkan pembentukan lapisan pelindung yang kuat.

Bahan-bahan kaca cecair secara optimum seimbang untuk mewujudkan halangan kepada kerosakan, untuk menekankan maruah kereta dan menyembunyikan kelemahan. Bahagian tidak termasuk lilin dan silikon, yang menyediakan hanya kesan kosmetik.

kesan yang berkesan

Selepas menggunakan komposisi, merebak ke seluruh lapisan, diserap ke dalam enamel, retak dan lebam kecil, tegas berpegang pada permukaan. Silikon dioksida bermula tugasnya, membantu filem polimer untuk memperoleh kekerasan, dan bahagian-bahagian bentuk kereta.

Selepas pengeringan, lapisan perlindungan bersedia untuk persekitaran agresif, enamel kelihatan sempurna. Kesan penghalau menghalang pengumpulan lumpur dalam cuaca basah di permukaan, dan kemunculan tompok.

Selain mewujudkan halangan untuk kesan hujan, syampu, calar kecil Willson Silane kaca cecair melindungi tubuh daripada karat. faktor ini bukan sahaja merosakkan penampilan kereta, tetapi memusnahkan ia.

Pendapat yang profesional

mekanik dari kereta stesen perkhidmatan kata tentang Willson Silane Guard sebagai cara yang berkesan dan menjimatkan, penggunaan yang mana setiap unit pengangkutan adalah kecil. Pakar ambil perhatian bahawa kos kerja itu di stesen akan berkurangan sebagai sesuatu yang baru yang menjadi tersedia kepada pelanggan.

Mekanik percaya bahawa hasil daripada pemprosesan cat kelihatan seolah-olah bahagian luar baru-baru ini dikemaskini di dalam kabin. statusnya tidak terancam oleh kesan semak, hujan, hujan batu, cahaya matahari langsung.

Bagaimana untuk menggunakan

pakar Jepun telah dijaga aplikasi mudah produk. Semasa prosedur untuk mencapai kesan yang terbaik adalah perlu untuk mengikuti cadangan semua pengilang dan keperluan keselamatan.

Sebelum memulakan kerja adalah perlu untuk mencuci kereta, apabila dikesan, untuk menghapuskan semua cip dan karat. Permukaan badan dilap dengan ejen degreasing. Apabila badan kering sepenuhnya untuk mula memproses cecair dengan span yang dilembapkan dalam larutan.

Komposisi digunakan tanpa menggosok, pergerakan-hati. Selepas 10 minit, Poland permukaan bertujuan untuk tujuan itu dengan serbet. Biarkan hingga kering selama 8 jam. Disyorkan menggosok dalam tiga kot. Ia adalah mungkin untuk memohon jumlah yang lebih besar, tetapi tidak di atas lima.

Keselamatan di tempat kerja

cecair ini digunakan di kawasan pengudaraan yang baik yang luas, tanpa penembusan cahaya matahari langsung. tapak kerja mesti dilindungi daripada habuk dan suhu yang rendah. Untuk mengelakkan kemasukan zarah untuk kulit, sarung tangan kerja dan pakaian tertutup. Dalam hal pemusnahan dermis, segera bilas dengan air.

Pemprosesan adalah tertakluk hanya kepada lapisan cat, salah tanggapan bahawa pengambilalihan adalah cecair Silane Willson kaca Guard, ia adalah perlu untuk melupakan. Produk ini tidak boleh diguna pakai kepada getah, plastik, permukaan kaca.

Sebelum digunakan, berhati-hati membaca dilampirkan kepada arahan pengilang kit ini. Ini akan menjimatkan masa dan usaha, akan melindungi kereta daripada eksperimen, serta akan menjaga kehidupan dan kesihatan.

Nilai barang

Di penjual untuk membeli Willson Silane pada diskaun 50 peratus. Kos di negara-negara yang berbeza adalah:

  • Russia & mdash; 1990 RUB
  • Dalam Belarus & mdash; 66 Bel. RUB
  • Di Kazakhstan & mdash; 9990 tenge
  • Dalam Kyrgyzstan & mdash; 1700 som
  • Di Ukraine & mdash; 1990 UAH

Pembelian produk

Cara terbaik untuk mendapatkan cecair untuk melindungi enamel kereta untuk pergi ke laman web penjual dan permintaan. Nombor telefon kiri diikuti dengan panggilan pekerja itu untuk mendapatkan penjelasan parameter perintah. Pembayaran bungkusan dibuat selepas penerimaan oleh penerima. Anda tidak boleh membeli barang-barang dari pemilik, dalam kes ini, ia boleh menjadi palsu.

rupa Flawless daripada kereta & mdash; bukan sahaja impian untuk pemiliknya, tetapi juga petunjuk taraf. Ia memalukan apabila, walaupun penjagaan yang berterusan, kuda besi kelihatan dua kali lebih lama. Dalam situasi ini, akan membantu salutan inovatif untuk luaran Willson Silane Guard. Ia bukan sahaja menyokong penampilan, tetapi juga melindungi cat …

%name Willson Silane Guard   cecair kaca: ulasan, harga, di mana untuk membeli

Silane Guard

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*