Window Wizard berus magnet untuk membersihkan Windows: ulasan, harga, di mana untuk membeli

[Total: 0    Average: 0/5]

Dengan perlawanan Wizard Window masalah kotor Windows akan dapat diselesaikan! kaca kristal bersih, dan anda tidak perlu mengambil risiko mendedahkan dirinya ke luar untuk basuh.

Apakah Window Wizard

Crystal jelas Windows adalah suasana yang baik penghuni apartmen atau rumah pekerja pejabat. Tetapi membasuh Windows adalah satu tugas yang sukar, terutama apabila ia datang kepada tingkat tinggi. Untuk tujuan ini, hubungi profesional daripada syarikat-syarikat pembersihan, tetapi kos perkhidmatan mereka adalah tinggi. Apabila anda cuba untuk melaksanakan basuh mereka sendiri, hasilnya tidak sentiasa memuaskan. Di luar sering ditinggalkan kesan, jalur-jalur, zarah kotoran. Untuk menilai kesucian kaca dari dalam adalah sukar untuk mencapai setiap sudut, dan basuh lebih sukar. Dan apabila apartmen di bangunan pangsapuri, dan tidak di tingkat bawah, membasuh Windows bertukar menjadi acara berbahaya. Untuk menyelesaikan masalah ini dipanggil Window Wizard.

berus magnet untuk basuh Windows Window Wizard dalam beberapa minit untuk mencuci kaca bersih pada kedua-dua pihak tanpa menggunakan bahan pencuci dan tanpa membuat bilik maut menonjol ke pembukaan. Ia adalah pembantu yang hebat bagi setiap suri rumah. Mereka berjaya digunakan oleh pelanggan di Barnaul dan Samara, Penza, Novosibirsk, Krasnoyarsk dan banyak bandar-bandar lain.

Magnetic berus menjimatkan masa, usaha, dan wang untuk membeli bahan kimia rumah tangga dan mengurangkan risiko kecederaan ketika membawa tingkap ke atas. Ia adalah mudah dan baik untuk melakukan ini jenis kerja rumah.

Penampilan dan reka bentuk

Brush adalah alat asal dan berfungsi diperbuat daripada bahan-bahan moden, pemaju difikirkan dengan teliti bagi detail.

bahan

Dalam pembuatan berus magnet digunakan beberapa jenis bahan-bahan:

 • tahan lama plastik perumahan;
 • magnet diperkukuh untuk menetapkan kedua-dua bahagian berus antara satu sama lain;
 • kain untuk lapisan yang mengedarkan kelembapan di permukaan dan membuang sebahagian besar daripada kotoran dan habuk;
 • insert polimer untuk menggilap kaca.

Design

Kemunculan asal berus menjadikan penggunaannya menyeronokkan dan menarik. Pemaju telah disediakan untuk situasi yang berbeza yang mungkin apabila bekerja dengan reka bentuk, dan untuk setiap tugas telah dilaksanakan penyelesaian:

 • kes itu mempunyai berat badan yang kecil untuk bahagian luar berus mudah digerakkan oleh kuasa magnet;
 • bahagian dalam dilengkapi dengan selesa pemegang berbentuk ergonomik untuk kemudahan penggunaan dengan peranti (tangan adalah tidak letih);
 • bahagian luar mempunyai tali, mencegah kejatuhan beliau.

Bagaimanakah Wizard Window

Kadang-kadang walaupun tugas-tugas domestik sukar mempunyai penyelesaian yang mudah. Jadi, untuk menghilangkan serangga yang tidak diingini di dalam rumah, jatuh pada musim panas apabila pengudaraan membantu kelambu pada magnet, dan memenangi kotoran pada bahagian belakang kaca & mdash tingkap; Window Wizard. Berdasarkan keunikannya juga terletak pada tindakan magnet kedua-dua bahagian peranti untuk satu sama lain.

Terletak di kedua-dua belah kaca, bahagian-bahagian perlawanan yang telah ditetapkan oleh kuasa magnet. Anda membersihkan satu permukaan sisi, yang lain membersihkan berus. Kaedah ini mempunyai beberapa kelebihan:

 1. Proses ini adalah 2-3 kali lebih cepat. Untuk membersihkan satu tetingkap standard mengambil masa kurang daripada 10 minit.
 2. pembersih Simpanan adalah antara 70% hingga 100%. air kosong dalam kombinasi dengan keupayaan peranti untuk menghadapi kotoran dan kotoran lebih baik daripada semburan khas.
 3. Perkhidmatan Pembersihan tingkap terhenti menjadi satu proses yang berbahaya. Tiada lagi perlu untuk bersandar daripada pintu untuk sampai ke sudut-sudut ini. Berus boleh mencapai mereka tanpa usaha.
 4. salutan Khas pengilat permukaan, ini mewujudkan kesan kejelasan.

Untuk menggunakan peranti boleh bagi kaca tunggal dan kaca baru ketebalan standard.

Arahan Penggunaan

Gunakan Window Wizard adalah mudah: berus dibahagikan kepada 2 bahagian, bahagian dengan pemegang diletakkan di atas kaca di dalam bangunan, dan bahagian dengan tali diikat di luar. Akhir percuma tali ditetapkan pada pergelangan tangan orang itu.

Hasilnya adalah yang terbaik sebelum pengancing berus pada kaca di kedua-dua belah pihak, anda boleh menyembur dengan botol semburan air pembersihan atau air paip. Basahkan permukaan peranti lebih mudah dan licin gelongsor.

kaca pembersihan dilakukan dengan cara yang berikut:

 • Kedua-dua bahagian berus berputar dalam arah yang bertentangan dengan 90 darjah relatif kepada satu sama lain untuk reka bentuk terbuka.
 • Peranti plot dengan kain putih diturunkan ke dalam bekas dengan sabun atau air bersih.
 • Bahagian adalah tetap bertentangan antara satu sama lain pada tetingkap: terperinci daripada pemegang dari bilik, bahagian dengan tali ikatan di bahagian sisi jalan.
 • Memandu separuh dalam, anda mengarahkan dan luaran di sisi lain dari kaca, yang memerlukan pembersihan tambahan. tali boleh digunakan sebagai kuasa membolehkan tambahan untuk unit luar.
 • Apabila kotor, bahagian-bahagian kain mesti dicuci sebelum kerja-kerja selanjutnya.

Ciri-ciri

A magnet Wizard berus Window amat dihargai oleh orang tua yang terpaksa menjaga bersih Windows di rumah anda. Dalam usia lanjut adalah lebih sukar untuk mendaki pada tingkap Sills, dan lebih, untuk bersandar dalam tetingkap tidak selamat. Perkara terbaik yang anda boleh lakukan saudara penyayang untuk memudahkan pelaksanaan kerja-kerja rumah, membantu untuk menjimatkan tenaga. Tetapi selari adalah perlu untuk mengoptimumkan hayat, untuk memudahkan penjagaan rutin menggunakan perkakas rumah dan alat-alat khas.

berus magnet untuk basuh Windows Window Wizard akan merayu kepada kedua-dua perempuan-perempuan simpanan muda, yang sebagai tambahan kepada basuh Windows, jisim NEGERI: peranti menjimatkan masa meninggalkannya untuk aktiviti yang lebih menarik daripada membersihkan. Hasil sempurna dicapai:

 1. dalam masa yang singkat;
 2. dengan kos kewangan kurang;
 3. dengan sedikit usaha.
Ia tidak perlu untuk cuba untuk meningkatkan reka bentuk. Ini boleh membawa kepada penurunan dalam kualiti kaca pembersihan. Dengan peningkatan ketebalan kaca boleh menjadi masalah dengan peranti lampiran.

Jika anda berada di Donetsk, Kiev dan secara amnya di Ukraine, kira-kira pengambilalihan berus magnet secara peribadi lebih baik bercakap dengan Pengurus. Meninggalkan telefon dalam borang khas di laman web dan akan menghubungi anda semula.

Di mana untuk membeli Window Wizard

Untuk membeli magnet berus Window diskaun Wizard, layari laman web rasmi produk. Adakah saya perlu mencari ia di kedai-kedai bandar-bandar besar: Moscow, St. Petersburg, Ekaterinburg, dan sebagainya? Tidak, di kedai-kedai, peranti ini bukan untuk dijual. Dan jika mereka bertemu di tempat jualan, harga akan menjadi lebih tinggi. Daripada pengilang anda menerima apa yang anda bertujuan: asal berkesan, tidak pemalsuan itu sia-sia.

Dengan perlawanan Wizard Window masalah kotor Windows akan dapat diselesaikan! kaca kristal bersih, dan anda tidak perlu mengambil risiko mendedahkan dirinya ke luar untuk basuh. Apa yang Window Wizard Crystal jelas Windows adalah suasana yang baik penghuni apartmen atau rumah pekerja pejabat. Tetapi membasuh Windows adalah satu tugas yang sukar, terutamanya jika kita bercakap mengenai …

Maisira
About Maisira 332 Articles
- Derbez en cuando - Godemichets membuang lesbiennes - Mencari Bobby Fischer (1993) Pelakon Kegemaran: - David (III) Wasiat - Dustin Reynolds - Preston (II) Lee - Serge Le Borgne Pelakon Kegemaran: - Armando Westres - Charles Wyndham - Christopher Harden - Gen (II) Gibbons - Giacomo De Angelis Lagu yang dicintai: - Masalah, Masalah, Masalah (Artis: B B King) - Danzé «‡ (Artis: Kawalan Machete) - Dikebumikan (Artis: Jakalope) - Di mana-mana Tetapi Hollywood (Artis: Tracyawrence) Idola: - Joseph Ignatius Breen (Pentadbir Amerika) - Lewis J Fielding (Penguatkuasaan Undang-undang) - James Andrew Broun Ramsay (Aktivis Politik) - Eldrick Tiger Woods (Pemain Golf Amerika)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*